Ano presne tak, ta cena je pak zavisla podle toho z jakyho dungu to je.Tanya píše:Jen takova otazecka, recyklator je mysleno asi co je v dungu, ze? Pac ten co je na trhu nebo co mam v guilde, tak v nem jsou jen ty trein zbrane...
vyuzitelnost low AR
Re: vyuzitelnost low AR
- Neme
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Zkousel si to brnko opravit?Pariah píše:Info ohledně invulu tam je pouze pro porovnání. Kladívkem ty části enchantované jsou,jenže ani ten Ar se nezměnil. Staty apod je tam napsáno jen pro info, tvůj post jsem si přečetl dobře.
Třeba sem opravdu udělal něco špatně nebo to nedokončil, proto sem napíšu celý postup. Brnění jsem očaroval svitkem, to se podařilo, posléze kladívkem naenchantoval na +25 of 15, porovnal s invulem a s obyč +15 plate a celkově z toho je obyčejné +15 jen s tím, že před tím je +25, nezměnilo se absolutně nic
The Vampire
+25 of hardening komplet ma samo nizsi Ar jak +25 je to dane tim, ze ten zaklad u brnek of cokoliv je ruzny ...Pariah píše:Info ohledně invulu tam je pouze pro porovnání. Kladívkem ty části enchantované jsou,jenže ani ten Ar se nezměnil. Staty apod je tam napsáno jen pro info, tvůj post jsem si přečetl dobře.
Třeba sem opravdu udělal něco špatně nebo to nedokončil, proto sem napíšu celý postup. Brnění jsem očaroval svitkem, to se podařilo, posléze kladívkem naenchantoval na +25 of 15, porovnal s invulem a s obyč +15 plate a celkově z toho je obyčejné +15 jen s tím, že před tím je +25, nezměnilo se absolutně nic
Navic to niceni durabky neni tak hrozny jak si myslite, nici se pouze aktualni odolnost a ta maximalni zustava. Takze to jde opravit.
edit: +25 of hardening komplet mi dava 61 ar ... +25 of invul dava 65
No ono se to stejně asi vyplatí jen na plate dělat protože cena chainu a kůží není tak velká aby se vyplatilo do nich rvát shardy které se víc hodí na zbraně, i když padají dost, tak až tolik aby bylo na oboje není.
odkud se furt ty cisla berou, ja mam asi 20 ks a sbiram to 2 3 mesice, realnejsi by byl median i kdyz ten asi nelze ze sfery jednoduse dostatAcarus píše:06824 6051x Soul Shard
Tak trebas to klesne ...
Tomu se rika celkovy pocet. A kde se berou. Ze save. Nejakou stat. metodu lze pouzit, kdybychom si tu udelali nejake setreni, kdo jich kolik ma nakem vyberovem souboru == nemozne. Proto se pohybujeme v absolutnich cislech.Raona píše:odkud se furt ty cisla berou, ja mam asi 20 ks a sbiram to 2 3 mesice, realnejsi by byl median i kdyz ten asi nelze ze sfery jednoduse dostatAcarus píše:06824 6051x Soul Shard
Tak trebas to klesne ...
Takze moje prvni testy (ze 7 soulshardu jsem nabil kladivo na 24nabiti).Z 10ti svitku mi sedm svitku zmizlo i s platkem (+10 of guarding) a 3 se povedli. A z tech 3casti jsem pofizoval 9 nabiti
Takze mam 3x cast +20 s durabkou 73 a statama jak hardening. Snad vam k necemu bude to info
Ale acarus uz k tomu napsal vse... a sphera je jak pocasi 

No, to nevim. U pocasi se da alespon cekat, ze v lete nebude mrznout, u sphery se neda predpokladat nic...Tanya píše:... a sphera je jak pocasi

Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani