Eh..

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Empair píše:
Sir Artuhr píše:WHAT? You stepped over my helmet? Takhle bych to asi videl ten prohresek. Ale i tak sem rad za banany pro tombstony a jemu podobne, tech neni nikdy dost. Ucel sveti prostredky.
aneb sem lama a on mě pokaždý pojel ... tak je jedno jak hlavně že bude smazanej vezmi oběktivní názor
Aneb vubec nevim za koho v posledni dobe to PvP behal a jestli me pojel tak me to opravdu netrapi.A pokud mam druhou sanci tak sem takhle malinkej a soupam nohama. Pokud teda druhou sanci mel. Za normalni situace za tohle by byl pro hrace bez zadneho prohresku trest nespravedlivy a neprimereny u tombstona naprosto v poradku mam ten pocit.
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Sir Artuhr píše:
Empair píše:
Sir Artuhr píše:WHAT? You stepped over my helmet? Takhle bych to asi videl ten prohresek. Ale i tak sem rad za banany pro tombstony a jemu podobne, tech neni nikdy dost. Ucel sveti prostredky.
aneb sem lama a on mě pokaždý pojel ... tak je jedno jak hlavně že bude smazanej vezmi oběktivní názor
Aneb vubec nevim za koho v posledni dobe to PvP behal a jestli me pojel tak me to opravdu netrapi.A pokud mam druhou sanci tak sem takhle malinkej a soupam nohama. Pokud teda druhou sanci mel. Za normalni situace za tohle by byl pro hrace bez zadneho prohresku trest nespravedlivy a neprimereny u tombstona naprosto v poradku mam ten pocit.
jde o to co je vlatně prohřešek ... mě jako hráči totiž příde, že neudělal vůbec nic špatného. Jediného čeho se dosputil je podle mě přílišné hraní.

a post ve stylu vždyť je to jedno hlavně že ho smazaly mi se odvíjí jen od toho, že ho nemáš rád. zkus příště než cokoli napíšeš nebo řekneš napočítat do 10 třeba to pak nebude taková blbost.
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

No ty itemy v je sam o sobe prohresek, myslim ze zrovna on moc dobre vedel , ze tolik itemu v baglu neni pro sphere nic dobryho a byl to ctvrty prohresek.
Pokud ho GMko uz nekolikrat upozornilo ze to co dela, neni uplne koser, ale osetrovat to kvuli jednomu cloveku nebudou, pak bych od rozumneho cloveka ocekaval ze se podle toho zaridi.
Myslim ze tohle je klasickej pripad toho, ze proste nadoba jednoho dne pretece.Jak uz tu bylo nekolikrat receno, clovek nemusi provest neco extra zavazneho aby byl smazanej, staci kdyz bude delsi dobu mit neustale drobne problemy nekde.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Empair píše: a post ve stylu vždyť je to jedno hlavně že ho smazaly mi se odvíjí jen od toho, že ho nemáš rád. zkus příště než cokoli napíšeš nebo řekneš napočítat do 10 třeba to pak nebude taková blbost.
Jak rikas hlavne ze ho smazali. Ja sem ho nikdy neznal nikdy mi nci neudelal. Ale podle prohresku co mel v minulosti sem rad ze je na serveru o jednoho takoveho cloveka zase min.Tot je vse. Nemyslim si ze by v jeho pruipade udelali Gmka v minulosti prehmat a dostal prohresek nespravedlive. Ale tak nevinej je vzdycky kazdej ze? A napocitat bys mel do 10 asi ty, kdyz obhajujes prasatko, ktery s tebou prasilo v PvP nebo ste spolu harvili a mamonili. Tomu rikam daleko vetsi neobjektivita.
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Sir Artuhr píše:
Empair píše: a post ve stylu vždyť je to jedno hlavně že ho smazaly mi se odvíjí jen od toho, že ho nemáš rád. zkus příště než cokoli napíšeš nebo řekneš napočítat do 10 třeba to pak nebude taková blbost.
Jak rikas hlavne ze ho smazali. Ja sem ho nikdy neznal nikdy mi nci neudelal. Ale podle prohresku co mel v minulosti sem rad ze je na serveru o jednoho takoveho cloveka zase min.Tot je vse. Nemyslim si ze by v jeho pruipade udelali Gmka v minulosti prehmat a dostal prohresek nespravedlive. Ale tak nevinej je vzdycky kazdej ze? A napocitat bys mel do 10 asi ty, kdyz obhajujes prasatko, ktery s tebou prasilo v PvP nebo ste spolu harvili a mamonili. Tomu rikam daleko vetsi neobjektivita.
:) nic o něm nevíš tak proč si myslíš, tak jak víš, žejsme spolu běhali PvP nebo hárvily v PvM? :), zase sis nenapočítal co? :) napíšu ti to jinak ... nejříve musíš myslet a pak až postovat.

Co se týče mě a tomba ano je to můj kámoš a párkrát sem ho vzal sebou do despu. A píšu sem proto, bo nesouhlásím aby byl mazanej jen proto že hodně hraje.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Cetl sis to ted po sobe? V prvnim odstavci mi rikas jak to muzu vedet ze se znate a ze ste spolu hrali PvM. A v druhym napises ze je to tvuj kamos a byli ste parkrat spolu desp:p Ja vim ze se znate, ale neznam jeho a nikdy mi nic neudelal to je tak slozity rozlisit mezi tim znam/neznam nekoho a vim/nevim ze ten dotycny se zna s nekym jinym?Jako bud si stanovme uroven alespon stredni skoly na ktere budem debatovat, protoze se mi nechce vysvetlovat ti vsechno.

A jaka je spojitost mezi tim ze hodne hraje a ze lagoval dung zony a mel vic itemu v batuzku nez je dovoleno? To muze udelat clovek co hraje kazde den x hodin a nebo clovek co de jednou za mesic dung. Takze bys mel vytahnout nejaky vhodnejsi argument na jeho obhajobu nez ze to je tvuj kamarad. Bych pak musel smutne napsat ze si neobjektivni (nerad bych ti to slovo vysvetloval)
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

ooo tedka si mi to natřel :wink:
Sir Artuhr píše:Cetl sis to ted po sobe? V prvnim odstavci mi rikas jak to muzu vedet ze se znate a ze ste spolu hrali PvM.
jo já si to po sobě četl jenže ty sis zas nenapočítal a podívej jakou blbost si zase zplodil

Kód: Vybrat vše

Tvoje slova:obhajujes prasatko, ktery s tebou prasilo v PvP nebo ste spolu harvili a mamonili
Moje slova:je to můj kámoš a párkrát sem ho vzal sebou do despu
určitá skupinu lidí (říká se jim hráči) rozpoznává hárvení a dungaření.Vim že ty do ní neptříš tak ti objasnim.

Hárvení - opětovné stejných příšer za účelem dropu nějakého itemu
Dungaření - průchod dungu většinou pro zábavu
Sir Artuhr píše: stanovme uroven alespon stredni skoly
rád bych s tebou mluvil na jiné úrovni, než této ale ty se každým postem propadáš hloub a hloub tak je to pak těžký
Sir Artuhr píše: ]A jaka je spojitost mezi tim ze hodne hraje a ze lagoval dung zony a mel vic itemu v batuzku nez je dovoleno?
Lidi tu na něj útočí tím, že chodí často medailon a podobně takže sem ho jen bránil. Lagování zony? Pokud bys alepoń přečetl to co sem už psal tak on jen došel do Hytlu. Jediný čím se podle mě proviňil, je to že měl hodně itemů v báglu. A otázka je jetli to je prohřešek na smazání i když je to člověk co hraje na druhou šanci.
Sir Artuhr píše:Takze bys mel vytahnout nejaky vhodnejsi argument na jeho obhajobu nez ze to je tvuj kamarad. Bych pak musel smutne napsat ze si neobjektivni (nerad bych ti to slovo vysvetloval)
jo jo ty mi vysvětluj co je to oběktivita, když se nepřečteš kontext a vydíš jen tombstone prohřešek dell a píšeš hurá ... bejt tebou už bych radši nic nepostoval jen se tu ztrapńuješ.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Pardon tak tedy dungarili ste spolu. Ale to porad nic nemeni na tom ze je zcela evidentni za co byl smazan. Mam ten pocit ze jakykoli prohresek (tedy i mnoho itemu v baglu) znamena ban. To se naplnilo neni o cem diskutovat. Ja teda nevim jak presne teda funguje lagovani zony, ale to necham na GM oni tomu urcite rozumi a pokud mas pocit ze tomu rozumis jeste lip tak prosim.
Jako tahle diskuze nikam nevede. Ty se tu ohanis s vecma jako "Je to vubec prohresek pro smazani" a jak vidis asi byl,podle toho co je napsano v prohrescich. Takze ja se ohanim tim co je cerne na bilem.
Chapu tve gesto obhajovat kamatada, asi bych to udelal taky. Ale vse uz je dano a podle me je to zcela jasne za co a proc.
Christoff
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Christoff »

Empair píše:oběktivita
Alespon tu uroven stredni skoly zachovat muzete...
mind-bending chemicals
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

Empair píše:Lidi tu na něj útočí tím, že chodí často medailon a podobně takže sem ho jen bránil. Lagování zony? Pokud bys alepoń přečetl to co sem už psal tak on jen došel do Hytlu. Jediný čím se podle mě proviňil, je to že měl hodně itemů v báglu. A otázka je jetli to je prohřešek na smazání i když je to člověk co hraje na druhou šanci.
DP Novinky o druhé šanci píše:Máte možnost po třech měsících zažádat GM Sofii o "Druhou šanci". Vaše žádost může být zvážena a GM vám pak mohou přidělit váš vlastní osobní účet, který zamknou na vaši pevnou IP adresu (tu si musíte sami nějak zařídit). Tento účet bude jen jeden a na nic jiného nesmíte nikdy lognout - pokud tak učiníte, budete smazáni a dostanete ban permanentní. Stejně tak to dopadne při prohřešku proti pravidlům.
Nevim co na tom velmistre nechapes
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Anansi

Příspěvek od Anansi »

Ja ho mel smazat uz u [nejmenovane potvory], kde nahazel na vodu devet draku a toto [nejmenovane monstrum] uflusal, - ne, ja mu vysvetloval, ze utocit na monstrum tak, ze se nemuze branit, neni koser a ba dokonce proti pravidlum. Tak jsem zlej. Jako kdyby ho Sofi predtim 6x ci buh vi kolikrat nevarovala.

Empair: Kdyby to byl prohresek obycejny, tak by se mavlo rukou. Jenze to byl prohresek ctvrty... a jeste k tomu u nekoho na druhe sanci.

Ma-li nekdo pocit, ze to bylo potrestani neadekvatni a extremni, po dobu sedmi dnu prijimam PMky s navrhy, kterak jinou situaci vyresit tak, aby Tombstonovi nemusel byt odebran account a pritom aby byl nejakou formou potrestan za porusovani pravidel, drobne lec vytrvale a chronicke prekracovani one povestne meze a nerespektovani, alespon ne viditelne, podminek druhe sance.

edit: a muzou to byt i alternativni tresty nebo treba verejne prospesne prace, predstavivosti se meze nekladou

edit2: sklerotik, lock

edit3: emp: kdyby jenom itemy v batuzku, ten skoro celej 1k krumpacu ve 4 pytlicich me dojaly :p Ale jak jsem rikal, nejde o prohresek jako takovy, jde o to, ze byl ctvrty.

edit4: jeden navrh na trest se nasel, uvidime, jestli bude prijat
Naposledy upravil(a) Anansi dne 14.07.2008 21:17:23, celkem upraveno 1 x.
Zamčeno