Kill after port přímo v Britu ?

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Scorp -K-
Paper Elemental
Paper Elemental

Re: Kill after port přímo v Britu ?

Příspěvek od Scorp -K- »

Nagamma píše:
The PvP God píše:
edit: a viete co je najvacsia sranda na end0re? pk spolu s blue mozu jazdit blue vypravy, mozete na pk relogovat kolko chcete, mozete s blue praskat pkckam kolko chcete, mozete vykradat baraky a zabijat sa v nich... je to naozaj tak :D a hra sa tam preto ze okrem ineho sa tam vysoko podporuje pvp (automatizovane areny, liga, TW, skladanie mirakulov a pod.) ...

díky, přesvědčils mě, že mám zůstat na DP
Nagamma, stale lepsie ako zabijat sa v dungu s druhou blue guildou pre par ada ingov ...
McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Nagamma
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Nagamma »

jako myslíš to různý prasení sebe navzájem, že je lepší? Nemyslím si.

..ale chápu tvou křivdu, jen jsem tu tenkrát nebyl, měl jsem herní pauzu, tak se nebudu k tomu vyjadřovat.
Scorp -K-
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Scorp -K- »

O ziadnu moju krivdu nejde, moja guilda v tom dungu nebola :) Napisal som to len ako priklad, ze aj tu sa deju veci nad ktorymi sa cloveku zastavuje rozum, tak si myslim ze zrovna tvrdenie ze pkcka v dungu s modrakmi a podobne mozno nie je az taka strasna prasarna v porovnani s tym ze aj dve blue guildy sa na tomto serveri mozu prasit navzajom.
Nagamma
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Nagamma »

prostě meleš, hlavně abys něco napsal 8)

Ok. Míň piš, víc hraj.
Scorp -K-
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Scorp -K- »

To je mi teda argument, ale budiz. Chapem ta. Neboj, ked bude cas zahram :)
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

The PvP God píše: raz davno sme sa pokusali dobehnut despa ale na lagy sme skapali (ked boli este tie brutalne 2009-2010),
2009-2010 uz skoro lagy neboli.
hracov v najvacsej spicke max 200 (aj to sa mi nezda)
naj lagy boli 2005-2007 ked byvalo niekedy aj 400 dusi na serveri. inak to je 10 rokov do zadu..
Ocroca by som z toho nevinil, svet sa hybe. Malokto je ochotny cely zivot stat na jednom mieste. Ultima na DP bola uzasna hra, cas co som stravil hranim som nikdy nelutoval a ani sa neda. ;p
Emocie, zabava, priatelstva, niektore aj mimo herneho sveta.
No cas nezastavime :)
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Agrael2
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Agrael2 »

Lagy na 1000000% boli este v 2009 (asi aj 2010) ked som vtedy mal pk ranga co som ho skorej urcite nemal lebo si pamatam ten nechutny vykos v dele kde sli proti mne asi 3 hated prskovia a nemohli sa pohnut a ja som len strielal :) a potom shart dosiel kumne buchal ma a ja som sa nemohol pohnut :D
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Johny Matovic píše: 2009-2010 uz skoro lagy neboli.
hracov v najvacsej spicke max 200 (aj to sa mi nezda)
naj lagy boli 2005-2007 ked byvalo niekedy aj 400 dusi na serveri. inak to je 10 rokov do zadu..
Ocroca by som z toho nevinil, svet sa hybe. Malokto je ochotny cely zivot stat na jednom mieste. Ultima na DP bola uzasna hra, cas co som stravil hranim som nikdy nelutoval a ani sa neda. ;p
Emocie, zabava, priatelstva, niektore aj mimo herneho sveta.
No cas nezastavime :)
No ono dělat změny aby 100 procent hráčů bylo spokojených dělat nejde. Jenom ti negativní zakládají topicy na foru, ti kterým to vyhovuje nemají potřebu flamovat na foru o ničem.
Třeba některé věci se mi nelíbí jako dmg od destra nebo witch, pvp není jak bylo 1v1 tedka prakticky nemá smysl. Ale zase si uvědomuju že je to i ku prospěchu vývoje hry. Díky dmg charů se už nemlátí jeden balík půl hodiny, čas v dungu se tímto snížil a nemyslím že by to bylo špatně, lidi při práci nemají tolik času trávit v dungu. To jen tak na okraj.
Agrael2
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Agrael2 »

Raziel píše:Třeba některé věci se mi nelíbí jako dmg od destra nebo witch, pvp není jak bylo 1v1 tedka prakticky nemá smysl. Ale zase si uvědomuju že je to i ku prospěchu vývoje hry.
DP 150 hracov -> 50 hracov... toto rozhodne nepovazujem za vyvoj
en 50 hracov -> 150 hracov... tomuto sa vravi vyvoj...

dalsi problem je, ze tu sa riesia problemy tak, ze ta zdeletuju... proste grc. Na DP dostalo 99% hracov trest alebo delete. Na hrach kde to riadia normalny ludia napr. LoLko, tak tam trest/ban tak 1% ludi... A cim to je ? V pristupe... ze inde bug opravia a tu nie ale deletnu ta preto sa to tolko ludom uz znechutilo. Bug s spellbookom este urcite funguje... Zo zvedavosti som to v 2006 skusil ci je to funkcne.. a hadaj co - bolo to "opravene" tak ze ta automaticky portlo do jailu s 6k logmi... gratulujem.
afk kontroly su tu stale... welcome back to 2002.

presne o tomto vsetkom som pisal pred 3 rokmi ked bol DP server leader na czsk uo scene... opravovat ale netrestat (pokial to vyslovene nie je nejaka vychcanost), zrusit afk kontroly, dat niekomu spravovat pvp... a presne toto som predpovedal :) co sa z DP stane... teraz uz moze robit kto co chce dat rovno max postavy davat stringy do lootu zombikom... uz je po funuse. (vid skillpointy z vysvedceni na hp, alebo max skill booky, alebo kazdu chvilu refreshnute poklady... nepomaha)
Redrif
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redrif »

Agrael2 píše:
Raziel píše:Třeba některé věci se mi nelíbí jako dmg od destra nebo witch, pvp není jak bylo 1v1 tedka prakticky nemá smysl. Ale zase si uvědomuju že je to i ku prospěchu vývoje hry.
DP 150 hracov -> 50 hracov... toto rozhodne nepovazujem za vyvoj

dalsi problem je, ze tu sa riesia problemy tak, ze ta zdeletuju... proste grc. Na DP dostalo 99% hracov trest alebo delete. Na hrach kde to riadia normalny ludia napr. LoLko, tak tam trest/ban tak 1% ludi... A cim to je ? V pristupe... ze inde bug opravia a tu nie ale deletnu ta preto sa to tolko ludom uz znechutilo. Bug s spellbookom este urcite funguje... Zo zvedavosti som to v 2006 skusil ci je to funkcne.. a hadaj co - bolo to "opravene" tak ze ta automaticky portlo do jailu s 6k logmi... gratulujem.

presne o tomto vsetkom som pisal pred 3 rokmi ked bol DP server leader na czsk uo scene... opravovat ale netrestat (pokial to vyslovene nie je nejaka vychcanost), zrusit afk kontroly, dat niekomu spravovat pvp... a presne toto som predpovedal :) co sa z DP stane... teraz uz moze robit kto co chce dat rovno max postavy davat stringy do lootu zombikom... uz je po funuse. (vid skillpointy z vysvedceni na hp, alebo max skill booky, alebo kazdu chvilu refreshnute poklady... nepomaha)
Chlape ty stale menis nicky ale furt pises o tom istom :D No a co, ze vacsina odisla na druhy server? Ti co tu chcu hrat hraju dalej, ti co nechcu tak isli inam. To je zivot. Ale ty si sa zasekol niekde v minulosti a furt tu vypisujes ako to je tuna napicu a ake to mohlo byt a ake to je inde stokrat lepsie. Vsak tak hraj tam. Myslim si, ze uz kazdy mal sancu precitat si co si tu o tom myslis, tak naco sem furt chodis prispievat o tom istom a este ktomu uplne mimo misu zalozenej temy? Aky to ma vyznam? Zalozi sa tema 'V despe bol wire' a ty na to napises : "ach to pvp tu je napicu a na servery kde ja hram je uplne super. Ani sa nedivim ze tu je 50 hracov a nas tam je 3000000, nielenze pvp funguje krasne, mozes zobrat typkovi z domu hajzlak a musi si utret rit do klobuka."

K tomu vymazavaniu a banom :
Ja som uplne na zaciatku tiez dostal ban a to len preto, lebo som mal zdielanu IP este s 10 dalsimi ludmi. A odpoved bola zriad si verejnu IP. Lenze to bolo nadlho, tak som zatial pozical postavu, nech sa mi o nu stara kamos. Dopadlo to tak, ze mi ju nechcel nasledne vratit a ked som GM napisal, ze mi ju vratit nechce tak :
Duvodne podezreni z nekolikanasobne kradeze+prodeje. Block. Vysvetleni ocekavam na baltazar@darkparadise.cz
A bolo po accounte lebo vysvetlenie : nechal som zatial logovat svoju postavu kamosovi, lebo som mal ban spolu s ludmi co bugovali a teraz mi ju ten kamos nechce vratit bolo pre balta slabe a povedal mi na to, ze som ju nemal pozicavat ...
Ja tu hram aj tak. Zmazali mi postavu za nadavky, lebo mi v dungu zmizol desp must na ktorom som sedel. Preplo mi z toho a tak som nadaval jak pes. Ale nasledne som sa uz aspon tak strasne nesustredil na majetok, ale na hranie.

Teraz si pvm/pvp schopnu postavu vies spravit za tyzden na pohodu. Resp aj za 10 minut ak ti niekto da do zaciatku prachy a veci.

Gm toto robia vo svojom volnom case a co sa tyka afk, tak chapem, ze keby to zrusili, tak sa vysmeju vsetkym starym loajalnym hracom, co to kedysi poctivo trenili zo strachu o jail.

A k tomu dobiehaniu tu uz niekto povedal :
Ake ferove pvp pre pk? Ved keby si dobehol vypravu v dungu, tak mas strasnu vyhodu v tom, ze vsetci co ten dung sli vazia na svoju postavu mrte na to aby mohli normalne behat. A teraz si zober ze co tahas do pvp ty a co modrak, ktory chce ist dung? Takze ziadnu ferovost v tom fakt nemas. Nevidim teda dovod, preco by malo byt dobiehanie pre pk uplne samozrejme a lahke. Potom by nikto nechodil pvm, lebo by sa to vobec neoplatilo nemyslis? Kazdy by si radsej spravil pk a bud kempil v dungu, alebo by sa snazil nejaku vypravu dobehnut ... Preco by malo pk za 20 minut v pvp boji 8v8 mat taky loot ako pvm modrak za 15 hodin dungovania? Co uz je na tom fer? A stare dobre zabijanie noobov na hbcku, co ani nechapali, ze to neni prisera co ich zabilo, ale nejaky hrac ...

Ja som tiez predtym drtil aj pvp a ten witchhunter je dobra svina s tymi retazami, ale je to vyvoj hry. Ked vidis, ze aktivuje retaze (co je vidno), tak si vyhod druhe jazditko, alebo si vysumm kona, alebo zosadni. Predtym co mal hovorit war a pal na pvp? Sak tiez 1v1 nemali sancu proti prskovi. Teraz si zase prsk moze piskat proti witchovi. Ja som hral prska len tak mimochodom ...

Btw no hate kamo. Ja viem ako to cele myslis, ale nechapem naco to furt opakujes dookola, ked uz si aj tak odisiel prec :-)
Naposledy upravil(a) Redrif dne 21 bře 2015 11:45, celkem upraveno 5 x.
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Agrael2 píše: DP 150 hracov -> 50 hracov... toto rozhodne nepovazujem za vyvoj

Na en je podle všeho většina hráčů od PvP co jsem vyčetl z postů. Nicméně podle statusu ted 60 vs 40 jestli ti to přijde jako nějaký rozdíl mi ani ne. Jinak co se týká jejich fora je to tam jak na hřbitově, je fajn že tam mají pvp systém a volnost zabíjet koho chceš kdy chceš a vlastně pravidla serveru jsou taková - dělej si co chceš my na to prdíme, ale tím je to tomu podřízené, moc nevím kdo by tam hrál pvm ... hrál jsem tam nějakou dobu a PvM bylo strašné prostě, a to nemluvím o opruzu s lvl systémem. pustit makro a dívat se na film pohoda ... ale exp systém neojebeš u toho musíš sedět a něco dělat.

Vidíš, tresty za větší bugování - majetku, skillů atd jsou vždycky delete učtu ... a přesto se najdou lidi kterým stojí za to aby to dělali i přesto jaký je trest. Proč MG nabugovávali skilly na postavy jak každý měl XY postav namax? Kvůli špatného nastavení serveru ? Kvůli tomu že je tady méně lidí než před lety ? Spíše z nudy ... z blbosti ... kdoví. Taky sem jim k tomu řekl co si o tom myslím. Nemyslím že nějaké nastavení má něco společného s tím že hraje mín lidí ... je to prostě starší hra a lidi to časem omrzí ... základna hráčů má rodiny děti a na nějaké hraní třeba už ani nemyslí.

Rozdíl mezi lolkem a ultimou je v tom, že zatímco na lolku prohřešek proti pravidlům at už afk (nojo tam se trestá afk ... to jsi nevěděl ?) leave, pomáhání soupěrům atd vždy poškozuje pár lidí. Bugování majetku, skillů na ultimě má vliv na celý server viz bugování zbraní, skill knížek, vykradení X domků apod. Snížíš za to trest a nebude to dělat (a hledat díry v nastavení) jen pár znuděných lidí, ale bude to bugovat celý server. Nemyslíš, že je logické tohle odvodit?

Že AFK není povolené ? postavu máš se skillpoinstama kupováním skillů a knížkama max za den. A prostě se nechce aby lidi pouštěli afk makro na vydělávání gp.
Vorlon
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vorlon »

Raziel píše:dělej si co chceš my na to prdíme, ale tím je to tomu podřízené
fajn, nechtěl sem, ale teď už se musim zapojit... tohle neni o přístupu gm, ani na dp, ani na en, tohle je o tom, že _ běží na něčem jinym a funguje to takhle: dělej si co chceš, protože co my nechcem aby si dělal, tak to dělat nejde... timhle se bohužel dp řídit nemůže, protože sphere... každopádně hrám na dp kotel dlouho, ultima mě baví taky pořád a ted osobně klikám na en a to jen z toho důvodu, že po těch x letech na dp, je to příjemná změna.
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Vorloune si utnul zajímavou diskuzi.. tohle téma tu ještě nebylo tak sem čekal nějaké výsledky :(
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Vorlon
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vorlon »

Erik Nighelt píše:Vorloune si utnul zajímavou diskuzi.. tohle téma tu ještě nebylo tak sem čekal nějaké výsledky :(
:p
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Musim to psát nebo víš co seš? :p
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Vorlon
Elder Letter