Zrejme zije v jinem casoprostorovem kontinuu, kde jsme vsichni slozeni z lego kostek a tyden ma 69 dniNight Storm píše:vsak na predesle strane Mek psal, ze se na to pristi tyden podiva

Zrejme zije v jinem casoprostorovem kontinuu, kde jsme vsichni slozeni z lego kostek a tyden ma 69 dniNight Storm píše:vsak na predesle strane Mek psal, ze se na to pristi tyden podiva
nj ja se na to divam skoro kazdy den a taky se s tim nic nedeje...Night Storm píše:vsak na predesle strane Mek psal, ze se na to pristi tyden podiva
pokud mas druhou postavu kterou si muzes zaregistrovat, tak by to jit meloKelvin píše:No jo ale ted uz nejdou registrace dalsi ne ?
Ne nepujde. Zatim to neni mozne protoze zde toto forum ma jine kodovani nez melo to predchazejici a tudiz je to nekompatidebilni.Castian píše:Ted kdyz se da registrovat na forum... budu tieto nove ucty spojene s uctami na vyvesku?
Vcera 11:28 mi prisla na mail aktivacia uctu "Tyran" na dp fore a este stale ho nemozem lognut na vyvesku.
podvedome sem to precetl dobre, pak sem se ale zarazil a dobre se zasmalAcarus píše: Zatim to neni mozne protoze zde toto forum ma jine kodovani nez melo to predchazejici a tudiz je to nekompatidebilni.
v podstate sem se ale nic uzitecne nez to ze si mam udelat novej acc nedozvedel...Leah píše:chtel bych poradit,radne se prihlasim na vyvesku zadal sem inzerat a ten se vubec nezobrazil a pise mi to ze jeste nemuzu zadat dalsi inzerat.. uz je to asi tri dny..co stim?
Tak znova, vyhledam si zde muj posledni post a tam se pise: ...Xaronnn píše:zalozil sem novej ucet prihlasit se mi na forko de ale vyveska porad nic-spatne prihlasovaci udaje...
ano bohuzel mas pravdu, uz pul roku to nejede!!!na to ze je to oficialne jedine misto kde se da neco prodavat/kupovat mimo hru tak je to uzasne! (jo a jeste na forku kde to skoro nikdo necte)Acarus píše:Tak znova, vyhledam si zde muj posledni post a tam se pise: ...Xaronnn píše:zalozil sem novej ucet prihlasit se mi na forko de ale vyveska porad nic-spatne prihlasovaci udaje...
ne nejde to. ano nejde to, a zatim to nejde. Ty dve databaze nejsou propojene, a proto to nejde. Kdyby to nekomu neslo, je to v poradku, protoze to opravdu nejde. Nejde to. Nekompatidebilni je to a proto to nejde, vyveska s novym forem nejsou propojene, a proto to co? Proto to nejde.
Nejde to!