Ne myslim ty mc. Tech 2,5k muzes nechat.Acarus píše:Tu rewardu? to by bylo priliz drsne ne ?Longhorn píše:Tak je zrus uplne, bude to lepsi.
"Otravena reka"
Re: "Otravena reka"
Longu, proč mám z tvých postů za poslední dva dny dojem, že chceš strhnout počítadlo.
Podle mého je rewarda bonus ke všemu, co posbíráš cestou a brečet nad tím, že dává jen 100, 1000, 10000 .... čehokoliv.
Když se ti to zdá málo a proto zbytečné, tak tou rewardou nechoď a kopni si před ní.
Podle mého je rewarda bonus ke všemu, co posbíráš cestou a brečet nad tím, že dává jen 100, 1000, 10000 .... čehokoliv.

Bez podpisu
Co se dokaže udělat kvuli pár mc, kvuli jednomu ore v yomo, kvuli peircingu v TS.
Víš Longu jsou i tací, kteří mají i radost z těch mc a nemají potřebu vykřikovat do každého topicu jak je všechno špatně.
Víš Longu jsou i tací, kteří mají i radost z těch mc a nemají potřebu vykřikovat do každého topicu jak je všechno špatně.
Já si třeba myslím , že MC v rewardách je suprová věc, člověk si pak může koupit zbraně , které mu chybí.Prudom píše:Co se dokaže udělat kvuli pár mc, kvuli jednomu ore v yomo, kvuli peircingu v TS.
Ja to nemyslel, tak že je tam nechci
Možná to blbě zní, ale jsem tam za ně taky rád i za tu hrstku 

Nechci brecet... Nechci niceho vic... Nechci starou rewardu a nechci trhnout to tvoje pocitadlo...
Nemluvim o jednom piercingu v ts. Dam priklad - zeptal sem se jednoho hrace co zacal hrat ranga kolik ma piercingu? Odpoved 5 pircingu mam a nazbiral je za tyden. Za ten samy tyden z dungu 2*hc 1*luk 0*lc. Dalsi priklad v pokladu mezi vecma se vali piercing - nejmenovany hrac na to, proc to tam furt cpou uz jich mam devet...
A k tej rewarde a zhruba 40mc. Ja nechci vic. Jen si myslim ze je to pro nejednoho hrace zbytecne trnem v oku. Pokazdy co sem to po ty zmene dosel si na to nekdo postezoval.
Nemluvim o jednom piercingu v ts. Dam priklad - zeptal sem se jednoho hrace co zacal hrat ranga kolik ma piercingu? Odpoved 5 pircingu mam a nazbiral je za tyden. Za ten samy tyden z dungu 2*hc 1*luk 0*lc. Dalsi priklad v pokladu mezi vecma se vali piercing - nejmenovany hrac na to, proc to tam furt cpou uz jich mam devet...
A k tej rewarde a zhruba 40mc. Ja nechci vic. Jen si myslim ze je to pro nejednoho hrace zbytecne trnem v oku. Pokazdy co sem to po ty zmene dosel si na to nekdo postezoval.
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Od ceho je vyveska a kos?Longhorn píše:Nechci brecet... Nechci niceho vic... Nechci starou rewardu a nechci trhnout to tvoje pocitadlo...
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Neplanuji se prvni dvere zde dat doopravdy na moznost otevreni kdyz nezije hlidac?
Dela to z toho pomerne nedobitnou pevnost, na to ze je vlez obrazovku od gz...
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ten resp toho hlidace je docela v pohode, oproti jinejm dungu, a nebo sem mel holt jen stestiLucky píše:Neplanuji se prvni dvere zde dat doopravdy na moznost otevreni kdyz nezije hlidac?

Hlavne to de pak hrozne moc probihat, takze urcite bych nemenil, staci tech par probihacich dungu co uz sou

- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
nemusi byt pk zas uplne vsude
- Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Resp toho hlidace neco mezi 30-50 minutami baj voko. To je takovy maly tkcko. + xy dalsich hlidacu, poznat jakou cestou nekdo sel a nenechat se tracknout ...
Jo nemusi bejt vsude, ale mohli by byt apson nekde a vzhledme k tomu z je vlez v podstate ze stredu britu ...
Jo nemusi bejt vsude, ale mohli by byt apson nekde a vzhledme k tomu z je vlez v podstate ze stredu britu ...
Ja bych jim dal hlidace... Gods mirror spidery ( tak 5 ) a hlidac je nahodne jeden z nich. bylo by to na male plosce a kdyz toto PKcka zvladnou, tak by mohli jit...
A kdyz by si to mmoc nedavali, byl bych tam prvni v hidu a kempil u nich, aby jsem mel jake PKcka lootovat... Ekonomika serveru by se tim mozna hnula a PK guildy by nemeli v cem behat....
)
A kdyz by si to mmoc nedavali, byl bych tam prvni v hidu a kempil u nich, aby jsem mel jake PKcka lootovat... Ekonomika serveru by se tim mozna hnula a PK guildy by nemeli v cem behat....

Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Necheš si tohle ještě rozmyslet?Lucky píše:vzhledme k tomu z je vlez v podstate ze stredu britu ...
- Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Jsem pro, za wara mi ten god fakt tuze vadi, ovsem asi ne 5 to by na malym prostoru buglo nejspis rychle, ucel by splnil 1-2.Wlern píše:Ja bych jim dal hlidace... Gods mirror spidery ( tak 5 ) a hlidac je nahodne jeden z nich. bylo by to na male plosce a kdyz toto PKcka zvladnou, tak by mohli jit...
A kdyz by si to mmoc nedavali, byl bych tam prvni v hidu a kempil u nich, aby jsem mel jake PKcka lootovat... Ekonomika serveru by se tim mozna hnula a PK guildy by nemeli v cem behat....)
Rozmyslet, ani moc nechci vze do stok a pak obrazovka dal...
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
som nevedel ze dnes je verejne tajomstvo pozicia dungu:pNago píše:Necheš si tohle ještě rozmyslet?Lucky píše:vzhledme k tomu z je vlez v podstate ze stredu britu ...
ad Wlern:Tracking ide aj do hidu takze by si si moc nepomohol:)
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja se ptal kde je ten wisp a nebo jakej to dung.. nvm mesic z5 asi.. a GM mi souradnice nenapasalo, sakra! Tak to asi neni uplne all rajt..
jinak bud rad, ze se tam de tama kudma se tam de :p.. byt to nekde jinde tak si lidi kopnou primo pred vchod jako ve vetsine ostatnich dungu..
jinak bud rad, ze se tam de tama kudma se tam de :p.. byt to nekde jinde tak si lidi kopnou primo pred vchod jako ve vetsine ostatnich dungu..
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Tvopje názory se mi začínají líbitWlern píše:Ja bych jim dal hlidace... Gods mirror spidery ( tak 5 ) a hlidac je nahodne jeden z nich. bylo by to na male plosce a kdyz toto PKcka zvladnou, tak by mohli jit...
A kdyz by si to mmoc nedavali, byl bych tam prvni v hidu a kempil u nich, aby jsem mel jake PKcka lootovat... Ekonomika serveru by se tim mozna hnula a PK guildy by nemeli v cem behat....)

-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
1 God po kanaloch beha, si ho natahni k brane do dungu a nech ho tamWlern píše:Ja bych jim dal hlidace... Gods mirror spidery ( tak 5 ) a hlidac je nahodne jeden z nich. bylo by to na male plosce a kdyz toto PKcka zvladnou, tak by mohli jit...

Johny Matovic píše: som nevedel ze dnes je verejne tajomstvo pozicia dungu:p

- Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Mas recht no pk musi prebehnout pulku T2A aby se tam dostali, ale nechapu co je na tom mimo moc a tak hlavne ze post+