Druha Sance - alebo Tretia ?

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Ursus Arctos
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Re: Druha Sance - alebo Tretia ?

Příspěvek od Ursus Arctos »

Raynor píše:Osobně je mi jedno koho smažou.Je sice hezký že Emp tvoří hru pro ostatní hráče ale nemělo by mu to dávat pocit že si může libovolně porušovat pravidla.Já osobně bych na druhé šanci si dával sakra pozor na to co dělám a porušování pravidel bych se sakra vyvaroval...
true
Které víno je nejlepší? To z cizího sklepa.
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Jekyll píše:Takze podla teba prechovavanie kradnutych veci, lhani GM, zneuzivanie herneho nastavenia, porusenie relogu medzi O CH a PK su polo prohresky ? Teba rodicia byli palicou ? Padol si lekarovy na zem na hlavu ?
Jen se vztekej, prskej, nadavej, ses akorat k smichu :) Nevis nic o tech prohrescich, ale hlavne ze mas jasno :)
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Jekyll píše:
Takze podla teba prechovavanie kradnutych veci, lhani GM, zneuzivanie herneho nastavenia, porusenie relogu medzi O CH a PK su polo prohresky ? Teba rodicia byli palicou ? Padol si lekarovy na zem na hlavu ?
Takze podla teba prechovavanie kradnutych veci, klamanie GM, zneuzivanie herneho nastavenia, porusenie relogu medzi O CH a PK su polo prehresky ? Teba rodicia bili palicou ? Padol si lekarovi na zem na hlavu?

Tymto sa nevyjadrujem k teme, len som sa nemohol pozerat na tvoj pravopis. Neber to osobne :)
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Dominik
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dominik »

Jekyll píše:Neberem to osobne, nikdy my slovencina nesla a nehambim sa za to.
ale palicou te bili...
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Mephist píše:
Jekyll píše:Takze podla teba prechovavanie kradnutych veci, lhani GM, zneuzivanie herneho nastavenia, porusenie relogu medzi O CH a PK su polo prohresky ? Teba rodicia byli palicou ? Padol si lekarovy na zem na hlavu ?
Jen se vztekej, prskej, nadavej, ses akorat k smichu :) Nevis nic o tech prohrescich, ale hlavne ze mas jasno :)
jo emp je k smichu :D:D
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Stejně nejlepší bude nějaký kompromis...Zabanovat Empa by hře asi moc neprospělo.
Každopádně nechat ho bez trestu je taky hloupost.
Myslím že nějaký logy by byli asi ideální,aspoň by si příště nějaký prasárny rozmyslel...
Správce charity válečníků
Pepa Bajza
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Pepa Bajza »

Emp včera normálně běhal pk takže kecy typu jen se díval do Securky jsou více než úsměvné.. Nechápu proč má jen návrh na smazní??? Já sem 2x po sobě nic neudělal a jednou jsem dostal 2k logů a podruhé ban IP + Ban all postavy... Jednou to bylo když Majitel postavy byl na pojezdu Empajra a já si v tu dobu zvesela běhal frakci,tudíž se nemohlo jednat o žádný relog,po tom co asi 10 Empovců vyplakali své srdíčka Gmkám jsem dostal Jail za nesmysl....Druhý prohřešek bych chápal stím Banem i když je jasné že jsem dostal Ban postav úplně zbytečně a o Unbanu nechtějí GM ani slyšet...

A jak proboha můžou Empovci napsat něco vtom smyslu že Arandilovci na ně hážou špinu...Pojezd lvl.5 mapky na mě bylo napsané dalších X Pagů... za Obyčejný pojezd lvl.5 mapky který sme ani nepojeli,Wetchera sem musel poslouchat ještě 3 hodiny po tom jak sme zlý a kolikátý page už napsat.... Měli by ste si zamést pod vlastním prahem a pak to tady rozpitvávat... Ema smažte a hotovka.. Fedoři a spol. jsou poslední co na DP budou chybět... ;-)
Mám chuť na Tribit, 4 kila hořčice, Nutellu
a kiwi a dvě Mily.

Pálim pět dní v tejdnu a z víkendu oba dva,
co mi po vás, jebu vám, že vám nevoní nebula !
Pepa Bajza
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Raynor píše:Zabanovat Empa by hře asi moc neprospělo.
:D :D :clap: :D
a kiwi a dvě Mily.

Dominik
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dominik »

Pepa Bajza píše:Emp včera normálně běhal pk takže kecy typu jen se díval do Securky jsou více než úsměvné.. Nechápu proč má jen návrh na smazní??? Já sem 2x po sobě nic neudělal a jednou jsem dostal 2k logů a podruhé ban IP + Ban all postavy... Jednou to bylo když Majitel postavy byl na pojezdu Empajra a já si v tu dobu zvesela běhal frakci,tudíž se nemohlo jednat o žádný relog,po tom co asi 10 Empovců vyplakali své srdíčka Gmkám jsem dostal Jail za nesmysl....Druhý prohřešek bych chápal stím Banem i když je jasné že jsem dostal Ban postav úplně zbytečně a o Unbanu nechtějí GM ani slyšet...

A jak proboha můžou Empovci napsat něco vtom smyslu že Arandilovci na ně hážou špinu...Pojezd lvl.5 mapky na mě bylo napsané dalších X Pagů... za Obyčejný pojezd lvl.5 mapky který sme ani nepojeli,Wetchera sem musel poslouchat ještě 3 hodiny po tom jak sme zlý a kolikátý page už napsat.... Měli by ste si zamést pod vlastním prahem a pak to tady rozpitvávat... Ema smažte a hotovka.. Fedoři a spol. jsou poslední co na DP budou chybět... ;-)
Ty jsi hlupák :D opravdu tukan... Kdyby jsi nebyl natvrdlej,tak zjistíš že Empair má aktivní pk Deadly Wica, která trestaná nebyla.. Trestanej byl The Legend kterej je v Jailu a byl když to relogl.. Tak co bude teď ty tukane? :D
Dominik
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dominik »

Jekyll píše:
Raynor píše:Stejně nejlepší bude nějaký kompromis...Zabanovat Empa by hře asi moc neprospělo.
Každopádně nechat ho bez trestu je taky hloupost.
Myslím že nějaký logy by byli asi ideální,aspoň by si příště nějaký prasárny rozmyslel...
S tymto chod do kelu, ze "Zabanovat Empa by hre asi moc neprospelo"

A co ? za to ze je GM aktivnej guildy tak nedostane trest ? PRE BOHA ved on hra na DRUHU SANCU, Keby taketo nieco spravil clovek co hra na druhu sancu tak takyto topic na fore neni pretoze uz je davno zmazany.
Nebreč pořád,už stejně hrát nebude :) Jsi jak malý děcko.. Je to je hra kterou skoro každý asi kromě tebe bere For Fun,a ty tu děláš jak kdyby ti Empair zabil mámu. Vzpamatuj se.
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Mě je celkem jedno co empair ma nebo nema, mě vice zajima co se stane mi když se rozhodnu udělat to same co on? Tzv vezmu si crafta na dual do PVM, budu podporovat O/CH za modraka popřipadě si pořidim O/CH a budu relogovat nějaké PK co si také pořídím.

Nechapu jak na jedné straně mohou bez problému byt lidi co jim nečinní žádny problem hrat v pohodě v ramci pravidel a na druhé straně musí byt někdo kdo využiva vše na hranu i když už ma zvedlej prst že to muže přestřelit.

Zavěr chapu pravidlo že vždy zaleži na posouzeni GM a respektuji jejich rozhodnuti ale to co zde předvadi někteří s obranou empa je k smichu.
Dominik
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dominik »

Irto píše:Mě je celkem jedno co empair ma nebo nema, mě vice zajima co se stane mi když se rozhodnu udělat to same co on? Tzv vezmu si crafta na dual do PVM, budu podporovat O/CH za modraka popřipadě si pořidim O/CH a budu relogovat nějaké PK co si také pořídím.

Nechapu jak na jedné straně mohou bez problému byt lidi co jim nečinní žádny problem hrat v pohodě v ramci pravidel a na druhé straně musí byt někdo kdo využiva vše na hranu i když už ma zvedlej prst že to muže přestřelit.

Zavěr chapu pravidlo že vždy zaleži na posouzeni GM a respektuji jejich rozhodnuti ale to co zde předvadi někteří s obranou empa je k smichu.
Konečně čitelná reakce.
Samozřejmě že na jednu stranu bráním Empa,ale an druhou stranu si za to může sám. Ohrádka byla blbost,to je možná tak jedinej závažnej prohřešek. To že relogl na pk které bylo zajailované,to je k smíchu. K Lotícímu craftovy v pvm,myslím, že by ses celkem divil kolik lidí ho takhle hraje respektive od Empova prohřešku hrálo :) a že podporoval s modrákama O/CH ? To je snad něco o čem nevim. Je to každýho věc jak si hraje jak si prasí. Ale myslím že na Dp shardu je daleko víc prasat,na který se ještě nenašel řezník,respektive se nechce hledat.. ;)
Pepa Bajza
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Dominik píše:Ty jsi hlupák :D opravdu tukan... Kdyby jsi nebyl natvrdlej,tak zjistíš že Empair má aktivní pk Deadly Wica, která trestaná nebyla.. Trestanej byl The Legend kterej je v Jailu a byl když to relogl.. Tak co bude teď ty tukane? :D
Dominičko Lásko,Nelezu do Anusu Empovi jak ty,tudíž nevím co za postavy mu odblokli po tom co přechovával kradené věci... a Emošek se neumí bránit sám?? Nebo si tímto že ho tu budeš bránit myslíš,že mu ho při dalším střetnutí budeš moct fouknout ještě hlouběji?? :shock: :clap:
a kiwi a dvě Mily.

Illidan
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Illidan »

Dominik píše:
Irto píše:Mě je celkem jedno co empair ma nebo nema, mě vice zajima co se stane mi když se rozhodnu udělat to same co on? Tzv vezmu si crafta na dual do PVM, budu podporovat O/CH za modraka popřipadě si pořidim O/CH a budu relogovat nějaké PK co si také pořídím.

Konečně čitelná reakce.
Samozřejmě že na jednu stranu bráním Empa,ale an druhou stranu si za to může sám. Ohrádka byla blbost,to je možná tak jedinej závažnej prohřešek. To že relogl na pk které bylo zajailované,to je k smíchu. K Lotícímu craftovy v pvm,myslím, že by ses celkem divil kolik lidí ho takhle hraje respektive od Empova prohřešku hrálo :) a že podporoval s modrákama O/CH ? To je snad něco o čem nevim. Je to každýho věc jak si hraje jak si prasí. Ale myslím že na Dp shardu je daleko víc prasat,na který se ještě nenašel řezník,respektive se nechce hledat.. ;)
Ty si ziadatel ? adept ? ze sa mu takto pchas do otvoru ? PVM za crafta je maly prohresok, relog ch + pk je maly prohresok + druha sanca je malo ...ty si objektivny jak cigan
Acarus

Příspěvek od Acarus »

zklidnime hlavy ...
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Viz prohřešky
Zamčeno