Nostalgie )

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Mechac
Inkless
Inkless

Příspěvek od Mechac »

Jeden hooodne starej screen co sem jeste nesmazal sem dam. Jen tak z nostalgie ho sem soupnu.

http://mechac.webzdarma.cz/Despise9.jpg
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

To by chtelo cele album:)
Caroline
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caroline »

Mechac píše:
Caroline píše:.......

:) no, Eleshara, Mechace, Froggera taky pamatuji... Mechace i real... Byl na srazu TM u mne na chate :wink: a tim padem pamatuje i moje kolace a gulas ...
No, ja sem zase rad ze si vporadku.

Dneska sem zadal do prohlizece darkparadise.cz a napsalo to server neexistuje. Trosku sem se lek.....
Nezapomnel si :) , jupiii .......v poradku, mno zapas s monstrem v sobe nevzdavam... uz se temer zabydluji v nemocnici v HaKacku (noutak s NETem je pro mne dulezity... i covecko jsem sla z nemocnice :lol: , mela jsem tolerantni spolupacientku a sestricky jako nic nevidely) ... a porad si myslim, ze by nebylo naskodu dat o5 i Templarsky srazek v Batelove (na Sidovi "prohresky" uz asi v hospe zapomneli :lol: )
Čím více zrnek písku odteklo z přesýpacích hodin našeho života, tím jasněji vidíme skrze jejich sklo...
..Jean Paul
Geralt
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

jo mechac,posledny druid :wink:
Enquea
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enquea »

hh ten screen mi pripomina... Tak co nam dneska padlo z toho cove? No nic moc, 2 sochy, rare must ... Zitra si zajdem pro krabku a gm mort do Pride, tam to pada porad.
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...

Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

jeste ze krabky padaly... :roll:
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

On asi myslel krabky na ekvip.A jinak krabka pada z LAW to je jasny sance 1:100 000 ale urcite pada Ja tomu verim!
Mechac
Inkless
Inkless

Příspěvek od Mechac »

Je to hodne starej screen po Despu, staci se podivat kdo vsechno byl na mape a bude vam to jasny(aspon tem starsim).
To co je ruzovy mela byt rare barva ve slibovanym color packu, ale nakonec ztoho seslo a itemy zustaly ruzovy....asi se jich na DP jeste porad par najde. Roba myslim zmizela s mou smrti.
Taky sme tenkrat dostali silver sochu, ktera na screenu neni. 8)
Mam pocit ze nakonec padla na order/Templar hrad, v ty dobe sem u TM jeste nebyl.
Stary casy, clovek by rek ze je to staleti a ne jen par let....
Mechac
Inkless
Inkless

Příspěvek od Mechac »

Aha ta socha tam je, ale stejne tam neni uplne vsechno z ty rare sady.
Geralt
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

a podla tych mien typujem ze vtedy este pride nebolo :oops:
ak som sa sekol tak ma nezabite
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Geralt píše:a podla tych mien typujem ze vtedy este pride nebolo :oops:
ak som sa sekol tak ma nezabite
Pride je tusim nastupce Bulleteria nebo jak se ten dung jmenoval. Myslim druhou verzi Pride jsme delali s Baltem, predtim v tom mela nejak prsty Gwen .. ale mozna se pletu, ach ta pamet :?
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Geralt
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

nepletes sa s tym bulletariom,ale kto mal v tom prsty to neviem,bol som vtedy maly vampik
ale viem ze v buletariu boli rovno na zacatku terahtrani :lol:
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ducky »

Příběhy z Ultimy - Tajemství Bulletaria

Kód: Vybrat vše

http://bonusweb.idnes.cz/clanky/pribehy-z-ultimy-tajemstvi-bulletaria-dyg-/clanek.A020620_pribehzultimy020623_bw.idn
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Mechac
Inkless
Inkless

Příspěvek od Mechac »

Docela se divim ze sem tam tenkrat nebyl, ale z tech screenu sem par mist poznal takze sem v Bulletariu nejspis nekdy byt musel.
Zlaty casy s Dyrmou a Khaotem hh. 4 dungy za 4 dny, z toho myslim 3x Desp, na posledni sem uz nemel silu. Ono to ponocovani az do rana bylo dost narocny.
Co ale delat kdyz tam to GMko ten poklad kazdej den znovu nacpalo, nechat ho tam korodovat? ;op
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Mechac píše:Co ale delat kdyz tam to GMko ten poklad kazdej den znovu nacpalo, nechat ho tam korodovat? ;op
dneska ti GMko "nenacpe" ten poklad, ani po vic nez mesici :p
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ducky »

Wilson píše:dneska ti GMko "nenacpe" ten poklad, ani po vic nez mesici :p
No a nevim jestli se mi to zda, ale co sem tak koukal na online status tak je to cim dal tim horsi. Mozna ten pristup omezovani a ztezovani vseho není uplne dobry.
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Geralt
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geralt »

si pamatam ze byvali normalne broadcast spravicky....v despise nashromazdili potvory veliky poklad,kto ho vybere bla bla :lol:
Mechac
Inkless
Inkless

Příspěvek od Mechac »

Dneska je pro newbika tezsi zacit nez driv. Trosku solidni equip ho stoji nekolik dni/tydnu prace, ktery mu PK seberou jen co vytahne paty z GZ. Ten vas hon za mamonem je jen odradi.
Driv taky honily PKcka newbiky po HBs, ale vetsinou si vzali jen regy a veci ktery mely nakou vetsi hodnotu, casto ani to ne. Zbytek ti nechali, ressli, pokecali a v dobrem se rozesli. Nahradit ztraty nebylo nejak extra financne narocny a jelo se dal. V ty dobe se proste po newbie nikdo nevozil a kdyz jo tak se mu vysmali, pripadne dostaval pojezd od vsech(modri i PK).
Da se rict ze si vtom hraci delali poradek sami. Jo sice muzete namitat ze tenkrat se kazdej znal s kazdym, ale kdyz se ted podivam na status serveru tak to cislo je zhruba stejny, akorat tech itemu je asi 4x-5x tolik.
Beruska
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Beruska »

Mechac píše:Dneska je pro newbika tezsi zacit nez driv. Trosku solidni equip ho stoji nekolik dni/tydnu prace, ktery mu PK seberou jen co vytahne paty z GZ. Ten vas hon za mamonem je jen odradi.
Driv taky honily PKcka newbiky po HBs, ale vetsinou si vzali jen regy a veci ktery mely nakou vetsi hodnotu, casto ani to ne. Zbytek ti nechali, ressli, pokecali a v dobrem se rozesli. Nahradit ztraty nebylo nejak extra financne narocny a jelo se dal. V ty dobe se proste po newbie nikdo nevozil a kdyz jo tak se mu vysmali, pripadne dostaval pojezd od vsech(modri i PK).
Da se rict ze si vtom hraci delali poradek sami. Jo sice muzete namitat ze tenkrat se kazdej znal s kazdym, ale kdyz se ted podivam na status serveru tak to cislo je zhruba stejny, akorat tech itemu je asi 4x-5x tolik.
Souhlasim, ale rekni mi teda cim to je... sice to nebylo az tak ruzove, jak to popisujes, ale urcite se min prasilo, a i ja si taky kolikrat s obetmi pokecal a jeste jim to vsecko vratil... Ted uz to nedelam a ne proto, ze bych nechtel, ale proto, ze oni se tak ke me nechovaji, proc bych tedy mel ja? Je to mentalitou hracu? Nevim...
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Mechac: Člověče, já to vidím skoro opačně. Když jsem začínal já, tak mi určitě nepřišel svět o tolik lepší jako dnes. Teď maj newbici cechy, nonpknb dungy, nb pvp možnosti (školka třeba), chráněné některé normální dungy + lokace - a to nepočítam věci jako zákazy pojetí modrý-modrý, tresty za každou pitomost (jsem byl afk jako teda ne afk, ale prostě jsem jen nekoukal do hry žejo, někdo mě zabil ve městě, přidejte tam měšťáka a jeho ztrestejte mocným testem a divokým hněvem), hlídaný dveře v dungu na každý obrazovce, porty do GZ, a tak dále, pana krále. A to jsou jen některé změny, které starý jen několik málo let.

Nahrazování ztrát bych neřekl, že je dnes složitější, než dříve. Ono to bude totiž spíše v něčem jiném. Někdy se totiž Deceit chodil třeba ve veritku s +5 a stačilo to .. když je při tom pojely pk, tak to zas taková ztráta nebyla. Teď se ani do nejlehčích dungů neleze bez minimálně bloodu, spíše ale radši mythu a +9/šutrů a tak když někdo zalehne na pk, tak má ztráty 20x větší. No dobře, ale to nění přece chyba ani hráčů pk, ani doby. Řekl bych.

To prasení newbiku (tedy loot do nuly) je sice asi i pravda, ale zase je problém imho v něčem trochu jiném. Zaprvé to je opět v tom, že dřív newbika v shadow nikdo nelootl - což si ale myslím, že by nelootl nikdo ani dneska - blbej den, že dneska nbka potkáš spíš alespoň v bloodu a ten už se lootit vyplatí. No a zadruhé - dřív měla pk prostě víc možností, takže se nemusela ukájet na pojezdech nbků. Zamysleme se nad tím, kolik jen za posledních pár roků přišlo antipk opatření - a kolik pro-pk-hru. Když to napíšu z hlavy, tak snad pro-pk zatím registruju maximálně tak pkrunebook (kterýžto byl vlastně akorát odpovědí na změnu portlokací normalního) a 4 políčka nongz v Cove bráně (co je tam ale za speciální další políčka teď, to už zmiňovat asi nemusím.) Jo, určitě jsem něco zapomněl, ale tak ten nepoměr je nám všem jasnej.

Beruska: Já nesouhlasím. Ale k tvému postu - to je přesně ten přístup. Help, help - DP je v pytli, protože se k sobě lidi chovaj fakt špatně, fakt velmi nepěkně. Jo a mimochodem, JÁ se teda chovat slušně nebudu, to po mně jako vážně nemůžete chtít. Ale DP hráči se k sobě chovaj fakt ošklivě!
Jestli je to mentalitou hráčů? Určitě - začni (obecně, kdokoliv) tu studii sám u sebe a svého chování.
Nexios
Odpovědět