Dargor píše:Sadorovky - dneska (3.2.2010) po Amontce, kolem desáté? Može byt?
AHa, tak jsem to nasel, ja trubka to nezapsal, budou tam jeste Witchers kterym jsem to slibil vcera (odhadem kolem devate), kdyby se vam to hodilo tak nejak po jedenacte, tak to snad vyjde
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Mrakoplas píše:bylo to nekde psano... cim vetsi ucast, tim vetsi odmena...
ja se ptal na ukonceni ne na odmenu ...
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Calderik chce jeste jit, pokud se do te doby nikdo dalsi neprihlasi tak hned pote a otevreme to nesoutezne (s mensim mamonem) pro kazdeho kdo odchyti GMko co je tam pusti.
Calderik píše:ja bych se celkem taky rad podival o co de s moji gildou jen pokud budou lagy tak to nevidim slibně
a kdy to jako hodlas zajit uz to sou 3 dny co si to sem psal a este si nebyl schopne anij napsat termin a zdrzovat to tu kvuli nekomu kdo o to nema ocividne zajem je zbytecny a jak psal balt tak se tam podivat muzes kdyz chytis jakekoliv gm online
Anonym-Samial píše: ne každej vocas je denně online.
existujou i věci jako práce a škola.
jo to mas pravdu taky chodim do prace a kdyz neco chci zajit tak se domluvim a napisu termin a kdyz mam cas sem postovat ze bych to taky rad zasel tak bych si nasel i tu chvilku abych napsal i termin