Castian píše:krk, chrbat, dekolt, prdel, prsia, lytka a brucho.
aky roman ticka
[b]EPITAPH[/b]
And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
[i](c) Nemessis[/i]
A že jsem tak smělý a pletu se vám tady do té záživné osobní konverzace ... jaký benefit plyne z toho, když slečna "skříží před váma nohy"? Osobně si teda myslím, že by to mohlo situaci docela zkomplikovat.
Smrt nad Zlato!!!
[b]Stillwater[/b], necromancer, člen [url=http://spolek.rivil.com]Spolku[/url]
Stillwater píše:A že jsem tak smělý a pletu se vám tady do té záživné osobní konverzace ... jaký benefit plyne z toho, když slečna "skříží před váma nohy"? Osobně si teda myslím, že by to mohlo situaci docela zkomplikovat.
Chapani cizich hovoru ti moc nejde co? Taky dobre.
Stillwater píše:A že jsem tak smělý a pletu se vám tady do té záživné osobní konverzace ... jaký benefit plyne z toho, když slečna "skříží před váma nohy"? Osobně si teda myslím, že by to mohlo situaci docela zkomplikovat.
No, jednak sis to špatně přečetl.
A za druhý spíš nechápu proč si tohle nepíšou pmkou :p
No, jednak sis to špatně přečetl.
A za druhý spíš nechápu proč si tohle nepíšou pmkou :p
Protoze stejne vsichni vite hovno o co se jedna, takze zadna diskretnost neni potreba.