Mozna se pletu ale nemelo by se pak udelat neco i s ostatnima postavama, ktery maj summy, tudiz dmg na dalku bez kontaktu s mobem + POG?Acarus píše: Jinak povolani davajici dmg na dalku zbrani aniz by slo k mobum + majici blesk na high ar moby. No teda ja ti nevim kde bude ta chyba.
Přerozdělování postav? Doufám že ne!
Re: Přerozdělování postav? Doufám že ne!
ukaz mi ktery z tech povolani udrzi kus pripadne luk.Katrin píše: Mozna se pletu ale nemelo by se pak udelat neco i s ostatnima postavama, ktery maj summy, tudiz dmg na dalku bez kontaktu s mobem + POG?
K cemu kus kdyz mam silnyho summa v dostatecnym mnozstvi?Acarus píše:ukaz mi ktery z tech povolani udrzi kus pripadne luk.Katrin píše: Mozna se pletu ale nemelo by se pak udelat neco i s ostatnima postavama, ktery maj summy, tudiz dmg na dalku bez kontaktu s mobem + POG?
Taky to moc nechápu... mage/nekro si mužou dávat cokoli na dálku stejně jako ranger a ti overboost nejsou ?
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
UO - Dark Paradise - YoutubeChannel
https://www.youtube.com/channel/UCDX--rk_wDwG-gYSUyOE_FA
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Zkus nejdriv trocha premejslet nez neco napises...
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
ja ti nevim chucku, mozna kdyby rang mohl max leathry, nemel stit, strileni stalo manu, tak pak bych to asi zkousel srovnavatTommy píše:Taky to moc nechápu... mage/nekro si mužou dávat cokoli na dálku stejně jako ranger a ti overboost nejsou ?
Imo pořád lepší mu dát leathery a sebrat štíty, než mu brát skilly/spelly.
Neberte život tak vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
uvědom si prosím, že tehdy nebyl phoenix (přejmenování summů aj.), což také tu hru ulehčilo, takže když bude rang s max archery taktikou a velmi dobrou zbraní + 5 grizzly tak to je asi hodně no.. tak si to alespoň představuji.. nekromancer když má ekvip na death vortexe, tak aby se vyrovnal dmg rangovy musí kouzlit a to ho stojí manu/tmr, kdežto ranga "jen" šípy..Alino píše:ako sice sa to planuje od nevim kereho roku, ale aj tak to dost ludom pride zle. Preco chcete z uo robit hru typu lineage 2 tomu fakt nerozumiem
zkušenější mě vyvedou z omylu

toho phoenixe jsem tam neměl psát, ovládat 5x grizzly se dá i bez něj...
nikomu se nikdy nebude libit oslabovani toho co hrajeAlino píše: broste je to podla ma chorbo myselny napad
na druhou stranu zatim se nic nezmenilo, tak bych tu nenadaval jak tur ale radsi pockal co se vymysli a pak bych s tim bud hral, zmenil povolani nebo sel hrat neco jinyho
jak sam pises, l2 hrajou statisice lidi, wow hrajou miliony lidi, tak asi ten koncept toho ze vsechny povolani by meli bejt unikatni ale zaroven by meli vyuzitelny, nebude tak spatnej
kdyz chces chodit co nejkratsi dobu top dungy, tak momentalne to vypada tak ze vemes prsk(y), clery kvuli ressu bandama a zbytek warry s rangama
palat je dobrej leda tak s crusherem na undeady, oproti warrovi ma hrozne malo bojovky a buffy ktery ma ma i cler s vetsi silou, popr exisujou nastroje a sperky
vamp ma bojovky uplne v hajzlu, nema hp a armor, paru kterou stejne vesmes nepouzijes protoze stena > > > > > > para a bsko udela vic skody nez uzitku, jedina uziti je u luciana na acid mephity
bastet se v vetsine bere jen z toho titulu ze to je premade char, werewolf protoze ma ress bandama a kraji hrace v "equipu" za 0gp
krysa byla officialne delana s tim ze je na prd
realne, vymakrovat postavu je na chvili, ale proc by se melo "nutit" lidi hrat 4 povolani, kdyz jich dungu schopnejch je 9 ?
Tommy píše:Imo pořád lepší mu dát leathery a sebrat štíty, než mu brát skilly/spelly.
Acarus píše: Na skilly pokud by se neco takoveho delalo, by se nesahalo. Je nam naprosto jasny, ze jednou namakrovanej skill je a bude proste namakrovanej.
Myslim si ze jakakoliv diskuze zde je bezpredmetna.
Beztak sebereflexe 95% hracu na sva povolani se limitne blizi k nule. Jedinej smysluplnej post tu mel Inkviztor Dan, kterej se aspon trosku snazil neco napsat k veci, kdyz uz coz ocenuju, vzhledem k neinformovanosti ohledne veci jako celku.
Spekulujte si no ...
A je to tady.. to bylo furt oblbování že se chary se nebudou ořezávat a už je potvrzeno že přijde vykleštit rang, negr a předpokládám tedy že i všechny ostatní povolání! Super, jsem zvědavej kolik lidí tu pak zůstane..
a jak by jako vypadaly výpravy do dungů, to do nich teda bude muset chodit 3x tolik lidí, což je asi hlavní záměr tohoto degenerativního procesu..
a jak by jako vypadaly výpravy do dungů, to do nich teda bude muset chodit 3x tolik lidí, což je asi hlavní záměr tohoto degenerativního procesu..

Tak naposled pro takove natvrdle lidi jako tebe. Kdyby se cokoliv delalo a povolani vetvila, zustanou nadale funkcni takova povolani jak je znate ted, bez zasahu do skillu.Agramon píše:A je to tady.. to bylo furt oblbování že se chary se nebudou ořezávat a už je potvrzeno že přijde vykleštit rang, negr a předpokládám tedy že i všechny ostatní povolání! Super, jsem zvědavej kolik lidí tu pak zůstane..
Na druhe strane nezavisle na nejake takovehle zmene si uvedomujeme, ze vyuzitelnost nekterych povolani je neumerna k jinym. A zrovna sem nastrelil tady kdyz uz sme se o tom bavili, ze muj vlastni nazor na vec je takovej, ze rang a negr sou overboosted. Tento nazor se mnou nemuseji sdilet ani ostatni gmka...
Už jsem to jednou psal, ale to je jedno.. nejde jen o snižování skillů, ale ještě o horší věc jakou je odebíraní summů, kouzel a nebo schopností využívat potřebný equip..
Stezujte si, placte, protestujte, palte kostely a obetujte panny, ale imho s tim stejne nic nenadelate... Btw, ten Acarus se vam na to taky muze pekne vysr.. takze jen prudte dal, urcite je to ta nejlepsi cesta jak dosahnout svyho 

PLS hloubějc Farwe!
nezda se ti ze se ti zasekla deska v gramo?Alino píše:ako mne to tiez prijde cele ako blbost ako hram tuto hru preto lebo je to UO a ne klon Wowka L2 a ostatnihc hier dokopi.
podla mna ten efekt ze rozvetvite povolania bude mat za nasledok este vetsi upadok ludi na dp to rovno dajte delet alebo ban 30 ludom bude to mat ten isti efekt
jo, můžeš bejt v klidu.. na skilly ti nikdo nesáhne.. jen ztratíš nějakou dovednost, kouzlo, bo summy..
Agramone nejseš trošku hyterickej? Na bábovky ti nikdo nešlápl a ty už vyšiluješ 

Summary
Když se jde něco měnit tak názory jsou smíšený
Jsou tu lidé kteří něco měnit chtějí a také lidé kteří nic měnit nechtějí....někteří mají slušné argumenty něktěří jsou dost debilové.
Aneb nikomu se nezavděčíš....
Úpadek hry? Co byste čekali od hry z roku 1997(nejsem si jist)
To, že Gm ve svém volnu hru mění a vytváří novinky je chválihodné.....kdyby se tento proces neděl málo znás by tu zůstalo a byl by to opravdu mrtví shard
To rozdělení charakterů mi příde jako zajimavá myšlenka, nicméně myslim si, že to není kopie z jiných her, ale kopie některým malých shardů uo....
Já jsem rozhodně pro zavedení větvení, at s úbytkem skilů,kouzel nebo jen se zavedením různých specialů....
Proč?
Protože, tu máme vesměs všichni všechno a o čem to hra pak je, že vemu jednoho ze svých třech rangerů a projdu notoricky známí dung kdy půlku můžu jít po paměti.....
Hromadit majetek nebo postavy?
K čemu to stojí mi přeci dostatečný majetek na to abych měl ekvip důstojný dungu který du a bavil se u toho s přáteli.
Přiznávám, že jsem jeden z vyznavačů wipe(vím neni to možný už by nikdo nehrál), ale myslím, že by to nikomu neuškodilo a topka by každému zůstali.
Když se jde něco měnit tak názory jsou smíšený
Jsou tu lidé kteří něco měnit chtějí a také lidé kteří nic měnit nechtějí....někteří mají slušné argumenty něktěří jsou dost debilové.
Aneb nikomu se nezavděčíš....
Úpadek hry? Co byste čekali od hry z roku 1997(nejsem si jist)
To, že Gm ve svém volnu hru mění a vytváří novinky je chválihodné.....kdyby se tento proces neděl málo znás by tu zůstalo a byl by to opravdu mrtví shard
To rozdělení charakterů mi příde jako zajimavá myšlenka, nicméně myslim si, že to není kopie z jiných her, ale kopie některým malých shardů uo....
Já jsem rozhodně pro zavedení větvení, at s úbytkem skilů,kouzel nebo jen se zavedením různých specialů....
Proč?
Protože, tu máme vesměs všichni všechno a o čem to hra pak je, že vemu jednoho ze svých třech rangerů a projdu notoricky známí dung kdy půlku můžu jít po paměti.....
Hromadit majetek nebo postavy?
K čemu to stojí mi přeci dostatečný majetek na to abych měl ekvip důstojný dungu který du a bavil se u toho s přáteli.
Přiznávám, že jsem jeden z vyznavačů wipe(vím neni to možný už by nikdo nehrál), ale myslím, že by to nikomu neuškodilo a topka by každému zůstali.