Nevyváženost Upírů.
Re: Nevyváženost Upírů.
Pre mna ma vamp funkciu v takom despe cisto iba prezit krizovku a nasledne resnu. Jeho ability su stavane na prezitie... Takze to ma celkom hodnotu pre mna.. k morfom tak za brujaha ani tremera by som nikdy nemorfoval... Kazdy si tu lobuje za svoju specku ktoru hra najviac/najradsej. Vampov mam 3 takze nech sa spravi co chce tak sa prisposobim... Mne by sa pacil nejaky klan item pre tremera ked ziadny nema... Mozno by nebol pre neho na skodu time rewind.. uz k tejto teme nebudem reagovat 

není to tak nedávno, cos tu na foře tvrdil, že současnej tremere je na pvp též nepoužitelnej a loboval za jeho lepší využitelnostStrigwyr píše: Pretoze gangrel je v PvP nepouzitelny...
Tremer je 5x lepsi v pvp... preto nemoze byt rovnako dobry ako gangrel v PVM, jednoducho musi byt slabsi ..

Po resyncu pár úprav:
Kód: Vybrat vše
- Dyka ukryteho vraha - DMG effect lze pouzit i s vybitou kudlickou
- Tremere klan morph - bonus do int zvysen na 60 (low) a 70 (high fame)
- Tremere stone morph - bonus do int zvysen na 70 (gargoyla) a 80 (imp)
- Brujah & Tremere - ziskavaji u Staff of Blood z kazde krve o 50% vic nabiti
- Brujah & Gangrel - jakozto nocnim tvorum dovoleno pouzivat Kad of Night Sight
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
dakujeme
inak toto by chcelo upravit na dp strankach o subclassoch asi
inak toto by chcelo upravit na dp strankach o subclassoch asi
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
ooooo. Tak v to jsem ani nedoufala. Děkujem 

Asi u Tremera nedopadne místo agillity to cunning? Ale v tomhle případě je to asi jedno.Ocroc píše:Po resyncu pár úprav:
- Dyka ukryteho vraha - DMG effect lze pouzit i s vybitou kudlickou - Tremere klan morph - bonus do int zvysen na 60 (low) a 70 (high fame) - Tremere stone morph - bonus do int zvysen na 70 (gargoyla) a 80 (imp) - Brujah & Tremere - ziskavaji u Staff of Blood z kazde krve o 50% vic nabiti - Brujah & Gangrel - jakozto nocnim tvorum dovoleno pouzivat Kad of Night Sight
njn znám to přísloví "podáte nám prst a vememe si celou ruku "

Nemam moc cas to tu cist cele, ale zmeny jsou vice nez zajimave. Diky
Jen mam otazku, opravdu je mi v humanovi klicek od rakve uplne k nicemu, nebo se mi to jen zda? Tesil jsem se, ze konecne neco trosku RP s malym bonusem, ale nejak to nefunguje. 

Tak tohle jsem fakt necekal, to je velkorysa uprava. To vsem na chvili zavre hubu... Tak se jde lobovat zas za jine chary, ne?;-) dekujem
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
sila spanku je len do morfu. a aj tak za moc nestoji :pBlem píše:Nemam moc cas to tu cist cele, ale zmeny jsou vice nez zajimave. DikyJen mam otazku, opravdu je mi v humanovi klicek od rakve uplne k nicemu, nebo se mi to jen zda? Tesil jsem se, ze konecne neco trosku RP s malym bonusem, ale nejak to nefunguje.
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
To je pravda že síla spánku stojí za prd obzvláš teď po úpravě kdy už může člověk používat světlo. Možná by stálo za úvahu jestli místo toho boostu do dex to nezměnit na boost do int jde to použít stejně jen jednou a aspoň by to bylo trochu atraktivní hodnoty boostu by sem tam nechal jak jsou
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ak chces iny boost zo spanku, zmen klanCiatronic píše:To je pravda že síla spánku stojí za prd obzvláš teď po úpravě kdy už může člověk používat světlo. Možná by stálo za úvahu jestli místo toho boostu do dex to nezměnit na boost do int jde to použít stejně jen jednou a aspoň by to bylo trochu atraktivní hodnoty boostu by sem tam nechal jak jsou

how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
Káj ani Imp s tím už nic neudělaji, tudíž návrhy asi vzal čas.
aha to sem netušil že se to liší v souvislosti na klanu dík za infoShadowsong píše:ak chces iny boost zo spanku, zmen klanCiatronic píše:To je pravda že síla spánku stojí za prd obzvláš teď po úpravě kdy už může člověk používat světlo. Možná by stálo za úvahu jestli místo toho boostu do dex to nezměnit na boost do int jde to použít stejně jen jednou a aspoň by to bylo trochu atraktivní hodnoty boostu by sem tam nechal jak jsounavrhy na vyuzitie rakiev som posielal kajovi a myslimze impovi. ci su niekde ulozene to neviem, ale otazka je ci by bola ochota zo strany gm s tym nieco urobit...

Díky mocOcroc píše:Po resyncu pár úprav:
- Brujah & Gangrel - jakozto nocnim tvorum dovoleno pouzivat Kad of Night Sight