Budeme pojizdet vsechny dungy stejne?!

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Stanly
Inkless
Inkless

Re: Drow City

Příspěvek od Stanly »

Díky, ted se jen rozbrečet. Mužeš si přečíst třebas karkulína ze střechy, ale nezmění to nic na tom ze jsi napsal nesmysl v obou připadech.
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Wizzy píše:
Robin de Martis píše: Taky bych se rozbrečel, kdyby mi někdo sebral hračky a ještě k tomu dal přes prsty...t?
jojo, to si vcera dokazal na mass questu, kdyz te "zasypali" mimo boj a pak tam zbytek quest jen plakal kdo je jakej trotl ze si tam nekoho zachranoval :p
však Robínek si je toho vědom proto tu soucítí.. ale je to charakter, my jsme se mu včera smáli a on si zachovává svou "důstojnost" :)
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin de Martis »

Stanly píše:Díky, ted se jen rozbrečet. Mužeš si přečíst třebas karkulína ze střechy, ale nezmění to nic na tom ze jsi napsal nesmysl v obou připadech.
To jsem nečetl. Je to fajn? Dopřeje mi to duševní vyzrání jako tobě? Jsem prý už dospělý, ale v Letadélku Káněti jsem se nedočetl, jak se to projevuje a jak se mám chovat...:(

Proto pláču na mass questech, protože sem se nenaučil si honit vlastní husy na dvorku a mejt u toho suchej dres. Hlavně sem teda neudržel sraní a musel si odskočit. To jsi potřeboval slyšet? tak jsem to odhalil světu..Já jsem si šel ulevit a hodit kvalitní mrvu...AMEN
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Stanly
Inkless
Inkless

Příspěvek od Stanly »

To sis ale vysral i mozek ne? Nesmíš to na tom zachode přehánět...
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Stanly píše:To sis ale vysral i mozek ne? Nesmíš to na tom zachode přehánět...
Ze slabšího soudku...
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Freak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Freak »

Robin de Mamlas píše:To jsem nečetl. Je to fajn? Dopřeje mi to duševní vyzrání jako tobě? Jsem prý už dospělý, ale v Letadélku Káněti jsem se nedočetl, jak se to projevuje a jak se mám chovat...

Proto pláču na mass questech, protože sem se nenaučil si honit vlastní husy na dvorku a mejt u toho suchej dres. Hlavně sem teda neudržel sraní a musel si odskočit. To jsi potřeboval slyšet? tak jsem to odhalil světu..Já jsem si šel ulevit a hodit kvalitní mrvu...AMEN
Bohate by stacilo kdybys drzel hubu a nemlel z cesty, ale budiz, konej jak je libo.

Jinak si myslim ze je zbytecny cokoliv okolo dobihani dungeonu resit, protoze PK k teto hre nepatri a proto v ni jsou. Jedine co vas v dungeonu vlastne muze zabit je vase vlastni nesikovnost a kdo si vybral ze bude hrat pure PK utre, protoze vlastne jenom kazi hru, buguje a obchazi herni nastaveni (ctete : duvtipem opet prelstil lineho Acara).
- spawny se respuji po te dobe po ktere jsou nastavene, opraveni featurky s pretacenim timeru u respawnu. Tzn npc s timerem 1h-1.5h se respne vzdy po 1h az 1.5h nikdy driv.
Nun
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nun »

Erik Nighelt píše:
Nun píše:..
začnem hrát only blu a polepšíme se :(

hele ty hraješ na tom Auberonu? :P http://auberon.stranky.org/status.php
To že niekto nude hrať only blue, neznamená, že nebude osierať systém.

Takmer celá naša guilda, máš niečo proti? :)
Wrall Nightmare

Příspěvek od Wrall Nightmare »

Acarus píše:Tady te klidne poukazu ne precedens s hracem, ktery dostal jail za stani v dungu a cekani na respawn monstra ... tedy tam stoji pro aby aktivoval zonu bezucelne a jen k tomu, aby lagoval spheru?
V te vezi se toho ale moc respnout nemuze, nemyslis?
A napada te nejaky rozumny duvod, ktery bychom mohli mit, proc bychom chteli bezucelne aktivovat zony a lagovat spheru?
Acarus píše:anobrz te muzu znovu pouzit o tom jak to chodi nyni s doplnovanim pokladu, poklady se nedoplnuji stylem gm skoci na poklad a doplni jej, ale poklad skoci ke gm a on ho doplni na dalku (tomu se rika predchazeni zalagoavni serveru) takze lze doplnit vsechny poklady v jedne hodine bez udelani jedinyho lagu ... takze asi tak. Takze kdyz hrac stoji u pokladu, tak gm nemusi vedet ze tam je a klidne jej doplnit.
Aha, to jsem nevedel..

Nun píše:Ale oni ich pojeli u pokladu, zakempili tam a pojeli vypravu, to je ok
Vy ste ich od pokladu trackli (videli vojist do dungu) a bezali na zaciazok ich pojet. Keby ste ostali niekde v dg a spravili past, vykempili ich, tak je to ok. :)
Vy proste len osierate system, najprv ste to trackovali z Delu, potom zo stok a teraz od rewardy.
Tim kempenim a pojetim u pokladu ale zatezovali spheru uplne stejne, jako kdyz tam stoji pouze 1 hrac, ne? Zona je aktivovana tak jako tak..
A jeste jednou a doufam, ze uz naposled, my jsme netrackovali.
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Nun píše:
Erik Nighelt píše:
Nun píše:..
začnem hrát only blu a polepšíme se :(

hele ty hraješ na tom Auberonu? :P http://auberon.stranky.org/status.php
To že niekto nude hrať only blue, neznamená, že nebude osierať systém.

Takmer celá naša guilda, máš niečo proti? :)
no nemám jen sem to rozklik jak se tu o tom psalo.. tož tam je to ráj ne? žádní nechtěné pvp, makruješ si afk..:)
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Erik Nighelt píše:
Wizzy píše:
Robin de Martis píše: Taky bych se rozbrečel, kdyby mi někdo sebral hračky a ještě k tomu dal přes prsty...t?
jojo, to si vcera dokazal na mass questu, kdyz te "zasypali" mimo boj a pak tam zbytek quest jen plakal kdo je jakej trotl ze si tam nekoho zachranoval :p
však Robínek si je toho vědom proto tu soucítí.. ale je to charakter, my jsme se mu včera smáli a on si zachovává svou "důstojnost" :)
Důstojnost? Soráč, ale neuvědomuji si, že bych tak nepotřebnou věc někdy měl...
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Wrall Nightmare píše:A jeste jednou a doufam, ze uz naposled, my jsme netrackovali.
No bodejť by ještě trackoval, když stačilo čumět z hidu a utéct rewardou dřív, než na to někdo z "cílů" přijde 8)

Jestli máte v něčem štěstí, tak jen v tom, že jste si k prudění vybrali klidného GM. Znám spoustu jiných, kteří by některé z vás za ty dnešní výlevy smazali bez mrknutí oka :wink:
Karolilinecka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karolilinecka »

Retromancer píše:
Wrall Nightmare píše:A jeste jednou a doufam, ze uz naposled, my jsme netrackovali.
No bodejť by ještě trackoval, když stačilo čumět z hidu a utéct rewardou dřív, než na to někdo z "cílů" přijde 8)

Jestli máte v něčem štěstí, tak jen v tom, že jste si k prudění vybrali klidného GM. Znám spoustu jiných, kteří by některé z vás za ty dnešní výlevy smazali bez mrknutí oka :wink:

Ty wole pls vyjmenuj mi je ty gm
Bereg Sunrise
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bereg Sunrise »

Tak aspoň už je to teď jasný. Jediná šance jak zpráskat blue výpravu v dungu je, že si celá grupa počká nachystaná za gatou a bude tak prostě čumět a čekat nebo půjde najisto, když někdo práskne nebo obihat postaru dungy a prostě zacalovat ten jeden cob.
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Karolilinecka píše:Ty wole pls vyjmenuj mi je ty gm
Nerozčiluj se, praskne ti cévka a budeš tahat nohu...

Chceš mi tvrdit, že opravdu neznáš žádné GM, které by poté, co jej někdo nazve blbem, ho nesmazalo? Potom jich znáš hodně málo :idea:

EDIT : nemůžu ti odpovědět, když své dotazy mažeš rychleji, než stisknu quote - dostals radu už do toho raději nerýpat?Ty jedno dítě? :lol: :lol:
Naposledy upravil(a) Retromancer dne 30.12.2010 00:58:33, celkem upraveno 1 x.
Wrall Nightmare

Příspěvek od Wrall Nightmare »

Retromancer píše:No bodejť by ještě trackoval, když stačilo čumět z hidu a utéct rewardou dřív, než na to někdo z "cílů" přijde 8)
Uz ponekolikate postujes, kdyz o te uprave v tom dungu nevis vubec nic. Zkus se tam treba nejdriv podivat. Ale abych ti usetril praci a cob.. Z mista skoku do dungu neni videt poklad. Musis si trochu popobehnout. Takze "cile" maji dlouhou dobu na zjisteni nezadouci pritomnosti vrahu.
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Wrall Nightmare píše:
Retromancer píše:No bodejť by ještě trackoval, když stačilo čumět z hidu a utéct rewardou dřív, než na to někdo z "cílů" přijde 8)
Uz ponekolikate postujes, kdyz o te uprave v tom dungu nevis vubec nic. Zkus se tam treba nejdriv podivat. Ale abych ti usetril praci a cob.. Z mista skoku do dungu neni videt poklad. Musis si trochu popobehnout. Takze "cile" maji dlouhou dobu na zjisteni nezadouci pritomnosti vrahu.
No jistě, každý hráč předpokládá tak nějak automaticky, že o několik místností dál je v hidu schovaný práskač :roll:

Celá tahle situace je velice zábavná - honem rychle jste po změně dungeonu vyrazili využít příležitosti jak vyzrát na první výpravu. Bohužel pro vás to byla výprava testovací a danému GM se vaše řešení pranic nelíbilo. Tak vám tam dal pár opravdu nechutných pastí - byli sjte asi překvapeni stejně, jako bývají modráci při vašem vpádu do jejich zad.
No, pomřeli jste - a hned tu byla spousta brekotu (a na vašich stránkách též) o prohnilosti a krutosti světa a zlovůli GM.

Kopete kolem sebe celé dlouhé odpoledne a to prostě jen proto, že se vám rozhodně nelíbí koncept světa, který vzniká - světa ve kterém vám něco stěžuje cestu k zisku těmi (vámi neustále proklamovanými) férovými šancemi 8)
Naposledy upravil(a) Retromancer dne 30.12.2010 01:05:52, celkem upraveno 1 x.
Stanly
Inkless
Inkless

Příspěvek od Stanly »

Retromancer píše:

Chceš mi tvrdit, že opravdu neznáš žádné GM, které by poté, co jej někdo nazve blbem, ho nesmazalo? Potom jich znáš hodně málo :idea:

EDIT : nemůžu ti odpovědět, když své dotazy mažeš rychleji, než stisknu quote - dostals radu už do toho raději nerýpat?Ty jedno dítě? :lol: :lol:
Tady retardomancer vypada ze to ma vsechno v maliku co? Asi bude lepší kdyz se o tom nejdřív něco dozvíš, než kdyz se tu budes urputně hadat o něčem co ti ani zdaleka nic neříká...
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Stanly cosi vyblil
Ty jsi taky hodně nabitej... Ty děláš pro NASA ne? Nemůžeme být ve vesmíru sami, protože ty opravdu nejsi z týhle planety...
Karolilinecka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karolilinecka »

Retromancer píše:

Jen sem si rozmyslel se tu hádat s někym kdo píše o něčem o čem ví naprostý hnědý :twisted: .
btw. muj kontakt s GM nedosahuje takový úrovně abych věděl jestli někoho smazat chce či nechce.
Stanly
Inkless
Inkless

Příspěvek od Stanly »

Robin de Martis píše:
Ty jsi taky hodně nabitej... Ty děláš pro NASA ne? Nemůžeme být ve vesmíru sami, protože ty opravdu nejsi z týhle planety...
ale, ředitel zemekoule se zda být ublížený, to je mi hodně líto
Odpovědět