Strigwyr

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Re: Strigwyr

Příspěvek od Johny Matovic »

Strigwyr píše:Je to tak, ludia su hlupaci (aspon tolko % kolko voli fica) a absolutne tomu nerozumeju... Je to chyba slovenskeho statu, a ja mam aj "ciste svedomie" ze som ho nevolil a volil som stranu ktora je jednou z najviac proti nemu(samozrejme pravicova)
-Ludia od 18-25 si dovolim povedat ze ich volby nezaujimaju a preto ani nevolia(a pravica by pravdepodobne dostala dost % hlasov keby isli no) a zase stara generacia je plna fanatikov ktory aj keby mali zlomenu nohu, ruku, pokazene auto a o smädu a hlade tak pojdu 10km peso volit Meciara alebo Fica...
Imo povedat ze milion ludi je sprostych len kvoli tomu ze volili Fica je minimalne kratkozrake. Ja som ho nevolil, ale dokazem pochopit dovod preco ho to melko volilo bez toho aby som ich nazyval hlupakmi. Nabuduce by si to chcelo aj pozriet dovody, RACIONALNE to zvazit a nie len zacat urazat majoritnu vacsinu a nazyvat ich "chodiacimi mrtvolami" a hlupakmi. Fica tiez volili aj ludia okolo 40ky zo strednej a nizsej triedy takze vobec nie ze len dochodci, aj ked je mozne ze ich tam bolo najviac. (neviem, nevidel som tie statistiky, pochybujem ze vobec existuju, netrufam si to hodnotit)
Fico vyhral volby kvoli tomu ze za tie 2 roky co bola pravicova vlada to u nas vyzeralo ako v kocurkove, ked nie horsie... Nic neschvalili, co mohli ukradli (viz predaj pozemkou na poslednu chvilu uz po volbach, takmer predaj plynovodu, PLYNARNE)
Je pravdou ze oba "smery" (aj pravy aj lavy) na Slovensku brutalne kradnu. Rozdiel je vo forme akou to robia.
Pravica si na tuto pracicku vybera vzdy privatizaciu, najlepsie velkych strategickych podnikov a velmi casto krat a prakticky striktne pod cenou a do zahranicia s bocnou proviziou pre predajcu. Pri tom casto pouzivaju frazu ako "stat je zly vlastnik". Vsetko by to bolo krasne ak by tie podniky predavali skutocne sukromnikom (najlepsie slovenskym) a nie statnym zahranicnym spolocnostiam (vid telekom v minulosti elektrarne enelu).
Fico (rozumej lavica :p) kradne inak, kultivovanejsie, menej na ociach. Spravi si tender a odtial vysype peniaze na mytny system alebo z emisii atd. Vacsina tychto rozkradnutych prostriedkov vsak na rozdiel od pravice ostava doma. Preto je aj pre vacsinu tych neinformovanych "chodiacich mrtvol" Fico prijatelnejsia volba.
Pretoze za tie 4 roky co tu bol sa vsetci mali relativne dobre a ano boli kauzy, ale nepredal sa ziadny statny podnik co vela ludom imponuje. A aj v tom parlamente bol pokoj, ziadne bojove pole.
Este k tej slavnej pravici.
Z pravice jedine Matovica(alebo Kotlebu ^^). SaS sa sice tiez ukazovalo v dobrom svetle a Sulik je velmi sikovny clovek, ale to je asi cele pretoze tam ma idiotov ako je Mihal, Miskov ktory aj napriek tomu ako sa strasne svetoznalo tvaria su poondiati suflikanti.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Johny Matovic píše:Imo povedat ze milion ludi je sprostych len kvoli tomu ze volili Fica je minimalne kratkozrake. Ja som ho nevolil, ale dokazem pochopit dovod preco ho to melko volilo bez toho aby som ich nazyval hlupakmi. Nabuduce by si to chcelo aj pozriet dovody, RACIONALNE to zvazit a nie len zacat urazat majoritnu vacsinu a nazyvat ich "chodiacimi mrtvolami" a hlupakmi. Fica tiez volili aj ludia okolo 40ky zo strednej a nizsej triedy
Nechcel som urazat, len mi to v zapale hnevu tak nejak uslo :) Ale kradnu to mas pravdu, lenze fico myslim ze kradne odost viac ako ostatny a nerobi nic pre buducnost
-urobi nieco podobne tusim ze ako v Madarsku - zrusi ludom dochodky a ich peniaze ktore sporili na dochodky im ukradne a este mu budu ludia tlieskat :)

-A SaS a Sulik? - Peniaze Slovakov co "platili do statnej kasy" chceli naliat do Grecka ktore sa aj tak nevratia (mozno ze len polovica) a Sulik proti tomu bojoval lebo si samo za to grecko moze a ked maju predat "nejake svoje veci"(neviem uz co presne) tak to ani za boha ale hlavne ze sa nechaju nech im tam kazdy naleje peniaze
-Cigani? nepracujuci cigan zarobi viac ako keby robil lebo tusim ze Tomanova im to odsuhlasila proste... Sulik im chcel strhnut prachy iba na 1 jedlo denne ale samozrejme to nevyslo...
-Zachvilu bude 1/3 obyvatelstva SR cigani... no nadhera uz teraz uvazujem kam sa odstahujem do zahranicia... sice kradne kazdy ale mysli aj na buducnost mladej generacie :p

Na zaver ilustracne FOTO -http://img109.imageshack.us/img109/9816 ... 597810.jpg vyplaty.... Myslim ze kazdy si urobi mienku o tom...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Strigwyr píše:Nechcel som urazat, len mi to v zapale hnevu tak nejak uslo :) Ale kradnu to mas pravdu, lenze fico myslim ze kradne odost viac ako ostatny a nerobi nic pre buducnost
-urobi nieco podobne tusim ze ako v Madarsku - zrusi ludom dochodky a ich peniaze ktore sporili na dochodky im ukradne a este mu budu ludia tlieskat :)

-A SaS a Sulik? - Peniaze Slovakov co "platili do statnej kasy" chceli naliat do Grecka ktore sa aj tak nevratia (mozno ze len polovica) a Sulik proti tomu bojoval lebo si samo za to grecko moze a ked maju predat "nejake svoje veci"(neviem uz co presne) tak to ani za boha ale hlavne ze sa nechaju nech im tam kazdy naleje peniaze
-Cigani? nepracujuci cigan zarobi viac ako keby robil lebo tusim ze Tomanova im to odsuhlasila proste... Sulik im chcel strhnut prachy iba na 1 jedlo denne ale samozrejme to nevyslo...
-Zachvilu bude 1/3 obyvatelstva SR cigani... no nadhera uz teraz uvazujem kam sa odstahujem do zahranicia... sice kradne kazdy ale mysli aj na buducnost mladej generacie :p

Na zaver ilustracne FOTO -http://img109.imageshack.us/img109/9816 ... 597810.jpg vyplaty.... Myslim ze kazdy si urobi mienku o tom...
1.Tvrdit ze nerobi nic pre buducnost je scestne. :p Staval dialnice, akokolvek predrazene ale staval a zase stavat bude. Takze uz len to je pre buducnost dost. Pritiahne to investorov na vychod a ti uz spravia sami dost a hlavne nebude predavat statne MONOPOLY a to je podla dost dolezite pre buducnost. :p
2. To ze Sulik proti tomu bojoval bolo pekne, ale sam podpisal niekedy hned po volbach jeden z tych prvych eurowallov neak za 2 miliardy a tam sa uz k kde comu pozavazoval. Takze toto bola uz len taka populisticka hra.
3. To s tymi ciganmi je pravdaze velmi smutne, ale nepojde to takto do nekonecna a skor ci neskor aj Frco pochopi ze s tym treba nieco robit lebo ho zozeru ;p Ale v tomto zatial nikto nic nespravil mno. Mozno Kotleba by spravil, ale ten sa zrejme nikdy nedostane do parlamentu
4. Ja uz mam vybrate. http://en.wikipedia.org/wiki/Norway :P
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Odpovědět