page sem psal před dvěma dny a stromeček mám furt v deedu... jak to vypadá tak si asi vystavím jen ten deed stakovou...Ocroc píše:...Pokud vám nejde postavit stromeček ve soškovém domečku, napište si page s souřadnicemi a poukázku si nechte u sebe.
Vánoční stromky
Re: Vánoční stromky
2011-12-19 21:25 GM PageSysel píše: page sem psal před dvěma dny a stromeček mám furt v deedu... jak to vypadá tak si asi vystavím jen ten deed stakovou...
Tak když jsi ty 2 dny zmínil, počkej si je.
A co když ke mě netrefí teďka ježíšek?Ocroc píše:2011-12-19 21:25 GM PageSysel píše: page sem psal před dvěma dny a stromeček mám furt v deedu... jak to vypadá tak si asi vystavím jen ten deed stakovou...
Tak když jsi ty 2 dny zmínil, počkej si je.

Kdyz sme u tech Vanocnich stromku, tak mam dotaz k darkum.
Co byste mi doporucili a dungeny, nejlepe pro novacky/hrace co dlouho nehrali, a kolik takovych dungeonu projit, abych mel narok alespon na nejmensi darek? Jakoukoliv blbost, co potesi .p
Co byste mi doporucili a dungeny, nejlepe pro novacky/hrace co dlouho nehrali, a kolik takovych dungeonu projit, abych mel narok alespon na nejmensi darek? Jakoukoliv blbost, co potesi .p
deceit na rozkoukani. a v ice kdyz chytnes devitkovej lockac a zrovna ti nepadnou plus25 boty tak si myslim ze mas darecek pod stromecek
pripadne jeste vic pro zacatecniky dung je terra sanctum.
kdybys nevedel kde ty dungy jsou poslu ti souradnice do PM.

pripadne jeste vic pro zacatecniky dung je terra sanctum.
kdybys nevedel kde ty dungy jsou poslu ti souradnice do PM.
Tak nechci zakladat nové tema.
Chci podekovat Gm-Teamu za pekneho ježiška a darečky.
Také popřat Všem krasné svatky vanoční.
Chci podekovat Gm-Teamu za pekneho ježiška a darečky.

Také popřat Všem krasné svatky vanoční.
bude zase quest s vanocnimi stromecky? 

Děkuju nové gm Counselorce za pěknou vánoční výzdobu. Jsou to nejhezčí vánoce na dp 

-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Škoda za ten zrušenej stromeček na trhu, mě se moc líbil a určitě bych do něj nesekal 

Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Mám dotaz na GM TEAM je 17.prosince a při poklikání na vánoční úkolníček mi to napsalo že vánoční EVENT skončil.. rád bych se dotázal co je to za ptakovinu? Rád bych si splnil poslední úkol a dostal odměnu, pevně věřím že je to pouze bug a není to chtěné abyste mnoha lidem kteří plnili tento Questík zkazili radost a jen kousíček před koncem jim to utnuli.
Naposledy upravil(a) erunno dne 17.12.2012 13:08:18, celkem upraveno 1 x.
asi bug u mna nic take nepiseerunno píše:
Mám dotaz na GM TEAM je 17.prosince a při poklikání na vánoční úkolníček mi to napsalo že vánoční EVENT skončil.. rád bych se dotázal co je to za ptakovinu? Rád bych si splnil poslední úkol a dostal odměnu, pevně věřím že je to pouze bug a není to chtěné abyste mnoha lidem kteří plnili tento Questík zkazili radost a jen kousíček před koncem jim to utnuli.
Objevila se tam chybka při spouštění druhé fáze. Některým hráčům mohl zmizet. Napiště si page s UID postavy, bude vám vydán nový s správným průběhem.
Druhá fáze je spuštěna.
Druhá fáze je spuštěna.
Není to moc tvrdý, když se na stromečkový quest můžou vynechat maximálně 2 dny, aby se to stihlo do Vánoc?
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Moc děkuju za všechny za navrácení vánočního stromku, je nádherný.
Papez - The Vampire.
Souhlasím, jsou tu lidi kteří by si chtěli splnit quest a mít na Vánoce stromeček. Jenže nemají tu možnost hrát každý den a splnit 14 úkolů za 16 dní je pro ně nedosažitelné.Atalia píše:Není to moc tvrdý, když se na stromečkový quest můžou vynechat maximálně 2 dny, aby se to stihlo do Vánoc?
Decision
Princ Rakeem [ROD] Magic Knight
Macer Blade [ROD] Devilish Hulk
Rak33m se narodil ve srubu, který si sám postavil.
Princ Rakeem [ROD] Magic Knight
Macer Blade [ROD] Devilish Hulk
Rak33m se narodil ve srubu, který si sám postavil.
Mne dava 1. cast Stromek - 0/7, takze za 7 dni mam 7/7Ocroc píše:11 úkolů za 16 dní...
a potom 2. cast Ozdoby - 0/7, tak ak sa neco nestane, tiez mam za 7 dni 7/7 a hotovo, tak asi 14 dni

Kód: Vybrat vše
17.12.2012 15:01:57 - Ocroc
- Vanoce 2k12 - progress ukolu v druhe fazy questu 2x zrychleny
Jestli Ocroca chápu dobře tak to zkrátil o 3dny. Ovšem asi to není upravené uplně scriptově, třeba je tam zapomenutý údaj u počtu Questíku 2části takže je možné že po 4questíku je konec.Severka píše:Mne dava 1. cast Stromek - 0/7, takze za 7 dni mam 7/7Ocroc píše:11 úkolů za 16 dní...
a potom 2. cast Ozdoby - 0/7, tak ak sa neco nestane, tiez mam za 7 dni 7/7 a hotovo, tak asi 14 dni