Soul Shardy
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Re: Soul Shardy
Blbost, myslím si, že zbraní na výběr je až, až.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Na to máš zbraně s kamenu ...tohleby bylo moc -)) Spiše udělatnahodu % aby t přidalo více než +1Stigmus píše:Jenom takovy napad, mozna hloupy..
Co kdyby se pridal novy druh soul shardu, ktery by mel rekneme mnohem mensi drop a ten by pridaval random efekt do zbrani? Napriklad pri bouchnuti sance v par % na ijs self/kvf target/blesk target apod jako u sutrovek, az na to ze tohle by byla "obyc" plusovka a nenicila by se kazdou ranou.
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Dostal jsem takový nápad.
Co kdyby ony zbraně opatřené + ze soul shardu přidávali bojový sill, podle typu zbraně ?
V praxi by to vypadalo tak, že +11 scimitar, by přidával třeba +2 do skillu SW.
Co kdyby ony zbraně opatřené + ze soul shardu přidávali bojový sill, podle typu zbraně ?
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Tohle mě taky napadlo ... i když spíš než tohle jsem uvažoval směrem že by se mi líbila alternativa k pluskovosti. Jako že bud očaruješ zbran že má o +1 víc a nebo že bude dávat bonus do bojového skillu(bez možnosti kombinace na jedné zbrani tedy bud + dmg nebo + skill) - třeba hlavně pro druida/vampa, co mají skilly malé a moc jim nepomůže že dají více dmg jak se stejně do ničeho netrefí.Nagash píše:Dostal jsem takový nápad.
Tak na tohle obávám se moje kung-fu stačit nebude. Navíc si myslím, že specky jsou dobře vybalancované a nepotřebují zvyšovat útočné skilly.
Začínaš mi pripomínať strigwire ale v PVM verzi ... Najlepšie časy boli ked sa nezačali zavadzať same upgrady v podobe nových itemov ... možno by teraz ešte hralo stále toľko hráčov ...Nagash píše:Dostal jsem takový nápad.
Hra která se nijak nevyvýjí bude stále bavit? Tohle mě osobně moc dohromady nejde.
Qvido píše:Hra která se nijak nevyvýjí bude stále bavit? Tohle mě osobně moc dohromady nejde.
To neviem posúdiť, ale vyvoj by mal ist smerom podľa mňa na podstatu a najväčšiu časť zaujmov a to su podla mna dungy, questy, solovky ... ak do hry zavádzaš stále niečo nové, môže sa to odkloniť od predstáv hráčov a stratit tu originalitu, prečo to hrali ... moje skusenosti hovoria, že všetky väčšie zmeny i tie menšie mali obeti na hračoch a zapričinili odliv ... ale samozrejme to ma na svedomí ovela viac faktorov ako je menej času, leto, ....
toto je môj názor a môžem sa mýliť, ale štýl ulahčovania niečoho vedie k jednemu, rychlejšiemu naplneniu ciela čo znamená stratu motivácie ... možno by sa mohli posunút tieto ciele vyššie aby hrači neboli tak nadosah cielom ...
Ma pravdu ten chlapec co tu pise ty hemzy nademnou...viz. wowko furt neco novyho vymyslej a lidi jim na to zacinaj sr*t...tady je to IMO to samy. Teda krome tech ostatnich stopadesati ruznych faktoru :p
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
A děkuju žes mi to vysvětlil, teď už vím co jsem vlastně zač.Mihal píše:Začínaš mi pripomínať strigwire ale v PVM verzi ... Najlepšie časy boli ked sa nezačali zavadzať same upgrady v podobe nových itemov ... možno by teraz ešte hralo stále toľko hráčov ...Nagash píše:Dostal jsem takový nápad.
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)