Je na kazdem GMku jestli ten dany quest chce mit nekde zapsany, nektere questy dokonce ani to nepotrebuji, protoze splneni je jaksi videt na prvni pohled ( virtues plaste ) a jine questy vzhledem k minulosti a skupinovemu plneni, nebudou zapisovany. Jine questy, ktere zde pises lze prirovnat k zapisu do QB ze mi padnul cobweb.Empair píše:Rozhodl sem se trochu sepsat chybějící položky QBčka.
NB Questy:
Vílí prach
Sběratelé
Tree of Knowledge
Klidný večer v hostinci
Unicorn
Stříbrné salvy
Ztracene vino
Olin, hladovy ranger
Quest na zbraň zadávaný -> Polcer
Quest na zbraň zadávaný -> Gybyn
Quest na zbraň zadávaný -> Gardan
Questy:
Cloak of Virtues
Cloak of Chaos
Zapsané ale nedosažitelné pro old hráče:
Tajny zapas
Carsiniho kouzelna skatule
Nemocna Lojzicka
Zady bych jen poprosil o to aby hráči nemuseli trpět tím, že quest chtějí splnit ale nemohou. Stačila by brána do cvičiště, která by pustila i max hráče ovšem za nějaký rozumný poplatek (5k).
Dungy:
Dest - 1
Maze (teřba bez bodu ale v dungách na webu je tak by nemělo chybět ani v QB)
Heroick Templ
Heroick Templ Special
Tajuplná jeskyně
Wisp další patra
Vim že hodně lidí ani o některých dungách ani neslišelo a když chybí v QBčku tak si myslíš že ani neexistují.
PS: poprosil bych o změnu v Destardu ... pokud člověk prochází až do 3. patra absovuje celou dvojku není důvod proč by se mu neměl zapsat dung, který právě prošel.
Questy Special:
wherewolf
Vysvobození ducha Shaunyho
- u těchto dvou je to otázka ... vím že se to tu rozebíralo ale když se vyvořila v QB speciální sekce pro Specializované postavy, učitě by se dalo vymyslet i něco pro toto.
Závěrem bych jen rád odpověd zda GM plánují dokončit QB nebo je moje snaha zbytečná. Vím, že všechno chce čas aůe zajímá mě zda má význam se snažit pomoct.
Ano, nektere questy se zapisovat, ktere se nezapisuji, mohou, ale ackoliv dle tvych prispevku zde a jinde jsem nejspis velemocny a vseznaly a dokonce skoro i vestec tak to proste potrva ... nebot musim ocistit krystalovou kouli a rozhodit par cajovych listecku, abych skutecne zjistil co a jak. Ono je moc hezky, ze mi sem napises nazvy tech questu, ale mnohe jsem jako hrac nesplnil a ani jako gm nevytvoril, takze nemam zdani.