Me píše:S tebou opravdu nemá cenu si psát, potažmo diskutovat, když ani nevíš, co píšeš.. Strana 2, post 12, řádka druhá.
Ale hlavně, a to jsi nějak pominul, mě zaujaly tvé studie neexistující kroniky, kdepak jsi k ní přišel?
a že bys mi tu větu Quitnul, nebo aspoň pro ostatní..?
Driana píše:
Učíš dějepis a studoval si kroniky?
Hmm, a jaktože židovské společenstvo bylo tolerováno, a jiné 'křesťanské' odnože ne?
nvm jestli to víš... ale tenkrát bylo nařízeno že každý 'občan' má povinost chodit do kostela ke zpovědi ( teď nvm jestli týdně nebo měsíčně ) .... takže asi tak bych řekl že to bylo jednoduše společnství které mělo své špehy všude.... a Pokud si správně pamatuji, v Praze ( snad na staromáku před radnicí ) Popraveno několik velmožů ( čti knížat ) za svoji víru.
Činí / nečiní potíže... prakticky to náboženství které bere jako "dogmatickou" ( mysli si - hlavní učení ) knihu Bibli je pro mne křesťanstvim....
Ano, křesťané k nám přišly, a tehdejší keltští představitel ( ty jo už fakt nevim jak se jmenoval ) Před vůdcem který měl kříž v ruce poklekl a nazval ho svím bratrem ( v té době mezi timito 'náboženstvími' byl na +- 200 let mír ) Keltové se staly 'vyhynulími' a dostalo se sem křesťanství, které keltské bohy nazvalo démony.
... pro správné pochopení se jednalo o rozmluvu kdy byly dohady nad křesťanstvim tak jak ho známe dnes ( některé odnože protestantů dle vysvětlení .. Huntera? ) a Historickými Katolíky -> Římsko katolícká církev.
Vytržené z kontextu může vše znít jinak / opačně... Praktiky bulvárů.
Me píše:S tebou opravdu nemá cenu si psát, potažmo diskutovat, když ani nevíš, co píšeš.. Strana 2, post 12, řádka druhá.
Ale hlavně, a to jsi nějak pominul, mě zaujaly tvé studie neexistující kroniky, kdepak jsi k ní přišel?
čti to celé i s příspěvky výše, eventuelně Quote....
A uznávám, pakliže bereš samostatnou větu, bez předchozích souvislostí, na které odpovídam, tak věta je špatně vyjádřena a může zavádět k omylu.