Tak ho nechte ne?:). Se tu chudák snaží získat nový kamarády do gildy a vy mu to, i přes momentální situaci serveru, co se týče náporu nbíků, děláte ještě těžší...
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
To je celí k smíchu....To dokazování sobě a všem, kdo tyhle žvásty čtou, kdo je lepší v dějepise.Pokud je známo tak ultima je vymyšlená do fiktivního světa...tak proč by si nemohl vymyslet Vikingské Templáře,kteří maj takovej nebo makovej kříž, nebo cokoliv ve znaku, co s našema Vikingama nebo Templářema absolutně vůbec nesouvisí.Ikdyby měli za prdelí tryskovej motor,vám to může být úplně jedno
Rufuc píše:To je celí k smíchu....To dokazování sobě a všem, kdo tyhle žvásty čtou, kdo je lepší v dějepise.Pokud je známo tak ultima je vymyšlená do fiktivního světa...tak proč by si nemohl vymyslet Vikingské Templáře,kteří maj takovej nebo makovej kříž, nebo cokoliv ve znaku, co s našema Vikingama nebo Templářema absolutně vůbec nesouvisí.Ikdyby měli za prdelí tryskovej motor,vám to může být úplně jedno
ne neni mi to jedno! budu proti tomu bojovat! ta guilda je otresna a basta!
fakt jako nechapu jako vikingove a jako templari jako lol
Prafotr Morava píše:Já nevim co čekáš, tohle je diskuzní forum, takže se tu diskutuje, jestli na úrovni to je věc druhá, tak se nediv že na tebe reaguju
No šak já tu právě nečekám vůbec nic to už je pár let známá a jasná věc
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
Oni hlavne tyhle napadajici prispevky sou od lidi , kteri by se ti v reale nepodivali do oci a nerekli ti co si myslej , jenze za pocitacem se kazdej cejti , lidi radim vam dobre . Bezte ven je to tam lepsi.Nez tam , kde travite veskerej cas
já bych mu to řek! akorát tomu nerozumim, ale zeptejte se huntera, ten to má načtený a pokud neusne, tak vám o tom může vyprávět
a proč vlastně to celý vzniklo? Proč prostě nezaložíš Templaři II, když GMs čísla podporují??? Byli byste dvakrát takový templáři. Vikingové jsou nudný :p
Ale jinak .. já to každýmu klidně do očí řeknu. Ale asi by se musel stavit u mě doma, protože jsem nebyl už 35000 hodin venku a nechci si pokazit renomé :/