Cave of Madness
Re: Cave of Madness
Něco zkouším a vypadá to dobře. Určitě ne manuálně.
Řeším:page, nájmy, questy, herní záležitosti
NEřeším: hesla, blokované účty, prohřešky
Kontakt: přes stránku na FB nebo PM zde na fóru. Případně Discord
FACEBOOK
YOUTUBE
YOUTUBE
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
A ještě by si dungeon zasloužil zápis do QB. Jak normální cesty, tak Bossové.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
A co to jednoduše neojebávat pod hroznou velkého trestu a hold když tam zdechnu a napíšu na FB , ICQ , page?Nic složitého.Nebo nemožnost odkopu a aktivace zony přez ducha vlezem jako tu (786,1614,0)
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Před nějakým rokem a půl jsem dával wizymu script na reset CoM bossů, na to mi řekl že si to chce pořešit sám, jestli s tím je pořád problém můžu ten script napsat znovu ... stačí říct.
Díky, ale není třeba, problém byl už vyřešen a fungující byl zaveden do hry, během pár dnů se postaví správné reward gate.Raziel píše:Před nějakým rokem a půl jsem dával wizymu script na reset CoM bossů, na to mi řekl že si to chce pořešit sám, jestli s tím je pořád problém můžu ten script napsat znovu ... stačí říct.
FACEBOOK
YOUTUBE
YOUTUBE
Takže zatím mám svoje nedočkavce ještě držet v ohradě?GM Alois píše:Díky, ale není třeba, problém byl už vyřešen a fungující byl zaveden do hry, během pár dnů se postaví správné reward gate.Raziel píše:Před nějakým rokem a půl jsem dával wizymu script na reset CoM bossů, na to mi řekl že si to chce pořešit sám, jestli s tím je pořád problém můžu ten script napsat znovu ... stačí říct.
NYE,
prosim vypusti ich, dajte to bugom, natocte video ako tam skacate a boss ma 50%, nech Quido moze zase zrusit doplnanie pokladov v tomto dungu.
Arogancia niektorych ludi je do neba volajuca....
prosim vypusti ich, dajte to bugom, natocte video ako tam skacate a boss ma 50%, nech Quido moze zase zrusit doplnanie pokladov v tomto dungu.
Arogancia niektorych ludi je do neba volajuca....
Rewardy se zápisem, vedoucí do Valhally, jsou umístěné za hlídanými dveřmi vedoucí od bossů. O poklady se časem, možná hned, postará Fairy.
FACEBOOK
YOUTUBE
YOUTUBE
Supr díkyGM Alois píše:Rewardy se zápisem, vedoucí do Valhally, jsou umístěné za hlídanými dveřmi vedoucí od bossů. O poklady se časem, možná hned, postará Fairy.
Za Amontku vše v pořádku, jenom dvě připomínky, pokud by se dali nějak vyřešit nebo se zamyslet.
- gate dává jen jeden dung bod (nevím jestli je to chyba nebo záměr)
- a rozumně nastavit vypnutí plošek u démona po jeho smrti
Jinak díky za otevření zodpovědnému GM dobrá práce!
- gate dává jen jeden dung bod (nevím jestli je to chyba nebo záměr)
- a rozumně nastavit vypnutí plošek u démona po jeho smrti
Jinak díky za otevření zodpovědnému GM dobrá práce!
Ahoj,
taktika kdy si naházíte 100 klamáků pod sebe a pak hups do brány, by už neměla fungovat. Mějte prosím napaměti to, že takovéto monstr akce zatěžují sphere a už jsme tu měli exparta, co chtěl takto trénovat taming a pak zalagoval celou sphere splašenými zvířátky v počtu stovek.
Dík za pochopení.
taktika kdy si naházíte 100 klamáků pod sebe a pak hups do brány, by už neměla fungovat. Mějte prosím napaměti to, že takovéto monstr akce zatěžují sphere a už jsme tu měli exparta, co chtěl takto trénovat taming a pak zalagoval celou sphere splašenými zvířátky v počtu stovek.
Dík za pochopení.
FACEBOOK
YOUTUBE
YOUTUBE
Démon - Low konec
Od jisté doby tu ten "Low" boss chybí ... nikdo jsem moc nechodí tak se toho ani zatím nikdo nevšiml. Ale dung končí prázdnou mírností.
Od jisté doby tu ten "Low" boss chybí ... nikdo jsem moc nechodí tak se toho ani zatím nikdo nevšiml. Ale dung končí prázdnou mírností.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Už na konci není ten demon co po uderu vyhodil pavouky?
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
mrknu na to
boss pridan
Když už jsme u toho nešli by poslední dveře k pokladu předělat z jen jednou na hlídané dveře? Nevím jaký to tam má smysl ale už se nám stalo že nám zůstal člověk za dveřmi a musel odkop i když vlastně prosel celý dung. Díky
Naposledy upravil(a) Ciatronic dne 05.10.2018 15:28:28, celkem upraveno 2 x.
uz se tesim az ty dvere budu hledat:pCiatronic píše: 05.10.2018 11:33:18 Když už jsme u toho nešli by poslední dveře k pokladu předělat ž jen jednou na hledané dveře?
Poklad v tomto dungu se nějak přestal doplňovat ... Nestala se někde chyba.
Nepřestal a chyba žádná nenastala, bedna je na svém místě.Empair píše: 13.12.2018 13:08:32 Poklad v tomto dungu se nějak přestal doplňovat ... Nestala se někde chyba.