Diablo 3

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Re: Diablo 3

Příspěvek od Nycte »

Si sprav horko HC charakter ked je to pre teba taka nuda :)

E: Teda inak k teme... areny neskusal este asi nikto, bo este niesu, modre veci zbieraj, pretavuj a trenuj blacksmith a ze zrovna mobovia su lahky by som nepovedal. Ja som wipol lvl 40 HC Monka na obyc moboch nie na bossovi, uplne krasna kombinacia molten + waller v uzkej chodbe :)
Naposledy upravil(a) Nycte dne 25.05.2012 13:34:18, celkem upraveno 1 x.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Nycte píše:Si sprav horko HC charakter ked je to pre teba taka nuda :)
Nn neni nuda uz som zomrel par krat ale iba to mohli trochu tak spravit aby sa to dalo ovplyvnit trochu viac nez teraz no...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Strigwyr píše:[..] iba to mohli trochu tak spravit aby sa to dalo ovplyvnit trochu viac nez teraz no...
Aby se dalo ovlivnit co?
Nexios
Hugo II.
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hugo II. »

Dneska sem hrál pár minutek na Hell a teprve to začíná být drsný... na začátku mi dělali i problémy ty základní mobové :D
Teď se teprve začne umírat ostošest :clap:
Ten, co se pořád válí!
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Nycte píše:Si sprav horko HC charakter ked je to pre teba taka nuda :)

E: Teda inak k teme... areny neskusal este asi nikto, bo este niesu, modre veci zbieraj, pretavuj a trenuj blacksmith a ze zrovna mobovia su lahky by som nepovedal. Ja som wipol lvl 40 HC Monka na obyc moboch nie na bossovi, uplne krasna kombinacia molten + waller v uzkej chodbe :)
Tak to gratulujem, mohol to byt super pocit ten rip. :p
Ja mam celkom depresiu, lebo by som chcel hrat hc, ale nemozem bo mi internet tak 2x do hodky spravi 10 sekundovy vypadok a vidim co to robi mojmu sc wizardovi( lv 60 inferno nehe) tak to zatial radsej neriskujem.
Ale zavidim vam to :p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Popravde, musim povedat ze na to ze je toto diablo 3 PVM hra tak sa mi to fakt zapacilo :) a to este ked budu arenky moze byt super...

Inak predosle diabla 1-2 som nehral, ale tu som si vytvoril Monka a musim povedat ze je to celkom silny char aj ked som este nehral ostatne...
Co si kto osobne z vas mylsi ze je najsilnejsi charakter? :)
-Presiel som zatial len prvu obtiaznost a skoncil som s tusim 31. levelom...
Za monka mam ten skill/spell build taky ze:
-3 s invul s DMG naokolo ked to buchne
-healing mantra iba so zakladnou runou 100hp/s asi :D
-Invul utok pri ktorom ja strikujem vsetkych naokolo a mna nemozu attacknut
-a este vortex s ktorym dealujem DMG vsade naokolo
+ Pasivny skill, ktory mi za kazdy minuty point spiritu healne 10 hp asi

S kombinaciou co mam 2,7k hp a zbranou co som si z aukcneho domu vydrazil za asi dobru cenu co healuje 65hp/hit tak si myslim alebo naozaj je to take neporazitelne? :)

Co vase charaktery? mozno by som si nejaky vytvoril ale tak podelte sa o to ze za co hrate a co to ma za vyhody :P

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

neporazitelne?:p pockaj si na inferno
najsilnejsi char asi neexistuje. Myslim, ze kazdy je dobry na nieco ine.
Taky wizard mi pripada najoptimalnejsi na rychly solo prelet vsetkymi obtiaznostami. Monk, Wd mi zas pridu ze su skor do partie. Demon hunter je papierovy, o tom neviem co si mam mysliet a Barbar je skor taky tank.
Sklb - okrasny clovek
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Johny Matovic píše:neporazitelne?:p pockaj si na inferno
najsilnejsi char asi neexistuje. Myslim, ze kazdy je dobry na nieco ine.
Taky wizard mi pripada najoptimalnejsi na rychly solo prelet vsetkymi obtiaznostami. Monk, Wd mi zas pridu ze su skor do partie. Demon hunter je papierovy, o tom neviem co si mam mysliet a Barbar je skor taky tank.
Je mozne ze infernicko bude uz o niecom inom :) ale tak ten monk ma take zoskupenie abilitiek, ze teoreticky pokial mu nedas IK tak nemusi zomriet...
Pretoze kazdy minuty spirit = + HP
kazdy utok = + spirit
Cize mas nekonecny heal pokial udieras...
Do toho mas 3s invul stit
healing mantru co healuje 100+hp/sec neviem ako na lepsich runach
taky attack co ta na chvilu spravi invul a da dmg
a samozrejme kazdy spirit cast ta healuje :)
Neviem ake to bude v arenkach, ale dovolim si povedat ze tam by mohol byt celkom silak :)
Wizarda by som rad skusil ako druhy charakter, barbara toho som si nedaval lebo toho ma snad kazdy :), doctor moze byt zaujimavy avsak som chcel take balancovane povolanie kuzla/dmg a monk mi prisiel fajn na to a som s nim zatial spokojny :)

Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Mno, kolem lvl 30, tj. když jsem zabíjel Diabla jsem měl na WD kolem 7 tisíc hp a regen asi 80 za sekundu i bez nějaký mantry ;P Pravda na HC mno.

Jinak .. ono ti to možná teď připadá nesmrtelné .. na normal. Už na NM začíná sranda, hell je ještě větší a inferno nemá cenu na HC v dohledné době ani zkoušet.

Jinak na porovnání tý "nesmrtelnosti". Teď jsem na lvl 44 v a2 nm a když potkám bosse/champy s například Arcane Ench. tak když hoděj tu kouli s laserem, tak mě projíždí za zhruba 800/hit a to to hituje několikrát za sekundu, když v tom stojíš a neuhneš. A podobně. Jsem teď přes 15k hp a docela jsem za to rád, bo když trefíš horší kombinaci abilit champpacku, nebo víc najednou, tak pak nějakej vortex/desecrate + plague/jailer zmizí půlku hp jako nic ;P

A ještě jinak k tomu hodnocení postav .. všechny postavy v Diablu jsou dpska. Doparty-nedoparty, všema se dá solovat i chodit v partě mi příjde dost stejně efektivně. Navíc .. možnosti neumírát má fakt každej char - každej má antiumírací passivky a na kotel skillech lifeleech, nebo třeba redukci/absorbci dmg a nějaký utíkání/uhejbání. Je to jen o buildu - a jestli seš na SC, nebo HC.
Nexios
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

mam wd a hram hlavne na crowd control a aoe dmg, zatial bez hc. hra sice strasne kratka, ale musim uznat ze az na nm to zacina byt fakt zaujimave. jedine co mi vadi je trosku chory system skillov. jeden skill je za 6 many a dava 100% weapon dmg, o tri lvl neskor ziskam skil kt je za 105 many a dava 90% dmg... ><
inak celkom pekne. jednoznacne koncipovane na coop online hranie a zamerane na kreditky :p
summa summarum? som rad ze som si to nekupil ale hram to cez spolubydlov acc. tolko prachov mi za to zatial asi nestoji

btw citali ste o chlapikovi co umrel irl pocas hrania d3?
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

Shadowsong píše:btw citali ste o chlapikovi co umrel irl pocas hrania d3?
Jestli nekdo cetl od Lukjanenka (Sergeje) Hlubina 2 - lživá zrcadla , tak si na to ted musel vzpomenout...

( a pro ty, kteri ne, tak doporucuju. Mam rad sci-fi zanry, ale Lukjanenko je nejlepsi ruskej autor sci-fi a jeden z nejlepsich ve svete //muj nazor // a kdyz nekomu nerekne nic jeho jmeno, tak je to autor "hlidek" )
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Depka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Depka »

Ma cenu to kupovat? cetl jsem nekde ze naky japonci to dohrali na prvni obtiznost za 10 hodin +- tak mi to pride trosku malo,ale zas sou to kluci sikmovoky no..
Hugo II.
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hugo II. »

Normal je brnkačka... čím větší obtížnost, tím delší průchod a tím více smrtí :)
Ten, co se pořád válí!
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Depka píše:Ma cenu to kupovat? cetl jsem nekde ze naky japonci to dohrali na prvni obtiznost za 10 hodin +- tak mi to pride trosku malo,ale zas sou to kluci sikmovoky no..
Hele nesmíš se srovnávat s nějakejma noliferama.

Zaprvak - máš normal - nightmare - hell - inferno. S tím, že normal - hell je hratelnej ale inferno je na tom tak, že bez pořádnýho farmení eq, tam prostě akorát tak umíráš na cokoliv.

Zadruhak - pokud si hrál Diablo 2, tak zklamanej nebudeš. Ten systém tý hry je fakt dost podobnej a sice to scalování obtížnosti je trochu drsnější (inferno je prostě takovej gearcheck, pokud nemáš dostatečnej eq, tak tam nemá cenu vůbec lézti), ale jinak mi to zatím příjde v pohodě.

Zatřeťak - máš tady HC. A tím můžeš vyřešit všechny problémy s tím, že bys to jako moc brzy "dohrál". Já jsem teď třeba 3. akt nm a to mám char lvl49. A počítám, že na hell budu chtít alespoň ten lvl 55 nafarmit. A to se bavíme teprve o hellu .. inferno je vůbec mimo časový možnosti ;P

Je rozdíl prostě tu hru proběhnout bez equipu, 200x umřít a mít achievy na e-penis++ a dohrát to třeba na HC. Záleží, co v tý hře hledáš :)
Nexios
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Depka píše:Ma cenu to kupovat? cetl jsem nekde ze naky japonci to dohrali na prvni obtiznost za 10 hodin +- tak mi to pride trosku malo,ale zas sou to kluci sikmovoky no..
Za seba ti mozem povedat, ze ja by som to druhy krat uz nekupil. :p
Ako ta hra je fajn(aj ked dost veci mi tam vadi), ale tie problemy s konektivitou co tam su, skoda slov.
Sklb - okrasny clovek
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Ti, co hravate, tak hravate s elective mode, alebo bez neho?
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

s, teda ked idu servery :p
Sklb - okrasny clovek
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

jn. ked idu servery... :p
ja som si napr skusil normal wd a celkom dost som rushoval a prvy akt som dal za 2 hodiny.
potom som skusil s kamaratom dh ja wd na hc a prechadzali sme to cele. zacali sme hrat okolo poludnia a prvy akt sme presli ked uz bola skoro tma (
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Tak teda konečně ;P

Jsem na začátku a3 hell, takže ještě je co procházet ;P A hlavně, už aby nahodili tu 1.0.3.
Nexios
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Hunter píše:Tak teda konečně ;P

Jsem na začátku a3 hell, takže ještě je co procházet ;P A hlavně, už aby nahodili tu 1.0.3.
gj *tlesk, tlesk*
Sklb - okrasny clovek
Odpovědět