Drow City Tracking Breking PKing
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Re: Drow City
suhlasim so shadowsongom v tom dungu sa da velmi jednoducho ubranit pred pk utiect alebo ich dat...
Mate radi ptacky?
Je to úplně stejné jako jakékoli jiné nestandardní zjišťování obsazení dungu modrákama. Jestli máte před dungem ducha, nebo využíváte k trackování nevhodného umístění na mapě. A tady není diskuse o tom jestli stihne výprava utéct nebo ne. Jde o to, že aniž by PK muselo něco obíhat tak se dostane k těmto informacím. Už jenom tím, že mě ti PK doběhnou a donutí odkopnout mi jaksi pokazí celý večer. Zejména ve všední den, kdy už pak není čas jít alternativní dung. Ať PK chodí, at je šance, že mě přepadnou, ale ať je to taky stojí nějakou námahu, ať pro to musí něco dělat. Ne, že mě trackne z Delu. To je to co mi vadí.Shadowsong píše:re Bimbas
skutocne nechapem ako mozete tak strasne plakat zrovna ked ide o drow city. v tom dungu je miliarda uplne jednoduchych moznosti ako si zistit ci ma pk dobiehaju/nepustit si ich k telu/uspesne sa ubranit.
Ať si sedne na lod skočí si s cobíkem do dungu a najde si mě Drowech....
Sám svobody kdo hoden, svobodu zná vážiti každou.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ono to pk musi najprv prejst delom, kde mu hrozi konflikt zo strany modrych alebo nepriatelskych pk a to pk si ten tracking muselo aj natrenovat a dokonca aj najst nejaky ten spot odkial sa trackovat da. to ze tebe to pride strasne bez namahy nieje problemom shardu. dc nieje jediny dung ktory sa kontroluje zo strany pk trackingom. je to sucast herneho mechanizmu a nevidim nic zle na tom ze ho niekto v ramci pravidiel vyuziva. mne zas pride strasne bez namahy chodit dungy v ktorych su mobovia s ai ruskeho tanku ale to je druha vec. len dufam ze sa neobjavis v nejakom inom topicu o dungu kde sa budes snazit zaviest hlidacov, aby si pk mohli skontrolovat hlidacov pred dungom alebo nejaky iny nezmysel. mate slubenu upravu mapy tak si pockajte na jej upload a dovtedy zakusnite zuby a bojujte s tym
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
tohle jsi snad myslel jen ze srandy,páč vážně se to myslet ani nedá...v dnešní době knížek mluvit o treninku je sranda a mluvit ještě snad dokonce tím že chudák pk musí kopnout do delu kde mu hrozí snad střed s nějakým modrákem je ještě víc zábavnější..a to místo najde každej belhavec co má mapu...tak gj ftipálkuShadowsong píše:ono to pk musi najprv prejst delom, kde mu hrozi konflikt zo strany modrych alebo nepriatelskych pk a to pk si ten tracking muselo aj natrenovat a dokonca aj najst nejaky ten spot odkial sa trackovat da.

ten track vám nechávaj povolenej jen proto že by se tomu jen z těžko zabránilo a bránit vám v tom budou v updatu mapy kdy máte pak smolík...
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Uniká ti jedna podstatná věc. Výprava si jde do dungu zahrát PVM a jim jsou PK ukradený. Kdežto PK si jdou zahrát PVP. My, PVM hráči, se bez vás obejdeme, vy bez opruzování druhých, kteří o to ani nestojí, ne.
Jde o to, že ten dung byl vždycky pěkný a dobře se chodil a je zábavný už pro jeho "Old school" parametry a teď je nastaven tak, že modráci si tam vlezou a hlídaj si pořád zadek až do konce, když tracknou PK za sebou, tak můžou kopnout a lítaj v tom za coby. PK si mrknou z Delu, jestli tam je někdo ve 3-5 lidech, vezmou si dvakrát takovou tlupu a jdou si pro ně. Informace zadarmo.
To si rovnou můžete dát plošky mimo mapu okolo začátků dungeonů a jen si to proskakovat na echo.
Jde o to, že ten dung byl vždycky pěkný a dobře se chodil a je zábavný už pro jeho "Old school" parametry a teď je nastaven tak, že modráci si tam vlezou a hlídaj si pořád zadek až do konce, když tracknou PK za sebou, tak můžou kopnout a lítaj v tom za coby. PK si mrknou z Delu, jestli tam je někdo ve 3-5 lidech, vezmou si dvakrát takovou tlupu a jdou si pro ně. Informace zadarmo.
To si rovnou můžete dát plošky mimo mapu okolo začátků dungeonů a jen si to proskakovat na echo.
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Atak tie pk nemusia byt v takom pocte vy mate lepsie eqiupy takze v dungu mate ovela vacsiu sancu ako oni ... Mozes ich pockat v pfkach niekde na skoku mozes ich pockat medzi mobami akoze nehovor to tak ako keby pk luskli a modra vyprava bola down a eqiupy doma ...
pvp? ono se tu tu jeste hraje? ja myslel ze tu kazdej beha jen hrabat mamon za pkckaDeacon Frost píše:Uniká ti jedna podstatná věc. Výprava si jde do dungu zahrát PVM a jim jsou PK ukradený. Kdežto PK si jdou zahrát PVP. My, PVM hráči, se bez vás obejdeme, vy bez opruzování druhých, kteří o to ani nestojí, ne.

ps: hlavne nic nemente ten dung je dobry
Podle me je tracking uplne spatne nastaveny...
Ja jsem pochopil to, ze tracking v terenu je hledani stop nekoho, kdo TUDY prosel, tak proc by mohlo PKcko najit moje stopy z mista, kde jsem nemusel nikdy byt ?
Jedine co chapu je trackovani pomoci dalekohledu na vode, ale to trackovani me osoby z mista, kde jsem nebyl mi prijde nelogicky... Chapu, ze toto se asi osetrit neda, ale PK by meli pochopit, proc to modrakum vadi. A navic tu nekdo psal, ze PK maji horsi eequipy... Ja jsem proti, ja jsem potkal povetsinou PK v blacku a se sutrovkou... Kdezto v Drowech leckdy clovek sahne i po 7micce...
a navic zkuste si behat s 300 - 400 vahou mezi mobama, kdyz s sebou tahate loot z dungeonu... Oni ty prskavky maji jen kosti + robka + boty + TMR + 2 salatky a regy a par band ( a ani to obcas ne )
Takze se jejich vybava URCENA pro PvP neda srovnavat s nasim PvM reffem... ( kde se takaji locky a podobne veci )
Takze asi tak... ten kkdo to nepochopil, tak at mi napise PMku a ja mu to milerad vysvetlim...
Ja jsem pochopil to, ze tracking v terenu je hledani stop nekoho, kdo TUDY prosel, tak proc by mohlo PKcko najit moje stopy z mista, kde jsem nemusel nikdy byt ?
Jedine co chapu je trackovani pomoci dalekohledu na vode, ale to trackovani me osoby z mista, kde jsem nebyl mi prijde nelogicky... Chapu, ze toto se asi osetrit neda, ale PK by meli pochopit, proc to modrakum vadi. A navic tu nekdo psal, ze PK maji horsi eequipy... Ja jsem proti, ja jsem potkal povetsinou PK v blacku a se sutrovkou... Kdezto v Drowech leckdy clovek sahne i po 7micce...
a navic zkuste si behat s 300 - 400 vahou mezi mobama, kdyz s sebou tahate loot z dungeonu... Oni ty prskavky maji jen kosti + robka + boty + TMR + 2 salatky a regy a par band ( a ani to obcas ne )
Takze se jejich vybava URCENA pro PvP neda srovnavat s nasim PvM reffem... ( kde se takaji locky a podobne veci )
Takze asi tak... ten kkdo to nepochopil, tak at mi napise PMku a ja mu to milerad vysvetlim...
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
To uz se zkouselo, ostatne taky proto je tu takovy pozdvizeni.Illidan píše:Atak tie pk nemusia byt v takom pocte vy mate lepsie eqiupy takze v dungu mate ovela vacsiu sancu ako oni ... Mozes ich pockat v pfkach niekde na skoku mozes ich pockat medzi mobami akoze nehovor to tak ako keby pk luskli a modra vyprava bola down a eqiupy doma ...
Vyjimecne osuhlasim s Longhornem taky bych nic nemenil.
Ha Wlerne, dobre ty ted sis u me splhnul, az nato ze se pri pojezdu vsichni poslapou tkaze je ve finale jedno kdo kolik vazi

jj jenom kvůli tomu :pp nesnaž se být nejchytřejší v každém topicu, když mluvíš z cesty nebo si v každém druhém protiřečíš..Lucky píše: To uz se zkouselo, ostatne taky proto je tu takovy pozdvizeni.

Já bych jenom rád podotkl, že každý dung má svoje specifikum, dle kterýho poznáte, jestli ho někdo jde nebo ne. Jeden poznáte podle chybějícího hlídače, druhý jinak. Fakt nechápu, co tady každýho tak rozrušuje.
Btw nestydíte se, vy, co tu brečíte, když ostatní Pvm hráči, co tu píšou, že je to podle nich v pořádku a nic by neměnili?
Asi je to fakt jen o pohodlnosti, když se s tím část dokáže srovnat a druhá část ne.
Na DP máte přes 30 dungeonů, z toho 3 nebo 4 jdou doběhnout (i když z 99% procent je to vaše chyba, že to dopustíte). Ve 3 z nich máte nejlepší lockovací poklad, projít na konec trvá skutečně asi 20-30 minut (dle vlastní zkušenosti) a vám je to furt málo?
Bože, vy jste tak zmlsaní, že to ani není pravda. Přál bych Vám všem, co si tu snažíte vynutit svoje, vrátit aspoň na jeden jediný den situaci tak před 2-3 roky, kdy tu byl mnohem menší prostor ke hraní (míň dungů) a mnohem mnohem víc jich šlo doběhnout. Myslim, že by fórum během toho dne padlo přetížením kvůli slzičkám
.
Btw nestydíte se, vy, co tu brečíte, když ostatní Pvm hráči, co tu píšou, že je to podle nich v pořádku a nic by neměnili?
Asi je to fakt jen o pohodlnosti, když se s tím část dokáže srovnat a druhá část ne.
Na DP máte přes 30 dungeonů, z toho 3 nebo 4 jdou doběhnout (i když z 99% procent je to vaše chyba, že to dopustíte). Ve 3 z nich máte nejlepší lockovací poklad, projít na konec trvá skutečně asi 20-30 minut (dle vlastní zkušenosti) a vám je to furt málo?

Bože, vy jste tak zmlsaní, že to ani není pravda. Přál bych Vám všem, co si tu snažíte vynutit svoje, vrátit aspoň na jeden jediný den situaci tak před 2-3 roky, kdy tu byl mnohem menší prostor ke hraní (míň dungů) a mnohem mnohem víc jich šlo doběhnout. Myslim, že by fórum během toho dne padlo přetížením kvůli slzičkám

Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ach, kde je ta slavna hlaska "just pixels" ? 

how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Ne,to máš jako nestydíš se za to když pojíždíš kamarády?Miky Mora píše:Btw nestydíte se, vy, co tu brečíte, když ostatní Pvm hráči, co tu píšou, že je to podle nich v pořádku a nic by neměnili?

Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
on nema ziadnych kamaratov. ani v uo ani v rl. preto hra pk...Reginald píše:Ne,to máš jako nestydíš se za to když pojíždíš kamarády?Miky Mora píše:Btw nestydíte se, vy, co tu brečíte, když ostatní Pvm hráči, co tu píšou, že je to podle nich v pořádku a nic by neměnili?

how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
nechce sa mi hladat kto to pisal ale napisal dobre daju sa pkcka chytit do pf (co sme spravili hatedu s virom) da sa ich zastenovat s nejakym mobom co ich zabije (LSN spider man apod.) mate tracking takze to ze sa to da zistit je podla mna dobre aspon vam trochu stupne adrenalin v tom dungu :p
Mate radi ptacky?
No tak to co tu zmiňuješ byla spíš náhoda a hloupost onych dotyčných pk - jinak to dopadá tak že modří v předu ví že maj červený v zádech takže čekaj a červení v zádech ví že modří v předu ví takže povětšinou taky čekaj - a koho to přestane bavit vyhrálStich píše:nechce sa mi hladat kto to pisal ale napisal dobre daju sa pkcka chytit do pf (co sme spravili hatedu s virom) da sa ich zastenovat s nejakym mobom co ich zabije (LSN spider man apod.) mate tracking takze to ze sa to da zistit je podla mna dobre aspon vam trochu stupne adrenalin v tom dungu :p
Noobikem navždy :)
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
nemyslim si ze pk spravili chybu skor sme ich prechcali....ale na druhu stranu keby sme tam nemali hraca ktory vie aspon trocha pvp tak by som asi dneska hovoril inak
Mate radi ptacky?
mě přijde, že z toho pvp máte nějakýho strašáka... předpokldám, že tu hru hrát umíš víš co jaký kouzlo dělá tak v čem je problém? měpřijde že vetšina lidí ti řekne já pvp neumím nehraju nejde mi a tečka. Nemají žádnou snahu si to pvp aspoň osahat a pak jenom brečej 

- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
ja som pvp skusal hral ale nebavilo ma ide o to koho ma sphera radsej a mna nenavidi 

Mate radi ptacky?
ty se nekomu divis? vybehnes na pk a 3v3 te hated zpanikujeBig Bud píše:mě přijde, že z toho pvp máte nějakýho strašáka... předpokldám, že tu hru hrát umíš víš co jaký kouzlo dělá tak v čem je problém? měpřijde že vetšina lidí ti řekne já pvp neumím nehraju nejde mi a tečka. Nemají žádnou snahu si to pvp aspoň osahat a pak jenom brečej
des do frakce a potkas jednoho cloveka za tri dny, kterej de odvede mimo gz kde te pojedou pk
what's point? to radsi jinou hru kde to pvp je hratelny furt