Tak musim se zabavit ze jo, nekdo proste umi bavit wizzyOcroc píše:Ano, protože celé fungování Dark Paradise je založeno na principech demokracie.![]()
Hádám že tohle jsi nemyslel vážně a jen zkoušíš posthuntit.

Tak musim se zabavit ze jo, nekdo proste umi bavit wizzyOcroc píše:Ano, protože celé fungování Dark Paradise je založeno na principech demokracie.![]()
Hádám že tohle jsi nemyslel vážně a jen zkoušíš posthuntit.
Pravda, ked nekoho obvinil, musi mat dokazy, nepotrebuje ziadny cas a moze ich poslat okamzite, to da rozum... Lenze ak dokazy nema, tak sa bude tvarit akoze nic a vyhovarat sa na somariny, akoze mu nesiel internet, zabudol heslo na forum/ICQ a pod., takze stanovit nejaky cas je dobre, nech sa necaka roky ako u nasich sudovRaxik píše:btw ale jenom tady se muze stat ze nekdo narceny z prohresku si urcuje dobu do kdy to nekdo musi prokazatOcroc píše:Ano, protože celé fungování Dark Paradise je založeno na principech demokracie.![]()
Hádám že tohle jsi nemyslel vážně a jen zkoušíš posthuntit....jak to jen rict...velmi NEZAUJATE!!
vis kdybys pocital vzy s tou posledni verzi a to je ban tak vetsinou vyjdes s trestem spokojeny....Raxik píše:Opet jak jsem psal Wizzy a MG...Jak je moznost lup to tam a jeste smazat telo a lup ztrata bodu pro celou guildu...
By me zajimalo co jste tomu Wizzymu udelali jako ucednikovi ze nas nema tolik radKing píše:vis kdybys pocital vzy s tou posledni verzi a to je ban tak vetsinou vyjdes s trestem spokojeny....Raxik píše:Opet jak jsem psal Wizzy a MG...Jak je moznost lup to tam a jeste smazat telo a lup ztrata bodu pro celou guildu...
Je to komplot sahajici do nejvyssich pater. Ja uz to nekde zminoval. Proste spiknuti. Prosim najdi neco o me.Raxik píše:By me zajimalo co jste tomu Wizzymu udelali jako ucednikovi ze nas nema tolik radKing píše:vis kdybys pocital vzy s tou posledni verzi a to je ban tak vetsinou vyjdes s trestem spokojeny....Raxik píše:Opet jak jsem psal Wizzy a MG...Jak je moznost lup to tam a jeste smazat telo a lup ztrata bodu pro celou guildu...:D...Vsak ani v prihlasce jste ho nejak nenicili http://mg.smoce.net/subdom/mg/Forum/vie ... =34&t=1179...Vy jste ho urcite pak vyprali kvuli nedostacujicimu skillu ze jo?
...To by lecos vysvetlilo
)))))...
like=)Prafotr Morava píše:To si asi opravdu nikdo nemyslí, že by jsi za nějakým vysoce promyšleným komplotem stál ty
Tak ako dopadol?Ocroc píše: Připomínám Fedorovi, že stále čekáme na důkazy o supportu kterým se tu oháněl. Máš čas do konce víkendu to poslat Acarusovi.
Rozsypal si hrách v rohu místnosti a za trest na něm klečíPolarka píše:Tak ako dopadol?Ocroc píše: Připomínám Fedorovi, že stále čekáme na důkazy o supportu kterým se tu oháněl. Máš čas do konce víkendu to poslat Acarusovi.
5x otcenas a 7x zdravas a nech sa to us neopakuje lebo pojde za ministranta a tam to je narocne na satieZola píše:Rozsypal si hrách v rohu místnosti a za trest na něm klečíPolarka píše:Tak ako dopadol?Ocroc píše: Připomínám Fedorovi, že stále čekáme na důkazy o supportu kterým se tu oháněl. Máš čas do konce víkendu to poslat Acarusovi.
sice neviem co za pripad sa stal tebe ale mne sa tiez paci podobny pristup... tiez poznam par takych ale k nim sa vyjadrovat moc nejdem.Jamie píše:Já bych se jen chtěl zeptat k čemu máme podávat důkazy, když ty osobně Acare si Mulambův případl smetl pod kobereček napsal si, že to mělo vážné následky na jeho funkci a ono prd ... Jediný co mě těší je to že mu pak někdo od nás ojel buchtu ...
Takže se zeptám když jsme ti dali důkazy ty sis je dohledal zjistil si co se stalo a našel viníka, jakto že jestě nemá banana. Jak je sakra možný že tenhle človek má vůbec pristup do nejakyho logu nebo kamkoliv ? Zkus mi to prosímtě vysvětlil jako tříletýmu decku...
S láskou Petr aka Jahoda
ale vynimocne sa vyjadril v spravnej sekcii pokecShadowsong píše:odbornik sa vyjadril...