Wipe
- Stillwater
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
neviem kto si luciferus,nemam pocit ze by si bol na dp tak dlho aby si si pamatal doby ked bolo verite a valorite v dungoch uplne ale uplne bezne
neviem preco sa tu taketo nazori objavuju stale castejsie
ano volakedy bola socha aj v poklade vo wrongu,ano v despe bol najveci problem sejmut balronov dvoch,ale to je dovod robit wipe?to ze ma niekto proste nabuchane z tych starych dob?to sa mi zda ako pekna kravina,dobre je videt mentalitu teajsiu:kua on ma viac jak ja!
rozhodne tretia moznost
plus ked uz hovorite vsetci tak mudro o tych starych dobach,nemohlo by to teraz byt tak ako to bolo
neviem preco sa tu taketo nazori objavuju stale castejsie
ano volakedy bola socha aj v poklade vo wrongu,ano v despe bol najveci problem sejmut balronov dvoch,ale to je dovod robit wipe?to ze ma niekto proste nabuchane z tych starych dob?to sa mi zda ako pekna kravina,dobre je videt mentalitu teajsiu:kua on ma viac jak ja!
rozhodne tretia moznost
plus ked uz hovorite vsetci tak mudro o tych starych dobach,nemohlo by to teraz byt tak ako to bolo
Re: Wipe
Pokud nekdo moc touzi po wipe, at mi napise do PMky nazvy jeho accountu, velmi rad mu tuto sluzbu poskytnu privatneLucifers Angel píše:Vím, že už je tu jeden topic, ale chtěl sem hlasování...

srbqf
Balte, prechod na novou spheru nebude? ja jsem pro udelat sbirku na tvuj mesicni platk, a jako bonus soudek:) Ale nevim jestli jsi pil pivko Krakonos:)Baltik píše:Pokud nekdo moc touzi po wipe, at mi napise do PMky nazvy jeho accountu, velmi rad mu tuto sluzbu poskytnu privatneLucifers Angel píše:Vím, že už je tu jeden topic, ale chtěl sem hlasování...
Zatim ne, pokud hypoteticky ano, rozhodne to nebude Sphera (na te, mimo jinych bugu, prakticky nejde zachovat system se vsim vsudy)Miki píše: Balte, prechod na novou spheru nebude? ja jsem pro udelat sbirku na tvuj mesicni platk, a jako bonus soudek:) Ale nevim jestli jsi pil pivko Krakonos:)
srbqf
Za tu dobu co otom mluvis si to mohl mit davno hotovy, lenochu jeden..;opBaltik píše:Zatim ne, pokud hypoteticky ano, rozhodne to nebude Sphera (na te, mimo jinych bugu, prakticky nejde zachovat system se vsim vsudy)Miki píše: Balte, prechod na novou spheru nebude? ja jsem pro udelat sbirku na tvuj mesicni platk, a jako bonus soudek:) Ale nevim jestli jsi pil pivko Krakonos:)
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Wipe je trochu drasticka zalezitost, ale taky jsem zastancem nejakeho reseni situace kdy myth/+25 veci jsou standard a cil je pro lidi skladacka a topko a dal nic. Nedivim se ze tu lidi premyslej o wipu, kdyz uz tu GMka dobre dva roky ignoruji veskere podnety lidi na to, ze je potreba drasticky snizit dostupnost mythu, +25, +9tek atd. a zbavit lidi velkejch zasob tehle veci, nelpet nostalgicky na starejch dungach a ztizit je, sundat tam drop....
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Libeznost sama mym usim NoNmAmOnSkYm.Inkvizitor Dan píše:Wipe je trochu drasticka zalezitost, ale taky jsem zastancem nejakeho reseni situace kdy myth/+25 veci jsou standard a cil je pro lidi skladacka a topko a dal nic. Nedivim se ze tu lidi premyslej o wipu, kdyz uz tu GMka dobre dva roky ignoruji veskere podnety lidi na to, ze je potreba drasticky snizit dostupnost mythu, +25, +9tek atd. a zbavit lidi velkejch zasob tehle veci, nelpet nostalgicky na starejch dungach a ztizit je, sundat tam drop....
A nebaziroval jsi nekde nedavno na tom ze nepadaj zadny poradny veci a ted chces jeste snizovat drop?Inkvizitor Dan píše: ...sundat tam drop....
Drop je dobrej s cim maximalne hnout je durabka. Topic o wipu je tu co pul rok uz 5 let. Uplne stejne jako prislip prechodu na novou kouli

[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Pokud vim, tak jediny pripady, kde sem si stezoval, ze nic nepada jsou u dungu jako je Cyclops dung, kde cloveku casto nepadne vubec nic a poklad tam od jiste doby neni vubec a kdyz jo, tak tam najdou jisti lide wire ( ne, ze bych jim ho zavidel, ale kdyz jsem tu fotku videl tak jsem opravdu nevericne koukal, bo v tom dungu dobre 2 roky v pokladu nejsou ani +9ky)
A drop ti prijde ok? Ze za jedno shame mas pri trose stesti lepsi drop nez v despu 1+2? Ze z middle dungu tahas +9ky, +25 casti, elveny ? Ze si z jednoho deciku lze vynest kameny na Mysterious dusk pri trose stesti? Ze v ankhu jednicce jde za 2 hodky naharvit rangers komplet? Ze v terra sanctum padaj fena casti? Ze v Drow city, ktery se chodi ve trech jsou v pokladu topka? Jestli ti tohle prijde v poradku, tak predpokladam, ze bud chces snizit ty durabky zbrani na 20/20, nebo ze mas pro chvile budouci pripravenou zasobu napadu na dalsi a silnejsi TOPka a dostatek Boss mobu, ktery se v tom budou zabijet aby to nebylo uplne jednoduchy.....
A drop ti prijde ok? Ze za jedno shame mas pri trose stesti lepsi drop nez v despu 1+2? Ze z middle dungu tahas +9ky, +25 casti, elveny ? Ze si z jednoho deciku lze vynest kameny na Mysterious dusk pri trose stesti? Ze v ankhu jednicce jde za 2 hodky naharvit rangers komplet? Ze v terra sanctum padaj fena casti? Ze v Drow city, ktery se chodi ve trech jsou v pokladu topka? Jestli ti tohle prijde v poradku, tak predpokladam, ze bud chces snizit ty durabky zbrani na 20/20, nebo ze mas pro chvile budouci pripravenou zasobu napadu na dalsi a silnejsi TOPka a dostatek Boss mobu, ktery se v tom budou zabijet aby to nebylo uplne jednoduchy.....
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
dane jesli narazis na nasi fotku tak opravdu te muzu ujistit bylo to aprilove vire tak zatlac slzu a bojuj dal za lepsi zitrky ! 
jinak dane topka uz se nosi do dungu tak proc by se nemohli objevovat i v lehcich dungach ....

jinak dane topka uz se nosi do dungu tak proc by se nemohli objevovat i v lehcich dungach ....
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
[quote="Inkvizitor Dan"][/quote]
A pri trose stesti vyneses z Despu takovy mamon ze nemusis chodit dungy vubec. No a k tomu deciku, tak by me zajimalo kdo tam ma takovy drop ze vynasi tolik kamenu, pro me je decik k mustoj bez dropu a dal pak obcas neco padne. To samy ostatni dungy, i v shame dokaze by byt blby drop.
Co se dropu tyce tak DP o stesti bylo, je a bude. Poklady ty nekomentuju, osobne si myslim ze je kolem toho vic flamu nez pravdy. Proc by nemohly nekde padat +9 +25 nebo fena casti? Dungy ktery zminujes Drowy, shame, ankh, nepatrej zrovna mezi nejhleci co jsou. Problem je spis v tom ze driv se to vice tocilo protoze lidi umirali, a ted se to netoci protoze neumiraj a durabka je dostacujici. Snizit durabku u + brnek a hned mame duvod proc tahat crafta do dungu.
A pri trose stesti vyneses z Despu takovy mamon ze nemusis chodit dungy vubec. No a k tomu deciku, tak by me zajimalo kdo tam ma takovy drop ze vynasi tolik kamenu, pro me je decik k mustoj bez dropu a dal pak obcas neco padne. To samy ostatni dungy, i v shame dokaze by byt blby drop.
Co se dropu tyce tak DP o stesti bylo, je a bude. Poklady ty nekomentuju, osobne si myslim ze je kolem toho vic flamu nez pravdy. Proc by nemohly nekde padat +9 +25 nebo fena casti? Dungy ktery zminujes Drowy, shame, ankh, nepatrej zrovna mezi nejhleci co jsou. Problem je spis v tom ze driv se to vice tocilo protoze lidi umirali, a ted se to netoci protoze neumiraj a durabka je dostacujici. Snizit durabku u + brnek a hned mame duvod proc tahat crafta do dungu.
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
Hraci co neumeji hrat o to prijdou driv nez se jim to rozpadne protoze PK a vylehy a ty kteri takovy brnca vyuzivaj by se museli prizpusobit. Ono otazkou je jak to nastavit, protoze to asi nebude takova sranda jako tady o tom psat.Morlith píše:stizt dungy? ik plosky ? random ik plosky ? .kill?
ps: ale stazit a snizit duru to by nebolo od veci preco ne,mladsi hraci by sice mali smolu ale sak co
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele: