Tak musim se zabavit ze jo, nekdo proste umi bavit wizzy ...btw ale jenom tady se muze stat ze nekdo narceny z prohresku si urcuje dobu do kdy to nekdo musi prokazat ...jak to jen rict...velmi NEZAUJATE!!Ocroc píše:Ano, protože celé fungování Dark Paradise je založeno na principech demokracie.
Hádám že tohle jsi nemyslel vážně a jen zkoušíš posthuntit.
Ocroc nemá rád slušné hráče z MG
Re: (Mini)Guildovní Hry 2013
Pravda, ked nekoho obvinil, musi mat dokazy, nepotrebuje ziadny cas a moze ich poslat okamzite, to da rozum... Lenze ak dokazy nema, tak sa bude tvarit akoze nic a vyhovarat sa na somariny, akoze mu nesiel internet, zabudol heslo na forum/ICQ a pod., takze stanovit nejaky cas je dobre, nech sa necaka roky ako u nasich sudovRaxik píše:btw ale jenom tady se muze stat ze nekdo narceny z prohresku si urcuje dobu do kdy to nekdo musi prokazat ...jak to jen rict...velmi NEZAUJATE!!Ocroc píše:Ano, protože celé fungování Dark Paradise je založeno na principech demokracie.
Hádám že tohle jsi nemyslel vážně a jen zkoušíš posthuntit.
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
To si pleteš, pokud ty to neprokážeš, bude to prohřešek pomluvy a to prokazanej. Nezaměňovat příčinu a následek.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
V Cove se překrývá gate guildovních her s gate na Ityho :p
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
vis kdybys pocital vzy s tou posledni verzi a to je ban tak vetsinou vyjdes s trestem spokojeny....Raxik píše:Opet jak jsem psal Wizzy a MG...Jak je moznost lup to tam a jeste smazat telo a lup ztrata bodu pro celou guildu...
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
By me zajimalo co jste tomu Wizzymu udelali jako ucednikovi ze nas nema tolik rad :D...Vsak ani v prihlasce jste ho nejak nenicili http://mg.smoce.net/subdom/mg/Forum/vie ... =34&t=1179...Vy jste ho urcite pak vyprali kvuli nedostacujicimu skillu ze jo? ...To by lecos vysvetlilo )))))...King píše:vis kdybys pocital vzy s tou posledni verzi a to je ban tak vetsinou vyjdes s trestem spokojeny....Raxik píše:Opet jak jsem psal Wizzy a MG...Jak je moznost lup to tam a jeste smazat telo a lup ztrata bodu pro celou guildu...
Je to komplot sahajici do nejvyssich pater. Ja uz to nekde zminoval. Proste spiknuti. Prosim najdi neco o me.Raxik píše:By me zajimalo co jste tomu Wizzymu udelali jako ucednikovi ze nas nema tolik rad :D...Vsak ani v prihlasce jste ho nejak nenicili http://mg.smoce.net/subdom/mg/Forum/vie ... =34&t=1179...Vy jste ho urcite pak vyprali kvuli nedostacujicimu skillu ze jo? ...To by lecos vysvetlilo )))))...King píše:vis kdybys pocital vzy s tou posledni verzi a to je ban tak vetsinou vyjdes s trestem spokojeny....Raxik píše:Opet jak jsem psal Wizzy a MG...Jak je moznost lup to tam a jeste smazat telo a lup ztrata bodu pro celou guildu...
Re: Ocroc nemá rád slušné hráče z MG
Naštěstí nikdo netuší, že za vším stojím já
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
To si asi opravdu nikdo nemyslí, že by jsi za nějakým vysoce promyšleným komplotem stál ty
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
jsem rád, že jsme na stejné lodi .
like=)Prafotr Morava píše:To si asi opravdu nikdo nemyslí, že by jsi za nějakým vysoce promyšleným komplotem stál ty
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
Kdyz to tak ctu tak si uvedomuju ze tohle vsechno okolo je jeden ze dvou duvodu proc jsme se her nezucastnili...
Tak ako dopadol?Ocroc píše: Připomínám Fedorovi, že stále čekáme na důkazy o supportu kterým se tu oháněl. Máš čas do konce víkendu to poslat Acarusovi.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Rozsypal si hrách v rohu místnosti a za trest na něm klečíPolarka píše:Tak ako dopadol?Ocroc píše: Připomínám Fedorovi, že stále čekáme na důkazy o supportu kterým se tu oháněl. Máš čas do konce víkendu to poslat Acarusovi.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
5x otcenas a 7x zdravas a nech sa to us neopakuje lebo pojde za ministranta a tam to je narocne na satieZola píše:Rozsypal si hrách v rohu místnosti a za trest na něm klečíPolarka píše:Tak ako dopadol?Ocroc píše: Připomínám Fedorovi, že stále čekáme na důkazy o supportu kterým se tu oháněl. Máš čas do konce víkendu to poslat Acarusovi.
Já bych se jen chtěl zeptat k čemu máme podávat důkazy, když ty osobně Acare si Mulambův případl smetl pod kobereček napsal si, že to mělo vážné následky na jeho funkci a ono prd ... Jediný co mě těší je to že mu pak někdo od nás ojel buchtu ...
Takže se zeptám když jsme ti dali důkazy ty sis je dohledal zjistil si co se stalo a našel viníka, jakto že jestě nemá banana. Jak je sakra možný že tenhle človek má vůbec pristup do nejakyho logu nebo kamkoliv ? Zkus mi to prosímtě vysvětlil jako tříletýmu decku...
S láskou Petr aka Jahoda
Takže se zeptám když jsme ti dali důkazy ty sis je dohledal zjistil si co se stalo a našel viníka, jakto že jestě nemá banana. Jak je sakra možný že tenhle človek má vůbec pristup do nejakyho logu nebo kamkoliv ? Zkus mi to prosímtě vysvětlil jako tříletýmu decku...
S láskou Petr aka Jahoda
sice neviem co za pripad sa stal tebe ale mne sa tiez paci podobny pristup... tiez poznam par takych ale k nim sa vyjadrovat moc nejdem.Jamie píše:Já bych se jen chtěl zeptat k čemu máme podávat důkazy, když ty osobně Acare si Mulambův případl smetl pod kobereček napsal si, že to mělo vážné následky na jeho funkci a ono prd ... Jediný co mě těší je to že mu pak někdo od nás ojel buchtu ...
S láskou Petr aka Jahoda
a tiez nerozumiem ako je mozne, ze 7 GMiek (+-) mozu dovolit urobit z Dark PAradise - Vampirise paradise... ako je mozne ze dovolili takto rozcuchat nastavenie kde sa vampovia nasuportli v radoch 500%...
kde u ostra sa rok lobovalo pre ubohy port zvitok, ktory sa mu z 10 minut dal na 1 min, a gangrel si vezme mystika a ma port z 10min na 2s,
tremerovi to da sumy, brujahovi dalsi giganticky dmg boost a taky magovsky mystik (kedze mag =/= vamp) je stale len na okrasu so smejdnym +5 mgr s resistami ktore stejne absolutne netreba... no pekne to speje
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
odbornik sa vyjadril...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
ale vynimocne sa vyjadril v spravnej sekcii pokecShadowsong píše:odbornik sa vyjadril...
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Stigwyre, jak myslíš to, že se naboostili vampíri, v době, kdy nebyly kamenovky a byl poměrne lehkej quest na stone, bylo vampů mnohem vic než teď (procentuálně), a taky se i v zeleným morfu dalo jit do dungu a něco tam udělat, ale pak všichni dostali kamenky a bylo to v řiti, v PvP byl vamp v morfu odepsanej, a i poměrně bezpecný místo, jako je Hedge Maze se stalo pojížděný plechama s midnajtama, že se tam už nedalo chodit ani pro fame. Myslim, že to zpětný dorovnáni tohohle stavu vadí jen tobě. Navíc to, co se jednotlivým specializacím odebralo, zdaleka nevyrovnává to, co vamp míval v dřevních dobách.
Server se nějakým způsobem vyvíjí a ty to můžeš buď akceptovat, nebo jít jinam, popřípadě můžeš zkusit něco ovlivnit, aby se to změnilo nějakym směrem, ale s rychlostí, jakou měníš názory, si nemyslím, že by to mělo nějaký smysl, ty bys během toho co se implementuje jeden tvůj nápad, uz kricel, že je to moc imba, popřípadě naopak.
(By mě zajímalo, proč píšu několik slov s diakritikou, a pak zase několik bez ní.)
Server se nějakým způsobem vyvíjí a ty to můžeš buď akceptovat, nebo jít jinam, popřípadě můžeš zkusit něco ovlivnit, aby se to změnilo nějakym směrem, ale s rychlostí, jakou měníš názory, si nemyslím, že by to mělo nějaký smysl, ty bys během toho co se implementuje jeden tvůj nápad, uz kricel, že je to moc imba, popřípadě naopak.
(By mě zajímalo, proč píšu několik slov s diakritikou, a pak zase několik bez ní.)
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...