Zneuzivanie recall runy v PvP

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Re: Zneuzivanie recall runy v PvP

Příspěvek od Prafotr Morava »

Strigwyr píše:No myslim, ze ty by si sa mal prebrat. Co ty mas do pvp topikov co pisat? :) Nic o tom nevies si amater mas nachodene yomo a decak ok...
btw: uz je zachvilu 1 hodina, mas nakrmene slepice? a myslim ze aj kravy potrebuju podojit tak utekaj ty farmar :)

- Opravit bug recall runy v pvp a hned bude situacia v pvp lepsia.
Jsi normální? Už se prober, ty třináctiletý fracku. Tohle je veřejné dp diskuzní forum. Veřejné znamená, že sem může psát každý, kdo hraje na dp. Pk pvp se týká kohokoliv, ať je či není zručný/aktivní v této disciplíně.

Recall runa funguje tak, jak byla nastavena, tudíž se o žádný buj, jak tu v každém příspěvku deklamuješ, nejedná. Tečka.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Prafotr Morava píše:Jsi normální? Už se prober, ty třináctiletý fracku. Tohle je veřejné dp diskuzní forum. Veřejné znamená, že sem může psát každý, kdo hraje na dp. Pk pvp se týká kohokoliv, ať je či není zručný/aktivní v této disciplíně.

Recall runa funguje tak, jak byla nastavena, tudíž se o žádný buj, jak tu v každém příspěvku deklamuješ, nejedná. Tečka.
To ze nemam este obciansky mi chces povedat ze mu nemozem zakazat sem pisat? :(
Vies moze si pisat ale k veci nieco normalne ale uz po jeho 3 OT postom som mu musel vysvetlit nech radsej podoji tie krawicky no...
Nech pise k veci nieco normalne resp kompromis alebo navrh a ja nebudem nic take mudre pisat...

Recall runa bola nastavena lenze sa s nou buguje v pvp... tecka... Tak lobujem za opravenie predsa kazdy bug mame hlasit nie?
-A to ze boli hlidaci nastaveny na 15 minut tak rpeco sa to po 8 rokoch zmenilo? Lebo tam nejaky NBici typu helowen a pod plakali no... A to nebol ani dovod na to tak ja si tu lobujem za svoje - Aby som vylepsil situaciu v pvp tecka
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Strigwyre, už si prosím zvykni na to, že nebudeš ve všem nejlepší, prostě prakticky ve všech oborech se najde někdo kdo vymyslí něco dřív jak ty, nebo lepšího jak ty, ať se jedná o uspořádání zavazadel v autě, jadernou fyziku a nebo PvP, ale to že kvuli tomu chceš pořád něco měnit, tak bych začal tím, že změníš fyzikální zákony, abys mohl udělat termojadernou fůzi, a pak bych asi začal kecat do nastavení serveru.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Strigwyr píše:
Prafotr Morava píše:Jsi normální? Už se prober, ty třináctiletý fracku. Tohle je veřejné dp diskuzní forum. Veřejné znamená, že sem může psát každý, kdo hraje na dp. Pk pvp se týká kohokoliv, ať je či není zručný/aktivní v této disciplíně.

To ze nemam este obciansky mi chces povedat ze mu nemozem zakazat sem pisat? :(
Vies moze si pisat ale k veci nieco normalne ale uz po jeho 3 OT postom som mu musel vysvetlit nech radsej podoji tie krawicky no...
Nech pise k veci nieco normalne resp kompromis alebo navrh a ja nebudem nic take mudre pisat...

Recall runa bola nastavena lenze sa s nou buguje v pvp... tecka... Tak lobujem za opravenie predsa kazdy bug mame hlasit nie?
-A to ze boli hlidaci nastaveny na 15 minut tak rpeco sa to po 8 rokoch zmenilo? Lebo tam nejaky NBici typu helowen a pod plakali no... A to nebol ani dovod na to tak ja si tu lobujem za svoje - Aby som vylepsil situaciu v pvp tecka
Milí Strigu.....na tvoje topiky se totiž jinak ani odpovídat nedá.....přestaň brečet, vymýšlej normální věci a bude vše ok...Jelikož tady ale meleš samý hovadiny, každej bude mít z Tebe akorát prdel a budou tu psát to, co píšou....

Tím že mě tu urážíš, urážíš akorát sebe svojí inteligencí a mě fakt nějaký chudáček co jen brečí urazit nemůže.....
Mimochodem, toto je veřejný fórum a já si zde v rámci pravidel můžu psát co chcu....
Sorry, ale za celou dobu co jsem na DP (8 let?) jsem nikdy nebrečel vůči nastavení hry....to tu brečíš pořád jen TY...
Takže se uklidni.....

Situaci zlepšovat nechceš, ty si ji chceš upravit jen podle sebe a jak se to hodí Tobě, a určitě si to nemyslím jen já.......a na to se ti s prominutím každý GM vysere....

A myslím že ti to už hodněkrát dali jasně najevo, že svým brekotem si nic nevydupeš...
Edward Cullen
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edward Cullen »

podle strigwyra by se z pvp kdyz jsi v nevyhode nebo vyhode melo v kazdym pripade umrit... vis strigwyre jsou taktiky jak prezit jednou z nich je se dostat pryc ... kdo utece ten vyhraje
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Fajn
Na situaciu som upozornil... Urco ta recall runa proste nie je na PvP utek ale na rychlejsi presun z respu na resp takze tak...
Moze sa to tu lock, ci sa uz s tym nieco spravi alebo nie tak uvidime... Jedno mi to nie je ale da sa hrat aj tak aj tak...

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Edward Cullen
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edward Cullen »

a jak muzes vedet k cemu ma slouzit ? kdyz neni nejak omezena asi slouzi ke vsemu cemu te jen napadne.... nejaky "bug" bug ze prezijes ? zajimavy
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

No PvP už nehraji , nebo se mu snažím vyhnout. Ale myslím si ,že ty runy jsou v pořádku. Podmínka na HP u této runy je. Šance na přerušení kopu taky. Cena runy odpovídá. Hráč o ní může přijít. A pokud s tou runou uteče modrák PKačku. Tak je to jenom a jenom dobře.
Rainbow
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Rainbow »

Asi začnu běhat za druida dám time rewind a recal runu na jednu hotku a zkus mi přerušit port :D
Blatos
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Blatos »

Citim se dotcen, ze sem byl ve Strigouskove seznamu vynechan. Priste na me nezapomen prosim, diky = )
A jako bonus prosim sdel svetu jmeno onoho hrisnika, jez si dovolil ti "ukopnout" pred nosem runou. Jiste se bude citit zahanben, kdyz jej takto verejne odhalis. A uz to nikdy neudela.
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Zvysit timer recall runy na 30 sekund, jednoduche... naco tolko kecov okolo toho...
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

ale to by vsetci ty ubohy ludia co nestoja o pvp prisli o lacnu rychlu a takmer neprekazitelnu moznost ako z pvp uniknut. si zober tych chudacikov stratenych ako sa potuluju po delu alebo buxe a zrazu stretnu pk a oni nechcu a nechcu to pvp tak kopnu za 5,5 sekundy domov. ved inak by sa neubranili a nemozes im predsa vnucovat hranie niecoho co oni hrat nechcu...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Shadowsong píše:ale to by vsetci ty ubohy ludia co nestoja o pvp prisli o lacnu rychlu a takmer neprekazitelnu moznost ako z pvp uniknut. si zober tych chudacikov stratenych ako sa potuluju po delu alebo buxe a zrazu stretnu pk a oni nechcu a nechcu to pvp tak kopnu za 5,5 sekundy domov. ved inak by sa neubranili a nemozes im predsa vnucovat hranie niecoho co oni hrat nechcu...
a co chcu hrat, ked su v tom delu? :P
ale tak recall runa kopne rovnako rychlo ako gate runa a + sa lahsie markne a + kopne aj samostatne a zas - sa rychlejsie nici a - neni pre pk... tak suma sumarum by som zvysil cenu recall runy na nakych 40k +/- alebo znizil cenu gate runy na 10k +/-, nech je to zarovno :)
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

Severka píše:
Shadowsong píše:ale to by vsetci ty ubohy ludia co nestoja o pvp prisli o lacnu rychlu a takmer neprekazitelnu moznost ako z pvp uniknut. si zober tych chudacikov stratenych ako sa potuluju po delu alebo buxe a zrazu stretnu pk a oni nechcu a nechcu to pvp tak kopnu za 5,5 sekundy domov. ved inak by sa neubranili a nemozes im predsa vnucovat hranie niecoho co oni hrat nechcu...
a co chcu hrat, ked su v tom delu? :P
this :p
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

To člověka zahřeje u srdce, když vidí oficiálně černé na bílém, že dožral největšího pvp skillera na DP k takovýmu topicu.
1) cena, výkon těchto run je podle mě adekvátní a při vymýšlení toho se určitě nemyslelo jen na rychlé přesuvy po spawnech
2) dost lidí to taky nosí prévě se spawnama a různýma taktickýma místama, jak například obejit past nachystanou od PK a vpadnout jim do zad, když narážíš na Fufáka, to že to měli v těle byla jen skleróza
3) dostkrát jsem taky umřel s Anomenem proti vašemu fér pvp počtu a velice by mě zajímalo, KDY jsi v mém těle viděl takovou runu? to, že jsem kopl x krát opakovaně třeba 5 pk za prdelí, svědčí opravdu o tvé inteligenci a skillu, neboť za...
4)... já ani nikdo ze současných 5 (x 2 strigwyruv koeficinet) BHW tyto runy nepoužívají, takže si mě (nás) opět ...
5)... pobavil na celý následující týden
6) jsem pro zavedení všch návrhů, co tu Strig navrhuje, ať je taková prdel nejen na foru, ale i in game :clap:
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Strig
Bugovanie je niečo, čo je nevyžiadané. Je kopanie runou nevyžiadané? Ak ano, tak načo je potom runa? Okrasa, dekoracia alebo ...??? Takže nemýl si pojmy a dojmy.
Severka
Máš možnosť si vykúpiť killy a mat tu runu za rovnaké gp a pritom môžeš hrať aj PVP ... nevidim v tom problem :).
Asi si začnem nosiť tie runy, pri PVP ak nezabijem pk aspon ich poriadne naštvem :D.
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Kdysi, kdyz jeste hrac str(ja nevim nekde tvrdy, nekde meky, tak to nechci pokazit) nepsal na forum. Dostali kopaci rud od hry zkusenejsich radu, jak se branit okradeni v dole. "Pouzivejte mozek, vybavu a recall runu" Ano, uz tenkrat doslo k zneuzivani recall runy v miner pvp
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Blatos píše:A jako bonus prosim sdel svetu jmeno onoho hrisnika, jez si dovolil ti "ukopnout" pred nosem runou. Jiste se bude citit zahanben, kdyz jej takto verejne odhalis. A uz to nikdy neudela.
Anomen viac krat :( tak nech uz toho necha a budeme sa poctivo hrat a ja nebudem tu pisat ako bugujete :/

Blatos
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Blatos »

Strigwyr píše:
Anomen viac krat :( tak nech uz toho necha a budeme sa poctivo hrat a ja nebudem tu pisat ako bugujete :/
Tak dobre. Ja mu zkusim domluvit. Kdyz neposlechne, osetrovatel mu zkrati vychazky ci pridel potravin, nebo nedej boze snizi pocet hodin stravenych na DP. A ty svemu osetrujicimu sdel, ze bezne vidas male svetle sede predmety ruzne po pokoji, vcetne monitoru...
Odpovědět