Ted ste me opravdu dostali. Grim vam tu chce udelat PVP event i s nejakym cilem(boj o neco) a to vas najedou nezajima. Radeji obehnete dungy jestli by nekde neco nekaplo co?

Ano, prihlasilo se 5 PK na 2 blue, je videt, ze tem hroznym PK jde jenom o mamon a chudaci modraci hraji PvP pro zabavu.Ducky píše:To vis no byla by to jen PVP zabava, zadnej mamon pro pk, to je nezajima.
Ted ste me opravdu dostali. Grim vam tu chce udelat PVP event i s nejakym cilem(boj o neco) a to vas najedou nezajima. Radeji obehnete dungy jestli by nekde neco nekaplo co?
Hlavně, že se přihlásili ti co nejvíc řvali že?(vyjma Freaka, Luckyho) Tohle je zase výlev chlapečka ze školy, kterého někdo předběhl při výběru tatrovky... Mne do toho něco vlezlo, tak jsem přihlášku stáhl, ale hlavní problém je lenost lidí se přihlásit, druhý problém je...ano mamonek.. "Budu tam běhat dvě hodiny, prorakvím těžkej mamon za 50k(5tky kosti a res robka) a nic z toho kokos" Hold mladí jsou nenažraní a pixelíky to je moc :pWrall Nightmare píše:Ano, prihlasilo se 5 PK na 2 blue, je videt, ze tem hroznym PK jde jenom o mamon a chudaci modraci hraji PvP pro zabavu.Ducky píše:To vis no byla by to jen PVP zabava, zadnej mamon pro pk, to je nezajima.
Zase to vidis jednostranne. Modri hraci taky na foru rvali.. A kolik z nich se prihlasilo?Robin de Martis píše:Hlavně, že se přihlásili ti co nejvíc řvali že?(vyjma Freaka, Luckyho) Tohle je zase výlev chlapečka ze školy, kterého někdo předběhl při výběru tatrovky... Mne do toho něco vlezlo, tak jsem přihlášku stáhl, ale hlavní problém je lenost lidí se přihlásit, druhý problém je...ano mamonek.. "Budu tam běhat dvě hodiny, prorakvím těžkej mamon za 50k(5tky kosti a res robka) a nic z toho kokos" Hold mladí jsou nenažraní a pixelíky to je moc :p
A řekni mi, že ty to jednostranně nevidíš?Wrall Nightmare píše:Zase to vidis jednostranne. Modri hraci taky na foru rvali.. A kolik z nich se prihlasilo?Robin de Martis píše:Hlavně, že se přihlásili ti co nejvíc řvali že?(vyjma Freaka, Luckyho) Tohle je zase výlev chlapečka ze školy, kterého někdo předběhl při výběru tatrovky... Mne do toho něco vlezlo, tak jsem přihlášku stáhl, ale hlavní problém je lenost lidí se přihlásit, druhý problém je...ano mamonek.. "Budu tam běhat dvě hodiny, prorakvím těžkej mamon za 50k(5tky kosti a res robka) a nic z toho kokos" Hold mladí jsou nenažraní a pixelíky to je moc :p
Ano, prihlasilo se 5 PK na 2 blue, je videt, ze tem hroznym PK jde jenom o mamon a chudaci modraci hraji PvP pro zabavu
Ja jenom reagoval na vase posty, ze PK se neprihlasili proto, ze jim jde o mamon, kdezto modraci se neprihlasili proto, ze jim do toho neco vlezlo. Tim svym postem jsem vam ukazal i druhou stranu problemu, kterou casto prehlizite. Proto ten post znel jednostranne. Ovsem ja bych tu nezacal psat, ze kvuli nizkemu poctu prihlasenych modraku je jasne, ze modrakum jde jenom o mamon, a ne o PvP.Robin de Martis píše:A řekni mi, že ty to jednostranně nevidíš?
Old BHW je z většiny neaktivní, BLOK =/= BHW, a snaha udělat alespoň 5i člennou, sehranou partu, byla, leč nikdo, vč. mě neměl ve čtvrtek večer čas a jít do boje s partou neznámch modráků = nonsense, takže si svý blbý komenty nech...Wizzy píše:...BHW do fer boje nelognou...
UO je o tom že týden, nebo měsíc nehraje roli. Lognul bych na PvP v případě kdyby o otevření této cesty GM přestaly uvažovat po tom co modráci vyhrají.Pheme píše:Tak i kdyz me je to jedno, pro me je pvp cizi slovo a cokoliv i neco hezkeho s tim spojene me nezajima
Ale, ze se nedokaze 10 lidi slezt v jeden cas to je smutne, snad kdyz by slo o nejaky sikovny pojezd by se to podarilo
Na druhou stranu, asi je otevreni pruchodu pro frakce a modre nezajimave tema a se nezajmem, nebo nezajmem o pvp se neda spojovat
Kdo beha vi, kdo nebeha nevi a jemu to jedno. Pls uz stop tyhle pohadky znovu a znovu.Xan píše:BLOK =/= BHW
Ok jdu ted ven napsat na zed "ELVIS SE VRATIL!!!"
Naposledy poslouchal moje blbý kecy asi v 5 ráno :pRobin de Martis píše:...spíš ty vůbec? Nebo počítáš BHW předtím nežli usneš?