GM na DP
Re: GM na DP
Dalsi z mnoha trestu v ramci vseobecneho dobra, oduvodnena nicim...
Osobne si myslim, ze smazani za "zavrzihodne chovani" by bylo mnohem lepsi nez tyto konspiracni teorie...
Aneb pokud neni dokazano jinak, je clovek neviny...
Osobne si myslim, ze smazani za "zavrzihodne chovani" by bylo mnohem lepsi nez tyto konspiracni teorie...
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
Tak toto je doslova k smíchuMiky Mora píše:Tak se s vámi musim podělit o další krásný rozhovor, tentokrát s opravdovým GMkem. I takhle vám mužou odůvodnit tresty, které jste dostali neprávem. No posuďte sami
http://leteckaposta.cz/648740209

Vy (GMka) tvrdíte, že jste v právu?
Ano, podle vašich stupidní argumentce "jsme všemocní" jste v právu. Ale podle jakéhokoli zdravého rozumu jste úplně mimo. Pokud je pohřešek napsat PKčkům o modrých tak zavřete každého na DP.
Protože podle vaší logiky je prohřešek i to, že já PK prodám KVF svitky s kterými někoho zabije tudíš jsem mu pomohl. Jajl, Delete ...
Milion a jeden případ z historie ...
Modrý Rang uvidí na respu jiného ranga za pár min jsou tam PK.
Modrý Hráč potká skupinu lidí kopající mapu, doběhnou PK.
Modrý Hráč zaslechne rozhovor o dungu, v dungu pak kempí PK.
Modrý hráč přemluví jiného, aby šli prozkoumat v dell ale místo pomoci v boji uteče a nechá naivku napospast.
....
Co se týče pravidel, vždy se dají vyložit tak nesmyslně aby se to dalo nějak narafičit. Toto nejsou prohřešky, nikdy nebyly a nikdy nebudou. To že si GM najednou vymyslí, že je to tresné je k smíchu. Je to jen další důkaz o tom, že na DP slovo Fer-Play nexistuje.
Denně sem byl světky PvP prohřešků, jako blokování duchem, pletení se CH/O, útočení do normální domů, zneužívání externích programů jako speed hack nebo iclient, či takových fint jako natáhnout měšťáka do dellu. A ikdyž toto jsou evidetní prohřešky, dějí se v plné míře po celou dobu existence serveru, a tresty? ANO, jeden prohřešek z 1000 pokud měl dotyčný velkou smůlu a prohřešil se proti nekomu s GM přáteli.
PS: Nijak s Hated nesympatizuji a pojetý je Bejk jež je nejen členem mé guildy ale i můj přítel.
Naposledy upravil(a) Empair dne 06.06.2011 11:13:23, celkem upraveno 1 x.
- Otec Z Nebes
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
A kde jste přišli k tomu že se na DP GMka musí rozhodovat na základě důkazů? Je to hra a můžou zde plně použít selskej rozum, tak už to pochopte...Taky jsem na to kolikrát dojel, ale nikdy ne neprávem...Mrakoplas píše:
Ok tazke takto:Otec Z Nebes píše:A kde jste přišli k tomu že se na DP GMka musí rozhodovat na základě důkazů? Je to hra a můžou zde plně použít selskej rozum, tak už to pochopte...Taky jsem na to kolikrát dojel, ale nikdy ne neprávem...Mrakoplas píše:
1. Lognem si mapu s nickom tvojej Ingame postavy...
2. Pockame , kym budes stat na trhu
3. Ked budes stat na trhu, poprosim najprv jedneho kamarata v mamone , nech kopne pred dom, napisem za tvoj nick na chat "kamarat 1 kope,hadz stenu" , nafoti sa HP...
4. Druhy den to iste s inym kamaratom
5. Treti den to iste s inym kamaratom
6. Po troch dnoch mam 3x Hotpic ako 3 ludia s roznymi IP kopli z trhu a boli zabity, pricom pri vsetkych 3 odkopoch si stal na trhu aj ty + nejaky "otec z nebes" pisal na mape vety stylu "kope priprav sa"
7. Podla tvojho "selskeho rozumu" by ta mali zmazat..
Takze prave pre toto by mal byt aspon nejaky dokaz, lebo myslim keby sa ti toto nahodou niekedy v buducnosti stalo , tak by si 2x nadseny nebol

- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Podle Mikiho logiky, co je a neni ingame, bych chtěl připomenout, že neexistuje relog, protože ja sedim u komplu za modráka, uvidim někde modráky, tak odlognu, a za 10 sekund mužu leťět s PK (ja jsem přece neměnil svou postavu ve hře, ale u sebe doma). (a to ještě můžu tvrdit, že já jsem to zabalil a druhej účet je bráchy)
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Koukám, že je to všude stejné, ať už tady nebo na ulici.
Zmrd udělá prasárnu, která je očividná a do očí bijicí, kdy většina kolem ví, že to byl on. Když dostane následně přes držku, tak se ohání právem a důkazy, které vzhledem k tomu, že je si moc dobře vědom toho, že dělá prasárnu, jsou minimální či žádné.
Osobně kvituji s povděkem toto rozhodnutí GMs.
Zmrd udělá prasárnu, která je očividná a do očí bijicí, kdy většina kolem ví, že to byl on. Když dostane následně přes držku, tak se ohání právem a důkazy, které vzhledem k tomu, že je si moc dobře vědom toho, že dělá prasárnu, jsou minimální či žádné.
Osobně kvituji s povděkem toto rozhodnutí GMs.
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!
Bizon
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!
Bizon
DP forum nikdy nezklame, tady se clovek vazne pobavi 
To co tu predvadi Shart, Nycte a Empair nema se zdravym rozumem nic spolecny, neni to nic nez demagogie.
Vsichni tu vedi ze to Shart delal, on se k tomu prizna GMku do icq a ted se tady budete ohanet nejakou prokazatelnosti dukazu ???
Delate si legraci ?
To, ze se tu deje daleko vice prohresku, ktere nejsou potrestany je vsem jasny, ale pouzit to jako obhajobu je vicemene usmevne.
Nekoho chytnou nekoho ne, proste jak se rika vseho do casu, tak se s tim smir Sharte a prestan tu brecet a kopat kolem sebe.

To co tu predvadi Shart, Nycte a Empair nema se zdravym rozumem nic spolecny, neni to nic nez demagogie.
Vsichni tu vedi ze to Shart delal, on se k tomu prizna GMku do icq a ted se tady budete ohanet nejakou prokazatelnosti dukazu ???
Delate si legraci ?
To, ze se tu deje daleko vice prohresku, ktere nejsou potrestany je vsem jasny, ale pouzit to jako obhajobu je vicemene usmevne.
Nekoho chytnou nekoho ne, proste jak se rika vseho do casu, tak se s tim smir Sharte a prestan tu brecet a kopat kolem sebe.
-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
No ja s Hated nesympatizujem a ani nespochybňujem že každý na DP si myslí že to Shart robí ale tiež sa mi nepáči, že na DP neexistuje prezumpcia neviny.. Predsa len je veľa spôsobov ako podobnú situáciu na niekoho narafičiť...
A hlavne nikto nemôže so 100% istotou prehlásiť, že ano, viem že to robí...
A hlavne nikto nemôže so 100% istotou prehlásiť, že ano, viem že to robí...
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Může, přiznal se do ICQ!!!!
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
No jeste ze tady panuje hluboky feudalismus. Volit si vladu by si panacci chteli jo? Ja bych vas hnal...
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Každej někdy něco udělal. Smažem všechny a bude klid. Konečně bude na celým DP pořádek!
...
A v RL dáme maximální rychlost ve městě 0 Km/h a nebudou žádný nehody...
...
motor maximálně o síle dvou lidských jednotek !!!Retromancer píše:...
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
A když nemám co říct k tématu, tak aby to bylo alespoň vtipný 

[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Cim dlhsi cas si bez dp tym vacsie sracky pises :pEmpair píše:bla bla bla bla bla bla bla bla bla
Nechyba ti to nahodou ?:D
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
čím horší hráč tím stupidnější kecyJohny Matovic píše:Cim dlhsi cas si bez dp tym vacsie sracky pises :pEmpair píše:bla bla bla bla bla bla bla bla bla
Jsem rád, že aspoň pár lidí pochopilo podstatu věci *mrkl na Empa a Nycťáka* 

Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Podstata věci je ta, že se snažiš vždycky se všim vyjebat, a když ti to někdo zakáže, tak se cukáš na foru. V tomto směru jseš stejnej kašpar jako Emp, kterej pokud něco neprotlačil v uzavřené sekci fora, zakládal hlasování v pokecu.
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
aha pochopili ti co s tebou souhlasí 

[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele: