Souboj o průchod z Ilshenaru3 - PvP

Vše o podobných aktivitách ve hře
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Souboj o průchod z Ilshenaru3 - PvP

Příspěvek od Ducky »

To vis no byla by to jen PVP zabava, zadnej mamon pro pk, to je nezajima.
Ted ste me opravdu dostali. Grim vam tu chce udelat PVP event i s nejakym cilem(boj o neco) a to vas najedou nezajima. Radeji obehnete dungy jestli by nekde neco nekaplo co? :)
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Wrall Nightmare

Příspěvek od Wrall Nightmare »

Ducky píše:To vis no byla by to jen PVP zabava, zadnej mamon pro pk, to je nezajima.
Ted ste me opravdu dostali. Grim vam tu chce udelat PVP event i s nejakym cilem(boj o neco) a to vas najedou nezajima. Radeji obehnete dungy jestli by nekde neco nekaplo co? :)
Ano, prihlasilo se 5 PK na 2 blue, je videt, ze tem hroznym PK jde jenom o mamon a chudaci modraci hraji PvP pro zabavu.
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin de Martis »

Wrall Nightmare píše:
Ducky píše:To vis no byla by to jen PVP zabava, zadnej mamon pro pk, to je nezajima.
Ano, prihlasilo se 5 PK na 2 blue, je videt, ze tem hroznym PK jde jenom o mamon a chudaci modraci hraji PvP pro zabavu.
Hlavně, že se přihlásili ti co nejvíc řvali že?(vyjma Freaka, Luckyho) Tohle je zase výlev chlapečka ze školy, kterého někdo předběhl při výběru tatrovky... Mne do toho něco vlezlo, tak jsem přihlášku stáhl, ale hlavní problém je lenost lidí se přihlásit, druhý problém je...ano mamonek.. "Budu tam běhat dvě hodiny, prorakvím těžkej mamon za 50k(5tky kosti a res robka) a nic z toho kokos" Hold mladí jsou nenažraní a pixelíky to je moc :p
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Wrall Nightmare

Robin de Martis píše:Hlavně, že se přihlásili ti co nejvíc řvali že?(vyjma Freaka, Luckyho) Tohle je zase výlev chlapečka ze školy, kterého někdo předběhl při výběru tatrovky... Mne do toho něco vlezlo, tak jsem přihlášku stáhl, ale hlavní problém je lenost lidí se přihlásit, druhý problém je...ano mamonek.. "Budu tam běhat dvě hodiny, prorakvím těžkej mamon za 50k(5tky kosti a res robka) a nic z toho kokos" Hold mladí jsou nenažraní a pixelíky to je moc :p
Zase to vidis jednostranne. Modri hraci taky na foru rvali.. A kolik z nich se prihlasilo?
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Wrall Nightmare píše:
Robin de Martis píše:Hlavně, že se přihlásili ti co nejvíc řvali že?(vyjma Freaka, Luckyho) Tohle je zase výlev chlapečka ze školy, kterého někdo předběhl při výběru tatrovky... Mne do toho něco vlezlo, tak jsem přihlášku stáhl, ale hlavní problém je lenost lidí se přihlásit, druhý problém je...ano mamonek.. "Budu tam běhat dvě hodiny, prorakvím těžkej mamon za 50k(5tky kosti a res robka) a nic z toho kokos" Hold mladí jsou nenažraní a pixelíky to je moc :p
Zase to vidis jednostranne. Modri hraci taky na foru rvali.. A kolik z nich se prihlasilo?
A řekni mi, že ty to jednostranně nevidíš?
Ano, prihlasilo se 5 PK na 2 blue, je videt, ze tem hroznym PK jde jenom o mamon a chudaci modraci hraji PvP pro zabavu
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Wrall Nightmare

Robin de Martis píše:A řekni mi, že ty to jednostranně nevidíš?
Ja jenom reagoval na vase posty, ze PK se neprihlasili proto, ze jim jde o mamon, kdezto modraci se neprihlasili proto, ze jim do toho neco vlezlo. Tim svym postem jsem vam ukazal i druhou stranu problemu, kterou casto prehlizite. Proto ten post znel jednostranne. Ovsem ja bych tu nezacal psat, ze kvuli nizkemu poctu prihlasenych modraku je jasne, ze modrakum jde jenom o mamon, a ne o PvP.
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Vsem jde o pixely, protoze za nicim jinym se na DP ani hnat neda.

Nebudem si nic nalhavat, PK se hlasili jenom protoze slo o pruchod pro ne = mamon z to vyplivajici.
Modraci prekvapili akorat tim, ze v pokecu valej A4 revize frakci ale ani na oko se za ty svoje shamany neprihlasej.

Jako realne se meli prihlasit aspon frakce. Bohuzel zas se ukazalo jak to pvperi na DP; BHW do fer boje nelognou, loozers jsou dead a vorder sel za red

... Vision vs Speech test ...
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Tak i kdyz me je to jedno, pro me je pvp cizi slovo a cokoliv i neco hezkeho s tim spojene me nezajima
Ale, ze se nedokaze 10 lidi slezt v jeden cas to je smutne, snad kdyz by slo o nejaky sikovny pojezd by se to podarilo
Na druhou stranu, asi je otevreni pruchodu pro frakce a modre nezajimave tema a se nezajmem, nebo nezajmem o pvp se neda spojovat
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Wizzy píše:...BHW do fer boje nelognou...
Old BHW je z většiny neaktivní, BLOK =/= BHW, a snaha udělat alespoň 5i člennou, sehranou partu, byla, leč nikdo, vč. mě neměl ve čtvrtek večer čas a jít do boje s partou neznámch modráků = nonsense, takže si svý blbý komenty nech...

A nevím, proč pořád omýváte dokola Blue vs PK, když většina DP má PK, nebo práská:P
Driana
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Driana »

Pheme píše:Tak i kdyz me je to jedno, pro me je pvp cizi slovo a cokoliv i neco hezkeho s tim spojene me nezajima
Ale, ze se nedokaze 10 lidi slezt v jeden cas to je smutne, snad kdyz by slo o nejaky sikovny pojezd by se to podarilo
Na druhou stranu, asi je otevreni pruchodu pro frakce a modre nezajimave tema a se nezajmem, nebo nezajmem o pvp se neda spojovat
UO je o tom že týden, nebo měsíc nehraje roli. Lognul bych na PvP v případě kdyby o otevření této cesty GM přestaly uvažovat po tom co modráci vyhrají.
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Xan píše:BLOK =/= BHW
Kdo beha vi, kdo nebeha nevi a jemu to jedno. Pls uz stop tyhle pohadky znovu a znovu.

Za modry jsem se prihlasil akorat ja s Rykem, takze trochu nechapu tu "nonsense partu neznamych modraku". Navic jste mohli, jakozto preci top frakcni xmiliard let stara frakcni guilda co dela spanile vypravy na pk, napsat primo Grimovi ze by ste v peti+ mohli v den XYZ v case ABC ale ze chcete jit jen takhle jakozto RP utvar at sezene PK.

Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Takže si tu pohádku povíme, ano dětičky?
Pohodlně se usaďte a tiše poslouchejte...

-Rasl
Juzba Zabijak - Všichni snad víme. Původní BHW jako svině. Aktivní 3x víc jak já... - ne

-Ares - Ano hodně staré BHW.. Neustále nalepenej v Cove, že? - ano

-Ancalagorn - Taky hodně staré BHW.. Kokos každej den ho potkávám - ano

-Sherm - Jo tak tohle je největší zabiják no... škoda, že v BHW nebyl :( - ne

-Nikodamus
Adin -To je snad člen BHW tak měsíc..taky hodně aktivní... - ano

- Blatos - BHW..jeden z mála akitvních - ano

- Jjoxer - Ten to v tom BHW králej za mlada jak nikdo...aktivní 24/7 - ne

- Oproman - BHW... aktivní 39/7 - ano

- Merlin Clerik - BHW... jeden z mála aktivních - ano

-Apollo - BHW... 48/7 - ano

-Naftalik - hodně věrnej former BHW , již není členem... - ne

-Xeath - taky brutální former BHW , odešel kvuli neaktivitě a tomu, že jsme strašný prasátka(aspon tipuji) :p - ne

-Marlboro - BHW až do morku kostí, již není členem.. - ne

-Chibuk - koulema BHW , již není členem - ne

-Drimacus II - Taky BHW - ne

Zdroj: http://blok.tym.cz/hlavni.php?clanek=clenove

Z 15cti(xx jich ještě mužeme odečíst,aby byla dušička klidná) členů 7 BHW z toho 2,5 aktivních... Ten název guildy mne stále prostě mate...

Zazvonil zvonec a pohádky je konec...

Tím bychom mohli vaše výlevy o tom jak BHW strašně moc běhá ukončit...
Naposledy upravil(a) Robin de Martis dne 04.02.2011 19:06:28, celkem upraveno 1 x.
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Ok jdu ted ven napsat na zed "ELVIS SE VRATIL!!!"
Budeš to taky tak žrát jako tohle?

Tohle je fakt vážný.. Tohle je aspon posedlost.. spíš ty vůbec? Nebo počítáš BHW předtím nežli usneš? Sčítáš plusovost ironu a crystalky a furt ti nic nevychází?
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Latos ale clenem BH(W) je, takze kdyby mi o tom ze Elvis se vratil rikali napriklad na CNN a psali o tom v Times, tak bych tomu minimalne zezacatku veril.

Jinak k tomu tvymu srdceryvnemu vypisu. Rasl je GMko takze toho bych nepocital, Jjoxed a Sherm je prakticky jeden clovek (protoze prece accounty se podle pravidel pucovat nesmi ze ?). Xeath/Malboro odesel. Tz mame 7 z 10ti lidi BHW /OTdiscuss.

edit: Proc posedlost? Jen jsem komentoval jak to vypada v frakcich. Vy tu z toho zas delate zbytecny rodeo ktery se vam nedari uhadat.

edit2: statistika: Dej si do 150ml koly 0,5l flasky rumu. Bude to mit z koly jen barvu. -BLOK- ma zas jen jmeno ^^.

Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Užij si svou posedlost a své statistiky...
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

Robin de Martis píše:...spíš ty vůbec? Nebo počítáš BHW předtím nežli usneš?
Naposledy poslouchal moje blbý kecy asi v 5 ráno :p
Marcus De Raven
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcus De Raven »

Nejsem pvper, ale o to tu nejde, já jsem se nepřihlásil, protože by se byl průchod i beze mne otevřel. Dřív nebo později.. Tím nechci frflat, prostě to tak je a průchod se otevřel.
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Tak jsem to nestihl :( ale dobre ze se to otevrelo :)
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Freak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Freak »

Když jsem ve středu viděl počet přihlášených, zařídil jsem si na čtvrtek něco jiného...
Zamčeno