Doplnovani pokladu v Heroinu
Re: Doplnovani pokladu v Heroinu
Ehm, nějak nechápu na Co?/koho?/proč? narážíš... Možná jsem něco přehlédnulMrakoplas píše:ne to neni hrubka... jen rejp do harpagonu... no ale co,priste se to snad pochopi...Mara z Acoma píše:olol. Nejake lepe devy ti sebraly mamon? Upravovat spravnou gramatiku na hrubky, to chce odvahu :pMrakoplas píše:nesebralY
http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... ?f=4&t=351
a zmenilo se to proto, ze se poklad doplnoval... a urcite se tento mystik zapocital vic, kdyz ho dali do pytliku a proto tam nemeli dalsi a nebo cenejsi item navic...
Nereste GMka a jdete hrat, stejne nic nevyresite a jen tim nekolik GMek budete stvat do ty chvile, dokud sem budou chodit... pak se na to vykaslou uplne...
a zmenilo se to proto, ze se poklad doplnoval... a urcite se tento mystik zapocital vic, kdyz ho dali do pytliku a proto tam nemeli dalsi a nebo cenejsi item navic...
Nereste GMka a jdete hrat, stejne nic nevyresite a jen tim nekolik GMek budete stvat do ty chvile, dokud sem budou chodit... pak se na to vykaslou uplne...
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Jak stvát.. od toho tu sou aby se o neco starali popripade komunikovali ... ale odpoved proste proto ..to je mysleni 10 leteho decka
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Proč? protoč, bohužel kužel, co řešíš pořát?
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Že neumíš psát
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
-
- Walking Scribbler
Takze pokud chapu spravene... Harpagon ma support NEBO to tak alespon vypada a ke vsemu neumime gramatiku??? takze od toho soudim ze zemanuv pitlik je asi spravne a opakuje se v nekolika postech a Amonthia je zrovna ta kterou jedem mystik na Crafta uplne zrujnuje...
Acare nejde me odelast ti PMka na foru tak nam dej prosimte do deceitu nejaky poradny mamon :/ diky
Acare nejde me odelast ti PMka na foru tak nam dej prosimte do deceitu nejaky poradny mamon :/ diky
Cetls jsi to vubec, nebo pises jen tak z nudy?
Prafotr Morava píše:Tobě by zas někdo měl vzít pc, aby si u něho fyzicky nezakrněl úplně. Já vím, že to s tématem nemá nic společného, ale to tvůj post taky neWizzy píše:Nekdo chudackum amonce vzal hracku kterou chteli ?:(
Zeman s námi sice dungy opravdu chodí, ale autorem je on a ne někdo z Amonthie, takže o čem to tu sakra točíš?
blb říká blbovi blbe