ja nevim asi vtip ne..
1. Bean (Ajl Rejpju) - neni ve frakci, pvp hral asi 2x v zivote. naposledy pred osmi lety.
2. Bohdec (Death Man) - neni ve frakci, pvp nekdy zkousel. ale tady u nej je spis problem ze necte pravidla. Ridi se rozumem. Tyto pravidla jsou vsak naprosto proti rozumu.
3. Schizofrenik (Jahoda) - ano tento jediny neunesl situaci a lootil se.

Já ve frakci nejsem.
Pises celkem blitky jaky sme lamy a kde si co si.. pochop ze ty si sundal jednoho pevépera. už nevim jestli jste byli dva nebo jeden nebo ten druhej byl normalni modrak ale jenom blokoval. trest nema. v pohode proc by mel

No a zbytek lidi na tebe bud kliklo ( a byli pro tebe šedí) v dobre víře ze uteces bo co nebo si lootli neco z Jahody. No a diky tomu si sundal i Beana ve full dung ekvipu. Bohdec myslim utekl..
Mi dej argumenty na moje "rikam ti..." a pak v tobe jeste mozna nekdy uvidim myslícího tvora, protože zatím na to nevypadáš.
GM se nestydtě a obhajte si smysluplnost Vašich pravidel.. rad bych to pochopil.
have a nice day