Prafotr Morava píše:no já si tam vezu Tullamore a medovinku (to nejsou zas tak častá pití + teda víno, protože to z lidí co znám má pár docela rádo a v hospodách nebejvá zas tak frekventovaný). Ale jak jsem psal, kdyby ti to vadilo tak to tam brát nebudu ty seš pořadatel, tak si urči pravidla
Tak tullamore jakoze mame no ale tak je to drahy piti celkem ... medovinu klidne privez klidne ochutnam. Ja budu spokojenej kdyz hlavne budete zrat :p ...
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Neporadil by mi to prosím někdo, jak se tam dostat hromadnou dopravou z Prahy? Jediné, co jsem našel je 4 hodinové cesta vlakem kolem 5 ráno přez most, končící kdesi v Mikulově.
Bloodboy píše:Neporadil by mi to prosím někdo, jak se tam dostat hromadnou dopravou z Prahy? Jediné, co jsem našel je 4 hodinové cesta vlakem kolem 5 ráno přez most, končící kdesi v Mikulově.
Jop do Teplic jezdi bud vlaky ale levnejsi je si najit bus do teplic v cechach.a z teplic jezdi za 26kc mestska hromadna doprava tusim bus cislo 121 primo na nove mesto a odtama pesky cca 1km a nebo do hrobu a odtama po turisticke do kopce po sjezdovce cca 4 km.
Bloodboy píše:Neporadil by mi to prosím někdo, jak se tam dostat hromadnou dopravou z Prahy? Jediné, co jsem našel je 4 hodinové cesta vlakem kolem 5 ráno přez most, končící kdesi v Mikulově.
Jop do Teplic jezdi bud vlaky ale levnejsi je si najit bus do teplic v cechach.a z teplic jezdi za 26kc mestska hromadna doprava tusim bus cislo 121 primo na nove mesto a odtama pesky cca 1km a nebo do hrobu a odtama po turisticke do kopce po sjezdovce cca 4 km.
z prahy to jede (autobus) ve 13:45 , ve 14:30 a v 17:00 ( vsedni dny ) zbytek nevim zpet do prahy to jede ve 14:30 v nedeli a myslim i ze neco kolem 19:00 , ale to uz si nepamatuju...cena cca 100 a jede to 1,5 hodiny , krasna cesta
Z teplic z nadrazi autobus cislo 120 a vystup Moldava,Nové Město,rozc pak po silnici smer nove meste a prvni asfaltka doleva a porad po ni.
odjezd v patek : 13:09 13:49, 14:34, 15:34 16:14 16:34 a 17:04 a dal uz nic nejede asi to pak jedine nekdo kdo tam bude mit auto autem.a nebo nakou linkou jen do hrobu.
V sobotu to jede jen v 9:18 a 12:00 a ve 14:00 a posledni v 17:15, ale ten uz konci jen v mikulove ;p a to pak je 1 km po sjezdovce pesmo.