Sny o equipu do Despu
- Morlith
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
ber to tak, ked hilis permanentne seba, znamena ze nemusis hilit ostatnych bo si primary target :p
to gerlat, poradim, zacni si nosit bandy
ad ekvip suhlasim, ked clovek ma lepsi jendoznacne brat, len zas zbytocne to hrotit...
ps.: res makro je fajn
to gerlat, poradim, zacni si nosit bandy

ad ekvip suhlasim, ked clovek ma lepsi jendoznacne brat, len zas zbytocne to hrotit...
ps.: res makro je fajn

snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
řekl ten co viděl clerika z rychlíkuXviva píše:Samej skiller koukám.

na clera bohatě black stačí a to podle mě kamkoli...

a neni problém jít ale i v horším sice ano musí se člověk víc hlídat ale stim že by se staral jen o sebe to taky moc pravda neni,ivm svitek na sebe a hlavu na ostatní přinejhoršim vás resne no,nemusíte mít furt všichni lorda jako

Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
- Morlith
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
netusim kto si, sory takze ani entusim na ktory char co som hral teraz ymslsi, ci vampa, klera abo maga ale ja som skiler zo vsetkym tak je to vlastne jednoGeralt píše:ej morlith ty si jaky chytry![]()
pamatam si jaky si ty nosil prave len tie bandy do dungu volakedy

- The Heretic
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
kdo nema lorda je luma, to je prece jasny :pReginald píše:ivm svitek na sebe a hlavu na ostatní přinejhoršim vás resne no,nemusíte mít furt všichni lorda jako![]()
![]()
![]()
![]()
Heretic, Heterik, Hehetik a podobny kedlubny
[url=http://heretic.linuxgames.com/np/heretic-1.jpg]Zrůda jménem Heterik[/url]
Kdo je vic nez Chuck? No prece [url=http://i6.photobucket.com/albums/y214/Yurietti/promo_07.jpg]Nick Slaughter![/url]
[url=http://heretic.linuxgames.com/np/heretic-1.jpg]Zrůda jménem Heterik[/url]
Kdo je vic nez Chuck? No prece [url=http://i6.photobucket.com/albums/y214/Yurietti/promo_07.jpg]Nick Slaughter![/url]
- Morlith
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
ty si na teba zasadnu aj v invule, popr isiel som pride, mal som na sebe angel, vopla druhy kler mal ada, co myslis koho davali molochovia permanentne? robite z brneni nejaku ultimatnu svatoziaru of INeverDieHero... nastastie v hre a na fore to funguje inak...
- Morlith
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
nebud smiesny prosimta... sam hrajes ranga a klera a dobre vies ze najviac sa to i tak targetuje furt na negra...
a co sa molochov tyka tak ty klerikov miluju...
ps.: teda aspon mna, ostatny mozno niesu tak pekny ako ja
pps.: konkretne u molochov v pride ma rang vacsiu sancu drzat si HPcka + manu vyssie ako kler

pps.: konkretne u molochov v pride ma rang vacsiu sancu drzat si HPcka + manu vyssie ako kler
no negr vetsinou byva v tu chvili v hidu, takze se nepocita :pMorlith píše:nebud smiesny prosimta... sam hrajes ranga a klera a dobre vies ze najviac sa to i tak targetuje furt na negra...![]()
jako vetsi sanci drzet si hp ma, ale zase dela, nebo aspon by mel delat dmg do toho molocha, takze mnohem vetsi sance si ho naagrovat na sebe, nez na klera, kterej se ho nedotkne
a jako co muzu z posledka rict, 2x pride molochove za klera v +25 a fakt si me nevybirali, za to v jednom pripade si vychutnali klera mythaka :p
Přeji pěkný den!
- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
nejsem z těch co nadávaj když náhodou nemaj lorda...dřív třeba ta fame na něco byla že se dala aspoň přelejvat na chary co jí potřebovali,ale teď je clerovi fame v dungu rly naprd...Pallando píše:tak staci, ale zalezi jak te bavi umirat, zvlast kdyz si na tebe kvuli tomu blacku zasednou molochoveReginald píše:
na clera bohatě black stačí a to podle mě kamkoli...![]()
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele: