Budeme pojizdet vsechny dungy stejne?!
Re: Drow City
Díky, ted se jen rozbrečet. Mužeš si přečíst třebas karkulína ze střechy, ale nezmění to nic na tom ze jsi napsal nesmysl v obou připadech.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
však Robínek si je toho vědom proto tu soucítí.. ale je to charakter, my jsme se mu včera smáli a on si zachovává svou "důstojnost"Wizzy píše:jojo, to si vcera dokazal na mass questu, kdyz te "zasypali" mimo boj a pak tam zbytek quest jen plakal kdo je jakej trotl ze si tam nekoho zachranoval :pRobin de Martis píše: Taky bych se rozbrečel, kdyby mi někdo sebral hračky a ještě k tomu dal přes prsty...t?

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
To jsem nečetl. Je to fajn? Dopřeje mi to duševní vyzrání jako tobě? Jsem prý už dospělý, ale v Letadélku Káněti jsem se nedočetl, jak se to projevuje a jak se mám chovat...Stanly píše:Díky, ted se jen rozbrečet. Mužeš si přečíst třebas karkulína ze střechy, ale nezmění to nic na tom ze jsi napsal nesmysl v obou připadech.

Proto pláču na mass questech, protože sem se nenaučil si honit vlastní husy na dvorku a mejt u toho suchej dres. Hlavně sem teda neudržel sraní a musel si odskočit. To jsi potřeboval slyšet? tak jsem to odhalil světu..Já jsem si šel ulevit a hodit kvalitní mrvu...AMEN
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
To sis ale vysral i mozek ne? Nesmíš to na tom zachode přehánět...
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Ze slabšího soudku...Stanly píše:To sis ale vysral i mozek ne? Nesmíš to na tom zachode přehánět...
Bohate by stacilo kdybys drzel hubu a nemlel z cesty, ale budiz, konej jak je libo.Robin de Mamlas píše:To jsem nečetl. Je to fajn? Dopřeje mi to duševní vyzrání jako tobě? Jsem prý už dospělý, ale v Letadélku Káněti jsem se nedočetl, jak se to projevuje a jak se mám chovat...
Proto pláču na mass questech, protože sem se nenaučil si honit vlastní husy na dvorku a mejt u toho suchej dres. Hlavně sem teda neudržel sraní a musel si odskočit. To jsi potřeboval slyšet? tak jsem to odhalil světu..Já jsem si šel ulevit a hodit kvalitní mrvu...AMEN
Jinak si myslim ze je zbytecny cokoliv okolo dobihani dungeonu resit, protoze PK k teto hre nepatri a proto v ni jsou. Jedine co vas v dungeonu vlastne muze zabit je vase vlastni nesikovnost a kdo si vybral ze bude hrat pure PK utre, protoze vlastne jenom kazi hru, buguje a obchazi herni nastaveni (ctete : duvtipem opet prelstil lineho Acara).
- spawny se respuji po te dobe po ktere jsou nastavene, opraveni featurky s pretacenim timeru u respawnu. Tzn npc s timerem 1h-1.5h se respne vzdy po 1h az 1.5h nikdy driv.
To že niekto nude hrať only blue, neznamená, že nebude osierať systém.Erik Nighelt píše:začnem hrát only blu a polepšíme seNun píše:..
hele ty hraješ na tom Auberonu?http://auberon.stranky.org/status.php
Takmer celá naša guilda, máš niečo proti?

V te vezi se toho ale moc respnout nemuze, nemyslis?Acarus píše:Tady te klidne poukazu ne precedens s hracem, ktery dostal jail za stani v dungu a cekani na respawn monstra ... tedy tam stoji pro aby aktivoval zonu bezucelne a jen k tomu, aby lagoval spheru?
A napada te nejaky rozumny duvod, ktery bychom mohli mit, proc bychom chteli bezucelne aktivovat zony a lagovat spheru?
Aha, to jsem nevedel..Acarus píše:anobrz te muzu znovu pouzit o tom jak to chodi nyni s doplnovanim pokladu, poklady se nedoplnuji stylem gm skoci na poklad a doplni jej, ale poklad skoci ke gm a on ho doplni na dalku (tomu se rika predchazeni zalagoavni serveru) takze lze doplnit vsechny poklady v jedne hodine bez udelani jedinyho lagu ... takze asi tak. Takze kdyz hrac stoji u pokladu, tak gm nemusi vedet ze tam je a klidne jej doplnit.
Tim kempenim a pojetim u pokladu ale zatezovali spheru uplne stejne, jako kdyz tam stoji pouze 1 hrac, ne? Zona je aktivovana tak jako tak..Nun píše:Ale oni ich pojeli u pokladu, zakempili tam a pojeli vypravu, to je ok
Vy ste ich od pokladu trackli (videli vojist do dungu) a bezali na zaciazok ich pojet. Keby ste ostali niekde v dg a spravili past, vykempili ich, tak je to ok.
Vy proste len osierate system, najprv ste to trackovali z Delu, potom zo stok a teraz od rewardy.
A jeste jednou a doufam, ze uz naposled, my jsme netrackovali.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
no nemám jen sem to rozklik jak se tu o tom psalo.. tož tam je to ráj ne? žádní nechtěné pvp, makruješ si afk..Nun píše:To že niekto nude hrať only blue, neznamená, že nebude osierať systém.Erik Nighelt píše:začnem hrát only blu a polepšíme seNun píše:..
hele ty hraješ na tom Auberonu?http://auberon.stranky.org/status.php
Takmer celá naša guilda, máš niečo proti?

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Důstojnost? Soráč, ale neuvědomuji si, že bych tak nepotřebnou věc někdy měl...Erik Nighelt píše:však Robínek si je toho vědom proto tu soucítí.. ale je to charakter, my jsme se mu včera smáli a on si zachovává svou "důstojnost"Wizzy píše:jojo, to si vcera dokazal na mass questu, kdyz te "zasypali" mimo boj a pak tam zbytek quest jen plakal kdo je jakej trotl ze si tam nekoho zachranoval :pRobin de Martis píše: Taky bych se rozbrečel, kdyby mi někdo sebral hračky a ještě k tomu dal přes prsty...t?
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
No bodejť by ještě trackoval, když stačilo čumět z hidu a utéct rewardou dřív, než na to někdo z "cílů" přijdeWrall Nightmare píše:A jeste jednou a doufam, ze uz naposled, my jsme netrackovali.

Jestli máte v něčem štěstí, tak jen v tom, že jste si k prudění vybrali klidného GM. Znám spoustu jiných, kteří by některé z vás za ty dnešní výlevy smazali bez mrknutí oka

-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Retromancer píše:No bodejť by ještě trackoval, když stačilo čumět z hidu a utéct rewardou dřív, než na to někdo z "cílů" přijdeWrall Nightmare píše:A jeste jednou a doufam, ze uz naposled, my jsme netrackovali.
Jestli máte v něčem štěstí, tak jen v tom, že jste si k prudění vybrali klidného GM. Znám spoustu jiných, kteří by některé z vás za ty dnešní výlevy smazali bez mrknutí oka
Ty wole pls vyjmenuj mi je ty gm
- Bereg Sunrise
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Tak aspoň už je to teď jasný. Jediná šance jak zpráskat blue výpravu v dungu je, že si celá grupa počká nachystaná za gatou a bude tak prostě čumět a čekat nebo půjde najisto, když někdo práskne nebo obihat postaru dungy a prostě zacalovat ten jeden cob.
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Nerozčiluj se, praskne ti cévka a budeš tahat nohu...Karolilinecka píše:Ty wole pls vyjmenuj mi je ty gm
Chceš mi tvrdit, že opravdu neznáš žádné GM, které by poté, co jej někdo nazve blbem, ho nesmazalo? Potom jich znáš hodně málo

EDIT : nemůžu ti odpovědět, když své dotazy mažeš rychleji, než stisknu quote - dostals radu už do toho raději nerýpat?Ty jedno dítě?

Naposledy upravil(a) Retromancer dne 30.12.2010 00:58:33, celkem upraveno 1 x.
Uz ponekolikate postujes, kdyz o te uprave v tom dungu nevis vubec nic. Zkus se tam treba nejdriv podivat. Ale abych ti usetril praci a cob.. Z mista skoku do dungu neni videt poklad. Musis si trochu popobehnout. Takze "cile" maji dlouhou dobu na zjisteni nezadouci pritomnosti vrahu.Retromancer píše:No bodejť by ještě trackoval, když stačilo čumět z hidu a utéct rewardou dřív, než na to někdo z "cílů" přijde
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
No jistě, každý hráč předpokládá tak nějak automaticky, že o několik místností dál je v hidu schovaný práskačWrall Nightmare píše:Uz ponekolikate postujes, kdyz o te uprave v tom dungu nevis vubec nic. Zkus se tam treba nejdriv podivat. Ale abych ti usetril praci a cob.. Z mista skoku do dungu neni videt poklad. Musis si trochu popobehnout. Takze "cile" maji dlouhou dobu na zjisteni nezadouci pritomnosti vrahu.Retromancer píše:No bodejť by ještě trackoval, když stačilo čumět z hidu a utéct rewardou dřív, než na to někdo z "cílů" přijde

Celá tahle situace je velice zábavná - honem rychle jste po změně dungeonu vyrazili využít příležitosti jak vyzrát na první výpravu. Bohužel pro vás to byla výprava testovací a danému GM se vaše řešení pranic nelíbilo. Tak vám tam dal pár opravdu nechutných pastí - byli sjte asi překvapeni stejně, jako bývají modráci při vašem vpádu do jejich zad.
No, pomřeli jste - a hned tu byla spousta brekotu (a na vašich stránkách též) o prohnilosti a krutosti světa a zlovůli GM.
Kopete kolem sebe celé dlouhé odpoledne a to prostě jen proto, že se vám rozhodně nelíbí koncept světa, který vzniká - světa ve kterém vám něco stěžuje cestu k zisku těmi (vámi neustále proklamovanými) férovými šancemi

Naposledy upravil(a) Retromancer dne 30.12.2010 01:05:52, celkem upraveno 1 x.
Tady retardomancer vypada ze to ma vsechno v maliku co? Asi bude lepší kdyz se o tom nejdřív něco dozvíš, než kdyz se tu budes urputně hadat o něčem co ti ani zdaleka nic neříká...Retromancer píše:Nerozčiluj se, praskne ti cévka a budeš tahat nohu...Karolilinecka píše:Ty wole pls vyjmenuj mi je ty gm
Chceš mi tvrdit, že opravdu neznáš žádné GM, které by poté, co jej někdo nazve blbem, ho nesmazalo? Potom jich znáš hodně málo
EDIT : nemůžu ti odpovědět, když své dotazy mažeš rychleji, než stisknu quote - dostals radu už do toho raději nerýpat?Ty jedno dítě?![]()
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Ty jsi taky hodně nabitej... Ty děláš pro NASA ne? Nemůžeme být ve vesmíru sami, protože ty opravdu nejsi z týhle planety...Stanly cosi vyblil
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Jen sem si rozmyslel se tu hádat s někym kdo píše o něčem o čem ví naprostý hnědýRetromancer píše:Nerozčiluj se, praskne ti cévka a budeš tahat nohu...Karolilinecka píše:Ty wole pls vyjmenuj mi je ty gm
EDIT : nemůžu ti odpovědět, když své dotazy mažeš rychleji, než stisknu quote - dostals radu už do toho raději nerýpat?Ty jedno dítě?![]()

btw. muj kontakt s GM nedosahuje takový úrovně abych věděl jestli někoho smazat chce či nechce.
ale, ředitel zemekoule se zda být ublížený, to je mi hodně lítoRobin de Martis píše:
Ty jsi taky hodně nabitej... Ty děláš pro NASA ne? Nemůžeme být ve vesmíru sami, protože ty opravdu nejsi z týhle planety...