Jail za pletení se do frakce..
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jail za pletení se do frakce..
1. modraci mozu nosit adekvatny ekvip ku narocnosti dungu. to ze sa quagmire chodi vo phoenixoch a invuloch a pod nieje na zodpovednosti pk. pk su tu prave od toho aby taketo partie regulovali.
2. modraci tiez mozu ist s par regmi a v ress robach. ked ten dung tak dokazu prejs, nech sa paci. nevidim nic zle na tom ked je niekto natolko skuseny hrac ze nepotrebuje svoj slaby herny skill kompenzovat predrazenou vybavou
3. ty mas ekvip za par mega a trapi ta par pk v ressrobach? to by si na sebe fakt mohol trosku popracovat. . .
ps: v casoch ked som hral pk sme v polovici pripadov mali lepsiu vybavu ako ludia ktorych sme zabili (ak sa nam to cas od casu podarilo :p )
2. modraci tiez mozu ist s par regmi a v ress robach. ked ten dung tak dokazu prejs, nech sa paci. nevidim nic zle na tom ked je niekto natolko skuseny hrac ze nepotrebuje svoj slaby herny skill kompenzovat predrazenou vybavou
3. ty mas ekvip za par mega a trapi ta par pk v ressrobach? to by si na sebe fakt mohol trosku popracovat. . .
ps: v casoch ked som hral pk sme v polovici pripadov mali lepsiu vybavu ako ludia ktorych sme zabili (ak sa nam to cas od casu podarilo :p )
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Nepleteš si tak trochu pojmy?Shadowsong píše:1. modraci mozu nosit adekvatny ekvip ku narocnosti dungu. to ze sa quagmire chodi vo phoenixoch a invuloch a pod nieje na zodpovednosti pk. pk su tu prave od toho aby taketo partie regulovali.
2. no chtěl bych tě vidět s pár regama projít dung....tak trošku si tu pleteš pojem dobíhání(kill hlídači) a zabíjení NPC v dungách za účelem zisku...
nejdřív si srovnej pojmy v hlavě, pak tu něco o tom piš, seš tak trochu mimo.
3. a co na tom je? PvP skill nemám a nehraju pro PvP...takže mě tíží PK...nedělej ze sebe tady ubah skillera.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
no tak mi povedz ktore pojmy z toho tvojho postu si to mylim. prosim pouc ma.
ubah skilla zo seba nerobim, lebo ziadny skiller niesom. pvm hrac som priemerny a pvp hrac podpriemerny. ale aj v dobach ked som bol este aj ako pvm hrac podpriemerny som sa vedel pkckam minimalne ubranit. a ked som sa neubranil, tak som to daval za vinu sebe a nie systemu alebo vrahom. nehras tu 2 mesiace, za tu dobu si sa mohol naucit co je tracking, ako sa pouziva inviska a recall runa a podobne veci. koli tomu ze ked ty zbadas pk tak si zauzlujes prsty za hlavu sa tu musi menit koncept hry...
a ano, uz som presiel s par regmi dung. este ked fungovali frakcne runy sa x krat stalo ze sme skocili na pk napr do covetous niekam do 3 poschodia, pk zabili, vyprava uz kopla tak sme ten dung dosli my. znova hovorim: za svoju neschopnost vin sam seba...
ubah skilla zo seba nerobim, lebo ziadny skiller niesom. pvm hrac som priemerny a pvp hrac podpriemerny. ale aj v dobach ked som bol este aj ako pvm hrac podpriemerny som sa vedel pkckam minimalne ubranit. a ked som sa neubranil, tak som to daval za vinu sebe a nie systemu alebo vrahom. nehras tu 2 mesiace, za tu dobu si sa mohol naucit co je tracking, ako sa pouziva inviska a recall runa a podobne veci. koli tomu ze ked ty zbadas pk tak si zauzlujes prsty za hlavu sa tu musi menit koncept hry...
a ano, uz som presiel s par regmi dung. este ked fungovali frakcne runy sa x krat stalo ze sme skocili na pk napr do covetous niekam do 3 poschodia, pk zabili, vyprava uz kopla tak sme ten dung dosli my. znova hovorim: za svoju neschopnost vin sam seba...
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Já neříkám, že svoji neschopnost dávám za vinu PK...to je jen moje blbost...a ano jsem tu už....ehm 8let? mě ale PvP nebaví...což samozdřejmě neobracím proti PvPerům, ať si Pk dobíhají výpravy a já nevím co, ale nevidím jediný důvod, proč by PvPeři měly být zvýhodněni.Shadowsong píše:no tak mi povedz ktore pojmy z toho tvojho postu si to mylim. prosim pouc ma.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
problem je v tom ze pvperi su momentalne znevyhodneny. a nielen ze nieje vybalancovane pvp a pvm ale niesu vybalancovane mechanizmy ani len v ramci pvp medzi roznymi povolaniami...
pk tiez nebavi pvm ale ked chcu nieco mat (rozumej byt v pluse a nie v strate) tak musia hrat pvm. dokonca aj ked chcu dobehnut dung tak musia hrat to pvm co ich nebavi aby sa ku vam dostali.
zato ty ked nieco chces ziskat tak si ides dung dnes uz (takmer) bez rizika nejakeho vylahu a nariekas tu ze teba nebavi pvp tak dobrovolne odmietas naucit sa co i len zaklady. a to prosim pekne po 8 rokoch hrania. mi nehovor ze je to az taky strasny rozdiel ked miesto moba co tupo stoji na mieste mas moba co beha...
a no schvalne sa priznaj kolkokrat ta za posledny rok dobehli pk a v akych dungoch to bolo.
pk tiez nebavi pvm ale ked chcu nieco mat (rozumej byt v pluse a nie v strate) tak musia hrat pvm. dokonca aj ked chcu dobehnut dung tak musia hrat to pvm co ich nebavi aby sa ku vam dostali.
zato ty ked nieco chces ziskat tak si ides dung dnes uz (takmer) bez rizika nejakeho vylahu a nariekas tu ze teba nebavi pvp tak dobrovolne odmietas naucit sa co i len zaklady. a to prosim pekne po 8 rokoch hrania. mi nehovor ze je to az taky strasny rozdiel ked miesto moba co tupo stoji na mieste mas moba co beha...
a no schvalne sa priznaj kolkokrat ta za posledny rok dobehli pk a v akych dungoch to bolo.
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
Ja uz nic psat nechtel, ale tak, kdyz to ctu...
Az na par "valorite" zacatecniku staci, kdyz se podari ukrast vybavu jen jednomu hraci. Nekdy ani ne celou. A pk jsou na tom lepe nez, co by dal cely dung
S pojizdenim spojene praskani, spehovani, ktere prijmete za normalni je pro me "divne"
Az na par "valorite" zacatecniku staci, kdyz se podari ukrast vybavu jen jednomu hraci. Nekdy ani ne celou. A pk jsou na tom lepe nez, co by dal cely dung
S pojizdenim spojene praskani, spehovani, ktere prijmete za normalni je pro me "divne"
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Mě asi 42x a to len za posledny rokShadowsong píše: a no schvalne sa priznaj kolkokrat ta za posledny rok dobehli pk a v akych dungoch to bolo.
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Teď je naopak PvP v pořádku....paladin, war, wamp, dokonce i druid má možnost se nějak bránit. tobě připadne fér aby prsk v ressrobě s 400ks regama do všeho, 20 tmr, nějaký GH pár svitku vyndal pala s výbavou za 1M aniž by měl možnost se nějak ubránit? Mě to teda jako fér nepřipadne....Shadowsong píše:problem je v tom ze pvperi su momentalne znevyhodneny. a nielen ze nieje vybalancovane pvp a pvm ale niesu vybalancovane mechanizmy ani len v ramci pvp medzi roznymi povolaniami...
Dřív se běhalo jen NEGR MAG, teď běhá i rang, pal, atd.... já teda nevím jak ty, ale zkoušel sem s palem PvP a ustál sem rozhodně víc, než před 5 rokama.. a to jsu s PvP uměním na bodu mrazu...a 1v1 se dokážu i ubránit... a o tom by to mělo snad být ne? vyvážený...
Ty pockej a co je tak jineho nez pred peti lety? tehda se snad pal nedokazal ubranit?... a pokud ti nekr v tom co si napsal sjede pala ve vybave za 1m tak to je s prominutim akorat jeho blbost.Helloween píše:Teď je naopak PvP v pořádku....paladin, war, wamp, dokonce i druid má možnost se nějak bránit. tobě připadne fér aby prsk v ressrobě s 400ks regama do všeho, 20 tmr, nějaký GH pár svitku vyndal pala s výbavou za 1M aniž by měl možnost se nějak ubránit? Mě to teda jako fér nepřipadne....Shadowsong píše:problem je v tom ze pvperi su momentalne znevyhodneny. a nielen ze nieje vybalancovane pvp a pvm ale niesu vybalancovane mechanizmy ani len v ramci pvp medzi roznymi povolaniami...
Dřív se běhalo jen NEGR MAG, teď běhá i rang, pal, atd.... já teda nevím jak ty, ale zkoušel sem s palem PvP a ustál sem rozhodně víc, než před 5 rokama.. a to jsu s PvP uměním na bodu mrazu...a 1v1 se dokážu i ubránit... a o tom by to mělo snad být ne? vyvážený...
Porad tady pises ze se pal/war/rang nemohl ubranit a podobne kraviny. za ranga te absolutne 1v1 prsk nema sanci sundat to same za wara ci pala. pokud nechces.
To ze se ted dokazes ubranit absolutne neni tim ze se nejak zmenila hra. ale asi si se i neco priucil
PS: navic porad tady pisete jak prskove nenosi equip, ale kdyz vam tady lidi jako Nycte (ktery toho ma odbehano pomalu vic jak ja odchca**) reknou, ze rozdil v tom jeslit behas v +25 kompletu nebo v +5 zadny neni tak to v potaz neberete
Tak mi reknete proc by ti prskove meli nosit lepsi equip, kdyz to pro ne nema vicemene zadne vyhody.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
No jo, ale já přeci za to, že +25 kosti jsou na tom stejně jak +5....Arianna píše: Ty pockej a co je tak jineho nez pred peti lety? tehda se snad pal nedokazal ubranit?... a pokud ti nekr v tom co si napsal sjede pala ve vybave za 1m tak to je s prominutim akorat jeho blbost.
Porad tady pises ze se pal/war/rang nemohl ubranit a podobne kraviny. za ranga te absolutne 1v1 prsk nema sanci sundat to same za wara ci pala. pokud nechces.
To ze se ted dokazes ubranit absolutne neni tim ze se nejak zmenila hra. ale asi si se i neco priucil
PS: navic porad tady pisete jak prskove nenosi equip, ale kdyz vam tady lidi jako Nycte (ktery toho ma odbehano pomalu vic jak ja odchca**) reknou, ze rozdil v tom jeslit behas v +25 kompletu nebo v +5 zadny neni tak to v potaz neberete
Tak mi reknete proc by ti prskove meli nosit lepsi equip, kdyz to pro ne nema vicemene zadne vyhody.
Btw...rang má menší dostřel jak mág kouzla....rang musí stát aby mohl střílet, to že k němu lezeš je tvoje mínus...musíš taky přepokládat a nelozit k němu na dostřel...jedinej druid má blesk, ale s tou manou zabiješ tak afk mága nebo totální lamu...
A neboj, druid na tom není s nějakým armorem a dostatů o něco líp jak mág nebo negr....+20 ring mi dává nějakých 35 armor a +8 do statů a váha je šílená
A o kovových nebudu ani mluvit, protože koový brnka se už nevyplatí.
No takze tak Vzhledem k tomu ze ranga hraju cca 5 let tak vim co umi a co neumi...Helloween píše: No jo, ale já přeci za to, že +25 kosti jsou na tom stejně jak +5....
Btw...rang má menší dostřel jak mág kouzla....rang musí stát aby mohl střílet, to že k němu lezeš je tvoje mínus...musíš taky přepokládat a nelozit k němu na dostřel...jedinej druid má blesk, ale s tou manou zabiješ tak afk mága nebo totální lamu...
A neboj, druid na tom není s nějakým armorem a dostatů o něco líp jak mág nebo negr....+20 ring mi dává nějakých 35 armor a +8 do statů a váha je šílená
A o kovových nebudu ani mluvit, protože koový brnka se už nevyplatí.
+20 komplet ti da nejak 13str +- nevim nenosim to takze odhaduju.
porovnavas tady tedy armor prsk vs rang (s prominutim ale to si trochu mimo) ten armor ti proti kvf nikterak nepomuze

To ze ma rang mensi dostrel je snad samozrejme. Chtel by si snad strilet z Minocu do Scary?...
A kdyz uz jsme u toho ty jsi asi vazne nijak pvp nehral ze?...protoze napsat to ze k nemu lezes je tvoje minus

To ze se to da takto teoreticky obkecat neznamena ze to tak je...
Rekni mi jak casto se beha pvp 1v1? minimalne. a to chces mezi dejme tomu 6ti modrakama sledovat jeslit nahodou nejsi na dostrel ranga?...
Navic jak dlouho rang natahuje luk? sekundu-sekundu a pul. s kterym das dmg za cca 40-50hp do prska.
Navic on musi zastavit aby si natahnul ale vystrelit pak muze i za behu

- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
neporovnávám, dávám jen příklad, že i u ranga se to nevyplatí....porovnavas tady tedy armor prsk vs rang (s prominutim ale to si trochu mimo) ten armor ti proti kvf nikterak nepomuze...
Tohle sem nikdy neřekl, to říkáš ty....kdosi tady brečel nad dmg od ranga, tak jen říkám, že mág má výhodu v tom, že může kástit mimo dostřel ranga, to je vše.To ze ma rang mensi dostrel je snad samozrejme. Chtel by si snad strilet z Minocu do Scary?...
PvP sem běhal před 6 rokama....A kdyz uz jsme u toho ty jsi asi vazne nijak pvp nehral ze?...protoze napsat to ze k nemu lezes je tvoje minus...
To ze se to da takto teoreticky obkecat neznamena ze to tak je...
Rekni mi jak casto se beha pvp 1v1? minimalne. a to chces mezi dejme tomu 6ti modrakama sledovat jeslit nahodou nejsi na dostrel ranga?...
Neteoretizuju vím....tuhle situaci sem zažil hodněkrát...
Sledovat? snad člověk vidí na obrazovce co se tam hejbe a teoreticky usoudit co to je za char... nezlob se na mě, není to dlouho co sem byl v cove(pvp zona)
stál tam mezi dveřma rang s lukem v ruce a PK mág mu běžel na dostřel,asi ho odezdit nebo co....když tam vleze pouze v robě, není divu že mu dá takovou prdu.
Jsou různý situace...vždycky se dá něco udělat jinak, líp...to už je ale jen polemizace.
nevím jak to je teď v PvP a ani mě to nezajímá. mě baví PvM, pro mě je větší adrenalin si s mágem zajít mapku LvL3 a potit se u toho, než běhat do kola jak šašek za někým a jen mačkat hotkey na IJS KVF IJS KVF......
-
- Slime Flourisher
Furt nedokážete pochopit že v cove pvp je důležitá i váha,nebo jak za prska který má na sobě těžké kůže,kád s tmr,gh,gs dokážeš stíhat timery na tmr,gh a tr...Jak psal Nycte proč se změnila váha napřr. kostí??? Nycte běhal z 80% v +25 kostech,ale proč by vtom běhal nadále když to má na pvp stejné vlastnosti jak +5?? Prostě si oblečte mága do kůží a běžte si zaběhat... a pokud vím na dobíhání si lidi equipy berou,teda minimálně lidi se kterýma dobíhám já...
Mám chuť na Tribit, 4 kila hořčice, Nutellu
a kiwi a dvě Mily.
Pálim pět dní v tejdnu a z víkendu oba dva,
co mi po vás, jebu vám, že vám nevoní nebula !
a kiwi a dvě Mily.
Pálim pět dní v tejdnu a z víkendu oba dva,
co mi po vás, jebu vám, že vám nevoní nebula !