Dum
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Ten napad je na tomto shardu naprosta volovina. Jak uz bylo receno proc by asi jinak byly domky za sochy? Domky za sochy sou proto aby si zadnej nb craft nemohl zacit sladat barak kde se mu zachce. Domky jsou pro zkusene hrace kteri si dokazi na ty sochy vydelat nebo je vynest z nejtezsich dungeonu.
Jinak argument ze vytrenit crafgta stoji hodne penez je zcela zcestny protoze:
1) Ten cas a investice do vytrenovani skillu se ti mnohonasobne vrati beznym craftenim.
2) Craft v nouzi je schopen trenovat bez utraty jedinyho penizku, protoze material na trein si muze obstaravat sam.
3) Srovnavat trein skillu carpentry s narocnsti sehnani sochy je trochu zcesty.
4) Pro zacinajici hrace sou tu pokoje v hostinci.
Jinak argument ze vytrenit crafgta stoji hodne penez je zcela zcestny protoze:
1) Ten cas a investice do vytrenovani skillu se ti mnohonasobne vrati beznym craftenim.
2) Craft v nouzi je schopen trenovat bez utraty jedinyho penizku, protoze material na trein si muze obstaravat sam.
3) Srovnavat trein skillu carpentry s narocnsti sehnani sochy je trochu zcesty.
4) Pro zacinajici hrace sou tu pokoje v hostinci.
Naposledy upravil(a) Inkvizitor Dan dne 02.09.2008 14:45:21, celkem upraveno 1 x.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Ještě jeden dotaz. Psal jsi, že ten baráček chceš na to, aby jsi mohl v klidu trénit kraftské skilly. Ale nejde mi do hlavy proč a jak, je chceš trénit v domečku, který si můžeš postavit teprve až budeš mít skilly max. ?
Argument že není nic hezčího než něco, co máš vlastní od začátku hraní mi taky přijde zcestný, jednak jelikož přece to chcete stavět až budete mít max. skilly a když už má kraft max. skilly tak si lehce vydělá na nějaký domek nebo byt a nezlob se na mě ale účel to splní úplně stejně jako kdyby sis ho sám postavil.
Nechci to tu úplně shazovat, neříkám že je to úplná blbost, jen prostě nevidím žádný logický důvod zrovna tohle zavádět.
Argument že není nic hezčího než něco, co máš vlastní od začátku hraní mi taky přijde zcestný, jednak jelikož přece to chcete stavět až budete mít max. skilly a když už má kraft max. skilly tak si lehce vydělá na nějaký domek nebo byt a nezlob se na mě ale účel to splní úplně stejně jako kdyby sis ho sám postavil.
Nechci to tu úplně shazovat, neříkám že je to úplná blbost, jen prostě nevidím žádný logický důvod zrovna tohle zavádět.
- Arvin Salinas
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
radsej rusim debatu bo nema zmysel :p ale tie argumenty niektore su fakt dobre no... musim uznat ze by to nemalo zmysel....
[b]EPITAPH[/b]
And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
[i](c) Nemessis[/i]
And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
[i](c) Nemessis[/i]
- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele:
- Arvin Salinas
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
ja som sa na to pozeral ocami cloveka ktory toho nema vela a tak by sa mu zisiel nejaky baracek k dobru, ktory by ziskal velkym usilim a casom aj nemalymi prostriedkami, ale v podstate, server je uz stary, bugerov je tu vela, kraftov sa tiez najde dost, takze tak no :pMara z Acoma píše:Restekp! Jeden z mala lidi tady na forku co jsou ochotni priznat ze nemusi mit uplnou pravduArvin Salinas píše:radsej rusim debatu bo nema zmysel :p ale tie argumenty niektore su fakt dobre no... musim uznat ze by to nemalo zmysel....
[b]EPITAPH[/b]
[i](c) Nemessis[/i]
[i](c) Nemessis[/i]
jak se foti zabehnuti do baracku?Arvin Salinas píše:osetrilo by sa to proste upravou pravidiel o stavanych domcekoch. Zabehnes > screen > page > jail....Piscot píše:a nedělaly se z nich zabíhací domky
co kdyby hraci zadali o bezpravidlove domy?
P.S. Necetl jsem to az do konce. Takze pokud uz o tom nejaky debaty byly, tak muj post neberte v potaz.
- Arvin Salinas
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
No Napad byl takovej, Ze za hodnotu 85% hlavniho skillu a 20k gp byl pridelen dane postave skillacek. Jenze tehdy bylo 20k gp strasnej mamon:-)Wilson píše:tenhleten napad tu uz byl v trosku obemene podobe uz na zacatku servru, a jak to dopadlo? server byl prebarakovanej a tak se to zrusilo, takze necekejte znovu zavedeni
Domek není pro každého začínajícího hráče, z toho důvodu má postava banku, klidně se obejde bez domku. Domek je pro hráče, který tu už nějakou dobu strávil, tudíž si ho může dovolit. Je jistou motivací pro začátečníky. Není naším cílem, aby měl domek každý kdo sem přijde hned ze začátku (takové: "o hře nic nevím, ale mám tři domy"), stejně jako ze začátku jen těžko získáš cennější věci typu top brnění a zbraní atd. Jestliže jsi neznal cenu domů a 8M ti za domek připadá hodně, tak vyčkej pár měsíců, hraj a uvidíš, že po nějaké době ti to bude připadat jak nic 
Případně si můžeš koupit/získat z pokladu nájemní domek. Tam platíš jen měsíční nájem a domky jsou ve městech a mnohdy hezčí a prostornější než ty soškové.
Téma jsem jinak nečetla, jen posledních a prvních pár postů, ale pokud jsem dobře pochopila o co tu jde, tak odpověď je NE, o ničem takovém neuvažujeme
Důvody uvedli už ostatní...

Případně si můžeš koupit/získat z pokladu nájemní domek. Tam platíš jen měsíční nájem a domky jsou ve městech a mnohdy hezčí a prostornější než ty soškové.
Téma jsem jinak nečetla, jen posledních a prvních pár postů, ale pokud jsem dobře pochopila o co tu jde, tak odpověď je NE, o ničem takovém neuvažujeme