Mallory píše:...
Po tom pozavírání crusu sem 2 roky nehrál, a ten prohřešek se mě netýká ? Vždyt jsem v té době byl člen crusu a dokonce sem tam byl v tom dungu a i v prohřešcích sem si našel svůj zápis(kupodivu na jiné postavě

) a to sem v tom dungu jenom stál a sledoval jaké hovadiny tam ostatní nacvičujou

Logy sme nakonec nesekal, GM pustilo ty co s tím nemělo nic společného, ale prostě je to tam a nasralo mě to i přesto.
Hele sharku já po gm nechci aby zmírnili trest co bude s buggery MG, pravidla tak jak jsou jsou jasná co se toho týká. Jen bych toho rád využil aby se mezi GM pouvažovalo o zmírnění trestů. A aby se v budoucnu už ani neuvažovalo o tom trestat celou guildu za to, že někteří členové něco provedli to je prostě nesmysl.
Nikdo peníze nevyrobil pokud vím. Nemám podrobné info o tom bugu, jak se to dělá, ale nějaké GM tady psalo, že uměli použít skill knížku aby přidala skill a nezmizla. Jak tím mohli vydělat miliony ? Mohli leda prodat návod na to jak tu knížku bugnout a tím by si jen uspíšili to, že je někdo napráší ( a toho kdo by si to koupil a udělal by smazali taky). A i kdyby to prodávali tak těžko by gp z toho prodeje dali do guildy nemyslíš? Spíš to tutlali aby se to neprofláklo jak jsme o tom nevěděli ani všichni v guildě. A postavy se jim smažou a osobní majetek taky.
Vůbec netuším třeba jaký užitek z toho má "guilda" - guilda není empair, zvlášt když vůbec nehraje a už hrát nebude z bloku ip se asi jen tak nevrátí.
Prostě se mi nelíbí princip trestání celé guildy za to že někdo něco udělal, nelíbilo se mi to u crusu ( i když tam sme dostali prezidentský pardon) a nelíbí se mi to ani ted (i když v guildě nejspíše nezůstanu i když se udělá nová a zůstanou baráky z gatama a portama k dungům- jak už tu někdo psal bugeři udělaj nové postavy a já s nima hrát nechci). Pokud vím, někdo vyhodil všechny členy z guildy jak se stalo to s crusem. Jasně že to nikoho tehdy nezajímalo a nadávali sme taky. Proto nechápu proč tady říkáš "jo smažte jim guildu" jen protože crus byl potrestaný taky jako guilda (a ani to ne uplně ... všechny propustili bez trestu krom skutečných hříšníků). Proto se divím a tak promin sharku že to prostě nechápu.