Client 100% CPU, dokazete do potunit?

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Ultragreen
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ultragreen »

Mě to normálně funguje od Mikeeho :), dokonce i na jednojádru starým noťasu... Určitě v tom bude nějaká prkotina.
Žijeme ve světě, ve kterém existuje reálné i zdánlivě nemožné, kde skutečnost na sebe bere podobu iluze a kde jsou některé věci nevysvětlitelné, dokážete odlišit pravdu od smyšlenky?
Mikee
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikee »

Mikee píše:http://maplus.xf.cz/client_extsec-r95.zip
exe a dll patri do ultimy a nezapomente k yokovi nahrat ilpatch.cfg
klienta si musite spravne nastavit do yoka (at uz v ilauncheru nebo prejmenovanim)
jen aby to nezapadlo
Naposledy upravil(a) Mikee dne 08.03.2009 10:46:27, celkem upraveno 1 x.
Mikee
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikee »

Jack Bauer píše:jeste jsem stahl novy yoko teda a nejaka zmena se dostavila, i kdyz docela zajimava... pokud pustim uo a mam ji na plose navrchu, tak to jede na 100%, obcas to klesne kratce na 80%, i kdyz je teda znat zlepseni... ale kdyz to shodim na listu nebo pres to dam treba mozilu, tak to spadne tak na 20%... lepsi by bylo 20% porad :-)
pokud mas starsi nb, tak s tim nejspis nic neudelas.. na starym pocitaci muzes byt rad ze se ti uo neskube :)
Jack Bauer
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Jack Bauer »

jde o to, ze mam stolni lepsi nez notas, i kdyz teda graficky, protoze stolni byl kdysi na hry a notas je na praci (ale ma dvoujadro)... no a prave na stolnim sem uo mel, dle meho sla v pohode a pak jsem ji smazl a tedka hodil znova po mesici asi a takhle se to mrvi... ale jako zlepseni tam je, aspon v tom, ze kdyz to hodim na listu, tak to klesne tak na 20%... a i ve hre je citit zlepseni, aspon plynule beha kurzor... (jen teda pro ujasneni, rozbalil jsem tvuj soubor, client_new dal do uo slozky a prejmenoval na client a ty dve dalsi veci dal prepsat do yoka, doufam, ze to bylo spravne)..
Mikee
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikee »

Jack Bauer píše:jde o to, ze mam stolni lepsi nez notas, i kdyz teda graficky, protoze stolni byl kdysi na hry a notas je na praci (ale ma dvoujadro)... no a prave na stolnim sem uo mel, dle meho sla v pohode a pak jsem ji smazl a tedka hodil znova po mesici asi a takhle se to mrvi... ale jako zlepseni tam je, aspon v tom, ze kdyz to hodim na listu, tak to klesne tak na 20%... a i ve hre je citit zlepseni, aspon plynule beha kurzor... (jen teda pro ujasneni, rozbalil jsem tvuj soubor, client_new dal do uo slozky a prejmenoval na client a ty dve dalsi veci dal prepsat do yoka, doufam, ze to bylo spravne)..
to dll patri ke klientovy, tzn do uo, a doufam ze sis stahl tu vyse zminovanou verzi, ne nejakou starsi :)
Jack Bauer
Slime Flourisher
Slime Flourisher

hele jestli myslis to od tebe, tak jsem stahl posledni odkaz, co tu byl a yoko jsem taky stahl novy...
Jack Bauer
Slime Flourisher
Slime Flourisher

tak sem ten soubor dll dal do uo, ale nebyl tam takovej, takze jsem nic neprepisoval, jestli je to ok... jinak porad to stejne, uo na liste, ani ne 20%, uo na topu 100% ale hrat se to da, tak aspon, ze tak..
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

Mne to teda pomohlo. Kdyz UO normalne bezi a nic v nem nedelam tak mam nejakejch +- 20%, kdyz neco delam tak okolo 30% a na lisete cca 5%. Na ten notebook fakt super to huceni bylo strasny:).
Mikee
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikee »

Jack Bauer píše:tak sem ten soubor dll dal do uo, ale nebyl tam takovej, takze jsem nic neprepisoval, jestli je to ok... jinak porad to stejne, uo na liste, ani ne 20%, uo na topu 100% ale hrat se to da, tak aspon, ze tak..
ano ten tam opravdu existovat nemel. Jestli se ti to opravdu nacetlo poznas podle toho, ze se ti sam odklikne vyber serveru, a po prihlaseni do hry budes mit hlasku "Extended Security module loaded." v journalu.

přesunuto do dotazů
/Soap
Jack Bauer
Slime Flourisher
Slime Flourisher

hele tak vyber se sam provede a v journalu mam extended security module 0.8.95 loaded... ale jak rikam, porad stejne.. mozna ze to fakt uz nezvlada kom a chtel by format... ale zlepseni tam urcite je proti predchozimu, takze i tak diky za pomoc..
Jack Bauer
Slime Flourisher
Slime Flourisher

lidi jeste jednu zajimavou vec mi to dela... dost casto mi to napise ruzove "client resend" a jakoby me to o kousek vrati... zvlast, kdyz treba nekoho bleskuju, tak v moment, kdy vycasti ten spell to odela tohle, tak se docela bojim, aby mi to nedelalo nejakou nevyhodu pri PvP, co myslite?
Mikee
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikee »

tohle je reset, vyvolany spherou. Tu hlasku ti vypisuje yoko, a je ryze informativniho charakteru (tusim ze to dela nastaveni Verbose Menu nebo tak neco). Nemusis mit obavy, chovani je to standardni
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

vzhledem k tomu ze se tresta i 15 itemu navic v baglu (coz jako trochu lol) , ste si uplne jisty ze tu chcete verejne radit porusovani pravidla:

Kód: Vybrat vše

Povolené klienty jsou: 1.26.4a nebo 1.26.4b, ostatní verze, zejména 1.26.4i jsou výslovně zakázány. Tyto klienty si můžete stáhnout z našeho webu v sekci Server -> Soubory.
?:p

(moira is watching you!)

... Vision vs Speech test ...
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Starej pc s GeForce 7600, stary ovladace, pustim uo a 100% cpu, pustim pres mikeeho client a 20-30%
Nainstaluju nove nvidia ovladace a uz i mikeeho client pri lognovani 50% a pri lognuti 100%, pri minimalizaci, nebo prekryti uo jinym oknem cpu klesne
Jen jestli prave nekdo nemate tento, nebo podobny problem...
Mikee
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikee »

Pheme píše:Starej pc s GeForce 7600, stary ovladace, pustim uo a 100% cpu, pustim pres mikeeho client a 20-30%
Nainstaluju nove nvidia ovladace a uz i mikeeho client pri lognovani 50% a pri lognuti 100%, pri minimalizaci, nebo prekryti uo jinym oknem cpu klesne
Jen jestli prave nekdo nemate tento, nebo podobny problem...
Klient neomezi spotrebu cpu nicim jinym, nez ze omezi pocet vykreslenych snimku za vterinu (na mem pocitaci to totiz jinak dosahuje az nekolika tisic). Jestlize vykresleni jednoho trva prilis dlouho, nemam kam to srazit. UO totiz nepouziva zadnou akceleraci, proste to kresli jak obrazek pekne procesorem (dodatek: i kdyz to kresli procesor, logicky to stale zpracovava graf karta). Udelal jsem mensi hledani na googlu, a vypada to, ze urcite ovladace pro tyhle (dnes uz) starsi karty maji nejaky problem s vykreslovanim 2D. Standardne na to moc nenarazis, protoze vsechny hry pouzivaji akceleraci, ale u ultimy by se to mohlo projevit prave timto poklesem vykonu. Snad jsem to podal aspon trosku srozumitelne :)
Takze zaver je: na 90% to bude to, jako co to vypada, tzn proste zmrseny ovladace. Nesouvisi to nijak s ultimou jako takovou.
(sice sem nepomohl, ale snaha byla ;)
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Mikee píše: edit: dalsi update, opraveno obcasne padani/sekani pri logovani postavy..
budu trochu thread necro ale mam technickou, teoreticky slo by upravit clienta tak aby dovoloval pouziti backpacku v vetsim rozmezi nez to dovoluje soucasny klient ?

sphere client napriklad dovoluje pouziti vetsiho prostoru nez je opticky vnitrek baglu

v sphere clientu de udelat napr takhle umistit itemy
http://i50.tinypic.com/sg06kz.jpg

... Vision vs Speech test ...
Mikee
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikee »

ne, do gui klienta zasahovat by bylo nesmirne obtizne. Ale mozna ze by to slo jinak, doma to overim (i kdyz sance je dost mala).
Tak ci tak, yoko nebo phoenix to umi polozit do baglu kamkoliv :) prikazem.
Jork
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Jork »

snizeni vytizeni CPU:

pokud pouzivas yoko, pridej do skriptu tuto fci a pro snizeni ji spust
-- parametr 20 neznamena 20%, snizi to vytizeni typicky (i dle HW) o desitky procent..

sub DecrCPUCons20()
uo.set("gdislower","20")
end sub
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Jork píše:snizeni vytizeni CPU:

pokud pouzivas yoko, pridej do skriptu tuto fci a pro snizeni ji spust
-- parametr 20 neznamena 20%, snizi to vytizeni typicky (i dle HW) o desitky procent..

sub DecrCPUCons20()
uo.set("gdislower","20")
end sub
Mas spatnou zkusenost s mikeeho upravenym 1264b clientem, ze radis tohle?
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Re: Client 100% CPU, dokazete do potunit?

Příspěvek od Zola »

Mikee:Clienta sem zkusil je dobrej , děkuju.Ale má malinkej problém , strašně padá při průlezu gatou.Nedá se s tím něco dělat?
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Odpovědět