Beruska píše:To jsou kecy tady nektery ... chtel bych vas tady par videt, co tu pisete, jak byste opravdu vypadali po tech numerech piv, o kterych tu mluvite
No nekdo to pivo uz pit muze....
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Beruska píše:To jsou kecy tady nektery ... chtel bych vas tady par videt, co tu pisete, jak byste opravdu vypadali po tech numerech piv, o kterych tu mluvite
jak to tady funguje? kdo vypije 11piv a je to málo je skill? ) sem asi nb..
na kalbě vypiju tak 1-3 nekdy 1-5piv.. pak jedu jen jacka v podnicich neznalych dobreho piti popr. tulamorku
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;) [Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Big Bud píše:ono je třeba rozlišovat skoutskou whisky a burbon (americká) ze skotských mi nejvíc jede Tullamorka a z americkej Jim Beam :p
no, Tullamorka je irská :p viz tu
co muzu rict, me nejvic chutnala Tullamorka a Ballantika
Jim Beam vedle nich podle me patri do beckove kategorie
Já vím, že tullamorka je irská, ale obecně se jedná o skotskou whisky(myslím druh), a můžeš tomu klidně říkat irská, liší se to jenom v tom, že v irské se tuším nepoužívá rašelinový oheň a je destilovaná 3x ne 2x jako skotská, ale nechci kecat.. Jim je burbon( minimálně z 51% kukuřice) proto jiná chuť... určitě ne béčková kategorie...
Beruska píše:viz Bimbo :-p nezapomenu na Jedovnice a jeho 5litrovy demizonek slivovice za 2 dny...
upravil bych to na 5litrovy demizonek vina a 2litrova lahev slivovice ale uz to bylo nakej ten patek tak si to treba pamatuju spatne...
no jinak s tim alkoholem.. docela vam to zavidim.. :p za mesic se mozna taky zchlastam do nemoty.. teda vlastne tak ci tak ne mozna ale urcite..
No musim rict, ze si teda nejsem jistej, ale neco mi rika, ze v tom demizonku praveze byla slivovice, proto mi to tak utkvelo v pameti. Je taky mozny, ze mel demizonky dva
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Wrall Nightmare píše:Ja mam rekord 6 piv. A od ty doby uz pivo nepiju.
Si potom blinkal??