Rewardy Frakcia/PK a loot
Re: Rewardy Frakcia/PK a loot
Pokud tu chceš citovat pravidla, tak nezapomínej na jedno základní pravidlo. Je na posouzení daného GM jak v takovém případě rozhodne, případně na poradě všech.
4. GM může rozhodnout i jinak než v rámci pravidel, pokud to bude ve prospěch hry.
4. GM může rozhodnout i jinak než v rámci pravidel, pokud to bude ve prospěch hry.
Nemuzu momentalne citovat presne, bo se nedostanu na web dp ale je tam neco v tomto smyslu :Nycte píše: ....
GM je nejvyssi autoritou na serveru a muze rozhodnout jinak nez je uvedeno v pravidlech, pokud je to ku prospechu hry.
Edit - GM byl rychlejsi

ani tohle nemusi byt pouzito ... staci napomahani pk ... protoze jeden se vetsinou tim vrahem stane.
Vidis a toto je to , co ma vzdy na DP sralo najviac. Ja ako hrac som hu hral(hraval) s tym ze som sa musel drzat pravidiel. V tomto pripade by som hral v sulade s pravidlami, drzal by som sa toho ze kill je jediny trest co za zabitie Blue vs blue dostanem a aj tak by som bol potrestany. Neni to podla teba trosku postavene na hlavu? ( Myslim tieto vase vyjebavky typu trestat ludi, co ziadne vase pravidlo neporusili ale vzdy sa da quotnut #4 som GM a mozem vsetko... to sa potom necudujte ze su ludia nasrani )Qvido píše:Pokud tu chceš citovat pravidla, tak nezapomínej na jedno základní pravidlo. Je na posouzení daného GM jak v takovém případě rozhodne, případně na poradě všech.
Ano tam by to bol trest na mieste, napomahanie PK a myslim ze by ten trest prijal kazdy...Acarus píše:ani tohle nemusi byt pouzito ... staci napomahani pk ... protoze jeden se vetsinou tim vrahem stane.
Skoda, ze jsi na to prisel tak pozdeRaynor píše:Nehrajte pvp a bude vám líp
Strigwyr píše:Qvido píše:Pokud tu chceš citovat pravidla, tak nezapomínej na jedno základní pravidlo. Je na posouzení daného GM jak v takovém případě rozhodne, případně na poradě všech.
Ano toto pochovava cele pravidla cize pravidla su vlastne uplne nanic aj tak sa rozhodnem ako chcem a deletnem si acc

Toto proste rovno mozete zrusit cele pravidla lebo vsetko je v bode 4...
Lebo co nie je zakazane, to je povolene nie ?

-Na poziadanie vymenujem zopar delete accountov ktore boli udelete a ked hraci neporusili ziadne pravidlo iba nejaky #4 ich deletol...
a este jedna vec....
Ja nevravim ze sa ma frakcii zobrat spotrebak z rewardov, ALE preco maju mino sekery zadarmo? (rozumej frakcne zbrane)
Tu je ten spinavy problem... Ma sa setnut dmg ako +5 zbran a nech si behaju s +5kami alebo si kupia nieco poriadne za prachy... pvp sa da behat aj s +1 cutlasom... A to aj +1 cutlass je tazsie ziskat nez nejaku frakcnu mino sekeru...
OK vylial som si srdce dalsie davky ked uz nebudem mat ban .)
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Je velikej rozdíl, když někdo bug najde a nahlásí ho a když ho někdo zneužívá.....Slim píše:Strigwyr píše:Qvido píše:Pokud tu chceš citovat pravidla, tak nezapomínej na jedno základní pravidlo. Je na posouzení daného GM jak v takovém případě rozhodne, případně na poradě všech.
Ano toto pochovava cele pravidla cize pravidla su vlastne uplne nanic aj tak sa rozhodnem ako chcem a deletnem si acc
Toto proste rovno mozete zrusit cele pravidla lebo vsetko je v bode 4...
Takisto ked niekto najde bug tak nema hned dostat ale delete lebo to nie je chyba hraca, ale nastavenia cize sa to ma zapisat do pravidiel co je zakazane a az potom za to dostavat delety uctov...
BTW: Nevím na co chcete Pk ještě větší support v podobě rewardy, když máte spoustu modrých práskačů výprav....
A kdyby jen výprav..... Nedávno na ilshu to bylo tak ubohý...(nebudu jmenovat, protože bych je zostudil) modrák odkopl (a na NB pala) naksákaly 4PK..
Tohle je fair play podle vás? pořád si stěžujete jaká je přesila, ale děláte to samý. Být Váma držím hubu, fakt mě nebaví už číst vaše ubrečený posty, jak ste dočení vším možným, jak na vás modráci chodí v přesile 5v2, ale samy dělátě to samý....tak raději pomlčte...
Strigwyr:Helloween píše:
1. Je velikej rozdíl, když někdo bug najde a nahlásí ho a když ho někdo zneužívá.....
2. BTW: Nevím na co chcete Pk ještě větší support v podobě rewardy, když máte spoustu modrých práskačů výprav....
A kdyby jen výprav..... Nedávno na ilshu to bylo tak ubohý...(nebudu jmenovat, protože bych je zostudil) modrák odkopl (a na NB pala) naksákaly 4PK..
Tohle je fair play podle vás? pořád si stěžujete jaká je přesila, ale děláte to samý. Být Váma držím hubu, fakt mě nebaví už číst vaše ubrečený posty, jak ste dočení vším možným, jak na vás modráci chodí v přesile 5v2, ale samy dělátě to samý....tak raději pomlčte...
Dobre s 1. suhlasim...
2. no musim povedat ze ROFL
Vyjadrujem sa slusne a musim povedat ze pls pls pls nepis o niecom co nevies

-Ten ils si pamatam bol som tam aj ja no a ten NB pal lahol bohuzial ale mythko sa mi hodi no, a praskac nebol to bola len cista nahoda ze sme vedeli ze je tam... A ze praskacov... Kazdy blue ti teraz kludne povie ze je v dungu ked prejde prvych hlidacov... my o vypravach vieme ale napraskat znamena dat vediet dopredu nejaky vacsi cas... Takze nie takych praskacov nemame... A prasknutie velkej vypravy? Ok pisne mi kamos ze ide desp 4 o hodinu a ja ho chcem zjazdit, vies kolko ludi a casu na to treba a PKciek hra velmi malo a nemas non stop cely pk icq list online?

-Stazovat sa ze sme proti presile? Teda neviem ci dobre citas ale ja som sa na ziadnu presilu nestazoval.
Ja sa stazujem ze frakcia ma mino sekery zadarmo, o a este ada heatery skoro zadarmo (tzn frakcne zbrane)... pvp sa da behat aj s iron halou a rose platami...
e: Ada heater je nieco co si ma clovek vydungovat a zasluzit a co ma velku cenu a naozaj to nema hocikto... A podla mna za 1k rc a 10 minut casu si frakcny garderi zasluzia maximalne +3 wooden stit
e2: tak nazyvajme frakcne veci spravnymi pomenovaniami

- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Netvrď mi tu, že nemáš práskače.....na tom se musím pousmát xD
Dál se nebudu vyjadřovat
Tvoje romány nemají ani cenu číst...meleš to jedno a samý dokola a v každým topiku to akorát pozměníš.
Dál se nebudu vyjadřovat

Nedávno jsem viděl lognout nějakýho Štygvíra. Určitě strašně bugova a zneužíval herní nastavení. Takhle to už prostě dál nejde...Strigwyr píše: A aby nestacilo - pred par dnami som videl ako si typek (Quagars) na HB kupuje za nie vela RC asi 50+ jazditok cize za par RC ma jazditka v hodnote 500+k??? A najlepsie na tom je ze som ho nikdy v PvP nevidel... Cize asi pekne zneuzivanie jazditok do pvm a usetri stovky tisicov...

- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
E: frakci já neřeším a je mi ukradená, stejně tak jak vy PK...Frakce tu byla odjakživa a nikdo si nestěžoval až do teď (TY)Helloween píše:Netvrď mi tu, že nemáš práskače.....na tom se musím pousmát xD
Dál se nebudu vyjadřovatTvoje romány nemají ani cenu číst...meleš to jedno a samý dokola a v každým topiku to akorát pozměníš.
Je zajimavé, že vždycky tu brečíš jen ty spolu s těma 5 PK, jak mají ubah výhody.....
Když se ti to nelíbí, proč to teda hraješ?
Když se mi přece nějaká hra nelíbí, tak ju přestanu hrát a nebrečím programátorovi, co vytvořil hru, aby ju změnil, protože se mi nelíbí...
To je jednoduché.
Btw. já tu nebrečím nad tím, jak mě sjeli, jen sem se šíleně nad tím musel pousmát, jaký ste socky, že nedokážete 1v1 sundat pala s barevným brnkem a nějakou +7 zbraní a musí Vás na to být 4, aby ste měli jistotu pojezdu....škoda že sem to nefotil xD
Kdybychom měli vše zapisovat do pravidel, tak neděláme nic jiného. Špatně si vykládáte bod č. 4 v pravidlech. Ten je tu pro situace jež nejsou v pravidlech jasně stanovený. A uplatňuje se velmi málo. Pokud se snažíte jakkoliv obejít pravidla a počítáte s tím, že absence této situace není zapsána v pravidlech a tudíž nebude tréstána je pouze vaše vyčůranost (omlouvám se, ale jiné slovo mě v tuto chvíli nenapadá).A uvědomte si, že těžší tresty jsi vždy diskutovány skrze celý GM team a není to rozhodnutí jednoho člověka.
Edit: A pokud nepřestane tenhle trend postování zabanovaných lidí prostřednictví někoho jiného, budou právě ti prostředníci následovat své kolegy.
Edit: A pokud nepřestane tenhle trend postování zabanovaných lidí prostřednictví někoho jiného, budou právě ti prostředníci následovat své kolegy.
Bojová pravidla, zabití, PvPQvido píše:Kdybychom měli vše zapisovat do pravidel, tak neděláme nic jiného. Špatně si vykládáte bod č. 4 v pravidlech. Ten je tu pro situace jež nejsou v pravidlech jasně stanovený.
Ve světě Dark Paradise je povolen beztrestný vzájemný boj mezi guildami opačného gardu i mezi sebou vzájemně a vzájemný boj hráčů všech vyznání proti PK. Pokud toto porušíte a zabijete hráče modrého charakteru, je vám přičteno jedno zabití (kill). Pokud pravidlo porušíte 3x, stanete se vrahem, tzv. PK - viz. rubrika Player Killers. Toto je zároveň jediný trest, jež viníka za zabití čeká. Nežádejte po správcích Dark Paradise za tuto smrt žádné další tresty ani je o těchto událostech neinformujte.
Ok, co je na tomto nejasne stanovene v pravidlach? Ja tam vidim zabijem blue vs blue = mam kill a nic ine mi za to nehrozi, takze neviem co si sa ohanal tym, ze si GM a mozes vsetko
- Nait Magusanus
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Co takhle PKckum dat moznost nalootene frakcni veci promenit za "respekt body" kdy z kazdeho unikatniho (unikatnost zapotrebi aby to neslo na dualu farmit) O/Ch hrace by bylo 10 bodu plus po bodu za dalsi "resskill", kdo by mel nejvic bodu byl by nejvyse v zebricku (na dp strankach treba) v Most Wanted List :] kde by vrahouni mohli souperit nejobavanejsi pk, zadne materialni bonusy (ty sou prece pro lamy jako O/Ch), stryg psal jak ma desitky stitu, bot a dalsich kramu, ted muze porovnavat s ostatnima PK kdo je jak mocny.
melete blbosti, kdo z frakce beha? max vidim jen sam sebe a obcas nekoho jineho , mit famku apod, tak se ani nepouzivaji bo kamenky sou ve vsech smerech lepsi,pk by t guny ani nebrali.. na co jim je dmg a zruseni reaktiv, lepsi mana drain y zablokovani.......nevim, behat v true, aby kazda zbran davali navic jeste efekty tak je tu dalsich 100 topicu )
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Já na nic nepřišel...Změnili se podmínky a hráči.Pheme píše:Skoda, ze jsi na to prisel tak pozdeRaynor píše:Nehrajte pvp a bude vám líp
Pvp je v takovém stavu že ho prostě nemá smysl hrát.
Osobně se mi nelíbí přístup gm teamu ale jako hráč s tím můžu dělat jen jedno.Nehrát pvp:D
Správce charity válečníků
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Já bych si přál, aby se v tomto topiku objevovalo více velkých písem, tučných písem a hlavně aby to byla slova BHW, Mino sekery a Ada hetry, potom moje srdíčko opravdu zaplesá...
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
kebi ta dakto vykradol bugom a bolo by to v ramci pravidiel v pohode tak aj tebe by sa to zdalo ako uplne spravne lebo zatial to v pravilach neni?Nycte píše:Vidis a toto je to , co ma vzdy na DP sralo najviac. Ja ako hrac som hu hral(hraval) s tym ze som sa musel drzat pravidiel. V tomto pripade by som hral v sulade s pravidlami, drzal by som sa toho ze kill je jediny trest co za zabitie Blue vs blue dostanem a aj tak by som bol potrestany. Neni to podla teba trosku postavene na hlavu? ( Myslim tieto vase vyjebavky typu trestat ludi, co ziadne vase pravidlo neporusili ale vzdy sa da quotnut #4 som GM a mozem vsetko... to sa potom necudujte ze su ludia nasrani )Qvido píše:Pokud tu chceš citovat pravidla, tak nezapomínej na jedno základní pravidlo. Je na posouzení daného GM jak v takovém případě rozhodne, případně na poradě všech.
Ano tam by to bol trest na mieste, napomahanie PK a myslim ze by ten trest prijal kazdy...Acarus píše:ani tohle nemusi byt pouzito ... staci napomahani pk ... protoze jeden se vetsinou tim vrahem stane.
Nycte ma stejne prd takze by mu to bylo sumakSikulka píše:kebi ta dakto vykradol bugom a bolo by to v ramci pravidiel v pohode tak aj tebe by sa to zdalo ako uplne spravne lebo zatial to v pravilach neni?Nycte píše:Vidis a toto je to , co ma vzdy na DP sralo najviac. Ja ako hrac som hu hral(hraval) s tym ze som sa musel drzat pravidiel. V tomto pripade by som hral v sulade s pravidlami, drzal by som sa toho ze kill je jediny trest co za zabitie Blue vs blue dostanem a aj tak by som bol potrestany. Neni to podla teba trosku postavene na hlavu? ( Myslim tieto vase vyjebavky typu trestat ludi, co ziadne vase pravidlo neporusili ale vzdy sa da quotnut #4 som GM a mozem vsetko... to sa potom necudujte ze su ludia nasrani )Qvido píše:Pokud tu chceš citovat pravidla, tak nezapomínej na jedno základní pravidlo. Je na posouzení daného GM jak v takovém případě rozhodne, případně na poradě všech.