Stav PvP
Re: Stav PvP
Hej me to taky prijde smesne, kdyz sme sli nakej dung na wow a umreli jsme a ti lidi navztekani ze se umrelo, ze demence atp. sem se jen smal ze nevedej co je to vyleh na UO v topku atp:D
Ja jen rikam ze tady PvP proste neni prevazne o zabave, ale je tu jen pro lidi aby si tu vylejvali svoje mindraky ve hre a na foru. Kdyby lidi hrali jak lidi. tak tu neni neustale takovej flame o blbostech.
Ja jen rikam ze tady PvP proste neni prevazne o zabave, ale je tu jen pro lidi aby si tu vylejvali svoje mindraky ve hre a na foru. Kdyby lidi hrali jak lidi. tak tu neni neustale takovej flame o blbostech.
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Zásadně si léčím mindráky, dávam fulla, zabijím 20k a res svitky nenosím, protože sou moc drahý a mohl bych o hodně přijít...
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
No teda musím říct, že jsem po delší době zase logl a nestíhám se divit... Chainy u frakčních plechů jsou supr nápad, ale spadnout z jezdítka je teda moc... a nemluvím o 1v1, mluvím o tom, že se za Váma žene banda noobů z Cove a jen na ten Chain to vyndají... imho para nezávislá na nápřahu kvéru by byla mnohem lepší - a klidně menší cooldown... nebo něco na ten způsob. A ta skládačka u rangera... fakt nikdy jsem si nestěžoval na nic, co jste vymysleli, když se mi to nelíbilo, tak jsem držel hubu a krok, ale ten poison je opravdu moc silnej. Dostat IK od vypatlance v róbě jen s nb zbraní jen proto, že to prostě mág neuhealí - to mi příjde fakt přepálený. Já vím, že se Vám to možná nezdá, ale vemte prska v solidním ekvipu a jděte si proti těm rangům zahrát... Vždycky po nějaké době lognu, zjistím, že lidi jsou furt stejný hovada a omrknu novinky. Jo, díky za překvapení, ale konkrétně s tímhle by se něco mělo udělat 

Přeci jen se ten rang musí zastavit, aby vystřelil a hlavně kouzla mají mnohem větší dosah než rang střelnou zbraní, podle mě to je dobrá kompenzace toho, že rang sice vystreli, ale pak nemá jak toho protivníka dorazit(nepočítám druida) a nebo musí stát na místě a doufat, že protivník je tak pitomej, že si dojde pro druhou ránu, kterou snad nemisne...Podle mě ok vlastnost, jen je tu druhá nevyřešitlená stránka věci, jak již někdo psal, že skládačky mají hlavně PvM zazobanci, kterým pak stačí v 10 lidech založit frakci a stát s těma zbraněma v Cv ve frakčních ekvpech + skládačka a true pvperi se k tomu jen tak nedostanou, vzlášť blue pvperi...
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Rang se skládačkou je OP aby byl proti němu prsk vybalancovanej tak by musel mít kvfko za 80...Xan píše:Přeci jen se ten rang musí zastavit, aby vystřelil a hlavně kouzla mají mnohem větší dosah než rang střelnou zbraní, podle mě to je dobrá kompenzace toho, že rang sice vystreli, ale pak nemá jak toho protivníka dorazit(nepočítám druida) a nebo musí stát na místě a doufat, že protivník je tak pitomej, že si dojde pro druhou ránu, kterou snad nemisne...Podle mě ok vlastnost, jen je tu druhá nevyřešitlená stránka věci, jak již někdo psal, že skládačky mají hlavně PvM zazobanci, kterým pak stačí v 10 lidech založit frakci a stát s těma zbraněma v Cv ve frakčních ekvpech + skládačka a true pvperi se k tomu jen tak nedostanou, vzlášť blue pvperi...
Správce charity válečníků
Ked rang nema hp, nemoze strielat hehe
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Rang je silnej proti prskovi, ale zase slabej proti plechovi.
A ze by si ustlilel na stojaka clera? Tak to fakt ne. :)
A ze by si ustlilel na stojaka clera? Tak to fakt ne. :)
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Kde jsi byl na tom, že si rang sundá na stojáka cléra? Si upad ne?Jekyll píše:Inak povedane:
Ja som ranger, ( mam PK ranga so skladackou - luk - ) a ukazem vam jednu peknu situaciu:
- Dojdem do cove a dnu v GZ je mag v +25 robe, hidnem, natiahnem, otvorim dvere a mag leziDMG z luku + Dotka je neskutocna. To iste aj do nekra, dokonca ked stoji ranger vo veritku mu dokazem dat IK ( pokial mu failne banda ! ).
Ranger si na stojaka ustriela clerika.... to je podla vas OK ?
zajímavý topick ...
po dlouhé odmlce jsem začal hrát pvp a příjde mu tu pár věcí co nejsou úplně "košer" ...
Dotka u ranga - no proč ne ale nemyslím, že by to měla mít NB zbraň ... od kdy to nejlepší co si můžu do pvp vzít zároveň NB ...
Podle ISJ - nevím proč ani kdy si zvedla prodleva na isj svitek ale doslova to zabijí v PvM mága, negro si většinou hodí zrco a lečí ale mág spolehá převážně na ISJ touto změnou se jen mezi prsky vytvořil větší rozdíl ... nemluvě o tom že ostatní charaktery jsou jsou boostovany a prskové oslabováni
po dlouhé odmlce jsem začal hrát pvp a příjde mu tu pár věcí co nejsou úplně "košer" ...
Dotka u ranga - no proč ne ale nemyslím, že by to měla mít NB zbraň ... od kdy to nejlepší co si můžu do pvp vzít zároveň NB ...
Podle ISJ - nevím proč ani kdy si zvedla prodleva na isj svitek ale doslova to zabijí v PvM mága, negro si většinou hodí zrco a lečí ale mág spolehá převážně na ISJ touto změnou se jen mezi prsky vytvořil větší rozdíl ... nemluvě o tom že ostatní charaktery jsou jsou boostovany a prskové oslabováni
zdá se mi to, nebo mluvíš o tvojí frakci? utoky v delu do ohradky, kempení baráků, při pk vás nepotkám, ale logne jeden ch a už je tam spanilá jízda... hele empe at si jakejkoliv, tak vim, že si si vždycky celkem zakládal při pvp na "fér" hraní, moh by si se probrat a půlka tvojich přicmrndávačů takyEmpair píše:po dlouhé odmlce jsem začal hrát pvp a příjde mu tu pár věcí co nejsou úplně "košer" ...
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
chudáci chaosáčci už nejsou dominantní na PvP oni teďka běhaj Očka a je jich hodně ... no slžičku musím zatlačit ...cermi píše:zdá se mi to, nebo mluvíš o tvojí frakci? utoky v delu do ohradky, kempení baráků, při pk vás nepotkám, ale logne jeden ch a už je tam spanilá jízda... hele empe at si jakejkoliv, tak vim, že si si vždycky celkem zakládal při pvp na "fér" hraní, moh by si se probrat a půlka tvojich přicmrndávačů takyEmpair píše:po dlouhé odmlce jsem začal hrát pvp a příjde mu tu pár věcí co nejsou úplně "košer" ...
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
no vy zatím dominujete leda tak prohřeškyEmpair píše:chudáci chaosáčci už nejsou dominantní na PvP oni teďka běhaj Očka a je jich hodně ... no slžičku musím zatlačit ...

měl by si změnit matroš, btw nejsem ve frakci, vidim to jako neutral.Empair píše:chudáci chaosáčci už nejsou dominantní na PvP oni teďka běhaj Očka a je jich hodně ... no slžičku musím zatlačit ...
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Byste museli být nějaká výzva, abych měl proč lognout... Jenže mě nebaví lognout na 20 minut a pak vás půlku nechat pozavírat za to, že máš vlastní pravidla...Empair píše: chudáci chaosáčci už nejsou dominantní na PvP oni teďka běhaj Očka a je jich hodně ... no slžičku musím zatlačit ...
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
My sme to ale zkouseli. Zkouseli sme na stojaka 2 ostrostrelci ustrilet se skladackama pvp clerika a nedali sme ho. Takze bud mas nejakyho super ranga, nebo spatnyho clera.Jekyll píše:P.S: Milujem dementov co nic nevyskusaju a hned usudzuju zavery.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
alebo vy mate spatnych rangerov alebo super klera... Len doplnim, aby bolo jasne, ze to neni len tak!Mephist píše:My sme to ale zkouseli. Zkouseli sme na stojaka 2 ostrostrelci ustrilet se skladackama pvp clerika a nedali sme ho. Takze bud mas nejakyho super ranga, nebo spatnyho clera.Jekyll píše:P.S: Milujem dementov co nic nevyskusaju a hned usudzuju zavery.
Inak, moj navrh stale plati a je najlepsi - Zruste NB status skladackam... (a nie! fakt to nepisu preto, ze skladacku nemam a ani preto, ze ju zavidim!!!)
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
To je blbost. Proč to teda píšeš, když ne proto, že ji nemáš?
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
Pretoze sa bavime o PVP, kde sa NB itemy hodne moc daju zneuzitPrafotr Morava píše:To je blbost. Proč to teda píšeš, když ne proto, že ji nemáš?

Ono tu je hoooodne postov o prskoch s dmg a lootom za 10k, tak ranger to prave pretromfol

Ono, ja dokazem poukazat aj na fakt, ze neco mam a zda sa mi to silne, cize by sa to mohlo oslabit... Cize moj post plati a bude platit aj potom ako si tu ubah skladacku natoho ranga spravim sam...
- Edward Cullen
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
takze budes mit zbran za 8M ktera se od normalni +9-7 lisi jen v barve a dava efekt ktery za to ani nestoji
?

jopEdward Cullen píše:takze budes mit zbran za 8M ktera se od normalni +9-7 lisi jen v barve a dava efekt ktery za to ani nestoji?

no tak lepsie riesenie, podobne sa robi na prskov, ak to dobre chapu

- zrusit fame naroky na skladacky
- skladacka pojde nahodit iba ak..
rang> fena, +25, rang komplet + druidku alebo topko
palat/war> +25 alebo pal/war + master roba alebo topko samo
cler> +25 + healinga alebo topko
vamp> +25, blood + roba alebo topko
mag nekro> +25 alebo topko ak je
no a je to poresene, taka draha zbran nech vyzaduje naky ten eqip