Drogy jsou špatné, áááno?

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Driana
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Drogy jsou špatné, áááno?

Příspěvek od Driana »

Sir Artuhr píše:Ja jsem ti jen pretlumocil svymy slovy dejepis pro stredoskolaka.
Nj, taky si můžu za určitých podmínek vytisknout učebnici oslavujcí Hitlera a Stalina, naopak zavrhujcí Gandího atp....
Sir Artuhr píše:Nevim proc bych mel nejak citovat z literatury obecne zname historicke souvislosti.
Jak to tak vypadá, jsou známé jiné příklady, eventuelně ty ke kterým jsem se dostal já, veřejně známé, uváděné nejsou.
Sir Artuhr píše:jiste nepatris mezi dusevne stabilni jedince.
Souhlasim s tebou, lidi kteří se zabývaji těmyto myšlenkamy mezi lidi jako mi sem odepisuji nechodí, a pokud možno se jim vyhybaji.
A taky duševní zdraví - tedy své projevi nnechávam stálé, avšak ano. Svoji duševní stabilitu nechávam čerpat na emocích vzniklých, tzn okolí nás ovlivňuje -> jednou si dole, jindy nahoře. ( bla bla bla ... )
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Tak potom te zadam dej mi prosim odkaz na tve zdroje ze kterych si cerpal, rad se dovzdelam.
Jedine stesti je ze takove lidi jako ty je spolecnost schopna zapudit sama, protoze jejich nazory na prehodnoceni cele historie lidstva povazuje za ubohe vystrelky nevyrovnanych jedincu.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Take by me zajimal zdroj alternativnich a utajovanych dejin lidstva ...
ono ne kazda kniha se zaklada na pravde, nesmis brat vsechno az tak moc vazne, ono se mozna poji s tim tematem, ze pak clovek i knihy od pana Danikena bere az moc vazne, i kdyz se jedna o dilo zahravajici si s fabulaci.
Driana
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Driana »

Sir Artuhr píše:Tak potom te zadam dej mi prosim odkaz na tve zdroje ze kterych si cerpal, rad se dovzdelam.
Jedine stesti je ze takove lidi jako ty je spolecnost schopna zapudit sama, protoze jejich nazory na prehodnoceni cele historie lidstva povazuje za ubohe vystrelky nevyrovnanych jedincu.
jn, každýho někdy zavrhovaly ( tedy asi 50% toho co slovo každý znamená ) i některé velikány nepochopily, jeho současníci.
No zdroje ti asi neuvedu, vše to jsou Reálné knihy. Pokud jde o to vyhnání .. tedy zabrání uzemí českého katolíky, nejvíce se mi líbolo zpracování o českém popravčím mistrustaroměstském... hmm. Kat Mydlář ( všechny 4 díly - otec a syn. )
Acarus píše:Take by me zajimal zdroj alternativnich a utajovanych dejin lidstva ...
ono ne kazda kniha se zaklada na pravde, nesmis brat vsechno az tak moc vazne, ono se mozna poji s tim tematem, ze pak clovek i knihy od pana Danikena bere az moc vazne, i kdyz se jedna o dilo zahravajici si s fabulaci.
Souhlasim s tebou, a uznávam ( jako reálný problém ) desinformace... Prakticky chtěl bys pohovořit více ve filozofických otázkách tak jedině soukromě třeba ICQ, ale né veřejně prezentované na Foru, kůli 'spamu'

Driana post= Prafotr morava post - 1509
Naposledy upravil(a) Driana dne 07.07.2011 00:47:05, celkem upraveno 3 x.
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

spam spam spam

+ post UAAAAAA
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Driana píše:..
Ač jsem z toho festivalu gramatických chyb a překlepů asi pravděpodobně nepochopil, co nazýváš čím, tak jedno je jasné - ať tak, nebo tak, Tóra JE (součást) Bible. Ať už ti to vyhovuje, nebo ne. Jinak tedy - pro tvůj pořádek: Tóra = 5 knih Mojžíšových.

Jinak je mi jasné, že to poslední co máš, je chuť odpovídat. Protože vymyšlené, pomotané a nedovzdělané informace se hodně těžko obhajují, protože kdybys citoval jediný zdroj, kde se o daném píše, tak je to tam prostě jinak. Veškeré informace, kterými tě tu zahrnujeme jsou většinou naprostý základ, se kterým souhlasí každý, o koho se alespoň trochu otřelo humanitní vzdělání. To, že ty máš názory jiné, jelikož si věci, které nemáš nastudované domýšlíš, aby ti pasovaly do konspiračních teorií, to je zase věc druhá. Proto se ostatně ptám na zdroje, které ty pro jistotu neuvádíš .. například ono nařízené povinné zpovídání a jiné pecky. Jo jinak tedy poprosím o informaci o historických pramenů z tehdejší doby, pokud třeba námi diskutovaná Bible ti přijde jako ne_tehdejší pramen. Velice rád buud pokračovat v sebevzdělávání, jen bys musel skutečně začít házet nějaká konkrétní jména a díla.
Nexios
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Uz jsem na to prisel Neznalek na mesici a Neznalek ve slunecnim meste.
Driana
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Driana »

Drogy, jako lehké drogy ( tj podle mého rostliny, části rostlin ) při správném ( tj nepředávkování... ) užití nejsou nesprávné. Úhel pohledu jedince k této problematice je osobní věc, avšak tyto látky jsou již po tisíce let používány a pro své účinky někdy až oslavovány k 'nadpřirozeným' schopnostem - též užívány k šamanizmu, k léčení nebo jen 'úniku z reality'.

A jako zdroj bych zkusil kroniky.... Kronika Staroměstská... a nvm které ještě. V každé městečku maji snad jednu svoji...
Edit:
Kroniky číst mě nebaví, je to docela prudérní záležitost.... Tak jsem uvedl zábavnější formu.
Me
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Me »

Driana píše:Drogy, jako lehké drogy ( tj podle mého rostliny, části rostlin ) při správném ( tj nepředávkování... ) užití nejsou nesprávné. Úhel pohledu jedince k této problematice je osobní věc, avšak tyto látky jsou již po tisíce let používány a pro své účinky někdy až oslavovány k 'nadpřirozeným' schopnostem - též užívány k šamanizmu, k léčení nebo jen 'úniku z reality'.

A jako zdroj bych zkusil kroniky.... Kronika Staroměstská... a nvm které ještě. V každé městečku maji snad jednu svoji...
Edit:
Kroniky číst mě nebaví, je to docela prudérní záležitost.... Tak jsem uvedl zábavnější formu.

Nechci se tě nijak dotknout, ale nepřeháníš to s těma houbičkama? Já si sám rád dám, ale takovýhle blbosti jsem ještě neviděl. A nad vším se jako Betlémská hvězda září zdroj v neexistující kronice.
Pro ostatní: Nechte ho. Člověka, co je schopný napsat o židovství ´křesťanké náboženství´, přeci nemůžete brát vážně..
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
Driana
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Driana »

Me píše: Člověka, co je schopný napsat o židovství ´křesťanké náboženství´, přeci nemůžete brát vážně..
To si trošku mimo, zkus mrknout do jiného Topicu ( nebo to je v tomhle? ... nj už vim proč Němci prohráli 2. světovou )... Židé neuznávaji Bibli ( Bibli beru tu knihu kde je starý zákon s 5ti knihama Moježíšovýma a Nový zákon [ Upravovaná tak jak se jim zrovna chtělo ] ) a ani Ježíše Krista jako dalšího 'spasitele' ( Boha v lidském provedení ... atp )

A uznávam že terminologie kterou jsem použil jsem buď uvedl špatně, a nebo 'něco'..
Slovy Tóra jsem měl na mysli - Tanach ...

Nvm, je-li tu nějaký člověk židovského vyznání... ale klidně by mohl uvést víc.

http://www.uloz.to/7387454/tajne-dejiny ... l-vurm-pdf
Věřit se dá všemu, ale také ničemu.
http://www.uloz.to/8243236/kristek-jan- ... zemi-i-pdf
Me
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Me »

Driana píše: To si trošku mimo, zkus mrknout do jiného Topicu ( nebo to je v tomhle? ... nj už vim proč Němci prohráli 2. světovou )... Židé neuznávaji Bibli a ani Ježíše Krista jako dalšího 'spasitele' ( Boha v lidském provedení ... atp )
Je to v tomto tématu (Topic je zas špatnej výraz, ale to tu nechci rozebírat). Toto co jsi napsal jen podporuje to, čemu se tím snažíš oponovat. Celkem zvláštní situace. Nenapsal bych ani slovo, kdyby jsi křesťanství označil za židovské náboženství (přesněji náboženství vycházející z judaismu), ale zpětně to opravdu nefunguje.

Narážku na němce sem nepochopil, ale asi to má něco společného s tím, že nevíš co kam píšeš.
Driana píše: A uznávam že terminologie kterou jsem použil jsem buď uvedl špatně, a nebo 'něco'..
Slovy Tóra jsem měl na mysli - Tanach ( slovo kterého jsem se v knihách nedočetl ) ...
Tanach - co já vím = starý zákon. zbytečně tu slovíčkaříte nad věcí, pro kterou máme krásné české jméno. Tóra je název pro část starého zákona, ale někteří toto slovo používají pro označení celého starého zákona, takže tam tvá interpretace mohla být i správná.

Edit: uvedl jsi nějaké knihy. Já ovšem nepovažuji za směrodatné to, co napsal nějaký pseudohistorik respektive zastydlý hippie.
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
[/color]
Driana
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Driana »

Me píše:...Topic je zas špatnej výraz, ale to tu nechci rozebírat...
jn, threed
Me píše: Je to v tomto tématu (Topic je zas špatnej výraz, ale to tu nechci rozebírat). Toto co jsi napsal jen podporuje to, čemu se tím snažíš oponovat. Celkem zvláštní situace. Nenapsal bych ani slovo, kdyby jsi křesťanství označil za židovské náboženství (přesněji náboženství vycházející z judaismu), ale zpětně to opravdu nefunguje.
V příspěvcích v tomto tématu sem nenašel nic o tom že bych Židy nazýval křesťany..... a ano souhlsim s tebou, Křesťanství vzniklo jako 'navazujcí' náboženství na Judaismus.
Me píše: Narážku na němce sem nepochopil, ale asi to má něco společného s tím, že nevíš co kam píšeš.
Bojovaly na dvou frontách....
Na zbytek jsem línej, číst, hledat v knihách.... Wikipedii, si každý najde, pak mě zkritizují... Memy sou všude, a je na nás kterého se chytneme.
Me
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Me »

S tebou opravdu nemá cenu si psát, potažmo diskutovat, když ani nevíš, co píšeš.. Strana 2, post 12, řádka druhá.
Ale hlavně, a to jsi nějak pominul, mě zaujaly tvé studie neexistující kroniky, kdepak jsi k ní přišel?
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
[/color]
Driana
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Driana »

Me píše:S tebou opravdu nemá cenu si psát, potažmo diskutovat, když ani nevíš, co píšeš.. Strana 2, post 12, řádka druhá.
Ale hlavně, a to jsi nějak pominul, mě zaujaly tvé studie neexistující kroniky, kdepak jsi k ní přišel?
a že bys mi tu větu Quitnul, nebo aspoň pro ostatní..?
Driana píše: Učíš dějepis a studoval si kroniky?
Hmm, a jaktože židovské společenstvo bylo tolerováno, a jiné 'křesťanské' odnože ne?
nvm jestli to víš... ale tenkrát bylo nařízeno že každý 'občan' má povinost chodit do kostela ke zpovědi ( teď nvm jestli týdně nebo měsíčně ) .... takže asi tak bych řekl že to bylo jednoduše společnství které mělo své špehy všude.... a Pokud si správně pamatuji, v Praze ( snad na staromáku před radnicí ) Popraveno několik velmožů ( čti knížat ) za svoji víru.
Činí / nečiní potíže... prakticky to náboženství které bere jako "dogmatickou" ( mysli si - hlavní učení ) knihu Bibli je pro mne křesťanstvim....
Ano, křesťané k nám přišly, a tehdejší keltští představitel ( ty jo už fakt nevim jak se jmenoval ) Před vůdcem který měl kříž v ruce poklekl a nazval ho svím bratrem ( v té době mezi timito 'náboženstvími' byl na +- 200 let mír ) Keltové se staly 'vyhynulími' a dostalo se sem křesťanství, které keltské bohy nazvalo démony.
... pro správné pochopení se jednalo o rozmluvu kdy byly dohady nad křesťanstvim tak jak ho známe dnes ( některé odnože protestantů dle vysvětlení .. Huntera? ) a Historickými Katolíky -> Římsko katolícká církev.
Vytržené z kontextu může vše znít jinak / opačně... Praktiky bulvárů.
Me píše:S tebou opravdu nemá cenu si psát, potažmo diskutovat, když ani nevíš, co píšeš.. Strana 2, post 12, řádka druhá.
čti to celé i s příspěvky výše, eventuelně Quote....
A uznávám, pakliže bereš samostatnou větu, bez předchozích souvislostí, na které odpovídam, tak věta je špatně vyjádřena a může zavádět k omylu.
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Zvláštní je, že není jedinnej, kdo se po ní pídí (usuzuju podle počtu pravopisných chyb, že to není on), ale je asi jedinej komu se to podařilo přečíst.
http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste ... a-z-r.1453
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Treba vlastni ve sve vesmirne knihovne jediny vytisk teto kroniky. Jako malej jsem si taky psal na stroji svoje knizky a pak je sesival jehlou.
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

horkou? :p
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

NEchci cist od zacatku celej topic ale bud ja moc fetuji nebo moc fetujete vy pac nechapu co ta posledni stranka ma spolecneho s drogama?
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Nevšiml jsem si, že by chování/řeč/jakýkoliv jiný projev u uživatelů drog měl smysl :P
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Xan píše:Nevšiml jsem si, že by chování/řeč/jakýkoliv jiný projev u uživatelů drog měl smysl :P
vsetko nie, zle pozeras :)
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Odpovědět