1/2 mamonu mi zmizla v nove postavenym baracku s buglou/nenastavenou domovni zonou... za 5 minut ty veci proste zmizeli jak kdyz je hodite na zem... :p
Mrakoplas píše:1/2 mamonu mi zmizla v nove postavenym baracku s buglou/nenastavenou domovni zonou... za 5 minut ty veci proste zmizeli jak kdyz je hodite na zem... :p
byl jsi nastvany??
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Mrakoplas píše:1/2 mamonu mi zmizla v nove postavenym baracku s buglou/nenastavenou domovni zonou... za 5 minut ty veci proste zmizeli jak kdyz je hodite na zem... :p
byl jsi nastvany??
zamrzelo to, dokazu si predstavit lepsi zpusob jak o nej prijit...
ale bejt nastvany, uz tu asi nedobrovolne nehraju:p
mne vybielil barak gogo (neviem presne :p), kompletny pvm equip na vsetky postavy, lebo som ich mojou chybou mal v obycajnej bednicke :p
Morpheus píše:
mne vybielil barak gogo (neviem presne :p), kompletny pvm equip na vsetky postavy, lebo som ich mojou chybou mal v obycajnej bednicke :p
myslim, ze takovydle ztraty cloveka nastvou mnohem vic nez to nekde nechat pvm/pvp
Morpheus píše:
myslim, ze takovydle ztraty cloveka nastvou mnohem vic nez to nekde nechat pvm/pvp
JN me zas vybilil veci z beden Wallace, ale vlasy sem si nevytrhal )
Johny Matovic píše:nebol? tak preco to tu pisal niekde? ze thx to uther ;p
Bo on to jen dolotil, to vis my plzenaci, co hrac to prase sak se na to mrkni a uvidis ze nekecam :p
dark fuzzy píše:co takle z toho rozjet nějaký perličky typu hrozně sem si šel solovat decejt a umřel sem na silver serpentu... ? nemáte někdo něco takovýho? :p
solo deceit a skapal som na poison ked som stal v hide a isiel som na wc.
tak to ja sem si soloval deceit za wara ale umrel sem u blood elementalu protoze mi neslo zabit LSN a vono se to resplo.. nastesti sem si dobehl pro veci
soloval sem deceit a jak je mistost s mumkama a mezi dverma ta para past tak me tam sundal skeleton knight hold za maga ta sipka fizuje
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.