Honziiik píše:Myslím že to nemá cenu řešit.
Valec porušil pravidla za tohle se vždy mazal acc to se nesmí ani divit.
Raxik jsi prostě ubohej práskač,tohle jsem ve hře viděl už asi 1000x za tu dobu co hraju a fakt by mě nikdy nenapadlo to postovat na fórum a brečet tu Gm,aby mu dali del.
PS: Vůbec mě nezajímá jestli to je gilda(kačerů,amonťáků atd.),ale fakt by mě v životě nenapadlo to sr** sem na stránky
Člověk který nahlásí porušování pravidel je práskač. Nezapomeňme, že jsme to slyšeli tady. Takže v realu až vám ukradnou auto nebo uvidíte někoho srazit dítě na přechodu, neopovažujte se to nahlásit vy UBOHÝ PRÁSKAČI!!!
Zola píše:Tak sem to celé přečet.Raxiku sory , mě to nedá.Děláš tu akorád ostudu a nejen sobě Uplně zbytečně.
Tak nějak souhlasím s tebou!
Jak už jsem psal předtím,porušeny pravidla byli,ale tohle co dělá je hodně směšný.
Úplně zbytečně? Však legitimní tresty byly rozdány!! Jestli vyžadování dodržování pravidel shardu a obecně slušného chování je dělání ostudy sobě a nevím komu ještě (především protože jsou to moje názory), pak jsem 100% vinen a přiznávám se k tomu. Mimochodem pokud předpokládáte, že to, jak se chováte k ostatním hráčům (a GM), nebude mít nějakou dohru, koukněte se na Válce ))))...
Zola píše:Tak sem to celé přečet.Raxiku sory , mě to nedá.Děláš tu akorád ostudu a nejen sobě Uplně zbytečně.
Tak nějak souhlasím s tebou!
Jak už jsem psal předtím,porušeny pravidla byli,ale tohle co dělá je hodně směšný.
Úplně zbytečně? Však legitimní tresty byly rozdány!! Jestli vyžadování dodržování pravidel shardu a obecně slušného chování je dělání ostudy sobě a nevím komu ještě (především protože jsou to moje názory), pak jsem 100% vinen a přiznávám se k tomu. Mimochodem pokud předpokládáte, že to, jak se chováte k ostatním hráčům (a GM), nebude mít nějakou dohru, koukněte se na Válce ))))...
Asi takhle , zlo plodí jenom zlo.Takhle si namíchnul zbytečně další hráče , přitom si mohl třeba napsat page nebo jmenovanému napsat , domluvit mu a nerozmazávat tady kompoty na foru. Ale ted už je stejně pozdě.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Asi takhle , zlo plodí jenom zlo.Takhle si namíchnul zbytečně další hráče , přitom si mohl třeba napsat page nebo jmenovanému napsat , domluvit mu a nerozmazávat tady kompoty na foru. Ale ted už je stejně pozdě.
Domluvit hráči, který tě v každém jeho postu minimálně 3x počastuje nějakou nadávkou? Vážně? Logicky, zamysli se co by následovalo, kdybych napsal Válcovi na ICQ ať to ,hide nepoužívá. A bohužel komu není rady, tomu není pomoci. A k tomu, že jsem "namíchnul" ostatní lidi. Když mají potřebu řešit záležitosti, které se jich netýkají, tak ať se směle namíchávají třeba až do Vánoc )))...
Dalsi trotl v tom nekonecnem zastupu trotlu, jejichz nicky si za par mesicu uz nikdo nebude pamatovat. Dostal ban? Dostal. Zaslouzi si vubec topik o jeho nudnem a trapnem prohresku? Nezaslouzi. Tak co se tu proboha resi:D
Sir Artuhr píše:Dalsi trotl v tom nekonecnem zastupu trotlu, jejichz nicky si za par mesicu uz nikdo nebude pamatovat. Dostal ban? Dostal. Zaslouzi si vubec topik o jeho nudnem a trapnem prohresku? Nezaslouzi. Tak co se tu proboha resi:D
On bol vlasne od kacerou a ako vravia konspiracne teorie ked sa im daco stane vzdy za to mozu ty druhy !
Sir Artuhr píše:Dalsi trotl v tom nekonecnem zastupu trotlu, jejichz nicky si za par mesicu uz nikdo nebude pamatovat. Dostal ban? Dostal. Zaslouzi si vubec topik o jeho nudnem a trapnem prohresku? Nezaslouzi. Tak co se tu proboha resi:D
On bol vlasne od kacerou a ako vravia konspiracne teorie ked sa im daco stane vzdy za to mozu ty druhy !
Já za to mohu. Nejdřív jsem logl Válcům účet na fóru a napsal po slovensky urážlivý post GMkům a hned další den na to jsem logl jeho PK a napsal do hry vybea,hide!!! Nebo aspoň to takhle vypadá, podle toho co tu lidé píšou.
Toto pride od cloveka, co si o nom aj ludia z vlastnej guildy myslia, ze je kreten
McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Toto pride od cloveka, co si o nom aj ludia z vlastnej guildy myslia, ze je kreten
trefa
Co kdyby jste se pánové, místo pouhého urážení ostatních hráčů, například omluvili za chování člena vaší guildy? Myslím, že by to dávalo větší smysl než všechny vaše příspěvky dohromady.
Raxik píše:Co kdyby jste se pánové, místo pouhého urážení ostatních hráčů, například omluvili za chování člena vaší guildy? Myslím, že by to dávalo větší smysl než všechny vaše příspěvky dohromady.
co keby si sa raxik radsej viac venoval sebareflexii?
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
A nemáme se ti rovnou omluvit za všech 39 hráčů na DP? Vlastně jen za 38, ty to neděláš... Lepší smysl by dávalo, kdyby jsi se konečně zdržel těch hloupých komentářů...
Ty chceš aby jsme se omluvili ? :DDD Hmmm a nemám si ještě takhle kleknout a odprosit ? Ty nejsi ani trošku normální... Jako ty Tvé komentáře že jak si dobrý že si na někoho upozornil a jak dodržuješ všechno tak se mi z toho chce fakt moc smát... Měl by jsi se probrat.. ale je vidět že chceš být středem pozornosti což se Ti teď daří, tak si to užívej nebude to totiž věčně..
Trinity píše:A nemáme se ti rovnou omluvit za všech 39 hráčů na DP? Vlastně jen za 38, ty to neděláš... Lepší smysl by dávalo, kdyby jsi se konečně zdržel těch hloupých komentářů...
No dávalo by to pořád větší smysl než ty urážlivé texty, které sem neustále píšete.