Ty voe tak toto sa mi lubi zo vsetkych navrhov najviac bolo by to zabavne este + pre nb hracov by z tych ukolov dostali napr. mag 100 od kazdeho regu warior nejaky plat alebo zbran (je to len priklad) ale hlavne by to ludi drzalo pri hre a hravali by to s chutou a nie sposobom najdem niekoho na buchanie a idem na dve hodiny von.....Xiin píše:Tak tak tak, nebo takto, to je také dobrý nápad, líbí se mi (ještě jsem to nezkoušel, ale brzy se do toho vrhnu) ten jako by q na Carpentry, kde vám NPC zadá nějaký úkol (nevím, říkám, ještě jsem to nezkoušel) když jsem tam byl, tak mi řekl, abych zatím dělal slabší věci a přišel, až budu zkušenější, takže udělej třeba (příklad) 50 barrel lidů a já ti dám 0,7% carpentry... trz. já půjdu udělat 50 lidů, kde je šance, že se mi zvedne skill a ještě dostanu odměnu. Tzn. radost ze splněného "úkolu" a odpovídající odměna ve formě skillu. Takto bych to udělal na všechny skilly (Alchemy - Alchimista Pederson "Umíchej mi 200 Agilitek, dostaneš 0,4% Alchemy) ... (Dodavatel Rudy Fanda - Nakopej mi 65 Iron ore - dostaneš +0,4% Miningu) ... a šlo by to i na bojové? např. Lučišník Panasonicson (Ulov 4 Grizzly Bear, 5x Rabbit, 3x Ettin a 2x Rattmena - dostaneš +0,9% Archery a +0,6% Tactiky)? ... (Chovatel Philipson - Ochoč 3x Dog, 4x Cat, 8x Eagle - dostaneš 0,7 Animal Taming) atd. atd. atd.
To post: Když jsem mluvil o té Carpentry, to druhé NPC by měl být kovář, na BS. Nechce mi ale zadat žádný úkol, ted nevím to oslovení, ale když ho zadám, je tam chybka a začne mluvit anglicky, jako, že nerozumí. Chyba?
Získat novou krev
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Mate radi ptacky?
Tak takových pár q tu už je. Ranger dostane toulec s 500 šípy a +1 atd. ale určitě bych jich dost přidal, pro všechny povolání a + bud ty skillpointy, nebo všechny skilly questy. Ono by šlo oboje. Pokud by GM měli zájem, určitě moc rád pomůžu. A jinak GM by už možná mohli postřehnout pár nových registrací ze strany mých nových lidí?Stich píše:Ty voe tak toto sa mi lubi zo vsetkych navrhov najviac bolo by to zabavne este + pre nb hracov by z tych ukolov dostali napr. mag 100 od kazdeho regu warior nejaky plat alebo zbran (je to len priklad) ale hlavne by to ludi drzalo pri hre a hravali by to s chutou a nie sposobom najdem niekoho na buchanie a idem na dve hodiny von.....Xiin píše:Tak tak tak, nebo takto, to je také dobrý nápad, líbí se mi (ještě jsem to nezkoušel, ale brzy se do toho vrhnu) ten jako by q na Carpentry, kde vám NPC zadá nějaký úkol (nevím, říkám, ještě jsem to nezkoušel) když jsem tam byl, tak mi řekl, abych zatím dělal slabší věci a přišel, až budu zkušenější, takže udělej třeba (příklad) 50 barrel lidů a já ti dám 0,7% carpentry... trz. já půjdu udělat 50 lidů, kde je šance, že se mi zvedne skill a ještě dostanu odměnu. Tzn. radost ze splněného "úkolu" a odpovídající odměna ve formě skillu. Takto bych to udělal na všechny skilly (Alchemy - Alchimista Pederson "Umíchej mi 200 Agilitek, dostaneš 0,4% Alchemy) ... (Dodavatel Rudy Fanda - Nakopej mi 65 Iron ore - dostaneš +0,4% Miningu) ... a šlo by to i na bojové? např. Lučišník Panasonicson (Ulov 4 Grizzly Bear, 5x Rabbit, 3x Ettin a 2x Rattmena - dostaneš +0,9% Archery a +0,6% Tactiky)? ... (Chovatel Philipson - Ochoč 3x Dog, 4x Cat, 8x Eagle - dostaneš 0,7 Animal Taming) atd. atd. atd.
To post: Když jsem mluvil o té Carpentry, to druhé NPC by měl být kovář, na BS. Nechce mi ale zadat žádný úkol, ted nevím to oslovení, ale když ho zadám, je tam chybka a začne mluvit anglicky, jako, že nerozumí. Chyba?

- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
sorry kamo je pravda ze sem wara trenil pred 6 a pul rokem, ale nevsml bych ze by se to zmenilo k horsimu? A ano ja kdyz zacal hrat na dp nic sem o sparingu nevedel, ani v cechu se nesparingovalo, ja sem si u wara SW natrenil normal v prirode a ve firu, takze mi nerikej ze to nejde, kor v dnesni dobe kdy mas opravdu nesrovnatelne vic moznosti a zlehceneni pro nubiky oproti drivejsku... (Vice nb dungu, ilsenar, trening zbrane (nevim teda jak moc pomahaj, ale urco aspon trosku), a hlavne taky v pk v me dobe pk behali vsude a mohli vsude, dneska pk do hodne mist nmuzou nebo maj omezenej pohyb, za me sem potkal Evily a z Lorda sem dostal vyrkilovano na 2K famy, nerikam ze se ti nestane i dneska, rozhodne ale ne v takove mire, driv se ty pk chovali taky jinak ...Stich píše:a k tomu sa musim tiez vyjadrit vidim to tak ze wilson dlho ziadnu postavu neskillil vyskusaj si skillit napriklad wariora v iron komplete a s mace v ruke skillit v nb dungu ked spravis 50 mf budes sedivy.....
Hlavne mi tu ale nevypravej jak nejde natrenit warrior mimo sparingu, kdyz to neni pravda ...
Ty voe wilzne ty ses jak stara baba na namesti co krici ze driv se nesukalo.
Jako trein je desnej opruz a dokad to bude takhle nedoreseny tak se novy hraci budou blbe tahat na dp.
Proste ja t vidim tak jak psal hunter nebo proste dat bonus skillpoint nebo item kde za
A) skillpoint by daval nahodne podle povolani (war,pal) sw mf fenc heal.Mage negro magery heal nekro atd.
Nebo byl zpusob
B) a to ze by padala rekneme bud bonus kulicka (treba blue red,nebo treba 5 stitu kostlivcu 5 mecu co ja vim) a dohromady by jste ji na hb u vendora mohli vymenit treba za 0.xxx skillu do ceho by jste chteli.
Proste pokud chce dp jit s dobou a nezdechnout (ultima ma podle mne potencial tady byt relativne sakra dlouho) tak musi tydle zmeny udelat a to co mozna nejrychleji.
Navic kdyz se k tomu pripoji rada hracu a bude uocko propagovat myslim ze neni nic ztraceno.
(btw training zbrane nejsou zly ale jeste bych pritlacil s gainem malinko protoze zadne obrovskej rozdil to neni+kdyby se dala koupit i drazsi a rychlejsi treba i s mensim dmg bylo by to good)
Jako trein je desnej opruz a dokad to bude takhle nedoreseny tak se novy hraci budou blbe tahat na dp.
Proste ja t vidim tak jak psal hunter nebo proste dat bonus skillpoint nebo item kde za
A) skillpoint by daval nahodne podle povolani (war,pal) sw mf fenc heal.Mage negro magery heal nekro atd.
Nebo byl zpusob
B) a to ze by padala rekneme bud bonus kulicka (treba blue red,nebo treba 5 stitu kostlivcu 5 mecu co ja vim) a dohromady by jste ji na hb u vendora mohli vymenit treba za 0.xxx skillu do ceho by jste chteli.
Proste pokud chce dp jit s dobou a nezdechnout (ultima ma podle mne potencial tady byt relativne sakra dlouho) tak musi tydle zmeny udelat a to co mozna nejrychleji.
Navic kdyz se k tomu pripoji rada hracu a bude uocko propagovat myslim ze neni nic ztraceno.
(btw training zbrane nejsou zly ale jeste bych pritlacil s gainem malinko protoze zadne obrovskej rozdil to neni+kdyby se dala koupit i drazsi a rychlejsi treba i s mensim dmg bylo by to good)
- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Nikto nehovori ze to nejde ale preco to nezlahcit? jasne suhlasim s tym ze skill si treba nejak zasluzit ale tou zasluhou urcite nemyslim pol roka trenovat wariora ked chces mat naozaj vsetko max.Wilson píše:sorry kamo je pravda ze sem wara trenil pred 6 a pul rokem, ale nevsml bych ze by se to zmenilo k horsimu? A ano ja kdyz zacal hrat na dp nic sem o sparingu nevedel, ani v cechu se nesparingovalo, ja sem si u wara SW natrenil normal v prirode a ve firu, takze mi nerikej ze to nejde, kor v dnesni dobe kdy mas opravdu nesrovnatelne vic moznosti a zlehceneni pro nubiky oproti drivejsku... (Vice nb dungu, ilsenar, trening zbrane (nevim teda jak moc pomahaj, ale urco aspon trosku), a hlavne taky v pk v me dobe pk behali vsude a mohli vsude, dneska pk do hodne mist nmuzou nebo maj omezenej pohyb, za me sem potkal Evily a z Lorda sem dostal vyrkilovano na 2K famy, nerikam ze se ti nestane i dneska, rozhodne ale ne v takove mire, driv se ty pk chovali taky jinak ...Stich píše:a k tomu sa musim tiez vyjadrit vidim to tak ze wilson dlho ziadnu postavu neskillil vyskusaj si skillit napriklad wariora v iron komplete a s mace v ruke skillit v nb dungu ked spravis 50 mf budes sedivy.....
Hlavne mi tu ale nevypravej jak nejde natrenit warrior mimo sparingu, kdyz to neni pravda ...
Jj suhlasim s tebou toto robim hlavne preto ze rad hram na tomto sharde a nerad sa pozeram na to ako zo 400 prihlasenych hracov naraz to kleslo na 100 a chcel by som obnovit to ze ked pridem do harv zony tak bude vsetko vyharvene a forko bude tak zaspamovane nbkmi ze ho budem citat 3 hodiny.Anger píše:Jako trein je desnej opruz a dokad to bude takhle nedoreseny tak se novy hraci budou blbe tahat na dp.
Nebo byl zpusob
Mate radi ptacky?
jeste bych chtel dodat ze hra jako je ultima ma proste takovy moznosti ze muze fungovat dlouho to i pres konkurenci wow protoze proste vetsina hracu zjisti ze wow je jen konzumni zalezitost pro jednoduchy hrace tak kdyz se pujde nejak rozumne s dobou + trosku ty propagace je tu dobra sance se nejak rozumne vzpamatovat z lehkyho upadku co tu byl pred ja nevim 4 mesicema.
Chtelo by to proste nabidnout nejakou alternativu tem wowkarum treba mrknout na nejaky servery hodit do pokecu uo neco jako cus hele znam dobrou na pocitac nenarocnou hru s jedinecnym pojetim hodit proste par odkazu na obrazky s popiskem nenechte se zmast starsi grafikou hra ma vybornou hratelnost a pripojit yoko + navod na instalaci yoka (teda aspon ja do dneska nevim presne co a jak mam nastavit)
)
Chtelo by to proste nabidnout nejakou alternativu tem wowkarum treba mrknout na nejaky servery hodit do pokecu uo neco jako cus hele znam dobrou na pocitac nenarocnou hru s jedinecnym pojetim hodit proste par odkazu na obrazky s popiskem nenechte se zmast starsi grafikou hra ma vybornou hratelnost a pripojit yoko + navod na instalaci yoka (teda aspon ja do dneska nevim presne co a jak mam nastavit)

Jo je fakt že ty začátky kdy člověk běhal bez skillů všude možně byly nejlepší. Si pamatuju jak mě naštvalo jak zakázali makrování v banky v britu, to byly nejlepší akce kde se sebralo 10 neznámých lidí u banky a šlo se vylehat do decu
nebo před HB kdy stáli starší hráči ve firefieldu a jeli mgres, člověk měl všude koho se zeptat jak že se ta uo hraje, dost často hráči pomáhali mi někdo dal koně nebo regy... jojo, tedka jsou starší hráči v hradu a jedou alchemy na equip do dungu a nebo stojí afk na trhu v rare cetkách, popřípadě sledujou pvp v cove z baráčku s bankéřem... nikde z toho ten NB stejně nemá co dělat takže je ta hra pak asi docela nuda pobíhat sám po celém DP ...

- Stich
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
jj keby to je na mne tak vymazem vsetky skilly vsetky veci a zecne sa odznova to by bola prdel mamonari by si vlasi vytrhaliRaziel píše:Jo je fakt že ty začátky kdy člověk běhal bez skillů všude možně byly nejlepší. Si pamatuju jak mě naštvalo jak zakázali makrování v banky v britu, to byly nejlepší akce kde se sebralo 10 neznámých lidí u banky a šlo se vylehat do decunebo před HB kdy stáli starší hráči ve firefieldu a jeli mgres, člověk měl všude koho se zeptat jak že se ta uo hraje, dost často hráči pomáhali mi někdo dal koně nebo regy... jojo, tedka jsou starší hráči v hradu a jedou alchemy na equip do dungu a nebo stojí afk na trhu v rare cetkách, popřípadě sledujou pvp v cove z baráčku s bankéřem... nikde z toho ten NB stejně nemá co dělat takže je ta hra pak asi docela nuda pobíhat sám po celém DP ...

Mate radi ptacky?
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Ohledně těch věcí a skillů, výmazu. Rozhodně bych lidem nemazal jejich skilly, to určitě ne, lidi u toho ztrávily hodně času, natrénováním a já se tu snažím o zvýšení gainu, ne o smazání skillu. Věci, mamon, rare píkačoviny, atd. to ano, to bych určitě promazal, ale skilly určo ne.Irenicus píše:povolit dualy a zase budem mit 400 hracu
neni nic lepsiho ne ? ;p
A k dualům? Ano, stím souhlasím. Byl bych také pro povolení. Víkendy ne, to jen jako do ted, na přehození věcí, ale všední dny od 22:00 do 17:00 stím bych asi souhlasil, špičku nechat bez.
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
tak ted si trochu protirecis, chces nechat lidem skilly, ktery si poctive natrenovali (a ktery ma kazda "hratelna" postava vicemene +/- stejny) ale smazat mamon, kterej si nekteri taky poctive nahrabali (akorat ze majetkem se ty postavy lisej mnohem vic nez skilama, ze ano..). tomu teda nerozumim.. ze by zavist?Xiin píše:Ohledně těch věcí a skillů, výmazu. Rozhodně bych lidem nemazal jejich skilly, to určitě ne, lidi u toho ztrávily hodně času, natrénováním a já se tu snažím o zvýšení gainu, ne o smazání skillu. Věci, mamon, rare píkačoviny, atd. to ano, to bych určitě promazal, ale skilly určo ne.
hemeneks more gadzo vazelina!