Dual client
Re: Dual client
Vim ze uz to bude asi trosku hloupe se ptat, ale neda mi to. Muzu valit ve fire alchemku a pri tom jit jiny dung, nebo ve fire harvit?
- Kecka Ppecka
- Book Snake
Fire je brany jako dung, tak by se to bralo jalo poruseni. Takze by si bral nekomu zazitek ... a proc byt chamtivy a chodit 2 dingy. Ten dual je jenom pro trening a ne abys mel double loot. Je stanoveno 1 dung a 1 train.Longhorn píše:Vim ze uz to bude asi trosku hloupe se ptat, ale neda mi to. Muzu valit ve fire alchemku a pri tom jit jiny dung, nebo ve fire harvit?
Ja mam osobne 3 accounty a dual nehraju, jelikoz mam uz max postavy a abych se tak obohacoval, to je trosku sobecky....
I play since 2003
Kecka Ppecka - vampire
Yota - craft with the profession
Lol - mage
Hraju abych žil a ne, abych umíral.
Kecka Ppecka - vampire
Yota - craft with the profession
Lol - mage
Hraju abych žil a ne, abych umíral.
co kdyz se nechci obohacovat, ale jen tam trenit alchemku. behem toho si bud harvit reggy nebo jit dung.Kecka Ppecka píše:Fire je brany jako dung, tak by se to bralo jalo poruseni. Takze by si bral nekomu zazitek ... a proc byt chamtivy a chodit 2 dingy. Ten dual je jenom pro trening a ne abys mel double loot. Je stanoveno 1 dung a 1 train.Longhorn píše:Vim ze uz to bude asi trosku hloupe se ptat, ale neda mi to. Muzu valit ve fire alchemku a pri tom jit jiny dung, nebo ve fire harvit?
Ja mam osobne 3 accounty a dual nehraju, jelikoz mam uz max postavy a abych se tak obohacoval, to je trosku sobecky....