Dražba

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Re: Dražba

Příspěvek od Mephist »

Arianna píše:
Mephist píše:Kvuli cca 6 lidem, ktery v tom byli nejak zapojeny, se smaze majetek cele guilde (cca 40 hracu)?
Tak majetek se smazal snad kvuli tomu, ze v tom figuroval i emp a na nej je asi vse napsane ne?
Ne. Vsechny nemovitosti a majetek byl psanej na guildu. Nebyl jedinej duvod je mazat, kvuli tomu, ze si par lidi nabugovalo skilly. Stejne tak smazani i mejch soukromejch gate.
Smazat postavy lidem, co si nabugovali skilly je bez diskuze, to je ocekavanej trest, s kterym ty lidi museli pocitat. Ale smazani cely guildy bych chtel od GM vysvetlit. Jakej to ma mit smysl, potrestat i hrace, co nic nebugovali, nevedeli o tom a ani z toho nemeli zadnej uzitek?
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Nastasja
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Nastasja »

Ano smazání lidí co bugovali, je jasné!
Ale mazat lidi, kteří s tím neměli nic společného, krom vypnuté zkratky MG za jménem, mi přijde přehnané!
A k tomu všech postav logovaných z IP u kterých prokazatelně žádné zvýšení skillu neprobíhalo? Rád bych toto nějak řešil s GM, ale krom Acarova postu zde, nikdo nereaguje... :(
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Mephist píše:
Arianna píše:
Mephist píše:Kvuli cca 6 lidem, ktery v tom byli nejak zapojeny, se smaze majetek cele guilde (cca 40 hracu)?
Tak majetek se smazal snad kvuli tomu, ze v tom figuroval i emp a na nej je asi vse napsane ne?
Ne. Vsechny nemovitosti a majetek byl psanej na guildu. Nebyl jedinej duvod je mazat, kvuli tomu, ze si par lidi nabugovalo skilly. Stejne tak smazani i mejch soukromejch gate.
Smazat postavy lidem, co si nabugovali skilly je bez diskuze, to je ocekavanej trest, s kterym ty lidi museli pocitat. Ale smazani cely guildy bych chtel od GM vysvetlit. Jakej to ma mit smysl, potrestat i hrace, co nic nebugovali, nevedeli o tom a ani z toho nemeli zadnej uzitek?
A co prosim te znamena ze majetek byl psan na guildu?...musi byt prece nekdo, kdo zalozil postavu, na kterou byl dany dum/domy napsan/y nebo se mylim?
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Arianna píše:...
lze mit nemovitost psanou na guild stone. Tedy je napsana na guildu

Kazdopadne, vec se ma tak, ze primarne jsou trestani ti, kteri aktivne bugovali a nebo vyuzili danych sluzeb bugeru k ziskani neprimerene vyhody vuci ostatnim. Ziskat za jeden den 30 taming, aniz bych se zajimal, jak to, a nechat se ujistit kamaradem ze jse vse ok, je celkem do nebevolajici.
Kazdopadne se mohlo stat, ze dany buger odkopaval nejaky ucet z dungu, mel na nej pristup nekdy v roce klacka atd. tyto zadosti o odblok se resi individualne viz FAQ topic. Prokaze li se tomu tak, muze byt ucet odblokovan. Vsimnete si, ze pisu odblokovan, vsechny ucty byly prvne pouze zabloknute, i my jsme lide, a je nam jasne, ze nekdo mohl byt v nepravy cas na spatnem miste.
Co se tyka guildovniho majetku guildy, bugovani probihalo hlavne u clenu dane guildy a navic je zde zainteresovan ucet GM guildy. Neverim osobne tomu, ze nikomu neprislo nic divne, ale je mi jasne ze prece nikdoho neprasknu. Doslo se k tomu, ze veskery movity majetek guildy, ktery by mohl byt vyuzit buggery a nelze nijak jednoduse dohledat ci je, bude zabaven. Co se tyka majetku nemoviteho a bran, dosel Ocroc k nejakemu kompromisu.
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

ano tim byl pan craft tusim ze ho zakladal herka takze smazat i ho a wr :))

ja bych je naprašil hned...

ZASE SEM JEDINY STONE IMP NA DP SE ZRYCHLOVATKEM TAKZE ZA MĚ DOBRY :))))
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Arianna píše: Je to skoda pomazalo se spousta hracu, ale na druhou stranu co cekali?

Momentalne se tady vytahujou veci, proc nedostlai mensi trest a ze spousta lidi zase prestane hrat atd. Kdyby se ti dotycni nesmazali, tak zase prijde vlna nepokoju z druhe strany, kdy si budou stezovat ti, kteri za bugy smazani byli.
Nehledej v tom nic absolutního, nečekám ani sem nečekal že se ted tresty změní pravidla jsou zatím tak jak jsou, je to spíš jen takový povzdech nad tím že dalších x lidí nebude hrát i když nebugovali. Jen pro příště apeluju na změnu pravidel at jsou alespon trošku tolerantní než jakýkoliv bug-> delete acc.

King píše:ja bych je naprašil hned...
Já taky.
Možná škoda že sem tedka moc nehrál třeba bych se o tom dověděl dřív než z prohřešků na webu a mázlo by se jen pár lidí. btw je to demence, ne si myslet, že se na to nepřijde - myslím že u bugování je to jenom otázka času než se na to přijde, i jak se kdysi myslelo že odbugování killů nejde zjistit a hle, jde to. Demenci vidím v tom že ti lidi maj dávno namaxované postavy mamon že neví co s ním a maj potřebu nabugovat skilly pro třetího ranga a druhého wara.
Acarus píše:Co se tyka guildovniho majetku guildy, bugovani probihalo hlavne u clenu dane guildy a navic je zde zainteresovan ucet GM guildy. Doslo se k tomu, ze veskery movity majetek guildy, ktery by mohl byt vyuzit buggery a nelze nijak jednoduse dohledat ci je, bude zabaven.
To by mě zajímalo jak vlastně poznáš co je majetek guildy a co jednotlivců. Imho i guildovní majetek je někde v securce pravděpodobně a nevím teda kdo všechno tam má přístup ale truhly po guildovních barákách mají snad všichni a ne jen buggeři. Je to spíš podle hesla když se kácí les lítaj třísky, a holt budou mít smůlu že si tam něco nechali ?
Mallory píše: ...
Já nikomu neradím, nicméně ty ze všch ostatních bys měl vědět jaké to je. A sám jsi to viděl jinak jak se pozavíral celý crusader kvůli pár lidem a díky tomu se nasralo X dalších lidí(zvlášt když zrovna probíhaly guildovní hry). Nevím kolik lidí je celkem v MG a kolik z nich bugovalo ale určitě to není ani polovina.
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

To jak se budou řešit lidé, kteří do toho spadli jen díky tomu že někomu půjčili účet, je popsáno v topicu v FAQu: http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... f=4&t=5290

O guild majetek přišly MG proto, že očividně většina guildy několik měsíců (zhruba půl roku) věděla o co jde, nenahlásila to a houfně zneužívala. Jediné co jsme ochotni zbytku guildy ponechat je nemovitost v Serpent's Hold s porty k dungeonům, pokud zbylí členové budou schopni založit novou guildu a dům si na ní napsat.
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

mírnější tresty jsou nesmysl.. nebo jsou ti co se jich to týká tak vygumovaní, že si myslí, že nabugovat si přes knížku skilly je vlastně výhoda a ne bug? fakt ste to měli zapotřebí navyšovat si skilly na postavách, kterých má každý xy? :P
a lidi to od hraní neodradí.. včera bylo celých 102 online.. a emp neskončí.. dokud bude tenhle server funkční, tak se bude vracet.. jako už tolikrát.. a kamarádi ho ve štychu nenechají :)

a kolektivní vina (guilda něco ví, to něco je špatné, guilda je potrestána) tu funguje docela dlouho.. ale koukám že se pořád najdou jedinci, kteří se diví :unibrow:

spíš bych se vrátil k tématu a sice dražba :) už se to promyslelo? bude eventuálně ohlášena v novinkách? :)
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Nejspíše bude zabavený mamon postupně rozmístěn po pokladech. Pokud dražba, tak v podobném duchu jako tomu bylo naposledy + zabavená ohrádka 3002.
Mallory
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mallory »

Razi proboha co po me chces ze si me beres do pusy porad..?? Zaprvy se te to netyka, netykalo se te nic ani co se tyka toho naseho hromadnyho prohresku, kterej nezlob se na me v porovnani s timhle je, asi jako srovnavat trabanta s ferrari.... aspon s tim se mnou souhlasis?? A kdyz uz to beres takhle, tak bych mel bejt tim spis prvni, kdo tu bude řvat a rikat jen do nich, jen do nich nam to znicilo na leta taky guildu , tak at mate neco podobnyho taky ne??? Nebo tu mam lobovat za mirnost, protoze jsem neco vzdalene podobneho zazili?? tak fajn kdo se z MG zastal me tenkrat nebo kohokoli z nas co jsme rucili jako guilda za ostatni cleny jako celek???? par lidi se zastalo a pamatuju si kdo.... ale zbytek urcite ne, koukali tu na nas pres prsty pac par lidi hralo pvp a uz si nas braly do huby taky a pomlouvali aniz by z toho byt jen polovina byla pravda, ale cert to vem je to za nama, zase jsme se po letech vratili mourejsi a silnejsi :p a uz to tak nehrotime a nerezem... a vracet se nasranej by nemelo smysl.... takze zcela uprimne je mi to jedno co s kym bude a uprimne verim, ze jak to vychladne nebude to tak horky a urcite neverim ze jakekoli gm ma zajem na tom aby tu delalo naschvaly nekomu a uz vubec ne slusnejm hracum o ktere by server prisel...takovou prestavu tu masj asi jen ty a par lidi. uz tedka jesi sis nevsim je zde nejaky kompromis aby guidla mohla pokracovat . Ja to beru lajcky, ale neni pravda ze si muzes timhle bugem prodavat napr taming knihy jak je libo a muzes vydelat desitky milionu za tyden???
pak asi plno lidi napadne kolik majetku je sponzorovano temito cernymi obchody a slusni hraci, nb apod. si pak musej pripadat jak volove s prominutim kdyz stradaj kazdy gp na equip pac nemaj moznosti si rychleji vydelat a nechodej top dungy... a guilda co ty moznosti ma si na hracich kteri ji obdivujou takto privydelavaji penize????? takze za me je tohle co udelali svinstvo nejvetsiho zrna. Jsou tam slusny lidi samozrejme mozna i vetsina sam jich hafec znam a tech se urcite nic nedotkne urcite a zrovna tak se s tema lidma neprestanu bavit jen proto ze jsou z MG... Ale vem si napr. , ze bych si kopupil od dotycneho (nekoho)tyto knihy za rekneme 10m hypoteticky (jeho naklady jsou 0gp), takze na me nekdo vydelal 10m a ja budu dokazovat pak jeste ze sem nevedel a neprislo mi podezrely ze ma nekdo tolik a tak casto taming knizky,?? takze smazat jen postavy kde byl pouzit takto skill book bugem je jasny... ale otazkou spis je kolik majetku MG je nakoupeno za miliony nic netusisich hracu, kteri se tedka boji jesi oni nebyli nahodou temi kdo koupil onu knihu... a po me tu chces zastani a pochopeni kdyz je v tom namoceno tolik lidi a jeste vic lidi nevinnejch, kteri maj tak akorad po nalade presne kvuli jedincum kteří byli tak nenažraní , že zapomenli co je to slusnost....

hele Razi myslim ze sem jsme se dostat nechteli ani jeden... takze si nase nazory uz nechame pro sebe,nechal sem se az zbytecne unyst, ale asi sem proste na tvoje narazky alergickej uz...... pac predstava ze tu tedka rozpytvas kazdou vetu co sem napsal do obr mega postu me docela desi, uz me odpovedi na tvoje prupovidky staly minimalne 20 min zivota... a dalsi uz tomu neobetuju tak me vynech z tvejch komentaru laskave a crusy taky...
Fila
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fila »

Mallory píše:spousta textu, tak aby to bylo mensi...
jak tam pises o tom vydelavani na ostatnich hracich, tak to probihalo maximalne obohacenim jednotlivce, nikoli guildy
guilda ziskavala majetek z:
1) ratmany (klicek se daval guilde, vydrazilo se co bylo v pokladu, pokud byl, a penize sli guilde nikoli hracum
2) mapky lvl5, vzdy jednorazove se o vikendu skocilo 50lvl5 map itemy z toho se podrazili mezi hrace a penize sli guilde
3) guildovne 100k/mesic/clena
tohle je jediny zpusob jak guilda ziskavala penize a razne odmitam, ze by se na tomto bugovani podilela cela guilda, ba ze z toho meli vsichni prospech(mysleno tim nejaky financni prospech).
Mallory
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mallory »

Ahoj, vsak my se zname...., samozrejem o tom nevim nic do detailu a omluovam se jesi se se neobratne vyjadril , bral sem to spis ve smyslu jak to vypada a jak na to koukaji lide se kteryma jsem se o tom bavil... . ale rikam jak to vypada a ze ti vetsina proste rekne tohle z principu a prestanou mit absolutne chut se tu o neco snazit a reknou si ze jsou za voly, kdyz si tu nekdop mohl takhel "vyrobit" penize bez "rizika".(i kdyz by slo pouze o jednoho cloveka) To jesi to delal jeden nebo 10 lidi je celkem vedlejsi protoze to ty lidi nezajima koukaj na to ze sveho pohledu.. schvalne se zeptaj par lidi co ti na to reknou. Divis se ze vas pak hazej do jednoho pytle vsechny? ja se nedivim u nas to bylo stejne a nemas se moc jak branit.... cely tohle je hodne smutny porad dokola ta stejna vec ... a to je odpovednost Guildy za svoje cleny.... DP je v tomto asi jedine na svete.... otazkou je spis jesi je to dobre protoze ja jak mi dalsich 5 lidi nepotvrdi ze dotycneho znaj a trosku za nej rucej nestoji mi novy zadatel ani za to abych se podival na prihlasku..... asi kdybych mohl nasim clenum kontrolvoat postu, logy, icq, a jejich acc jesi nahodou nedelaj neco spatnyho tak by to bylo o necem jinym ale to pak bych uz nehral a delal jen policajta nastvanyho...... hele preju vam at to dopadne dobre nasledky jsou co nemejsi pro zbytek guildy ....

a vis co se mi nejvic příčí... ze sem rozdal pred lety accounty co sem podedil po Fakirovi. Postava Rikaf tu sme dal Ciovi pac ho leta znam...napr. - smazana viz prohresky mg..., pak sem mel nejakyho maga daval sem Hikumu a taky delete uz nevim co s nim provadel nepamatuju si... priste si nafackuju a dam ty postavy radsi nejakymu nbikovi co si jich bude vazit....takze ve finale je smazanejch nekolik accountu co sem tu v dobre vuli rozdal fakt ironie nejvetsi......
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Mallory píše:...
Po tom pozavírání crusu sem 2 roky nehrál, a ten prohřešek se mě netýká ? Vždyt jsem v té době byl člen crusu a dokonce sem tam byl v tom dungu a i v prohřešcích sem si našel svůj zápis(kupodivu na jiné postavě :-D) a to sem v tom dungu jenom stál a sledoval jaké hovadiny tam ostatní nacvičujou :-D Logy sme nakonec nesekal, GM pustilo ty co s tím nemělo nic společného, ale prostě je to tam a nasralo mě to i přesto.

Hele sharku já po gm nechci aby zmírnili trest co bude s buggery MG, pravidla tak jak jsou jsou jasná co se toho týká. Jen bych toho rád využil aby se mezi GM pouvažovalo o zmírnění trestů. A aby se v budoucnu už ani neuvažovalo o tom trestat celou guildu za to, že někteří členové něco provedli to je prostě nesmysl.

Nikdo peníze nevyrobil pokud vím. Nemám podrobné info o tom bugu, jak se to dělá, ale nějaké GM tady psalo, že uměli použít skill knížku aby přidala skill a nezmizla. Jak tím mohli vydělat miliony ? Mohli leda prodat návod na to jak tu knížku bugnout a tím by si jen uspíšili to, že je někdo napráší ( a toho kdo by si to koupil a udělal by smazali taky). A i kdyby to prodávali tak těžko by gp z toho prodeje dali do guildy nemyslíš? Spíš to tutlali aby se to neprofláklo jak jsme o tom nevěděli ani všichni v guildě. A postavy se jim smažou a osobní majetek taky.
Vůbec netuším třeba jaký užitek z toho má "guilda" - guilda není empair, zvlášt když vůbec nehraje a už hrát nebude z bloku ip se asi jen tak nevrátí.

Prostě se mi nelíbí princip trestání celé guildy za to že někdo něco udělal, nelíbilo se mi to u crusu ( i když tam sme dostali prezidentský pardon) a nelíbí se mi to ani ted (i když v guildě nejspíše nezůstanu i když se udělá nová a zůstanou baráky z gatama a portama k dungům- jak už tu někdo psal bugeři udělaj nové postavy a já s nima hrát nechci). Pokud vím, někdo vyhodil všechny členy z guildy jak se stalo to s crusem. Jasně že to nikoho tehdy nezajímalo a nadávali sme taky. Proto nechápu proč tady říkáš "jo smažte jim guildu" jen protože crus byl potrestaný taky jako guilda (a ani to ne uplně ... všechny propustili bez trestu krom skutečných hříšníků). Proto se divím a tak promin sharku že to prostě nechápu.
Jamie
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jamie »

Jen technická otázka, pokud se někdy stane v budoucnu jaké koliv guildě něco podobného. Chcete tedy tvrdit že se guildovní sekurky mažou také ? Hned objasním dotaz. Mám veškerý majetek v guilde sekurkách a je to přesně kůli akci hated a jejich vykrádání baráčků jinak bych měl vše v normalních bednách. Může se mi tedy stát, že jednoho krásného dne se vše smaže ?
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Jamie píše:Jen technická otázka, pokud se někdy stane v budoucnu jaké koliv guildě něco podobného. Chcete tedy tvrdit že se guildovní sekurky mažou také ? Hned objasním dotaz. Mám veškerý majetek v guilde sekurkách a je to přesně kůli akci hated a jejich vykrádání baráčků jinak bych měl vše v normalních bednách. Může se mi tedy stát, že jednoho krásného dne se vše smaže ?
Na otázku jak pozná Acarus guildovní majetek od majetku členů, sem ještě nedostal odpověď(lístečky se jménem guilda nebo já do beden asi nikdo nedává)... takže kdoví. At je to jak chce, abys nic neriskoval, bude nejlíp si zaplatit nájem nebo, jestli na to máš, tak si postavit domek za sochy a mít svůj majetek tam, případně v bance.
Mallory
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mallory »

Tak Razi tos asi spatne pochopil...to byla ironie ten zacatek a pozastaveni nad tim proc narazis na ten hromadnej prohresek z minula a co to ma co delat s timhle a se mnou... . Osobne mam urcite asi velkou radost kdyz od nas Devon a Brkos co mi psali jsou block kvuli tomu ze se kamaradej s Fonzem a logovali si navzajem acc(jesi sme je dobre pochopil).. takze od ty doby nedungujem lidi nemaj naladu, ostatni lidi se boji jesi nahodou nekoupili takhle bugnuty knizky apod. a premejslej jestli leavnout guildu dokud se to nevyresi aby se to nahodou nedotknulo guildy...---- smutny je ze sem jim odkyval ze je to jeste dobry napad vlastne... takze nechapu Razi proc bych to mel chit je mi to burt stejne jako ty.. a neverim ze se to dokne lidi co s tim nemeli co delat... stejne jako u nas byli propusteni nakonec ti ktery u toho incidentu nebyli.jesi si chtel narazet na tohle?? tos mohl rict rovnou bez okolku ....

ohldne te knihy jsem jen rekl co si ostatni mysli o pojmu bugovani skill knihy a moznosti jak ji zpenezit... co ja vim jesi to tak je ale mluvi se o tom a dost lidi ma strach prave ze je koupilo nevedome tak proto.
a na to posledni radsi nenarazej ... ostatni se tenkrat zastali pk postavy pac si mysleli ze jsou v pravu v dany situaci, sli do toho spolecne se spolecnym rizikem jednohlasne a ano ty byl jedinej kdo stal stranou byl tam a nezucastnil se.. co vic dodat nejsi Crus :)
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Raziel píše:
Jamie píše:Jen technická otázka, pokud se někdy stane v budoucnu jaké koliv guildě něco podobného. Chcete tedy tvrdit že se guildovní sekurky mažou také ? Hned objasním dotaz. Mám veškerý majetek v guilde sekurkách a je to přesně kůli akci hated a jejich vykrádání baráčků jinak bych měl vše v normalních bednách. Může se mi tedy stát, že jednoho krásného dne se vše smaže ?
Na otázku jak pozná Acarus guildovní majetek od majetku členů, sem ještě nedostal odpověď(lístečky se jménem guilda nebo já do beden asi nikdo nedává)... takže kdoví. At je to jak chce, abys nic neriskoval, bude nejlíp si zaplatit nájem nebo, jestli na to máš, tak si postavit domek za sochy a mít svůj majetek tam, případně v bance.
akce hated :) to zní pěkně.. udělal to jeden člen který k tom ustáhl druhého.. výsledek? smazani všici co byli na mapě - accounty, kovárna hated včetně všech sekurek.. :P takže být váma koupim si domeček a hraju si to svoje.. guild bedny jistota nejsou :)

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Erik Nighelt píše:akce hated :) to zní pěkně.. udělal to jeden člen který k tom ustáhl druhého.. výsledek? smazani všici co byli na mapě - accounty, kovárna hated včetně všech sekurek.. :P takže být váma koupim si domeček a hraju si to svoje.. guild bedny jistota nejsou :)
Kovarnu a nemovitosti smazali kvuli tomu, ze propadnul guildstone a nikdo si pro nej nezasel ani do toho cove. A vsechno to bylo psany na ten GS.
Po smazani nemovitosti Migis vykradl domky a zatahnul do toho Sharta. Pak GM smazali vsechny acc, ktery tyhle 2 lidi logovali + par lidi co o tom jasne vedeli na mape a nic nedelali.
Zbytek lidi bylo smazano o par dni pozdeji, co se provalilo bugovani O/CH rewardu.

Takze zadny mazani majetku guildy, kvuli bugovani nebylo. Guildy se vzdycky mazaly jen kdyz slo o bugy, z kterych mela prospech cela guilda (hlidaci a pojezdy apod).
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Mephist píše:
Erik Nighelt píše:akce hated :) to zní pěkně.. udělal to jeden člen který k tom ustáhl druhého.. výsledek? smazani všici co byli na mapě - accounty, kovárna hated včetně všech sekurek.. :P takže být váma koupim si domeček a hraju si to svoje.. guild bedny jistota nejsou :)
Kovarnu a nemovitosti smazali kvuli tomu, ze propadnul guildstone a nikdo si pro nej nezasel ani do toho cove. A vsechno to bylo psany na ten GS.
Po smazani nemovitosti Migis vykradl domky a zatahnul do toho Sharta. Pak GM smazali vsechny acc, ktery tyhle 2 lidi logovali + par lidi co o tom jasne vedeli na mape a nic nedelali.
Zbytek lidi bylo smazano o par dni pozdeji, co se provalilo bugovani O/CH rewardu.

Takze zadny mazani majetku guildy, kvuli bugovani nebylo. Guildy se vzdycky mazaly jen kdyz slo o bugy, z kterych mela prospech cela guilda (hlidaci a pojezdy apod).
jáj? mě to všici na mapě podávali jinak, poté co jsem po pul roce logl a nikde nic a nikdo :D no mapa byla smazaná udajně celá, bo tam byl loglej akarus o kterym nikdo nevěděl..:P takže je to takový pochybný a asi se nikdy nedozvim jak to teda bylo..:P
každopádně Empovi to přejeme, jak jinak :)

Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Zpeněžit se to dalo celkem snadno, stačilo si do aleluja maxovat špatně trénovatelné skilly a přes Blank Skill booky psát knížky, například +1% taming knížku prodávali za 250k. Přičemž rozdíl mezi Hated a touto akcí je hlavně v tom, že u Hated se dalo vrátit save a navrátit co napáchali, s knížkami se bugovalo přes půl roku...

Většina účastníku tohoto bugování je z jedné guildy, proto se také potrestala daná guilda. Přičemž zde odpadá i "já o ničem nevěděl" faktor, protože všichni trestaní jsou hráči kteří hrají již několik let a je celkem "podivné" když vám spoluhráč na postavě udělá za 20 minut 40% removetrap a 30% tamingu.
Odpovědět