Fame systém (test)
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fame systém (test)
a co fame deedy ktere se dostavaly za lorda + nejake gp budou se dostavat stale od 8,5 pul nebo porad od lorda ?
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
NEvidim jedinou pozitivni vec na techto zmenach...pokud se chce snizovat uroven fame a kvuli tomu menit nastaveni a narocnost zbrani a ostatnich itemu na fame tak me to pripadne jako absolutne zbytecna prace...zbytecnost, blbost, ztrata casu ktery by se mohl venovat doreseni napr. specializaci...
zmena ma prinest zatraktivneni lorda, ze ne kazdy si ho udrzi a kdo ho bude mit - znaci ze ma vetsi koule nez ostatni. Tedka tomu tak neni.
S minimalnim dopadem na nastaveni a zavislost veci na fame.
Mi prijde ze bez naddimenzovanych reward a fame deedu ( ktere jsou kuli naddimenzovanym rewardam a davaji fame deed), kterych je vsude dostatek. toho lorda si nejste schopni udrzet.
Mi prijde ze bez naddimenzovanych reward a fame deedu ( ktere jsou kuli naddimenzovanym rewardam a davaji fame deed), kterych je vsude dostatek. toho lorda si nejste schopni udrzet.
Ale také na tom není prakticky žádná negativní věc.
Hrát se bude pořád stejně, tráva bude pořád zelená, nebe modré, brnění pořád dávat víc ar s lordem a kamenovky pořád stejně efektů z lordem.
Hrát se bude pořád stejně, tráva bude pořád zelená, nebe modré, brnění pořád dávat víc ar s lordem a kamenovky pořád stejně efektů z lordem.
Vysvetli mi jak si chces udrzet lorda v dnesni dobe Specralu (pride, ratmany)...IK kouzel (Desp mag)...IK hitem NPC (kdyz prezijes za wara nebo gangrela zazrak) a NPC kteri davaji IK kdyz trefi suma nebo klamaka a taky Archeru kteri na se rozbehnou na LAWa a polozi ho...Acarus píše:zmena ma prinest zatraktivneni lorda, ze ne kazdy si ho udrzi a kdo ho bude mit - znaci ze ma vetsi koule nez ostatni. Tedka tomu tak neni.
Je teda FAKT že já taky nechápu proč zdejší GM ztracejí čas zrovna tímhle když by bylo plno jiných věci které by se dali udělat. Změnit Shame z dnešního příšerného na tu verci která měla šťávu, postavit další dungy, udělat i ty specky (i když možná že je dobře že je neděláte) ale zas na druhou stranu stejně s tím komunita hráčů nic neudělá protože si to GM prosadí tak či tak, takže nám to může bejt i fuck no, příspůsobíme se.Acarus píše:zmena ma prinest zatraktivneni lorda, ze ne kazdy si ho udrzi a kdo ho bude mit - znaci ze ma vetsi koule nez ostatni. Tedka tomu tak neni.
Velke + je akorát to že k tomu můžem říct svůj názor a snad rozmluvit takovou ptakovinu jako je samovolné padaní Fame, nebo Baltova stínovádurábka.
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
takze vyrabet fame deedy pres knihu taky od lorda ? toznamena nezkutecne omezeni morfu stony .....Ocroc píše:Stále od Lorda.
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Na druhou stranu muzes stone morfnout 2x za sebou bez pouziti cehokoliv.
Nikdy by som nepomyslel, ze tato "uprava" ktora prakticky ma uplne minimalny vplyv na hru rozprudi takuto vlnu protestov... Dalsie riesenie je nechat nastavenie tak ako je akurat zmenit rewardy na konci. Low - 500 fame, Medium 1k famy, high 3k famy. Ziadne FDD kde bude 155tisic famy atd... Urcite sa da aj tymto spôsobom zatraktivnit titul lorda.
Pujdu dung a umru treba jednou ke konci: Nebudu odmenen. Kolega umre 20x a bude za to odmenen. Divny.
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Je pravda ze je tento fame system totalna strata casu... a ktovie kolko uprav/bugov bude treba osetrit po tomto... alebo dostanem nahodou lorda nevsimnem si to a idem jail...
Hraci tu cakaju na mag/kler/nekro specky uz 3 roky a na tomto sa straca cas...
tuto upravu by som fakt riesil keby uz nebolo nic co uzitocnejsie robit...
Hraci tu cakaju na mag/kler/nekro specky uz 3 roky a na tomto sa straca cas...

PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
na specky cekas ty ... mag-nekr je specka sama o sobe, u tech 2 jedinych bych specky nezavadel.... btw ten napad s fame se mi libi, pokus chces byt lord , vybojuj si to a ne ze sezeres deady apod.....
sezer si fame deAdu kolik chces...ale my co u gangrelu pouzivame fame deEdy moc nesouhlasime s touhle upravou (navrhem)...Wallace píše:na specky cekas ty ... mag-nekr je specka sama o sobe, u tech 2 jedinych bych specky nezavadel.... btw ten napad s fame se mi libi, pokus chces byt lord , vybojuj si to a ne ze sezeres deady apod.....
Nič zavažne to nebude, akurat NBikovia alebo ostatní budú môcť určiť či človek čo im radí to hrať vie alebo len ich zavadza (ano občas aj TOP hrač bude bez lorda) ... Mne osobne je jedno a nikdy som neriešil či som lord alebo nie ale niekto kto ho ma raz za uhorský rok je samozrejme nespokojny lebo sa nebude môcť vystatovat ze ma lorda.
Vyčkajte kym sa to zavedie, trosku upravi ked tak a uvidite ze to ani nepocitite ...
Raxiku: Pre vampa je to pozitivne, takze netusim o com tu hovoris
Strigwire: ty asi jediny chceš špecky, ostatní ich skôr nechcú a dúfaju ze sa nespravia este aspon dalsie 3 roky.
Vyčkajte kym sa to zavedie, trosku upravi ked tak a uvidite ze to ani nepocitite ...

Strigwire: ty asi jediny chceš špecky, ostatní ich skôr nechcú a dúfaju ze sa nespravia este aspon dalsie 3 roky.
Nejak nechapu co je na tom pozitivniho...ted mas max 10k fame a morfovat muzes s 10k po upravach budes mit max 8,5k (i s fame deedem) a morfovat budes moct s 8,5k takze asi me tu to pozitivum unika...Mihal píše:Nič zavažne to nebude, akurat NBikovia alebo ostatní budú môcť určiť či človek čo im radí to hrať vie alebo len ich zavadza (ano občas aj TOP hrač bude bez lorda) ... Mne osobne je jedno a nikdy som neriešil či som lord alebo nie ale niekto kto ho ma raz za uhorský rok je samozrejme nespokojny lebo sa nebude môcť vystatovat ze ma lorda.
no ale bude znizena narocnost na morf, cize 8,5k bude ako teraz 10k... Cize vsetko co naharvis bojom nad 8,5k je pozitivumRaxik píše:Nejak nechapu co je na tom pozitivniho...ted mas max 10k fame a morfovat muzes s 10k po upravach budes mit max 8,5k (i s fame deedem) a morfovat budes moct s 8,5k takze asi me tu to pozitivum unika...Mihal píše:Nič zavažne to nebude, akurat NBikovia alebo ostatní budú môcť určiť či človek čo im radí to hrať vie alebo len ich zavadza (ano občas aj TOP hrač bude bez lorda) ... Mne osobne je jedno a nikdy som neriešil či som lord alebo nie ale niekto kto ho ma raz za uhorský rok je samozrejme nespokojny lebo sa nebude môcť vystatovat ze ma lorda.

Dobre a co je na tom teda negativniho?Raxik píše:Nejak nechapu co je na tom pozitivniho...ted mas max 10k fame a morfovat muzes s 10k po upravach budes mit max 8,5k (i s fame deedem) a morfovat budes moct s 8,5k takze asi me tu to pozitivum unika...Mihal píše:Nič zavažne to nebude, akurat NBikovia alebo ostatní budú môcť určiť či človek čo im radí to hrať vie alebo len ich zavadza (ano občas aj TOP hrač bude bez lorda) ... Mne osobne je jedno a nikdy som neriešil či som lord alebo nie ale niekto kto ho ma raz za uhorský rok je samozrejme nespokojny lebo sa nebude môcť vystatovat ze ma lorda.

Gangrel nemá být o tom vzít si do dungenonu 20 fame deedu, umírat v každé místnosti a stále běhat v stone. Samozřejmě kdo hraje tímto stylem bude touto úpravou velice oslaben. Nicméně pro tento typ hráčů jsou dělány slabší klanové morphy, které nevyžadují tolik umu si je udržet.
Mluv laskavě za sebe, ano. Jestli něco není potřeba jakkoliv specializovat tak tyhle povolání, obzvlášť nekra a mága už vůbec ne.Strigwyr píše:.......
Hraci tu cakaju na mag/kler/nekro specky uz 3 roky a na tomto sa straca cas.........