Postih pri zabijeni zvere

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Inkvizitor Dan píše:
Btw. ty budes asi dobrej xenofob.
*debil
Caroline
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caroline »

Chvili jsem premyslela nad tim, zda na tento topick reagovat (nejen pro vysmesne reakce), ale nedalo mi to...
Reknu vam, ze kdyz se zavedlo tohle pobihani po svete za ucelem tamingu ci pobijeni pro trofeje, bylo mi z toho tezko...nekecam, ale ja se tem virtualnim zviratkum omlouvala bud primo textem do hry nebo realne (je mi sumafuk zda se tomu ted smejete a tukate si prstem na celo)... Presto musim rict. ze nesouhlasim s postihem za zabiti zvere... Myslim si, ze kdyz budu brat vliv her na cloveka tak behat za PK, pripadne O/Ch, by bylo vic narusujici pro osobnost, ne?... No a to si tady vetsina z nas mysli, ze do hry patri...
Neminim tady ted rozebirat hry (uz vyse jmenovane i dalsi tzv. strilecky), ktere jsou zamerene hlavne na zabijeni lidi... rekneme, protoze to sem nepatri...
Čím více zrnek písku odteklo z přesýpacích hodin našeho života, tím jasněji vidíme skrze jejich sklo...
..Jean Paul
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

mam brat tento topic vazne ? ale uprimne pls :)
Napospas píše:edit3: myslíte, že Hitler hrál hry?

Hral ;)
clear brainwashing
dNb prezents
Rytir Grunwald
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Re: Postih pri zabijeni zvere

Příspěvek od Rytir Grunwald »

Tak co se týče zabíjení zvířat tak zabíjení pro nic za nic to je trochu na hlavu. Ale třeba craft nebo jakákoli vjiní postava zabije zvíře, aby z něj získala surovinu třeba maso či kůži tak v tom bych problém určitě neviděl. Já osobně raději zabiju zviře abych z něj měl kůži než abych si ji musel kupovat. A podle mě zdali je někdo psychicky narušen tak to, že by se to trestalo ve virtuálním světě ho stejně nezmění.
Je lepší žít den jako lev. nežli sto let jako ovce.

Bailien ( cleric )
Templarsky Rytir ( Paladin )
Jihlavsky Kral ( Nekromancer )
William Wallace ( craft )
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Rytir Grunwald píše: A podle mě zdali je někdo psychicky narušen tak to, že by se to trestalo ve virtuálním světě ho stejně nezmění.
Navíc je stokrát lepší když se takový magor bude uspokojovat "zabíjením" pixelů, než v reále trháním nožiček mouchám a ubíjením malých roztomilých králíčků Azurit železnou tyčí. :wink:
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Deacon Frost
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deacon Frost »

Kaj píše:
Rytir Grunwald píše: A podle mě zdali je někdo psychicky narušen tak to, že by se to trestalo ve virtuálním světě ho stejně nezmění.
Navíc je stokrát lepší když se takový magor bude uspokojovat "zabíjením" pixelů, než v reále trháním nožiček mouchám a ubíjením malých roztomilých králíčků Azurit železnou tyčí. :wink:
Ty jsi se svého času ukájel nad mrtými tělíčky výpravy v dungu, tak si to převeď do realu :-)
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Legolend
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Legolend »

Občas mě to docela taky naštve, když vidím že mi někdo před očima bedůvodně zabije Aligátora kterého jsem mohl tamnout a mít gain, ale snižovat za to někomu karmu mi příjde bezúčelné, stoupne si na HB a má to za den zpátky :-P A spíš bych loboval pro zabíjení zvířátek s trofejí uvnitř ! :-D Za týden co jsem tamoval, jsem mohl umlátit dobrých 15-20 možná víc Not Tamble zvířat a byla jenom jedna trofej :P :-D
Legolend [Etoiles]
and many others...

Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
Perseus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Perseus »

Třeba ten aligátor co před tebou někdo sejmul byl not tamable. Imho gain trofejí je v pohodě. To by si jinak tu sochu měl tak snadno dostupnou, že by lidi nedělali nicj inýho než obíhali spawny a ta zvířata by si tam neměl tuplem. (z 15-20 kilů zvěře je jedna trofej luxusní výsledek - až zabiješ 68 hindů bez trofeje pak se dá hovořit o smůle :-) )
Leon
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Leon »

Deacon Frost píše:
Kaj píše:
Ty jsi se svého času ukájel nad mrtými tělíčky výpravy v dungu, tak si to převeď do realu :-)
a pointa? sak pisal opak tve,....
[00:32] Hunter : Leon je internetovej nick pro slovensko
Caroline
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caroline »

Kaj píše:
Asi tak nejak, no ... :)
Čím více zrnek písku odteklo z přesýpacích hodin našeho života, tím jasněji vidíme skrze jejich sklo...
..Jean Paul
Odpovědět