Werewolf
- Delarock
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Re: Werewolf
*haf*
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
Werewolf item ať se umístí jednou měsíčně do moba/truhly někde random schovaný ve světě a announcne se jen hodně málo říkající hint.
Gangrela zrušit.
WH vrátit imunitu na spelly.
GG easy.
Gangrela zrušit.
GG easy.
-
- Inkless
při prvním kouknutí na ten post jsem myslel, že je to další spam bot, ale po druhém přečtení to dává smysl a ke všem třem bodům bych se velice rád připojilBloodboy píše:Werewolf item ať se umístí jednou měsíčně do moba/truhly někde random schovaný ve světě a announcne se jen hodně málo říkající hint.
Gangrela zrušit.
GG easy.
edit: tu imunku u wh kompenzovat tim, že mísnosti typu desp ostrůvek třeba 1/3 nechat ty, který prokástěj imunku... prostě aby si wh nemohlo uplně solovat určité pasáže dungů, ale aby ten char dával smysl
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Ty zas rači začni logovat a nemel bobkyryko de martis píše:při prvním kouknutí na ten post jsem myslel, že je to další spam bot, ale po druhém přečtení to dává smysl a ke všem třem bodům bych se velice rád připojilBloodboy píše:Werewolf item ať se umístí jednou měsíčně do moba/truhly někde random schovaný ve světě a announcne se jen hodně málo říkající hint.
Gangrela zrušit.
GG easy.
edit: tu imunku u wh kompenzovat tim, že mísnosti typu desp ostrůvek třeba 1/3 nechat ty, který prokástěj imunku... prostě aby si wh nemohlo uplně solovat určité pasáže dungů, ale aby ten char dával smysl
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
-
- Inkless
nemůžu, bojim se wrZola píše:Ty zas rači začni logovat a nemel bobky
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Jak seš velkej tak seš posranej.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Rád bych oživil téma,
werewolf byl, krásny směr kudy se ubírat ve hře. Role play kolem toho super. Prosím o zvážení zdali to nenahodit znova, po letech.
werewolf byl, krásny směr kudy se ubírat ve hře. Role play kolem toho super. Prosím o zvážení zdali to nenahodit znova, po letech.