Zrušení vyskakování monster při fishingu

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Kecka Ppecka
Book Snake
Book Snake

Re: Zrušení vyskakování monster při fishingu

Příspěvek od Kecka Ppecka »

Aby mohl craft se speckou tahat top itemy jen tak makrem?
A asi nevíš, co je potřeba na tu specializaci :-) musíš mít např. max lumber, abys mohl sekat ebony ... dřív ti ebony padali i při 50% skillu a dneska? jestli nemáš 105, tak nemáš skoro žádnou šanci na drop .... víš jak se dělá douho lumber? Jestli někdo říká, že alchemi je dlouhý skill, tak lumber je ještě jednou tolik .... Tak si myslim že za ten skill si zaslouží něco víc než jenom lvl4

Ale co tu píšu je asi dost futuristický ... Např. vendor je už hodně dávno řešen na Kelevaru, byl tam před 5ti roky a měl dost velký využití a teprve před měsícem se vendor zavdl tady ... Tak to vypadá, že v roce 2016 bude tady rybaření na úrovni :-) a ježdění na něčem inačim než jsou stávající jezdítka bude v roce 2020 :-) přitom ježdění na broucích je na ostatních serverech úplně normální věc ....
I play since 2003
Kecka Ppecka - vampire
Yota - craft with the profession
Lol - mage

Hraju abych žil a ne, abych umíral.
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Kecka Ppecka píše:a ježdění na něčem inačim než jsou stávající jezdítka bude v roce 2020 :-) přitom ježdění na broucích je na ostatních serverech úplně normální věc ....
ježdění na broucích = upravený desktop (lama vypada jak brouk), a to tu už bylo i v roce 2003, tak zas nedělej papeže ... :roll: :clap:
Kecka Ppecka
Book Snake
Book Snake

ježdění na broucích = upravený desktop (lama vypada jak brouk), a to tu už bylo i v roce 2003, tak zas nedělej papeže ...
Ale upravení deskopu na serveru a ne jenom u sebe v pc a to je ten rozdil :)
I play since 2003
Kecka Ppecka - vampire
Lol - mage

Acarus

Příspěvek od Acarus »

Kecka Ppecka píše:
Ale co tu píšu je asi dost futuristický ... Např. vendor je už hodně dávno řešen na Kelevaru, byl tam před 5ti roky a měl dost velký využití a teprve před měsícem se vendor zavdl tady ... Tak to vypadá, že v roce 2016 bude tady rybaření na úrovni :-) a ježdění na něčem inačim než jsou stávající jezdítka bude v roce 2020 :-) přitom ježdění na broucích je na ostatních serverech úplně normální věc ....
Neco si sam nascripti aaano ? A tim myslim na .51a .

Pletes se s jezditkama, serveru je to jedno. Uprav si grafiku a jezdi si trebas vzducholodi. Server to nepozna, ty to uvidis jako vzducholod. Takze asi tak, ze zadny dsktopy na serveru nejsou.
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

primo s prutem na vyssi fishing tu uz nekde byl dotaz, mozna i ode me a odpoved byla ze 100 ci 120 fishing nehraje roli

moje setreni z rybareni 15+ hodin po cca tydnu rybareni (mozna jsem zas narazil na sferovitost)
Skara brae - vzdy se mi stava ze u nejake 1.-5. lodi se pose** skript, a schazuje blokuje klienta, i kdyz relognu a znovu zadam skript a bud projizdeni znovu vyrybarenych pozic ci rybareni "z druhe strany" ten skript schodi driv nez dojede cela lod, schazuje to zase nahodne, ne na konkretnim policku na nahozeni

britain 2x 3 lode- neuveritelna frekvence sea serpent

magincia 2 lode- rybarili jsme 3 nezavisly rybari na 3 lodich (byly na dosah) vysoka frekvence oblud, kazdou chvili jsme guardili, ale o chlup mensi nez v britu viz vyse

krakeni u me zintenzivneli, prumerne snad 2 krakeni na jednu lod, dokonce se mi stalo ze jsem vylovil-guardnul krakena, hned zacal znovu rybarit a z dalsiho pole vyskocil dalsi - mrnava pravdepodobnost ale stalo se (kdybych byl ubah skiller tak je provoknu dokonce :-) )

lahvicky - mnohem mensi drop, jsem rad kdyz padne jedna za lod a to este neni vzdy, nyni mi to vychazi 3 lahve na 5 lodi, zadna ctverka, a take zadna rozmocena, prevazne dvojky - to uz jsem take v nejakem postu zminoval ze se mi zda ze padaji dvojky vic nez jednicky jak tomu bylo drive

kraken xxxx - tutove opraveno, pri takove frekvenci krakenu bych se s tim zajiste uz setkal v tom tydnu

jak rikam, je mozne ze je to sferovitost, nestezuju si, hraju u toho poker, mam to jako bonus, tresnicku na dortu, ne jako ty vase tresne v dungu kdy VASE TRESNE DELAJI KLAP-IK :D
Kecka Ppecka
Book Snake
Book Snake

Acarus píše:
Kecka Ppecka píše:
Neco si sam nascripti aaano ? A tim myslim na .51a .

Pletes se s jezditkama, serveru je to jedno. Uprav si grafiku a jezdi si trebas vzducholodi. Server to nepozna, ty to uvidis jako vzducholod. Takze asi tak, ze zadny dsktopy na serveru nejsou.
A mohli bysme se vrátit k tématu než řešit deskopy? Myslim si, že s tim fishingem by se něco mělo dělat ... dost lidí si na to stěžují, že je to jde s nim od 10 k 5
I play since 2003
Kecka Ppecka - vampire
Lol - mage

Acarus

Příspěvek od Acarus »

Kecka Ppecka píše: A mohli bysme se vrátit k tématu než řešit deskopy? Myslim si, že s tim fishingem by se něco mělo dělat ... dost lidí si na to stěžují, že je to jde s nim od 10 k 5
Fishing ? Od slova fish ? Tedy ryba ? Pada malo ryb ? Je pravda ze jidlo nema moc vyuziti, ale napadlo me jak udelat aby melo :) . Kouzelne rybky vyuziti moc nemaji ? Je to mozne, ale obcas se hodeji.

Treasurehunting, od slove poklad nejspis, to je spis pro ty co chodej do dungeonu, tam byvaji poklady. Dokonce i tuplovane, jestli se nepletu.
Kecka Ppecka
Book Snake
Book Snake

Treasurehunting, od slove poklad nejspis, to je spis pro ty co chodej do dungeonu, tam byvaji poklady. Dokonce i tuplovane, jestli se nepletu.
Jo, ale při rybaření hráč vylový Message in a bottle ... to je zpráva v láhvy .. a pak to píše, že otevřel láhev a byl v tom pergament :-) a pak když ten pergament rozluší cartograf, tak zjistí, že je to mapa pokladu ...

Takže jak si napsal že je to Treasurehuntitng, tka bych to spíš nazval: Bottlehunting ... a to většině hráčům jde o flašky, ale když padne flaška jednou za 30-60 minut, tak to je dost omezené ... Jednou jsem nechytl flašku i 5 hodin ...

Mě jde o to, jestli nejde zvýšit drop těch láhví ....
I play since 2003
Kecka Ppecka - vampire
Lol - mage

Acarus

Příspěvek od Acarus »

Kecka Ppecka píše:
Jo, ale při rybaření hráč vylový Message in a bottle ... to je zpráva v láhvy .. a pak to píše, že otevřel láhev a byl v tom pergament :-) a pak když ten pergament rozluší cartograf, tak zjistí, že je to mapa pokladu ...

Takže jak si napsal že je to Treasurehuntitng, tka bych to spíš nazval: Bottlehunting ... a to většině hráčům jde o flašky, ale když padne flaška jednou za 30-60 minut, tak to je dost omezené ... Jednou jsem nechytl flašku i 5 hodin ...

Mě jde o to, jestli nejde zvýšit drop těch láhví ....
To je zavisle od toho kolik se tech lahvi na more posle, a ruku na srdce kolik si vubec ty takovych lahvi sam poslal ? Troufnu si odhadnout ze zadnou, a neverim, ze by na tom byl nekdo jiny jinak, takze je celkem logicke ze tyto lahve jsou dost vzacnym zbozim.
Kecka Ppecka
Book Snake
Book Snake

To je zavisle od toho kolik se tech lahvi na more posle, a ruku na srdce kolik si vubec ty takovych lahvi sam poslal ? Troufnu si odhadnout ze zadnou, a neverim, ze by na tom byl nekdo jiny jinak, takze je celkem logicke ze tyto lahve jsou dost vzacnym zbozim.
Tak ruku na srce si dejte i vy .... nedali jste ani možnost ty flašky posílat ... udělat to, že vzít třeba mapu co má pozici deluc, dát jí do flašky a dát jí do moře, ať to vylový někdo, kdo to rád zajde .... Já se přiznám, nikdy jsem flašku neposlal, prtože jsem nikdy takovou možnost neměl ...

Mě napadlo, když to skoro každej dělá pro peníze (když se jedná o deluc), tak co třeba dát do toho Bottleghuntingu i deedy (šeky) na gp .. nemusí to být hned bronze, ale třeba ty co dávají vendoří .. třeba od 1K ... myslim si, že ten kdo by poslal tutu flašku,tak k té zprávě přidá i peníze, aby mu připlul na pomoc :-)
I play since 2003
Kecka Ppecka - vampire
Lol - mage

Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

Kecka Ppecka píše:myslim si, že ten kdo by poslal tutu flašku,tak k té zprávě přidá i peníze, aby mu připlul na pomoc :-)
Myslim, ze by byl pitomec... Spis napsat prijedte pro me, jsem tady a tady a je tu zakopanej poklad ( mapa pokladu )...

BTW. nikdy jsem nepochopil, proc lidi kresli mapy pokladu. Proste to zakopu na miste, ktere najdu, ne ? ( popr. tomu dotycnymu reknu, kde poklad je )
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Já bych povolit především loot na lodích, když vás ty serpenty tak prudí. Sice pak můžou někoho zfulllit bukanýři u Wateru, ale to už je holt riziko činnosti, když někdo vystrčí nos z GZ :D .
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Kecka Ppecka píše::) tyk mi řekni kolik guild tahá sebou do dungu krafty ... mimochodem Jail za AFK vážně nemám zájem ,,,,

A s tim rybařením? řekni mi, kdo stíhá rybařit s velkým dropem oblud a ještě do toho dung ... takže to jsme asi možná s timto narazili na toto téma :-)
1. my tahame crafta
2. maj 2 obrazovky na kazdej jedno okno / sprav alebo zozen si lepsie makro / ked to nezvladas tak to nerob
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Kecka Ppecka píše: A asi nevíš, co je potřeba na tu specializaci :-) musíš mít např. max lumber, abys mohl sekat ebony ... dřív ti ebony padali i při 50% skillu a dneska? jestli nemáš 105, tak nemáš skoro žádnou šanci na drop .... víš jak se dělá douho lumber? Jestli někdo říká, že alchemi je dlouhý skill, tak lumber je ještě jednou tolik .... Tak si myslim že za ten skill si zaslouží něco víc než jenom lvl4
Možná že tě překvapím, když ti řeknu že lumber sem dělal právě kvůli specializaci tedka, a měl sem to za týden, a to ještě ani ne nonstop, chodil jsem dungy, za kámošema, byl jsem s přítelkyní, prostě normálním hraním. Navíc to, že mi při dungu jede nějaké makro na lumber mě fakt netlačí, nebo pustím na dualu míchače a v klidu se dívám na seriál. Opravdu to byla strašná dřina to vytrénovat... 10 ebony logů jsem taky natěžil hned, jo nepadají každou minutu ale to by pak byl taky houby item jak by to padalo jak kdysi každých 10 minut.
Navíc ... specku na crafta si uděláš tak jak tak.
Mapky pokladu = nejsnadnější způsob jak se dostat k itemům. Prakticky bez rizika (až na pk). Imho možná by stálo za zvážení jak zvýšit použitelnost ryb, které bych bral jako hlavní výdělek z fishingu než mapky které padají z každého monstra a u fishingu jsou jen "něco navíc". Pokud přijdeš s něčím konstruktivním určitě v tomhle najdeš i podporu u GM.
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Hm, co třebas novej item "Fish Oil" kterej by se vyráběl z dejme tomu 250 ryb a byl by potřeba jako surovina na nějaké craftitelné výrobky? Napadá mě třebas "Live fire" potion (100 alchemy, efekt fire collum jako ohnivej stromek), nebo lepší pochodně (lucerny) u crafta (větší dosah). Případně smíchat Fish Oil s prachem z drahých kovů / magic coinama / ancient coinama a umožnit opravu (a tím myslím opravu a ne ničení) zbrojí daného typu? Prostě nějaká leštidla na zbroje?

Nápadů je dost, otázka je spíš chuť GM si s něčím takovým hrát...
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Raziel píše: Možná že tě překvapím, když ti řeknu že lumber sem dělal právě kvůli specializaci tedka, a měl sem to za týden, a to ještě ani ne nonstop, chodil jsem dungy, za kámošema, byl jsem s přítelkyní, prostě normálním hraním. Navíc to, že mi při dungu jede nějaké makro na lumber mě fakt netlačí, nebo pustím na dualu míchače a v klidu se dívám na seriál. Opravdu to byla strašná dřina to vytrénovat... 10 ebony logů jsem taky natěžil hned, jo nepadají každou minutu ale to by pak byl taky houby item jak by to padalo jak kdysi každých 10 minut.
Navíc ... specku na crafta si uděláš tak jak tak.
Mapky pokladu = nejsnadnější způsob jak se dostat k itemům. Prakticky bez rizika (až na pk). Imho možná by stálo za zvážení jak zvýšit použitelnost ryb, které bych bral jako hlavní výdělek z fishingu než mapky které padají z každého monstra a u fishingu jsou jen "něco navíc". Pokud přijdeš s něčím konstruktivním určitě v tomhle najdeš i podporu u GM.
No kdysi jsem s craftem sekal drevo, abych si mohl udelat vyrobni skily. Trvalo to tak 3 mesice, lezlo me to na hlavu, takze jsem sekal 10k a oraz. Vyrobni jsem udelal, lumber ne. Samozrejme chapu, ze poloafk super script kterej jede bud u neceho jinyho, nebo na dualu je pohodicka a vase orazenost si s tim nelame hlavu. Ja jsem v tomhle bud pripokakanej, nebo nevim. Rozhodne bych nedelal zadny tezebni skily u crafta kvuli tomu, ze je to ted potreba. Uz na to nemam stavu a nebo orazenost a afk script.
V kazdem pripade, jestli berete rybareni jako "pustim macro" a jdu delat neco jinyho a hele chci z toho nakej vejvar, tak se asi budete muset vratit do minulosti, nebo se vykaslat na ty "jiny zabavy" a zacit poradne hrat. Mapky by spis mel bejt bonus pro ty kteri si je vytahli z dungu a ne afk macrem z rybareni
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Pheme píše: Mapky by spis mel bejt bonus pro ty kteri si je vytahli z dungu a ne afk macrem z rybareni
Určitě quotuješ správný příspěvek ? Protože to je přesně to co říkám :)
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Psal jsem sem ze dvou duvodu. Hlavni byl ohledne rybareni(kdyz me nastval borec kterej to bere jako afk cinost pri hrani pokeru a jeste se rozciluje, ze to malo nese), ale potom co me namichlo tvoje cachani ohledne macrovani lumberu, reagoval jsem i na to. A je me jedno jaky duvod jsi k tomu, ze jsi to psal mel

Sice to s tim nesouvisi, ale uplne stejne me nastvalo trenovani pomoci balt boost skillu, jhelom dracku, remove trap scriptu. A to, ze az na to nekdo konecne prijde a sekne ma stejne vysledek jen skupinu nasmatejch kteri to takto udelali
Kecka Ppecka
Book Snake
Book Snake

Tak kdyz si vezmete rybu tak je zni maso, ryby tuk, kosti.
Kosti by mohli mit vyuziti pro nekro casti. Magove maji kovove roby, tak proc by nekrove nemeli kovove kosti. Napriklad myth kost by mela ar a staty jako +20 kosti (ktera jeste neni). Z rybych kosti by se dali vyrobit ruce, lokty a nohy a hrud by se vyrabela s deamon kosti napr. 10 kosti by vazilo 1 vahu a umel by to vyrobit zrucny kovar.

Co se tyce tuku, tak by z 50 ryb dostal 1 flasku s tukem, kterou by pak predelal alchimista napr. Od 65 alchemi. 1 flaska by mela 5 vahy . Lide tuk pouzivaji k lepsimu zdravi, tak by mohla byt na heall nebo silu a aby to melo vyznam, tak by mela delsi trvani nez ty potionky s tim ze z delsim pouzivanim by byla ucinost delsi...

A jak by se to vse ziskavalo? Bylo by to bud a nebo + steaky. Bud dostanu kosti (1 ryba = 1 kost) a nebo ryby tuk (50 ryb = 1 flaska) a jak to s toho dostat? 2x na dyku a 1x na rybu,objevi se menu jako pri crafteni. Tot asi vse k mimu napadu.

Tak prosim piste nazory. Doufam ze se tohle ujme. Byl by to original, protoze jsem toto na zadnym serveru nevidel.
I play since 2003
Kecka Ppecka - vampire
Lol - mage

Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Pheme píše:...
Možná by stálo za to přečíst si proč jsem to psal. Kecka navrhoval at speckový craft může chytat lvl5 mapy protože je strašně těžké sehnat všecky věci na ni, udělat lumber a nakutat ebony. Tak jsem mu oponoval.
Nemám tušení co jsi svojí reakcí myslel, nebo v čem ti to vadilo. Podle druhého postu to ale chápu tak, že neumíš napsat poloafk script na lumber a tak ti vadí že to někdo má takhle snadno a ty to klikáš ručně a máš to teda mnohem těžší? Imho tohle není argument protože scriptů je spousta na stažení i na webu a napsat si svůj taky zvládne spousta lidí, tak se stačí poptat v guildě nebo známých a nějaký dobrý si sehnat.
Kecka píše:Magove maji kovove roby, tak proc by nekrove nemeli kovove kosti.
Kovové roby pro mágy nikdo nenosí protože +15 +20 rob má každý spoustu a jsou lepší. Jinak nějaký nápad s olejem nevím ... každopádně víš že existuje salát na léčení že ? na boost jsou gs/kouzla/nástroje/prsteny/zbraně nevím jestli tady není zbytečné dělat další věci co dělají to samé ...
Naposledy upravil(a) Raziel dne 18.10.2011 12:48:08, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět