Nove stranky QB

Vaše nápady a návrhy
Acarus

Re: Nove stranky QB

Příspěvek od Acarus »

Empair píše:Rozhodl sem se trochu sepsat chybějící položky QBčka.

NB Questy:
Vílí prach
Sběratelé
Tree of Knowledge
Klidný večer v hostinci
Unicorn
Stříbrné salvy
Ztracene vino
Olin, hladovy ranger
Quest na zbraň zadávaný -> Polcer
Quest na zbraň zadávaný -> Gybyn
Quest na zbraň zadávaný -> Gardan

Questy:
Cloak of Virtues
Cloak of Chaos

Zapsané ale nedosažitelné pro old hráče:
Tajny zapas
Carsiniho kouzelna skatule
Nemocna Lojzicka

Zady bych jen poprosil o to aby hráči nemuseli trpět tím, že quest chtějí splnit ale nemohou. Stačila by brána do cvičiště, která by pustila i max hráče ovšem za nějaký rozumný poplatek (5k).

Dungy:
Dest - 1
Maze (teřba bez bodu ale v dungách na webu je tak by nemělo chybět ani v QB)
Heroick Templ
Heroick Templ Special
Tajuplná jeskyně
Wisp další patra

Vim že hodně lidí ani o některých dungách ani neslišelo a když chybí v QBčku tak si myslíš že ani neexistují.
PS: poprosil bych o změnu v Destardu ... pokud člověk prochází až do 3. patra absovuje celou dvojku není důvod proč by se mu neměl zapsat dung, který právě prošel.

Questy Special:
wherewolf
Vysvobození ducha Shaunyho

- u těchto dvou je to otázka ... vím že se to tu rozebíralo ale když se vyvořila v QB speciální sekce pro Specializované postavy, učitě by se dalo vymyslet i něco pro toto.

Závěrem bych jen rád odpověd zda GM plánují dokončit QB nebo je moje snaha zbytečná. Vím, že všechno chce čas aůe zajímá mě zda má význam se snažit pomoct.
Je na kazdem GMku jestli ten dany quest chce mit nekde zapsany, nektere questy dokonce ani to nepotrebuji, protoze splneni je jaksi videt na prvni pohled ( virtues plaste ) a jine questy vzhledem k minulosti a skupinovemu plneni, nebudou zapisovany. Jine questy, ktere zde pises lze prirovnat k zapisu do QB ze mi padnul cobweb.

Ano, nektere questy se zapisovat, ktere se nezapisuji, mohou, ale ackoliv dle tvych prispevku zde a jinde jsem nejspis velemocny a vseznaly a dokonce skoro i vestec tak to proste potrva ... nebot musim ocistit krystalovou kouli a rozhodit par cajovych listecku, abych skutecne zjistil co a jak. Ono je moc hezky, ze mi sem napises nazvy tech questu, ale mnohe jsem jako hrac nesplnil a ani jako gm nevytvoril, takze nemam zdani.
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

4 Acar: Chápu, že se nedá všechno obsáhnout na poprvé proto byl snad vytvořen tento topik ... mě zajímalo zdá má cenu zde postovat.

Co se týče questů tak cca 95% ti mohu popsat bo sem je plnil abych zjistil zda v QB jsou či ne. Dokonce sem ti nějaké posílal na ICQ i s popisem ale zůstalo to bez reakce tak sem sepsal jen jména a dal to na fočko. Nemůžu sem přece dávat návody.

Co ty dungy? Doplníte je ... ?

Co vstup pro pokročilé do cvičiště ... můžeme doufat?

PS: Jsou nějaké GM co nechtějí aby jejich questy byly zapsány do QBčka? Já teda nevím ale když už to vzniklo mohlo by to už kompletní ne? Chápu, že to pořebuje čas.

Spousta lidí včetně mě se toho QBčka vážně chytla a začala si vybarvovat dungy a plnit NBustíky aby se jim oběvil další řádek. Myslím, že se vám podařil pěkný kus práce ale chtělo by to ještě dokončit. Dává to plnění questů úplně nový smysl a hráči co už mají něco za sebou mají možnost porovnávat si vědomosti a pátrat po věcech o kterých ani nevěděli že jsou.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Dungy:
Zapisuji se nove,

Rozdeleni Wispu netusim, to je otazka pro stavitele jak si to nastavi rewardama.

Destard - je to tak schvalne, navic svitek neni nekonecnej, takze je to tak, tak jak to je, menit se to nebude.

Prave se zvazuje jestli se stranky rozsiri, nebo se predela kompletne grafika na vetsiho neceho, ono se patlat v gumpech neni to prave orechove. Takze az bude jasna predstava, tak ok.
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

tak to sem rád že se na tom pracuje, otázka je zda my jako hráči máme ještě možnost nějak přispět nebo už jen můžeme čekat?

PS: které nové dungy se zapisují?
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Empair píše:tak to sem rád že se na tom pracuje, otázka je zda my jako hráči máme ještě možnost nějak přispět nebo už jen můžeme čekat?

PS: které nové dungy se zapisují?
HT se zapisuje a to jak ten ci onen zpusob dojiti a maji ho hraci zapsany, pokud ho dosli jen to neni videt. Neboj myslel sem na to v predstihu.

A pracuje se na tom, mam tri hlavni priority, ktere resim, krom akutnich a neodkladnych zalezitosti, dnem i noci, kdy nemam skolu, praci, rodinu a jine zalezitosti. Takze asi tak.
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Pri vymene mystic daggeru za mystic drawing knife zmizi z questbooku zaznam o splneni questu.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Mephist píše:Pri vymene mystic daggeru za mystic drawing knife zmizi z questbooku zaznam o splneni questu.
Fixed
Agramon
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agramon »

add Gargan: slibuje odměnu za 10 wyrm's bones.. vzhledem k tomu že mě ten string v baglu začal štvát, tak jsem kůstky nasbíral, ale i když mu chci 10ks (z hl báglu) odevzadat, tak mě tvrdí že jich mám málo.. tak co s tím? :)
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Agramon píše:add Gargan: slibuje odměnu za 10 wyrm's bones.. vzhledem k tomu že mě ten string v baglu začal štvát, tak jsem kůstky nasbíral, ale i když mu chci 10ks (z hl báglu) odevzadat, tak mě tvrdí že jich mám málo.. tak co s tím? :)

Nene slibuje odměnu za 10 wyrmských kůstek a funguje to správně nedávno sem odevzdával a vzal to normálně wyrm's bones a je něco jiného než wyrmská kůstka
Agramon
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agramon »

a můžu se zptat co je to wyrmská kůstka, když ne wyrm's bones? To z wyrmů padaj bones a zároveň i kůstky? To je teda dost zavádějící.. :? Ty kůstky padaj normálně, nebo jen pokud máš zadanej ten quest? A jakej maj drop..? v životě jsem je neviděl.
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Myslím že nejprve musíš mít zadaný quest a pak až můžeš lootovat speciální pytlíky z některých draků. Nicméně jsem ten quest sám nikdy neplnil.
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Agramon píše:a můžu se zptat co je to wyrmská kůstka, když ne wyrm's bones? To z wyrmů padaj bones a zároveň i kůstky? To je teda dost zavádějící.. :? Ty kůstky padaj normálně, nebo jen pokud máš zadanej ten quest? A jakej maj drop..? v životě jsem je neviděl.
Wyrmskou kůstu můžeš vytáhnout jen z quest pytlíku a quest pytlík můžeš vzít jen pokuď máš zadaný quest, je to speciální questovní předmět sice vypadá stejně jako wyrm's bones ale jmenuje se wyrmská kůstka. A drop mají asi takovej že z každýho pytlíku sem zatím vždy vytáhl kůstku padá to většinou z wyrmů v dungu a to málo ze kterých ale najdou se takový.
Agramon
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agramon »

hm, tak to mám na několik let.. zkoušel jsem toho wyrma v pvp zoně a zněj to nepadá.. :/ to se toho nesmyslu z báglu asi jen tak nezbavím..
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Agramon píše:hm, tak to mám na několik let.. zkoušel jsem toho wyrma v pvp zoně a zněj to nepadá.. :/ to se toho nesmyslu z báglu asi jen tak nezbavím..
Skoc si do fire a hned zase vylez smazne ti to vsechny tyhle blbosti z baglu
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

- oprava názvu některých dungů v Quest Booku

když mám daný dung odejitý dřív (zelený) zobrazuje se starý zelený napís a pod ním je nový jakože neodejitý (bílý).

Prostě 2 názvy se překrývají starý (zelený) a nový (bílý)
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

po resyncu fix
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Odpovědět