Phoenix
Zatim me to pripada, ze to chteji jen ti kteri s tim umi(a to rozhodne neni clovek kterej si chce jen zahrat uo) a ti kteri maji kamose kteri s tim umi....je to proste uz uplne mimo uo jako hru. Jasne, ze sou zde lidi kteri by to brali jen jako ulehcovaci programek na hrani uo, ale zase lidi jako stolař tombstone....nevim no
Poprvni sem to videl asi tady a hned sem si rikal jaka to skoda, ze neumim programovat
Ale jo no, je to tak, kdo vidi nulama a jednickama je holt, kdyz se mu chce lepsi s kazdym programem vcetne uo
Poprvni sem to videl asi tady a hned sem si rikal jaka to skoda, ze neumim programovat
Ale jo no, je to tak, kdo vidi nulama a jednickama je holt, kdyz se mu chce lepsi s kazdym programem vcetne uo
Ja jsem pro povoleni, at uz plnou verzi nebo nejakou tu orezanou. Pokud to s tim je stabilnejsi a nepada to, tak to je super. Ty vyhody co tady pisete mne zas neprijdou nejak extra no, samozrejme by se mne to libilo, kdybych mel porad zalozky na ocich a nemusel je porad vytahovat jak trotl, nebo to prejmenovani sumu, do ted jsem to nedelal, ale klidne bych to taky vyuzil:). Neprijde mne to nejaky extra zvyhodneni, spis zprijemneni hry:). At se to teda klidne oreze na funkce yoka, jen kdyz to bude stabilni, ale na druhou stranu, kdyz si s tim dal uz nekdo takovou praci a udelal to takovy jaky to je.).
S tim programovacim jazykem bych taky problem nevidel. Ja programovat neumim ani zdibec a s yokem uz si taky neco napisu, jen z toho ze jsem koukal do jinejch skriptu a podle toho si sesmolil nejakej svuj. Na to dungovani zas nepotrebujes zas tak extra slozity skripty, takze kdyz si od nekoho hodnyho sezenes nejaky zakladni skripty, tak z nich zas ledacos vykoukas a ostatni skripty si uz pak z toho treba napises sam.
Stejne bych to pouzival spis do dungu a na nejaky makrovani doma, kde mne nejaky cc a zaseky nevadej, se slozitejsima skriptama bych pouzival zatim yoko, nez bych se v tom novym programu naucil psat lip, nebo nez by nekdo zverejnil nejaky skripty, ktery si sam nenapisu:).
S tim programovacim jazykem bych taky problem nevidel. Ja programovat neumim ani zdibec a s yokem uz si taky neco napisu, jen z toho ze jsem koukal do jinejch skriptu a podle toho si sesmolil nejakej svuj. Na to dungovani zas nepotrebujes zas tak extra slozity skripty, takze kdyz si od nekoho hodnyho sezenes nejaky zakladni skripty, tak z nich zas ledacos vykoukas a ostatni skripty si uz pak z toho treba napises sam.
Stejne bych to pouzival spis do dungu a na nejaky makrovani doma, kde mne nejaky cc a zaseky nevadej, se slozitejsima skriptama bych pouzival zatim yoko, nez bych se v tom novym programu naucil psat lip, nebo nez by nekdo zverejnil nejaky skripty, ktery si sam nenapisu:).
Naposledy upravil(a) Hajek II. dne 30.05.2009 11:47:28, celkem upraveno 1 x.
Precti si vse co sem psal atrapo clovekaWilson píše:boze i pro yoko musis aspon neco umet, nebo mit kamose ...Pheme píše:Zatim me to pripada, ze to chteji jen ti kteri s tim umi(a to rozhodne neni clovek kterej si chce jen zahrat uo) a ti kteri maji kamose kteri s tim umi....je to proste uz uplne mimo uo jako hru.
Takže mít super skripty na Phoenixe žádná výhoda není, ale rozdávat je nechteteEmpair píše: Bohužel vy si je sami neumíte napsat a tak tu je to nefer že mi je máme vy ne...
jediné na čem mi záleží je to aby phoenu povolili ať už plnou nebo s omezením to je jedno. Jen nemůžu vystát ty kecy jakou jsou to výhodyhrát na phoenixu ....

- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
ja vás prostě nechápu
kamarad před třema rokama ovladal jednim tlacitkem 15 Death Vortexu a harvil si pekne a nikomu to nevadilo .. proc zas musite zakladat takovej topic? je to marny, je to marny, je to marny!

btw nemate nubikum rikat ze existuje naky fenix.. takhle to dopada.. .)

a na to jako de nak prijit na cem hrajes? za to se ted zavira?Empair píše:jediné na čem mi záleží je to aby phoenu povolili ať už plnou nebo s omezením to je jedno.

btw nemate nubikum rikat ze existuje naky fenix.. takhle to dopada.. .)
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Kazdej zdravej clovek usoudi, ze moznost cislo jedna "Ano" neni vubec relevantni... gmka nikdy nepovoli fungovani pheny tak ako je ted. Nevim proc to vubec berete do uvahy. Proste si vyberte ...Nechci/nepotrebuji to nebo ...Ano chci tu upravenou verzi abych nemel cc ale spravedlivost pro vsechny..
Edit: tak mne napadlo... co se zmeni, kdyz to gmka nepovoli? Lidi to zacnou upravovat a najdou spusoby jak zabezpecit aby se to tvarilo ako Yoko...
Edit: tak mne napadlo... co se zmeni, kdyz to gmka nepovoli? Lidi to zacnou upravovat a najdou spusoby jak zabezpecit aby se to tvarilo ako Yoko...
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Sak ked to teda neni taka vypomoc preco tu nepostnene link ?:p
Aby to aj neutralny ludia mohli posudit..
To nightstorm:Ono to nikto nemusi nikomu hovorit..On si to Clovek vsimavy vsimne aj sam ked nekdo vedla neho zacne hadzat sumov pomenovanych roznymi menami s pouzitim celej abecedy.Speedhack si tiez hned kazdy nuub vsimne :p (aj ked neviem ci sa to da porovnavat ale na uvedomenie si ako moc to je videt sa to snad da pouzit)
Aby to aj neutralny ludia mohli posudit..
To nightstorm:Ono to nikto nemusi nikomu hovorit..On si to Clovek vsimavy vsimne aj sam ked nekdo vedla neho zacne hadzat sumov pomenovanych roznymi menami s pouzitim celej abecedy.Speedhack si tiez hned kazdy nuub vsimne :p (aj ked neviem ci sa to da porovnavat ale na uvedomenie si ako moc to je videt sa to snad da pouzit)
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
tak tam urcite nebudu neake luxusne ala tombstone stolik or 24/7 harvest feature :pp imho je zaujimave ako sa z najvetsieho bugera/speedhackera/prasata stal behom neakeho casu najvacsi top hracKing píše:dal sem ne protoze kdyz sme to chtel po empovi aby me to poslal rek ze je to tak vymakane a byl bych lepsi nez on tak ze me to proste neposle a ze si to s tim druhym kulihraskem tombstonem "nejak" upravili

Sklb - okrasny clovek
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
jj bol :p a vyber si jednu z 3 variant v mojom predchadzajucom prispevkuDarlok píše:A on jím driv nebyl ?Johny Matovic píše: tak tam urcite nebudu neake luxusne ala tombstone stolik or 24/7 harvest feature :pp imho je zaujimave ako sa z najvetsieho bugera/speedhackera/prasata stal behom neakeho casu najvacsi top hrac)
Sklb - okrasny clovek
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
taky nepobiram ze tu jeste hraje.. :pJohny Matovic píše:tak tam urcite nebudu neake luxusne ala tombstone stolik or 24/7 harvest feature :pp imho je zaujimave ako sa z najvetsieho bugera/speedhackera/prasata stal behom neakeho casu najvacsi top hracKing píše:dal sem ne protoze kdyz sme to chtel po empovi aby me to poslal rek ze je to tak vymakane a byl bych lepsi nez on tak ze me to proste neposle a ze si to s tim druhym kulihraskem tombstonem "nejak" upravili)
ale zas kdybys neměl druhý, třetí,.. patnáctý šance, tak by tu už skoro nikdo nebyl..
Programování je pro mě práce jako každá jiná nevidím důvod proč svoji práci zadarmo rozdávat lidem, které neznám.Atalia píše:Takže mít super skripty na Phoenixe žádná výhoda není, ale rozdávat je nechteteEmpair píše: Bohužel vy si je sami neumíte napsat a tak tu je to nefer že mi je máme vy ne...
jediné na čem mi záleží je to aby phoenu povolili ať už plnou nebo s omezením to je jedno. Jen nemůžu vystát ty kecy jakou jsou to výhodyhrát na phoenixu ....
ano z logu se dá pozvnat prakticky všechnoNight Storm píše:a na to jako de nak prijit na cem hrajes? za to se ted zavira?Empair píše: jediné na čem mi záleží je to aby phoenu povolili ať už plnou nebo s omezením to je jedno.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
No tak hej ) Yoko scripta sou uplne izi pro normalniho hrace staci znat asi 5 zakladnich prikazu a c je trosku jina liga :pEmpair píše: ty si normálně zabržděnýkdo umí scriptovat do yoko má v UO výhodu má, s céčkem je to samé, já chápu že ty scripty nemáš a proto si z phoenixu úplně vedle
... vymyslel sem pro tebe řešení ... řekni kdy a kde,sejdeme se a vysvětlíme si to, bo číst ty tvoje posty mě už nudí
Tak se vzajmene vyndame z ignoru a muzem si o tom popovidat))
Me jde jen o to aby se tu hralo za stejnych podminek vicemene...
Správce charity válečníků
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
2 zasadni veci:
1. tezko o tom muzu hlasovat, dokud nebudu mit moznost to vyzkouset. nicmene z toho co sem tu zatim vycet to hracum celkem jednoznacne dava jisty vyhody.. ale to uz je snad ucel vsech tehle podpurnejch programu, takze logicky by bylo bud zakazat vsechny nebo nezakazovat ani tenhle..
2. budou to gm schopny kontrolovat? protoze jestli je to stejny jako s verdatama (upravy zakazany, ale nejde to kontrolovat tudiz s nima stejne vetsina hraje..) tak je tahle diskuze uplne k nicemu..
1. tezko o tom muzu hlasovat, dokud nebudu mit moznost to vyzkouset. nicmene z toho co sem tu zatim vycet to hracum celkem jednoznacne dava jisty vyhody.. ale to uz je snad ucel vsech tehle podpurnejch programu, takze logicky by bylo bud zakazat vsechny nebo nezakazovat ani tenhle..
2. budou to gm schopny kontrolovat? protoze jestli je to stejny jako s verdatama (upravy zakazany, ale nejde to kontrolovat tudiz s nima stejne vetsina hraje..) tak je tahle diskuze uplne k nicemu..
hemeneks more gadzo vazelina!