Soul Shardy

Vaše nápady a návrhy
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Re: Soul Shardy

Příspěvek od Dudek »

Blbost, myslím si, že zbraní na výběr je až, až.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

Stigmus píše:Jenom takovy napad, mozna hloupy..

Co kdyby se pridal novy druh soul shardu, ktery by mel rekneme mnohem mensi drop a ten by pridaval random efekt do zbrani? Napriklad pri bouchnuti sance v par % na ijs self/kvf target/blesk target apod jako u sutrovek, az na to ze tohle by byla "obyc" plusovka a nenicila by se kazdou ranou.
Na to máš zbraně s kamenu ...tohleby bylo moc -)) Spiše udělatnahodu % aby t přidalo více než +1
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Dostal jsem takový nápad.
Co kdyby ony zbraně opatřené + ze soul shardu přidávali bojový sill, podle typu zbraně ?
V praxi by to vypadalo tak, že +11 scimitar, by přidával třeba +2 do skillu SW.
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Nagash píše:Dostal jsem takový nápad.
Co kdyby ony zbraně opatřené + ze soul shardu přidávali bojový sill, podle typu zbraně ?
Tohle mě taky napadlo ... i když spíš než tohle jsem uvažoval směrem že by se mi líbila alternativa k pluskovosti. Jako že bud očaruješ zbran že má o +1 víc a nebo že bude dávat bonus do bojového skillu(bez možnosti kombinace na jedné zbrani tedy bud + dmg nebo + skill) - třeba hlavně pro druida/vampa, co mají skilly malé a moc jim nepomůže že dají více dmg jak se stejně do ničeho netrefí.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Tak na tohle obávám se moje kung-fu stačit nebude. Navíc si myslím, že specky jsou dobře vybalancované a nepotřebují zvyšovat útočné skilly.
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Začínaš mi pripomínať strigwire ale v PVM verzi ... Najlepšie časy boli ked sa nezačali zavadzať same upgrady v podobe nových itemov ... možno by teraz ešte hralo stále toľko hráčov ...
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Hra která se nijak nevyvýjí bude stále bavit? Tohle mě osobně moc dohromady nejde.
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Qvido píše:Hra která se nijak nevyvýjí bude stále bavit? Tohle mě osobně moc dohromady nejde.

To neviem posúdiť, ale vyvoj by mal ist smerom podľa mňa na podstatu a najväčšiu časť zaujmov a to su podla mna dungy, questy, solovky ... ak do hry zavádzaš stále niečo nové, môže sa to odkloniť od predstáv hráčov a stratit tu originalitu, prečo to hrali ... moje skusenosti hovoria, že všetky väčšie zmeny i tie menšie mali obeti na hračoch a zapričinili odliv ... ale samozrejme to ma na svedomí ovela viac faktorov ako je menej času, leto, ....
toto je môj názor a môžem sa mýliť, ale štýl ulahčovania niečoho vedie k jednemu, rychlejšiemu naplneniu ciela čo znamená stratu motivácie ... možno by sa mohli posunút tieto ciele vyššie aby hrači neboli tak nadosah cielom ...
Farwik
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farwik »

Ma pravdu ten chlapec co tu pise ty hemzy nademnou...viz. wowko :P furt neco novyho vymyslej a lidi jim na to zacinaj sr*t...tady je to IMO to samy. Teda krome tech ostatnich stopadesati ruznych faktoru :p
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Mihal píše:
Začínaš mi pripomínať strigwire ale v PVM verzi ... Najlepšie časy boli ked sa nezačali zavadzať same upgrady v podobe nových itemov ... možno by teraz ešte hralo stále toľko hráčov ...
A děkuju žes mi to vysvětlil, teď už vím co jsem vlastně zač.
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Odpovědět