a kdy planujes nahodit tuhle verzi?Mulambo píše:jo, ty nejdou, jsou napevno dane jakoby ze zakladu, takze az se nahraje tahle verze jako standard tak vsechny linky na forum pojedou
Nový design webu
Re: Nový design webu
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
jako teoreticky by to slo kdykoliv, protoze uz je vicemene vse hotove, ale rikal jsem si na konci ledna, abych jeste pokoukal tu operu mini do te doby a zkusil zprovoznit
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Kompletní mapa 2.56
Sice jsem to tu projížděl, ale nikde jsem tuto chybku nenašel. V prohřeškách jak se vybírá jméno a na druhé straně počet příspěvků je vidět to písmo hodně světle.
Zkoušeno na Google Crome, jinak mozzila mi to ukazuje normálně.
PS: tak ostatní ikony co se dají rozkliknout jsou na tom stejně. Vnitřek bílý a písmo světle šedé.
PS: tak ostatní ikony co se dají rozkliknout jsou na tom stejně. Vnitřek bílý a písmo světle šedé.
Ten, co se pořád válí!
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Jo, selectboxy se dost spatne styluji, tak jsem to vypnul a nechal tam ty zakladny.Hugo II. píše:Sice jsem to tu projížděl, ale nikde jsem tuto chybku nenašel. V prohřeškách jak se vybírá jméno a na druhé straně počet příspěvků je vidět to písmo hodně světle.
+ fix pro operu u input poli
I broke the dam
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Kompletní mapa 2.56
Díky... hned se mi to čte lépeMulambo píše:Jo, selectboxy se dost spatne styluji, tak jsem to vypnul a nechal tam ty zakladny.Hugo II. píše:Sice jsem to tu projížděl, ale nikde jsem tuto chybku nenašel. V prohřeškách jak se vybírá jméno a na druhé straně počet příspěvků je vidět to písmo hodně světle.
+ fix pro operu u input poli
Ten, co se pořád válí!
jen mě napadlo jestli neudělat aby vyskakovalo forum v novym okně jako u starých stránek.
Decision
Princ Rakeem [ROD] Magic Knight
Macer Blade [ROD] Devilish Hulk
Rak33m se narodil ve srubu, který si sám postavil.
Princ Rakeem [ROD] Magic Knight
Macer Blade [ROD] Devilish Hulk
Rak33m se narodil ve srubu, který si sám postavil.
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
jop klidne, dodelam
EDIT: done. Zitra nebo pozitri nahodim naostro
EDIT: done. Zitra nebo pozitri nahodim naostro
I broke the dam
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Kompletní mapa 2.56
Super, už se na to těším, jen poprosím o zahrnutí posledních novinek do popisu povolání apod, aby některé info nebylo jen v novinkách.
Viz. poslední script novinky (destro, wamp, do sekce domků úpravy pvp domků)
do sekce zbraně bych zahrnul vlastnosti +7/+9 kuší, kdy fizují hráčům kouzla/nápřah
do sekce skládaček bych opravil to, že se již samy neopravují a zásah zbraněmi ma šanci na paru(melee)/krvácení(ranged)
děkuji
Viz. poslední script novinky (destro, wamp, do sekce domků úpravy pvp domků)
do sekce zbraně bych zahrnul vlastnosti +7/+9 kuší, kdy fizují hráčům kouzla/nápřah
do sekce skládaček bych opravil to, že se již samy neopravují a zásah zbraněmi ma šanci na paru(melee)/krvácení(ranged)
děkuji
Nejak mi nefunguje seznam guild, přitom nedávno mi fungoval, nějaký upgrade nebo chyba na mém přijimači? Google chrome ani mozilla.
obcas se stava, ze se sekne system a neodeslaji se data ...Irto píše:Nejak mi nefunguje seznam guild, přitom nedávno mi fungoval, nějaký upgrade nebo chyba na mém přijimači? Google chrome ani mozilla.
U popisu guardina bych opravil, ze kazdy stit pridava 10% parr, ne ze ma 100 automaticky, i kdyz to je detail:-) a kazde + stitu prida +0,5 k boj skillu. Dale upravit info, ze kazdy war muze retezy a ze destro nemuze medailon
EDIT Mul: vývoj webu dokončen, na chyby s funkčností prosím zakládejte nové téma.
EDIT Mul: vývoj webu dokončen, na chyby s funkčností prosím zakládejte nové téma.