Ničenie zbroji a rob

Vaše nápady a návrhy
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Re: Ničenie zbroji a rob

Příspěvek od Helloween »

Acarus píše:
Skuhry píše:Psal ze mapku sel na solo, tak aby to nezpusobilo v pokusu nejakou trhlinu:p. Pak jde vse samozrejme do plecha a ne do suma.
Podle me jde taky o zastery, roby, tilka, ponozky, co ma clovek na sobe, na pocasi atpod.
Kazdopadne i kdyby byl vysledek na solo zalostnej, v grupe "optimal", tak vzhledem k prime umere by se stejnak nic ani menit nemelo.
Chapu, ale bohuzel nejsem natolik zdatny, abych soloval lvl 5 mapky s warem ci plechem. To uz si tak neverim a ani mi to neprijde zabavne. Proto jsem se uvedl do situace kdy budu i mlacen ( i byl jsem, parkrat sem umrel na koukani na TV) a veru byl sem a je to podle me nejcastejsi zpusob jak dane veci mohou prijit k uhone.
Čuměl na TV.....AFKááááááář :oP :oP :oP Do Jailu s Tebou :lol: :oP :oP
Polarka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Polarka »

Skuhry píše:Psal ze mapku sel na solo, tak aby to nezpusobilo v pokusu nejakou trhlinu:p. Pak jde vse samozrejme do plecha a ne do suma.
Podle me jde taky o zastery, roby, tilka, ponozky, co ma clovek na sobe, na pocasi atpod.
Kazdopadne i kdyby byl vysledek na solo zalostnej, v grupe "optimal", tak vzhledem k prime umere by se stejnak nic ani menit nemelo.
Treba nastavit okolo mapky dungeon zonu, potom nebude moct zosadat ako blazon a mozno to nepojde na solo a teda nebude vse mlatit do neho a teda sa mu to nebude tak nicit, uplne jednoduche!
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Polarka píše:
Treba nastavit okolo mapky dungeon zonu, potom nebude moct zosadat ako blazon a mozno to nepojde na solo a teda nebude vse mlatit do neho a teda sa mu to nebude tak nicit, uplne jednoduche!
Nebudem prezradzat moje know-how ale aj tupa mlaticka dokaze mat velmi inteligentne a sofistikovane taktiky ;). A o tom jazditku to vazne nie je ... A prave preto ma to bavi lebo to nie je len tupe vymlacovanie moba. Za toho wara sa da solnut aj cele FDD lenze ked uvažujes velmi ohraničene, zda sa to nerealne. Snazim sa z toho wara dostat maximum. Okrem toho, tymto posuvam svoje hranice a trenujem skill.
Ak sa nicia zbroje rychlejsie v mimodungovych zonach tak nie je nic lahsie ako si na taketo akcie zobrat +10 -15 platy ci blood a je po probleme :) ... Ja som sa len snazil poukazat na moznu nezrovnalost.
Polarka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Polarka »

Mihal píše:
Polarka píše:
Nebudem prezradzat moje know-how ale aj tupa mlaticka dokaze mat velmi inteligentne a sofistikovane taktiky ;). A o tom jazditku to vazne nie je ... A prave preto ma to bavi lebo to nie je len tupe vymlacovanie moba. Za toho wara sa da solnut aj cele FDD lenze ked uvažujes velmi ohraničene, zda sa to nerealne. Snazim sa z toho wara dostat maximum. Okrem toho, tymto posuvam svoje hranice a trenujem skill.
Ak sa nicia zbroje rychlejsie v mimodungovych zonach tak nie je nic lahsie ako si na taketo akcie zobrat +10 -15 platy ci blood a je po probleme :) ... Ja som sa len snazil poukazat na moznu nezrovnalost.
Tak kazda taktika je limitovana dostupnostou zbrani, jedu a podobne, proste ked sa monstrum ivmkuje rychlejsie ako jed, dmg zbrane, tak ho nedas :P Neratam zneuzitie nastaveni servru, ale to snad nerobis :D

Inak, sice to sem nepatri, ale to je jedno, neda sa zmenit nastavenie otravy u monstier? Kazde monstrum tusim kontroluje jed pri svojom utoku, takze ak ho clovek nenecha zautocit, tak sa da otravit aj potvora milujuca jed, potvora co si jed lieci a vsetky ostatne... Je to take divne :D
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Polarka:
Suhlasim ze je to limitovane ale zabudol si na podstatnu vec a to ohranicenie myslenia. Ak nieco nejde, nezmierim sa s tym tak lahko a zapojenim mozgu hladam sposoby ako to pojde namiesto toho, aby som plakal na foru ze to nejde a chcem zmenu (modelovanie buducnosti) ... Mozno preto dokazem viac ako vacsina ludi na serveri.
A k tomu jedu, IVMkujuce potvory sa nedaju travit, takze tento smer rozmyslania je mimo ale som rad, ze si zapojil to sede v hlave, mozno prides aj na ten spravny sposob ;).

PS: mohol by si prosim povedat kto si? Pretoze tento nick mas mesiac, takze bud si zacinajuci hrac alebo skôr niekto, kto ma x nickov aby mohol anonymne skodit.
Dakujem
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Takze tim chtel asi slovensky mistr rict, ze umi hrat 15 let starou pocitacovou hru lepe jak my:( Jiste to bude samozrejme o skillu a ne o zadne feature/bug vychytavce ze?
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Sir Artuhr píše:Takze tim chtel asi slovensky mistr rict, ze umi hrat 15 let starou pocitacovou hru lepe jak my:( Jiste to bude samozrejme o skillu a ne o zadne feature/bug vychytavce ze?
třeba se mu to hodí do CV co ty mužeš vědět.. :)
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Kludne nech GMka prejdu logy a zistia ci to je zakazane ;). Nie je to ziadny bug, dokazes to spravit i na cistom klientovi dokonca i bez yoka, asista, feny, ... ;).
Moucha, nehovorim ze to viem hrat lepšie ako vsetci ale niektorí. A mozno ta to stve, ze to hras 15 rokov a si na rovnakej urovni ako ten, co to hra menej. Alebo sa ta dotkol ten fakt, tvoja vztahovacnost alebo ako sa hovori, trafena hus zagagala ;)

A ano v CV mam v kolonke certifikaty napísane: UO na DP - Cloak of Dungeonmaster
V jazykovych schopnostiach: Slang UO
A v praxi: UO 2006-2013
Hobby: UO
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Precitajte si nazov topicu a potom sa pozrite na svoje posledne posty. Nieco mi nesedi ... hmm
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Balsamiko
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Balsamiko »

Mihal píše:Kludne nech GMka prejdu logy a zistia ci to je zakazane ;). Nie je to ziadny bug, dokazes to spravit i na cistom klientovi dokonca i bez yoka, asista, feny, ... ;).
Moucha, nehovorim ze to viem hrat lepšie ako vsetci ale niektorí. A mozno ta to stve, ze to hras 15 rokov a si na rovnakej urovni ako ten, co to hra menej. Alebo sa ta dotkol ten fakt, tvoja vztahovacnost alebo ako sa hovori, trafena hus zagagala ;)

A ano v CV mam v kolonke certifikaty napísane: UO na DP - Cloak of Dungeonmaster
V jazykovych schopnostiach: Slang UO
A v praxi: UO 2006-2013
Hobby: UO
Zase si měříš pindíka sám ze sebou? Bavíš mě......
Polarka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Polarka »

Mihal píše:Polarka:
Suhlasim ze je to limitovane ale zabudol si na podstatnu vec a to ohranicenie myslenia. Ak nieco nejde, nezmierim sa s tym tak lahko a zapojenim mozgu hladam sposoby ako to pojde namiesto toho, aby som plakal na foru ze to nejde a chcem zmenu (modelovanie buducnosti) ... Mozno preto dokazem viac ako vacsina ludi na serveri.
A k tomu jedu, IVMkujuce potvory sa nedaju travit, takze tento smer rozmyslania je mimo ale som rad, ze si zapojil to sede v hlave, mozno prides aj na ten spravny sposob ;).

PS: mohol by si prosim povedat kto si? Pretoze tento nick mas mesiac, takze bud si zacinajuci hrac alebo skôr niekto, kto ma x nickov aby mohol anonymne skodit.
Dakujem
k OT:
Ja mam vsetky nicky dakde okolo tej hviezdy :P Starsi nick mam Severka, ale som zabudol heslo, mail uz je moc stary a davno ho nepouzivam uz, tak zalozit novy a co najviac podobny sa mi zdalo ako dobry napad :D
Skodit nechcem, len wara som hral uz davno, tak len nenapadne vyzvedam, ako si solnes ivm monstra a podobne :) Keby mam wara a bavi ma, urcite nad tym premyslam a skusam, sa neboj nic :D... este ma napadol mystik a top zbrane, mozno dokazu daco co mi unika! :)
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ducky »

Tak sem si rikal co to tu melete za blbosti, ze se mi nic nenici a rozpadla se mi masterka a to sem s ni byl tak 2 male dungy a jednu mapu :p

edit: hmm tak se to nici jako prase, cler brnco jde taky pekne dohaje
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Nedávno jsem byl malej dung za pala (decík) a moje brnčo šlo podle armoru brutálně dolů.. ze 125 jsem byl asi v druhé třetině dungu na 87-95.. když jsem to opravoval přecházel mi zrak tak šíleně potrhaný brnčo jsem na sobě hodně dlouho neměl.. a to ho opravuji po každém dungu.
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Snížena cena frakčního Golthian štítu o 50% a durabilita o 33%. Mozem sa spytat preco ste nezvysili durabilitu aj pvm golthian stitu? Ten stit je clovek bez problemov schopny rozmlatit za jeden dlhsi dung.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

pretoze pri frakcnom stite islo este o nieco trochu ine... a durabka sa mu znizovala, nie zvysovala, tak nerob ramena :p
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

[OT] Mozno keby si bol schopny ziskat ten stit na vampa, co je mimochodom jedina postava, ktoru hravas, a byt na icq na dunga, tak by si mohol robit ramena aj ty :P
Oprava: A samozrejme nehidovat v pasazi, ked mas mlatit ...
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

mno tak som skusil vytiahnut golthian ze co to spravi s durabkou, ked sa vraj tak velmi nici. tk vo 2 po ac tradera- 37/50. uz viem co budem urcite nosit iba na trh a ktory item z lootu uz urcite drazit nebudem.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Shadowsong píše:mno tak som skusil vytiahnut golthian ze co to spravi s durabkou, ked sa vraj tak velmi nici. tk vo 2 po ac tradera- 37/50. uz viem co budem urcite nosit iba na trh a ktory item z lootu uz urcite drazit nebudem.
nedraz ho, hod si o neho
Odpovědět