primo s prutem na vyssi fishing tu uz nekde byl dotaz, mozna i ode me a odpoved byla ze 100 ci 120 fishing nehraje roli
moje setreni z rybareni 15+ hodin po cca tydnu rybareni (mozna jsem zas narazil na sferovitost)
Skara brae - vzdy se mi stava ze u nejake 1.-5. lodi se pose** skript, a schazuje blokuje klienta, i kdyz relognu a znovu zadam skript a bud projizdeni znovu vyrybarenych pozic ci rybareni "z druhe strany" ten skript schodi driv nez dojede cela lod, schazuje to zase nahodne, ne na konkretnim policku na nahozeni
britain 2x 3 lode- neuveritelna frekvence sea serpent
magincia 2 lode- rybarili jsme 3 nezavisly rybari na 3 lodich (byly na dosah) vysoka frekvence oblud, kazdou chvili jsme guardili, ale o chlup mensi nez v britu viz vyse
krakeni u me zintenzivneli, prumerne snad 2 krakeni na jednu lod, dokonce se mi stalo ze jsem vylovil-guardnul krakena, hned zacal znovu rybarit a z dalsiho pole vyskocil dalsi - mrnava pravdepodobnost ale stalo se (kdybych byl ubah skiller tak je provoknu dokonce

)
lahvicky - mnohem mensi drop, jsem rad kdyz padne jedna za lod a to este neni vzdy, nyni mi to vychazi 3 lahve na 5 lodi, zadna ctverka, a take zadna rozmocena, prevazne dvojky - to uz jsem take v nejakem postu zminoval ze se mi zda ze padaji dvojky vic nez jednicky jak tomu bylo drive
kraken xxxx - tutove opraveno, pri takove frekvenci krakenu bych se s tim zajiste uz setkal v tom tydnu
jak rikam, je mozne ze je to sferovitost, nestezuju si, hraju u toho poker, mam to jako bonus, tresnicku na dortu, ne jako ty vase tresne v dungu kdy VASE TRESNE DELAJI KLAP-IK