Bezpravidlové pvp baráky

Vaše nápady a návrhy
Otec Z Nebes
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: Bezpravidlové pvp baráky

Příspěvek od Otec Z Nebes »

dark fuzzy píše: tak konkretne ja, nez sem dostal true, tak sem si myslel ze do true se prijima clovek co hraje za nejake postavy, ale byl sem vyveden z omylu a true status je jen pro nejakou konkretni postavu, u me je to treba Vorlon, takze kdyz uz spatnej vyber, tak mi rekni aspon proc... Kdyz budes mit solidni pripominky tak se ti muzu omluvit a polepsit se... Ale bavime se o postave Vorlon, tak davej
Kdyz ma True zakaz pk postav, tak logicky se to nemuze vztahovat na jednu postavu. A zadny omluveni ani polepseni od tebe nikdo nechce, slouzis jen jako nazornej priklad zbrklosti vyberu ve stylu "vybrat co nejdriv, hlavne at tam nekdo je" ...

Acarus píše: Zadny poplatek za zmenu dekorace ci upravu dekoraci v domku vybirat nehodlam.
Tvůj vytříbený smysl pro humor a férovost jsou vzorem pro ostatní :clap:
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

Wilson píše:Ikdyž se dává T CH/O status jen jedné postavě, můj názor je takový, že dotyčný by se měl chovat "stejně" za všechny postavy co hraje, aby reprezentoval svého Lorda a ukázal řadovým O/CH hráčům, že je výš, jak svým chováním, vystupováním (třeba i skillem). Ale je to jen můj názor ;)
takze to plati i pro rp sestru? :(
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
dark fuzzy
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od dark fuzzy »

tak jinak, tady nejde ani tak o to co nesmíš za true, jako o to co máš za true... jako že bys neměl hrát pk, to je snad samozřejmí, ale jde o to že true status má určitý ne ani výhody, ale vylepšení... takže pokud by true status dostal člověk hrající postavy, má toto na všech postavách, pokud dostane true status jedna postava... to je jak kdybych došel za obyč modráka do cove, stoup si vedle pk před dveře a vykecával se tam s nim, kdybych todle stejný já udělal s obyč o/ch postavou, už je to proti o/ch pravidlum, ale furt ty chary hraju já...
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

dark fuzzy píše:
Otec Z Nebes píše:Předpokládám že chtěl spíš poukázat na nešikovnej výběr hráčů d TRUE orderu, ale tak každej to vidí jinak no
tak konkretne ja, nez sem dostal true, tak sem si myslel ze do true se prijima clovek co hraje za nejake postavy, ale byl sem vyveden z omylu a true status je jen pro nejakou konkretni postavu, u me je to treba Vorlon, takze kdyz uz spatnej vyber, tak mi rekni aspon proc... Kdyz budes mit solidni pripominky tak se ti muzu omluvit a polepsit se... Ale bavime se o postave Vorlon, tak davej
Jestli je to takhle, tak v tom případě je totální blbost a může se true TRUE frakce zrušit.
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin de Martis »

Big Bud píše:
Jestli je to takhle, tak v tom případě je totální blbost a může se true TRUE frakce zrušit.
Nebo rovnou můžeme zrušit tu vaši frakci, ta už svůj učel splnila ne? Chtěli jste rewardy na dungy a ted se tam už nesmí nost! Ukol splněn, rewardy zprzněny!
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

jasně Robišku. my boužel nemáme na equip, tak sme chtěli dungovat jenom v reward věcech a teď nic..:( a co ten tvůj mighty BHW, jejda promiň BLOK? Tebe vidím akorát v cove ocasit za modráka, bojíš se pojezdu nebo co? :p

Takže jak ti někdo psal v jiným topicu, běž vynýst odpadky a umýt nadobí ať ti mámka nedá zaracha.
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Big Bud píše: Tebe vidím akorát v cove ocasit za modráka, bojíš se pojezdu nebo co? :p
Máš pravdu, ale problém je v tom, že logneš do tří a ke všemu je prázdný cove, tak nevím proč bych tam ocasil..stačí, že jsi tam za loupáka ty...

Jinak tě upozornuji, že existuje něco jako dual, takže mě za modráka mužeš vidět ocasit, kde si jen budeš přát...
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

o to je to smutnější, že si chodíš na dualu kontrolovat do Cove, jestli se ti vyplatí lognout, abys nahodou nelogl a nebylo v Cove vic O nez CH, protože bys náhodou měl šanci umřít :lol:

Zajisté chování hodné True statusu :clap:
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Ty kráso vylízne nekecej... těch Orderu v tom Cove ted je, že se normálně bojím lognout aji toho modráka, aby mě nepojeli...
Jinak, kde mi stojí modrák potom ti může být aji to pověstné lejno... a když už sem zmínil, že existuje dual, tak ho mám asi loglej ne, co myslíš? Ne promin, já loguju až potom, co zjisítm, že v Cove nejsi ty abys mě nepojel, protože ty jsi taková "skrytá hrozba".

Zvláštní je, že ty vaše slavné O true jsem nepotkal.. Taky logují modráky, co wilzne?

Ty jsi jen strašně ubrečenej a nic jinýho... Začni běhat...ukaž to správný chování a stan se True a pak se tak chovej! Pokud na to nemáš chut, koule, což pochybuji, tak laskavě sklapni tu svoji hubu, z který vždy pouštích akorát klubko chlupů ze svých genitálií...

Budu si stát zatím, že pravděbodbnost, že uvidíte mě nežli nějakýho Big Bluda či tebe Wilzne je 5x větší...

A podruhé tě upozornuji.. Až začneš běhat podle toho "chování jak se má", budeš mít ten true status. Začnu ty tvoje hnoje brát vážně.. Do té doby laskavě buzeruj svoji sestru, " CO TO NEROZBILA" !

Ještě vám přidám tohle kluci... takovej cry topic o tom jak jsou rewardy(i true zbrane) pře bust a nejde proti nim běhat asi s těma true zbraněma běhá někdo jinej, než vůbec tuším o.O Já to být nemůužu, protože jen stojím v cove za modráka, jelikož je moc pk a Orderu... http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... 8&start=40
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Robin de Martis píše: Máš pravdu, ale problém je v tom, že logneš do tří a ke všemu je prázdný cove, tak nevím proč bych tam ocasil..stačí, že jsi tam za loupáka ty...

Jinak tě upozornuji, že existuje něco jako dual, takže mě za modráka mužeš vidět ocasit, kde si jen budeš přát...
No vidíš jaký máš přehled, takže si keci o tom jak sme chtěli frakci kvůli rewardě si nech na koledu. A opravdu když se rozhdneme že jdeme běhat tak logneme 2-3 a jdeme, vetšinou nikoho nepotkáme a jdeme log out a třeba deme dung. Nevím co se ti na tom nelibí/nezdá. Nereagoval bych na tebe kdyby si tady ze sebe nedělal pana důležitýho. Nebudu jak ty mít loglýho modráka na kukačku do cove.
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Robin de Martis píše:i.. Až začneš běhat podle toho "chování jak se má", budeš mít ten true status.
Povie True Robko, ktory nikdy nelogol True PK paladina :D
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Nycte píše:True PK
Já jich logl...
Nemluva
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Nemluva »

Jsi hrdina naší doby.
Otec Z Nebes
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Otec Z Nebes »

Tady zas musím pozvednou ryka kterej má koule aspon jit behat sam, robkovi koule jsou zrejme jeste ve vyvinu :lol:
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Robin de Martis píše:
Já jich logl...
No nato, ze si toho Cole Sullivana nikdy nelogol si vylievas niekomu srdiecko az prilis :D :
Robin de Martis (09:41:34 29/09/2011)

Offline message (29.9.2011 0:31:51)

http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... 55#p156855

Offline message (29.9.2011 0:31:54)

díky bobře

Offline message (29.9.2011 0:32:02)

potomhle si fakt kokot
dark fuzzy
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od dark fuzzy »

Miki todle kopani kolem sebe je uz trochu zbytecny, nemyslis?
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Nycte píše:
Robin de Martis píše:
Já jich logl...
No nato, ze si toho Cole Sullivana nikdy nelogol si vylievas niekomu srdiecko az prilis :D :
No zeptám se tě čeho tu chceš jako dosáhnout, když sem ti tu ajsně řekl, že "jsem jich logl"... Stejně ničeho nedosáhneš..

Mohu tě ujistit, že to co tu prezentuješ je pouze špička ledovce.. :wink: Nemáš vůbec potuchy..
Playboy
Inkless
Inkless

Příspěvek od Playboy »

!! "chování jak se má" !!

potomhle si fakt kokot

Dostanu taky true ked budu nadavat?? Pls pls :(
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Playboy píše:!! "chování jak se má" !!

potomhle si fakt kokot

Dostanu taky true ked budu nadavat?? Pls pls :(
Bavíš mě.. :P
Latos
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Latos »

Ja to tady číst nebudu.. ale Robin je fakt mega zlý PK.. ja mu du dycky napráskat a pak pojíždíme celý DP. A už jsme udělali takovej mamon, že by mohl i GM tým závidět.
Zamčeno