AntiPK plošky a jiná protiPK opatření
Re: AntiPK plošky a jiná protiPK opatření
Ja nerikam ze pk do gz patri, kdyby tomu tak bylo neslo by je guardit. Ale ono tam to pk jde na vlastni riziko, stim ze ho muzou vyguardit. Tudiz ochrana proti pk je v gz.
Ale jak uz jsem psal GZ neni safe zona. A kdyz se tady uvedl priklad u scara banky byl jsem se tam dnes podivat a na to aby ses kni dostal nepotrebujes ani stenu takze zadne stenovani se tam nekona.
Jedine co se bralo a melo brat jako ocuravani systemu bylo kdyz napriklad u cechu rangu nebyla gz na jednom policku, taktez to bylo v nujelmu tusim u palace. Tohle bylo neco proti pravidlum ale tohle je ac neprijemne zcela vpohode.
Nevidim totiz duvod proc tu hru nevypnout kdyz jdu od ni pryc. Kdyz to srovnam s necim jinym tak to je to same jako kdyby jste se zlobili na GM ze si nemuzete ani odskocit na zachod a nechat zapnute makro. Prijdete a jste v jailu.
Ale jak uz jsem psal GZ neni safe zona. A kdyz se tady uvedl priklad u scara banky byl jsem se tam dnes podivat a na to aby ses kni dostal nepotrebujes ani stenu takze zadne stenovani se tam nekona.
Jedine co se bralo a melo brat jako ocuravani systemu bylo kdyz napriklad u cechu rangu nebyla gz na jednom policku, taktez to bylo v nujelmu tusim u palace. Tohle bylo neco proti pravidlum ale tohle je ac neprijemne zcela vpohode.
Nevidim totiz duvod proc tu hru nevypnout kdyz jdu od ni pryc. Kdyz to srovnam s necim jinym tak to je to same jako kdyby jste se zlobili na GM ze si nemuzete ani odskocit na zachod a nechat zapnute makro. Prijdete a jste v jailu.
Bohužel..Aknah píše:No jako pardon,ale snad tu ma kazdy moznost napsat svuj nazor...nebo snad ne?Sir Artuhr píše:No jeste ze jsi nam to vysvetlila a doprovodila svym komentarem...Aknah píše:Podle me si muzete za vsechny ty zmeny a opatreni samy vy hraci, diky tomu jakym zpusobem hrajete, jak vymyslite jak nejlip neco ocurat apod. kdyby jste hrali podle poravidel a slusne nebyly by tu zadna opatreni a zakazy.
Muzete se vztekat a nadavat maximalne tak samy sobe...
Ja si spominam ako v moonglove PK vytahovali mestsku straz mimo gz. Okrem toho sa mestskej strazi da utiect, kedysi sa mi zdali byt efektivnejsie, kedze ti dali hned ik a nie najpr vysatie staminy, 2 sec. nic a potom ta zabiju ... ak das TRko a zalezes za roh, utiekol si strazi ...
JJ jenom tam sou plosky co te portnou do lavy ....Arianna píše:. A kdyz se tady uvedl priklad u scara banky byl jsem se tam dnes podivat a na to aby ses kni dostal nepotrebujes ani stenu takze zadne stenovani se tam nekona.

[Hated]
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Berte to tak, když se v despu jako vrcholu PvP přidala možnost napadání PK na hlavu všichni jste jásali, přičemž to bylo stížení PvM, teď máte zase trochu stížený PvP.
A pro Severku, nebyls náhodou aspoň jednou smazanej? Tak proč máš zase PK a nemáš modráka, když je to za PK pořád težší a těžší.
A pro Severku, nebyls náhodou aspoň jednou smazanej? Tak proč máš zase PK a nemáš modráka, když je to za PK pořád težší a těžší.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
jojo chapu jen jsem tady reagoval na nekoho kdo tu psal neco o tom ze odsteneni strazi neni moc koser ci co...Okcakep píše:JJ jenom tam sou plosky co te portnou do lavy ....Arianna píše:. A kdyz se tady uvedl priklad u scara banky byl jsem se tam dnes podivat a na to aby ses kni dostal nepotrebujes ani stenu takze zadne stenovani se tam nekona.
Nenazyval bych to tak ze pk do gz nepatri, to je jako tvrdit ze blue nepatri mimo gz. Gz totiz slouzi k ochrane modrych hracu pred vrahy a to na jednoduche slovicko "Guards" a popripade mestskych strazniku na konich. Kdykoliv jsi ve hre a sedis u pc neni problem se temto vrahum ubranit. A pokud jsi afk to je bohuzel tvuj problem, nebot tohle se netyka jen pk ale pojet te muze i modrak.Acarus píše:Pk do Gz nepatri, pokud si pk stezuje ze to ma v GZ tezke nebo dokonce nemozne se pohybovat, neni zadny stezovani na miste
Pk se mohou pohybovat v Gz ale stim ze nesou to riziko ze je nekdo vyguardi apod. a to by melo byt cele jejich riziko. nechapu proc by se mely po mestech objevovat ik plosky apod. Je to pochopitelne kdyz se to zavedlo v britu u portu ctnosti, vlezu na Hb a v britu u vstupu do stok, protoze uz je doba kdy maji pk na vse alternativy.
A kdyz uz tady Acarusi pises o nejakem zasahu mestkych komisaru tak bych to vyresil jednoduse a to pokud vidi mestska straz pk at mu soupne hned ik (i ta na koni) jak tady psal Mihal.
Ale popravde mi to je fuk kdyz sem pk behal a nahodou sem sel do gz pocital sem se smrti ze me nekdo zguardi apod.
Aby ten měšták na koni byl co k čemu, musel by skákat přes zdi a mít tak dvojnásobnou dmg. Což je hezký nápad.
Tak ono neni problem udelat aby skakal pres zdi pokud ma target, aale pokud tohle zavezt, odstranil bych teda tyto ik plosky tam kde nejsou uplne nutne. a nemohl by snad nikdo nic namitatQvido píše:Aby ten měšták na koni byl co k čemu, musel by skákat přes zdi a mít tak dvojnásobnou dmg. Což je hezký nápad.

Vždyť měšťák ve většině případu kromě attacku přivolá i guards, navíc přežít útok měšťáka taky není žádná sranda.
Vy modráci si asi neuvědomujete , že jste systémově furt zvýhodňováni a čím víc brečíte tím větší výhody máte u Pk je to skoro naopak, když si postěžuje PK tak mu řeknete ať hraje blue. Rád bych si na den s vámi vyměnil roli třeba by jste zjistili, že to není tak lehký jak si myslíte. Nebejt toho, že už xlet jste furt stejně naivní a neinovativní tak si PK na PvM moc nepřijde...Dudek píše:A pro Severku, nebyls náhodou aspoň jednou smazanej? Tak proč máš zase PK a nemáš modráka, když je to za PK pořád težší a těžší.
Naposledy upravil(a) Okcakep dne 02.02.2013 16:52:10, celkem upraveno 1 x.
[Hated]
Trosku demagogicke tvrdit ze pro modre neni okoli mimo gz. Pokud bys chtel neco srovnavat s gz tak jedine bejvale old pk mesto.Arianna píše: Nenazyval bych to tak ze pk do gz nepatri, to je jako tvrdit ze blue nepatri mimo gz. Gz totiz slouzi k ochrane modrych hracu pred vrahy a to na jednoduche slovicko "Guards" a popripade mestskych strazniku na konich. Kdykoliv jsi ve hre a sedis u pc neni problem se temto vrahum ubranit. A pokud jsi afk to je bohuzel tvuj problem, nebot tohle se netyka jen pk ale pojet te muze i modrak.
Pk se mohou pohybovat v Gz ale stim ze nesou to riziko ze je nekdo vyguardi apod. a to by melo byt cele jejich riziko. nechapu proc by se mely po mestech objevovat ik plosky apod. Je to pochopitelne kdyz se to zavedlo v britu u portu ctnosti, vlezu na Hb a v britu u vstupu do stok, protoze uz je doba kdy maji pk na vse alternativy.
A kdyz uz tady Acarusi pises o nejakem zasahu mestkych komisaru tak bych to vyresil jednoduse a to pokud vidi mestska straz pk at mu soupne hned ik (i ta na koni) jak tady psal Mihal.
Ale popravde mi to je fuk kdyz sem pk behal a nahodou sem sel do gz pocital sem se smrti ze me nekdo zguardi apod.
Porad nevidim smysl nad tim si stezovat, ze je pk utlacovane ve meste, a to zatim jeste nikterak vazne. Bydlet lze z banky, pripadne z sochacku, nebo nedej buh jsou dokonce i najmy mimo gz. A na nic jinyho nevidim duvod proc by pkcko melo ve meste byt, uz sem psal nekolikrat. Pokud tam chcete zkouset nekoho okradat, zatim nevidim problem, porad to jde. Porad muzete v boji do gz zabehnout. Zatim zadne IK na tu zonu neni. Tvrdite jak ste smireny s tim ze v Gz umrete, ale kdyz umrete tak jste nastvani, to si trosku protirecite a nevidim rozdil mezi tim jestli umrete na mestaka, guarda a nebo na ik pk plosku. Porad v te gz nemate co delat. Zadne ulehceni pohybu pk po gz neneni v planu, spis v opacnem smeru.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Proč by jsme si měli měnit roli? Když se ti pořád něco za PK nelíbí, tak prostě s PK nehrej ne? Buď se smíříš s tím, že budeš jako vrah utlačován, nebo:Okcakep píše:Vždyť měšťák ve většině případu kromě attacku přivolá i guards, navíc přežít útok měšťáka taky není žádná sranda.
Vy modráci si asi neuvědomujete , že jste systémově furt zvýhodňováni a čím víc brečíte tím větší výhody máte u Pk je to skoro naopak, když si postěžuje PK tak mu řeknete ať hraje blue. Rád bych si na den s vámi vyměnil roli třeba by jste zjistili, že to není tak lehký jak si myslíte. Nebejt toho, že už xlet jste furt stejně naivní a neinovativní tak si PK na PvM moc nepřijde...Dudek píše:A pro Severku, nebyls náhodou aspoň jednou smazanej? Tak proč máš zase PK a nemáš modráka, když je to za PK pořád težší a těžší.
a) nehrej to
b) hrej za modráka
Pořád nevidím důvod, proč by PK mělo mít možnost přístupu do GZ(měst).
Ohrazovat se tím, že by modráci neměli mít přístup mimo GZ (nad tím se musím pousmát). Do GZ lezeš v riziku, pokud ti vadí že tam chcípneš, tak tam prostě nelez. Brečet tu nad nějakýma IK ploškama je opravdu srandovní.
Jsme se asi spatne pochopili me opravdu jedno zda to pk do gz muze nebo ne. jen jak jsem psal mi prijde zbytecne tam davat ik plosky. Neber to odeme jako ze si na soucasnou situaci stezuju, ja ji pouze nechapu (tim mysleno ty ik plosky) za pk jsem se po gz nikdy nepohyboval a ani takto afk hrace nezabijel.Acarus píše:Trosku demagogicke tvrdit ze pro modre neni okoli mimo gz. Pokud bys chtel neco srovnavat s gz tak jedine bejvale old pk mesto.Arianna píše: Nenazyval bych to tak ze pk do gz nepatri, to je jako tvrdit ze blue nepatri mimo gz. Gz totiz slouzi k ochrane modrych hracu pred vrahy a to na jednoduche slovicko "Guards" a popripade mestskych strazniku na konich. Kdykoliv jsi ve hre a sedis u pc neni problem se temto vrahum ubranit. A pokud jsi afk to je bohuzel tvuj problem, nebot tohle se netyka jen pk ale pojet te muze i modrak.
Porad nevidim smysl nad tim si stezovat, ze je pk utlacovane ve meste, a to zatim jeste nikterak vazne. Bydlet lze z banky, pripadne z sochacku, nebo nedej buh jsou dokonce i najmy mimo gz. A na nic jinyho nevidim duvod proc by pkcko melo ve meste byt, uz sem psal nekolikrat. Pokud tam chcete zkouset nekoho okradat, zatim nevidim problem, porad to jde. Porad muzete v boji do gz zabehnout. Zatim zadne IK na tu zonu neni. Tvrdite jak ste smireny s tim ze v Gz umrete, ale kdyz umrete tak jste nastvani, to si trosku protirecite a nevidim rozdil mezi tim jestli umrete na mestaka, guarda a nebo na ik pk plosku. Porad v te gz nemate co delat. Zadne ulehceni pohybu pk po gz neneni v planu, spis v opacnem smeru.
A ono jak pises, neni to to same umrit na mestaka/guarda-> tady temto dvema pripadum se da jeste tak nejak vyhnout popripade utect mimo tu gz. ale pokud vstoupis na ik plosku jsi jasny.
Ja se tady nezastavam ani jedne strany i kdyz to mozna vypada.
Jen sem zprvu chtel poukazat na to jak jsem tady uz 2x zminil ze pokud chci nechat ultimu pustenou a jdu mimo dosah PC jsou bezpecna mista jako je trh, domecek, vezeni apod. a ne ze me nekdo v gz zabije a pujdu si vylit srdicko na forko proc tomu tak je ze se nejak nahodou pk dostalo do GZ/popripade me nejaky modrak usmazil kvuli equipu.
Taky se mi parkrat stalo ze misto krizku jsem shodil uo na listu, prijdu a mrtvy. Proste moje chyba poucil jsem se a tim je to pro me uzavrena kapitola.
Dobry pristupHelloween píše:Proč by jsme si měli měnit roli? Když se ti pořád něco za PK nelíbí, tak prostě s PK nehrej ne? Buď se smíříš s tím, že budeš jako vrah utlačován, nebo:
a) nehrej to
b) hrej za modráka
Ohrazovat se tím, že by modráci neměli mít přístup mimo GZ (nad tím se musím pousmát). Do GZ lezeš v riziku, pokud ti vadí že tam chcípneš, tak tam prostě nelez. Brečet tu nad nějakýma IK ploškama je opravdu srandovní.

Ked sa ti nepaci, ze ta PK v dungoch, na mapkach, kdekolvek zabijaji:
a) nehraj to
b) hraj za PK
takato odpoved od gm namiesto hlidacov, guardov a inych anti pk opatreni by bola fajn

- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Však ať si Pk dobíhají dungy, ale tak, jak se má....Severka píše:Dobry pristupHelloween píše:Proč by jsme si měli měnit roli? Když se ti pořád něco za PK nelíbí, tak prostě s PK nehrej ne? Buď se smíříš s tím, že budeš jako vrah utlačován, nebo:
a) nehrej to
b) hrej za modráka
Ohrazovat se tím, že by modráci neměli mít přístup mimo GZ (nad tím se musím pousmát). Do GZ lezeš v riziku, pokud ti vadí že tam chcípneš, tak tam prostě nelez. Brečet tu nad nějakýma IK ploškama je opravdu srandovní.Skoda ze ho nemas v topikoch o dobiehani dungov za pk a podobne
Ked sa ti nepaci, ze ta PK v dungoch, na mapkach, kdekolvek zabijaji:
a) nehraj to
b) hraj za PK
takato odpoved od gm namiesto hlidacov, guardov a inych anti pk opatreni by bola fajn
A kolko krat ta tam tie pk zabili hmm?Stazenie pvm v despe je akurat tak zmenami v dungu a nie tym ze sa da pojazdit D5 ktore sa chodi aj tak raz za rok.Dudek píše:Berte to tak, když se v despu jako vrcholu PvP přidala možnost napadání PK na hlavu všichni jste jásali, přičemž to bylo stížení PvM, teď máte zase trochu stížený PvP.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
jedna uprava uz celkom stara, navyse nie zrovna moc vyuzitelna vs xx starych aj novych proti-pk opatreni. niekto tomu asi hovori rovnovahaCasius píše:A kolko krat ta tam tie pk zabili hmm?Stazenie pvm v despe je akurat tak zmenami v dungu a nie tym ze sa da pojazdit D5 ktore sa chodi aj tak raz za rok.Dudek píše:Berte to tak, když se v despu jako vrcholu PvP přidala možnost napadání PK na hlavu všichni jste jásali, přičemž to bylo stížení PvM, teď máte zase trochu stížený PvP.

how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
nelze porovnavat neporovnatelne ... tedy zadna rovnovaha neexistuje. Hra se vyviji ve vsech smerech.Shadowsong píše: jedna uprava uz celkom stara, navyse nie zrovna moc vyuzitelna vs xx starych aj novych proti-pk opatreni. niekto tomu asi hovori rovnovaha
Pvm cast hry doznala za tech let neuveritelne mnozstvi zmen, a dalo by se tu zalozit xy topiku paralelnich k tomuto pvp, spise tedy antipk.